Camera străină: Conținut în acvariu și reproducere

Camera străină: Conținut în acvariu și reproducere

Camera Externă – Popular Aquare, care atrage iubitorii de rezervoare artificiale de casă cu forma lor extraordinară. În plus, acesta este un reprezentant destul de non-dependent al florei, deși necesită respectarea anumitor reguli de conținut.

Descrierea plantelor

În natură, cultura crește în Eurasia, poate fi adesea găsită pe insulele situate în apropierea continentului. În mediul natural, planta preferă să se dezvolte în corpuri de apă rece, cu un flux slăbit. Cele mai groase exemplare pot fi văzute în lacurile de pe insula japoneză Hokkaido și în partea de nord a Islandei.

Această plantă este Tipul de alge, care, în anumite condiții, poate lua forma mingelor. Aceasta nu este o instalație de apă mai mare și nu mușchi, deși pentru simplitatea silabă, uneori se numește Moss Aquarium.

Mingea formată are o structură densă și o siluetă perfect rotundă. În general, un astfel de fenomen se formează din cauza conexiunii mai multor copii ale colagiarului. Plantele se încurcă și formează o figură sferică.

Suprafața arata mingea ca un mușchi de un verde stralucitor sau de culoare verde închis. Dacă se observă un sediment brun sau gălbui, atunci se poate presupune că cultura este conținută în condiții nefavorabile.

În interiorul mingea, de asemenea, verde. Plantele din care este redactat, au o direcție radială, care creează baza design-. Stratul interior conține cloroplaste, care sunt în stare de repaus. În cazul în care mingea este divizat, cloroplastele va lua o stare activă. Bilele formate de plante vechi, interiorul absolut gol.

Cultura, ca și alți reprezentanți ai alge mai mici, nu are rădăcini, și datorită acestui fapt, mingea este foarte interesant de observat mingea. Deci, ciclul de zi cu zi este împărțit în două etape: în dimineața mușchi este situat în partea de jos, iar în după-amiaza și seara plutește la suprafață. Monitorizarea proceselor permite acvarist să admire frumusețea fenomen natural. Această caracteristică este explicată de faptul că în stratul de top miros există multe bule de oxigen care forțează planta să pop. La suprafață, bulele dispar, iar mingea revine înapoi în partea de jos.

În diametru, o astfel de cifră este de obicei de 8-12 cm. Dezvoltarea și timpul de creștere este determinată de temperatura apei.

Planta este bine evoluează atât într-un rezervor natural, cât și în acvariul la domiciliu.

Condiții de creștere

De regulă, acvaristicii nu-i place să crească algele inferioare – ele poluează recipientul și pot afecta negativ sănătatea peștelui. Dar particularitatea magazinooformului este că are proprietăți inverse. Mingea formată este capabilă să curețe apa și să o îmbogățească cu oxigen. În plus, un astfel de fenomen interesant în acvariu este foarte neobișnuit în plan estetic.

Cu toate acestea, pentru dezvoltarea completă a acestui filtru biologic Este necesar să urmați mai multe reguli de conținut. În primul rând, acordați atenție indicatorilor de apă. Cultura va crește bine cu aciditate 4-6, rigiditate la 7 unități și la 22 de grade. Dacă temperatura se ridică, mingea începe să crească urât și neuniformă, să se deformeze. Văzând un astfel de fenomen, este necesar să se reducă temperatura apei timp de o lună – în acest timp, mingea va reveni la fostul formular curat.

În plus, planta preferă să se dezvolte în apă pură, deci În fiecare săptămână ar trebui să fie subminate 1/3 din volumul acvariului. Asigurați-vă că dotați rezervorul Filtru extern sau interior.

Nedorit atunci când crește cultura pentru a permite iluminatul excesiv de strălucitor, deoarece amenință acumularea de bule de oxigen. Dispozitivele de iluminare ar trebui să lumineze acvariul Lumină moderată, restrânsă.

Îngrijire corectă

Dacă acvaristul a observat că mingea a fost acoperită cu un raid maro închis, atunci putem presupune asta el are nevoie de clătire. Se clătește alasto poate fi în apă rece și apoi se stoarce apa un pic. Această procedură poate returna planta frumoasa culoare verde bogat.

Dacă algele a acceptat o altă formă, atunci se rostogolește periodic, astfel încât să devină mingea. Unii acvaristi fac covoare pentru acvarii din planta, tăindu-le off și atașarea forma necesară. Pentru acest mușchi partajat și presate fiecare parte, astfel încât acesta devine plat.

  După aceea, jumătățile rezultate sunt fixate pe pietre sau de pescuit la sol.

  Uneori, planta crește atât de mult încât este necesară subtierea. Pentru a elimina cazurile care nu sunt necesare, acestea sunt îndepărtate mecanic. De asemenea, pentru a menține suma dorită în acvariu, sugerează creveți.

  La ieșirea din planta, este important să se monitorizeze starea sa, uneori, aceasta indică probleme în conținutul întregii lumi acvariu. Următoarele semne ar trebui să alerteze.

  • Mingea a pierdut luminozitatea. Acest lucru poate indica o violare a indicatorilor de apă sau de iluminat în exces.
  • Formarea de fibre ușoare sau galben, cu o singură piesă poate vorbi despre flux insuficient. Într-o astfel de situație, planta se transformă peste.
  • Deformare indică o creștere a temperaturii. De asemenea, conduce de creștere. Rezolva problema va ajuta la eliminarea surplusului și controlul termostatului.
  • pete negre sau a dezintegrarii spontane Indică un proces de măcinare sau moartea plantei. Prin fibre sănătoase, puteți restaura din nou colonie.

  Compatibilitate

  Clayfoot nu este doar un filtru natural pentru acvariu, dar, de asemenea, o sursă de nutrienți pentru locuitori acvariu. De exemplu, această alge dragoste creveți, astfel încât acestea sunt adesea cultivate în cantități mici, într-un recipient cu cultura prezentat. Locuiți mingea în mantaua cu brad: fibrele sunt acumulate de infusories, care poate fi un aliment cu drepturi depline pentru puiului.

  Selectarea cartier, consideră că storelafor nu se va dezvolta în mod normal, în apă caldă, ceea ce înseamnă că vecinii săi potențiali vor trebui să fie incluse la 22 de grade. Nu cei mai mulți vecini favorabile vor fi soma, raci, carasi. Aceste creaturi domină prompt planta.

  Ca fiind de reproducere?

  MAI poate crește vegetativ două metode:

  • Calea naturală+
  • calea artificială.

  În natura cavetoporului, se înmulțește prin creșterea temperaturii la 26 de grade. Procesul arată ca o degradare a unui mușchi sferic în mai multe părți, dintre care se formează colonii proaspete.

  Reproducere artificială arată astfel:

  • Primul acvarist crește temperatura apei cu 2-3 grade+
  • Apoi, de la minge separat fragmentul mediu de dimensiune+
  • Cota rezultată este plantată într-un recipient separat.

  Nu așteptați creșterea operațională de la potențialul minge viitoare.

   Creșterea anuală este de numai 10 mm, iar la temperaturi de până la 20 de grade – 5 mm. O minge cu drepturi depline este format în 1-2 ani. În cazul în care pacientul este un acvarist și dorește să devină proprietarul unei mingi de mare, cu un diametru de 20 cm, el va trebui să aștepte timp de 15 ani.

   Majoritatea acvariștii nu doresc să-și petreacă timpul într-un proces atât de lung ca reproducerea foldoforurilor și preferă să cumpere exemplare noi în magazinele de animale de companie. Planta este propusă în aproape fiecare departament pentru animale și este foarte ieftină.

   Ceea ce o face să aloce caracteristicile colaforia camerale, a se vedea următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: