Caracteristici de umplutură picioare fericit

Caracteristici de umplutură picioare fericit

Alegerea de umplere pentru o toaletă pisica nu este în zadar. În cazul în care animalul nu agreează conținutul tăvii, este probabil că este necesar pentru a face față cu nevoia de un alt loc.

Dar, datorită varietății de zooproduks în această direcție, nu va fi dificil de a alege un substrat adecvat pentru tavă. Suficient pentru a analiza fiecare tip și să ia o decizie. Filler „picioare fericită“ oferă mai multe opțiuni de umplere.

  Avantaje și dezavantaje

  La întrebarea de a alege produse adecvate merită. Felicile de toaletă de toaletă se disting prin nivelul de absorbție a umidității și elimină mirosurile.

  Unele specii sunt dotate cu proprietăți suplimentare: aromă, efect antibacterian etc. Este important să luați în considerare toate caracteristicile de a afla ce va fi mai bine pentru prietenul cu patru picioare. Când alegerea se bazează pe sănătatea rasei și a animalelor de companie.

  Gel de silice

  Substrat granulat special pentru toaletă felină pe bază de silicagel. Cea mai scumpă vedere a liniei de produse „picioare fericite”, dar, de asemenea, consumul este mai mic decât cel al celorlalți. Umplerea din amestecul granulat superforos este capabilă să absoarbă de 30 de ori mai mult lichid decât propriul volum.

  Silica Gel se referă la hipoalergeni și provoacă extrem de rar reacții alergice chiar și cu reprezentanți sensibili ai familiei feline.

  Pentru persoane cu părul lung, granulele mari sunt potrivite și mici este mai bine să dobândești pentru pisici scurte și vârstnici.

   PROS:

   • Foarte economic, înlocuirea completă este necesară o dată la 2-3 săptămâni+
   • Cea mai bună higroscopicitate comparativ cu alte materiale de umplutură+
   • Granulele moi sunt mai bine absorbite de umiditate și neutralizează mirosurile+
   • Suprafața păstrează întotdeauna uscarea.

   Minusuri:

   • Destul de scump+
   • Granulele fac o scârțâit sub picioarele animalelor+
   • Nu trebuie să utilizați pisoi pentru tavă, deoarece animalele de companie neperformante pot înghiți granulele și alegeți (din același motiv, nu se recomandă utilizarea compoziției gelului de silicagel, dacă copiii mici locuiesc în casă)+

   Produsul utilizat este dificil de eliminat prin spălarea în toaletă – nu este permisă să coboare în sistemul de canalizare, deoarece se formează blocaje.

   Woody

   Fabricarea speciilor cioplite apare prin apăsarea materialelor rămase după prelucrarea lemnului. amestecuri de excesul de viteză sunt transformate în granule mici și suficient de dense de lemn natural. Cand umezeala devine, umflarea are loc, granulele sunt dispărut și pierde forma.

   Citește mai mult  Pyrenees Ciobanescul: Caracteristici și reproducție

   Pro:

   • Tipul de mediu de umplere adecvat nu numai la animalele adulte, dar, de asemenea, pisoi de la o vârstă fragedă+
   • Material natural, hipoalergenic+
   • în condiții de siguranță atunci când sunt introduse în gură și esofag pisici – animale pot mesteca un substrat, care nu va afecta negativ lor de sănătate+
   • Costul de pelete este destul de democratică+
   • Materialul de umplutură utilizat este ușor de a dispune, în toaletă de eliminare.

   Minusuri:

   • COPES cu neutralizarea slab mirosuri toaletă+
   • Nu este economic, deoarece este necesar să se înlocuiască mult mai des, în comparație cu umpluturi minerale (depinde de caracteristicile individuale și fiziologia pisica)+
   • În timpul breaker, granule ușoare zbura din tavă.

   Mineral

   Formulările de toaletă fidele create pe baza de minerale. Luați în considerare mai multe umpluturi organice practice.

   Pro:

   • perfect de lucru împotriva mirosuri nedorite+
   • Lichid este perfect absorbit+
   • umpluturi confortabile sunt convenabil eliminate, bulgării formate sunt îndepărtate cu ușurință din tava folosind un speciale sau lingurii obișnuite+
   • Material Eco-friendly+
   • Substratul greu nu zbura din tavă+
   • valoarea favorabil.

   Minusuri:

   • lipi pe labe și pot fi distribuite în jurul casei+
   • pietricele ascuțite poate răni plăcuțele de pe membrele+
   • Uneori praful este ridicată atunci când specking+
   • Material complicată în reciclare – primele granule necesitate turnarea în pachet, și apoi trimite-l la coșul de gunoi+
   • Nu se recomandă utilizarea pentru pisici.

   Uneori, proprietarii de pisici preferă să aplice o combinație de pelete din lemn si minerale. Este convenabil și practic, dacă există o tavă cu un grilaj. Granulele din lemn se toarnă în palet, cât și la nivel superior – mineral.

   Astfel, numai rumeguș în palet este supus de înlocuire regulate, iar pietrele se schimbă mult mai puțin.

   Soiuri

   Înțelegerea compoziția și structura diferitelor materiale de umplutură poate facilita foarte mult alegerea potrivită pentru o vedere pisica toaletă. În urma acestor cunoștințe, devine mai ușor pentru a determina metodele de bază de utilizare a granulelor, frecvența de înlocuire a acestora și a altor.

   Citește mai mult  AHATHER reticulos: specii și cultivare

   Material de umplutură pe principiul acțiunii sunt două tipuri.

   Absorbant

   Absoarbe mirosuri, absorbind rapid o cantitate mare de selecție. Produse din materii prime naturale, în condiții de siguranță pentru patru picioare prieteni. Poate conține sodă, cărbune activ, iar în unele tipuri chiar si ioni de argint. De la adăugarea acestor componente, materialul de umplutură câștigă în mod semnificativ în calitate.

   Trebuie să se schimbe de multe ori material absorbant, urmată de dezinfectarea unei tăvi feline. Este important pentru a ridica umplutura cel mai natural, ținând cont de curiozitatea naturală și o tendință de a mesteca tot ceea ce se va transforma aproape de nas. Cele mai populare de umplere este capabil să absoarbă din 8, 16 litri și până la 33 de litri.

   Umplutura absorbant „picioare fericit“ este de două specii:

   • lemnos+
   • Silichagelian.

   Primul este biodegradabil și antibacterian. Are protecție împotriva mirosului, cu aromă de conifere naturale și fără aditivi chimici. Materia primă de cea mai înaltă calitate este creat printr-o tehnologie specială de procesare. Granulele sunt obținute printr-un material foarte economic și sunt ideale pentru tăvi cu o grilă. Materialul de umplutură folosit poate fi aruncat în canalizare în loturi mici.

   Silichagel de umplutură absorbantă cu aromă de miros discret de lavanda. Acesta nu conține praf și nu provoacă alergii la animale și stăpânii lor.

   Are o capacitate de puternic absorbant. Cu o excelenta absorbtie de umiditate, la consumul de material, economic.

   Comutare

   Principiul acțiunii unei astfel de compoziții se bazează pe un proces următor: care intră în contact cu lichidul, granulele sunt lipite, adică, comerț. cocoloașe formate cu fecale îndepărtate cu ușurință din tava.

   Citește mai mult  Aculiy Bala (BALU): Caracteristici, Conținut și compatibilitate

   Are bune proprietati de absorbtie. Compoziția de umplutură pe bază de bentonită include hârtie, lemn și alte componente. Filler are multe calități utile: eficiență, comoditate în curățare, aditiv de componente speciale, în funcție de tipul de parfumuri și arome.

   Numarul de umplutură comercial „picioare fericit“ produce granule de diferite fracțiuni. Decât este mai mic, cu atât mai bine calitatea produsului.

   In granule mici, tipul comercial este mai bună absorbabilitate a consumului de lichide și mai puțin. În plus, pisicile se preferă adesea o fracțiune de dimensiuni mici. Un astfel de material nu rănească plăcuțele când vine în contact cu granule și nu provoacă senzații neplăcute. Este convenabil să greblă în tavă. Hrănirea în cutii de carton, în greutate la 3 la 10 kg și.

   umplutură minerală „picioare fericit“ produse dintr-o argilă bentonită unic extras la domeniul intern. 100% materii prime din clasa ultra naturale Este.

   Examinați recenzii

   Filler comercial atrage curățenia de mediu și consum avantajos. Proprietarii de animale de companie netede cu părul și pufoase sărbători că bulgări sunt ușor de îndepărtat din tava.

   Ambalajul este bine gândită și convenabil pentru transport și șoc de umplere. În același timp, el nu este foarte praf. Cei care nu tolerează praf de du-te la granule siliconat. Sau alegeți materiale din lemn. În funcție de ce va trebui să pisica o morală.

   Bentonita conținut de toaletă pe bază de aproape nu se lipește de picioare de animale. Acesta este, care nu sunt tratate cu ei peste tot în casa.

   materiale de umplutură de silicagel găsi, de asemenea, destul de puțini admiratori printre oameni și reprezentanții feline.

   Atrage cumpărători și costul bunurilor „labe“ Fericite. În timp ce ea este cea mai democratică dintre materiale de umplutură similare.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: