Caracteristici de furaje uscate Monge pentru pisici și pisici

Caracteristici de furaje uscate Monge pentru pisici și pisici

furaje MONGE uscat cu o compoziție echilibrată pentru pisici bucura de o mare popular printre crescătorii. Opinii despre ei uite promisingly, dar pentru evaluarea obiectivă a produsului, acesta este în valoare de având în vedere toate caracteristicile rațiile de clasă superfire mai detaliat. O prezentare generală a hranei pentru animale italiene cu carne de vită și de iepure, cu alte gusturi pentru animale adulte și pisici vor înțelege pe deplin în toate caracteristicile produselor MONGE de brand.

descriere generala

Producătorul de furaj Italian Monge este renumit în afara UE. Compania a fost înființată în 1963, încă de la început a fost o mică întreprindere de familie. Brand mai întâi în Italia a început să producă alimente specializate pentru animale. Inițial, a fost conservată, hrana cu monge uscată pentru pisici a început să fie făcută mai târziu. Livrarea de materii prime au fost stabilite din propria familie de familie. Această tradiție este păstrată astăzi. În propria sa fermă de păsări de curte, păsările de curte sunt cultivate în agricultură ecologică, pe mersul liber, fără hormoni și antibiotice.

Carne de pui, Duckiness, Goose și Turcia, obținute aici, vin la cele mai bune restaurante din Italia și, de asemenea, utilizate pentru fabricarea hranei pentru animale. O astfel de abordare este destul de clar, arată în mod clar nivelul de calitate care corespunde produselor de marcă. Producția de furaje se efectuează la o fabrică situată într-o zonă ecologică a Italiei. Întreprinderile sunt echipate cu echipament modern, permițându-vă să amestecați carne proaspătă și materii prime deshidratate, mărind proprietățile de gust ale feed-ului finit.

Controlul calității multiplicate, încorporat în producție, elimină încălcarea formulării sau lovind ingredientele deteriorate.

Sortiment de hrană clasică

Compoziția principală a dietei clasice din linia zilnică include o fracțiune semnificativă de carne de pui. Această sursă dietetică de proteine ​​cu ușurință durabile se potrivește majorității pisicilor și pisicilor adulți. Ambalaj 400 g, 1.5 și 10 kg vă permit să achiziționați imediat un aliment suficient de furaje pentru unul sau mai multe animale de companie. Pentru pisicile adulte, puteți ridica produse delicioase și utile cu carne de vită sau iepure.

Sortimentul liniei principale de linie zilnică include diverse opțiuni de produs.

 • Pisica interioară. Alimente pentru pisici domestice care nu sunt pe mersul liber. Ajută la prevenirea dezvoltării obezității, ajută la menținerea echilibrului energetic optim în animale de companie cu activitate redusă.
Citește mai mult  Furminators pentru câini: specii, cum de a alege și corect utilizați?

 • Pisica senior. Alimente pentru pisicile mai mari. Conține aditivi împotriva creșterii în greutate, pentru a îmbunătăți activitatea inimii și a digestiei.

 • Pisica sterilizată. Alimente concepute special pentru pisici după sterilizare.

 • Pisica urinară. Dieta preventivă la ICD. Previne formarea pietrelor în tractul urinar.

 • Hairball. Alimente bogate în fibre, rase cu păr lung. Ajută la dizolvarea și evacuarea bucăți de lână.

 • Pisica adult. Dieta de bază pentru toate rasele. Animale adecvate Peste 12 luni.

 • Pisoi. Dieta uscata cu mici cockets pentru pisoi. Pisici adecvate în timpul sarcinii și alăptării. Ca parte a cărnii de pui și a ficatului, oul uscat, orezul și porumbul, animalele și grăsimile de pește în proporții optime.

Linia de bază de bază – o mare soluție pentru proprietarii care doresc să susțină un echilibru sănătos de nutrienți în corpul animalului. Nu există nimic inutil, numai ingrediente naturale și complex de vitamine și minerale.

Revizuirea hranei funcționale

Linie de specialitate – rații care iau în considerare nevoile speciale ale animalelor din diferite grupe de vârstă. Pisoii și animalele în vârstă au nevoie de diferite tipuri de alimente, precum și animale de companie sterilizate sau pe cei care se confruntă cu probleme cu digestia. Baza unei astfel de nutriții este utilizată în mod obișnuit proteine ​​de pește dietetice, precum și formulele hipoalergenice monoproteinoase. Puteți selecta un număr de opțiuni disponibile.

 • Pentru pisoi. Monge produce păstrăv special de monoproteină pentru pisici, bazată pe fileul de mistrie. Și, de asemenea, în compoziție există orez, grăsimi animale, cartofi și porumb.

 • Adult. În acest conducător adunat hrană pentru pisici adulte care au nevoie de o proteină animală hipoalergenic. Aici sunt opțiuni de somon cu somon, iepure cu iepure și lumina cu carne de curcan scăzut de calorii pentru controlul greutății.

 • Pentru sterilizat. Diversitatea gustului liniei este reprezentată de carne de vită hrana monoprotein, Codfish, Duck, Pastrav. Toate produsele sunt interschimbabile, pentru a crește diversitatea gustului ei pot fi amestecate.

 • Sensibil. sensibilitate crescută a tractului digestiv poate viata pisica vizibil complicate. Pentru a nu irita stomac și intestine, animalul de companie poate fi dat un regim alimentar special de MONGE CAT SENSIBIL, animale adecvate și sterilizate. Acesta conține un complex de prebiotice și alte componente pentru a menține starea de sănătate a tractului. Combinația de proteine ​​de pui si somon cu orez, porumb, pudra de ou ajustaje bine cu cele mai multe pisici.

Furajul acestei serii este ambalată în pachete de 400 g, 1.5 și 10 kg. Toate acestea satisface pe deplin nevoile animalelor de companie în energie, asigură raportul excelent de calorii și raționalitate.

Vet Soluții

Acest grup include un regim alimentar veterinar pentru animale cu restricții de sănătate din cauza vârstei sau a altor caracteristici ale corpului. Linia VET Solutions ia în considerare posibilele nevoi speciale ale animalelor de companie în timpul terapiei, conține aditivi speciali care promovează calitatea vieții animalelor de companie. Această serie prezintă o serie de produse.

 • Oxalatului urinar. Dieta specială pentru forma oxalat a DCI. Contribuie la pietrele de dizolvare, previne formarea lor, susține pH-ul dorit al urinei.
Citește mai mult  Varietatea Purina Pro Plan de alimentare pentru catei

 • Urinar Struvita. Dieta cu formă plification MKB.

 • dermatoză. Dieta specială în boli dermatologice, tendinta la pierderea de lână la pisici.

 • Obezitatea. Vindecarea nutritie in obezitate, pentru a reduce greutatea corporală. Nu este destinat pentru alimentarea permanentă. Alimentele sunt bogate în fibre, produsele de origine animală sunt reprezentate de pui, somon și hamsii.

 • Gastrointestinal. Dieta cu patologii gastroenterologice. Conține carne de porc, tapika și cartofi, proteine ​​de somon, anșoa, mazăre ca o sursă de fibre, ananas, castan cal. Toate ingredientele sunt ușor de prietenos, de înaltă calitate.

 • Renal. Dietă specială cu insuficiență renală, cu suc de pepene galben, ceai verde și camellia chineză. În forma cronică a bolii, potrivită pentru utilizarea pe tot parcursul vieții. Compoziție pe bază de carne de pui și anchovs cu tapile, mazăre uscată și cartofi ajută pentru a oferi pisicilor cu boli de rinichi de înaltă calitate a vieții.

 • Hepatic. CAT Dieta cu insuficiență hepatică cronică. Ca parte a furajelor numai ușor digerabile ingrediente, XOS pentru digestie, hepatoprotector de origine vegetală Milshchi la fața locului. Proporția principală a proteinei cade pe mazărea uscată și pe tapika, produsele de origine animală sunt prezentate cu carne de pui și file de somon hidroliza.

 • diabetic. Alimentele speciale uscate ajută la controlul nivelului de glucoză din sânge la pisici cu diabet zaharat. Alimentarea cu energie include aditivi vegetale, neutralizarea radicalilor liberi, protejarea și intestine microfloră normalizării, bogate in proteine ​​file de somon, rațe și pui, tapioca. Dieta poate folosi viata.

Varietatea de produse Bwild Cat

Reprezentanți ai familiei feline – moștenitorii strămoșilor lor sălbatici. Chiar și animalele de companie nu doresc să schimbe tradițiile așezate. Ei au nevoie de rații saturate cu proteine ​​animale și alte ingrediente utile. Este aceste sarcini pe care BWILD CAT corespunde linie de putere. Are 2 tipuri de hrană.

 • Cereale libere. Messenger Dry Races în pachete de 1,5 kg. Există tonno cu ton pentru animale de companie sterilizate. Gusturile pisici adulte merluzzo disponibile cu cod, linte și cartofi, somon cu somon și de bivol cu ​​carne buffaline pentru pisici de rase mari.
Citește mai mult  Lakeland Terrier: Breed Descriere și în creștere

 • Scăzut de cereale. Conținutul redus al cerealelor face posibilă creșterea ponderii proteinelor animale în pupa, dar nu priva pisicile de proteine ​​complet. Pisicuțe în linia de cereale scăzut opțiune disponibilă de goose cu carne de gâscă. Pisicile adulte se pot bucura de nutriție în crockets cu încurajare sau anșoa.

Toate dărilor din seria BWILD CAT sunt caracterizate printr-un bun echilibru de ingrediente, proprietăți gust original. Compoziția are L-carnitină pentru stimularea metabolismului, suplimente pentru gasts de îngrijire a sănătății, acizi grași valoroși.

Examinați recenzii

proprietarii de pisici care aleg pentru animalele lor de hrana pentru animale MONGE, de multe ori se plâng de dificultăți cu achiziționarea de produse de marcă. de brand italian nu este prea comună în Rusia. În același timp, meritele companiei sunt destul de mult. Feedul respectă cu adevărat în totalitate standardele de clasă ale superfire, iar prețul lor este adesea mai profitabil decât concurenții.

Având în vedere feedback-ul pentru alimentele pentru pisoii de mongi, puteți vedea că alimentarea este lăudată pentru dimensiunea convenabilă a granulelor, cheltuielile eficiente din punct de vedere al costurilor și variațiile neobișnuite de gust. Putere pentru copii cu Guses se face conform formulei mesager, nu sunt, de asemenea, niciun soi de cartof în ea.

Cumpărători remarcat faptul că există mai multe ingrediente de carne în pachet, și există toate informațiile necesare pe ambalaj. Deficiențele speciale nu sunt observate, trebuie doar să luați în considerare faptul că dieta conține carne de pui și nu alergii adecvate.

Alimentele pentru pisicile adulte este, de asemenea, evaluat destul de pozitiv. În rații uscate, proprietarii ca dimensiunea optimă a granulelor și diversitatea gustului. Despre o serie de pisici sterilizate, puteți găsi, de asemenea, o mulțime de recenzii bune, în special adesea hrănirea consumului de alimentație a animalelor. Linia interioară este, de asemenea, lăudată – este potrivită pentru animalele de companie, chiar și pentru un set de exces de greutate din natură.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: