Ce hrăniți rozătoarele acasă?

Ce hrăniți rozătoarele acasă?

În zilele noastre, mulți oameni sunt închiriați ca rozătoare de casă de casă: hamsteri, șobolani, chipmunks, șoareci, tushkari. Desigur, proprietarii doresc ca favoritele lor să fie sănătoase, vesel și trăind mult. Pentru a face acest lucru, hrăniți mâncarea de bună calitate. Furajul special pentru rozătoare trebuie granulat, cu un set de substanțe minerale și alte substanțe benefice. Acum puteți cumpăra nu numai în magazinul de animale de companie, dar și în orice supermarket.

Conținutul articolului

Vitamine

De exemplu, ia în considerare porcii de guinee nutriție. În comparație cu alte animale care locuiesc acasă, cobaiul nu produc vitamina C. Ns.Ei au nevoie de o furaje de bună calitate care conțin fibre la care a fost adăugată această vitamină. Se introduce în dietă sub forma unui lichid sau într-o formă zgâriată.

Soluția de vitamina C este preparată ca: Este necesar să se dilueze acidul ascorbic în apa proaspătă. Oferirea unei doze de porc de mare ar trebui de două ori pe zi cerută de cantitatea de o dată – 100 mg. Dar există o singură nuanță: oxidarea și distrugerea vitaminei C este destul de rapidă. Prin urmare, produsul trebuie utilizat la timp până la 3 luni de la data fabricării.

Și vitamina cu cobaii poate obține de legume verzi proaspete.

Dacă rozătoarele se hrănesc pline, atunci nu este nevoie de vitamine suplimentare. Utilizați mese de calitate scăzută și combinați-l cu vitamine – nu cea mai bună opțiune.

Delicateţe

Acasă Rozătoarele iubesc nuci și semințe. Le puteți da, dar porțiunile ar trebui să fie mici. Din dietă pentru o zi, astfel de delicatese ar trebui să fie de maximum 10%. Ar trebui să fie atent. Ei au puțin calciu și o mulțime de grăsimi și cel puțin astfel de animale de companie vor place foarte mult, dar nu va aduce prea multe beneficii.

În fiecare zi puteți da legumele dvs. de companie. Ele trebuie să fie proaspete și pre-curățate.

Din când în când, puteți adăuga la dieta de fructe, dar puțin. Alimentele acceptabile pentru rozătoare este considerat portocaliu, galben, legume verzi. Aceste produse, de asemenea, nu pot fi abuzate, prin conducerea lor de către animale de companie: Legumele nu ar trebui să fie mai mult de 10% din dieta zilnică.

Citește mai mult  Cele mai multe rase de câini devotați

Rozătoarele dvs. ar trebui să fie aproximativ un astfel de meniu: 90% din dietă este alimente, până la 10% – fructe, legume.

Numai uneori animalele de companie pot fi tratate cu nuci sau semințe. Să le furnizeze o cantitate suficientă de fibre, ar trebui să fie oferită fânului rozătoarelor.

Apă

Nutriția fără apă nu poate fi. Prin urmare, rozătoarele dvs. familiale trebuie să fie furnizate cu acces la apă proaspătă pe tot parcursul zilei. Schimbați-l la costul proaspăt în fiecare zi. in afara de asta, Este important să curățați sticla în mod regulat sau un castron unde este. În cazul utilizării bautori, folosiți o perie specială pentru curățarea acestuia. Este foarte important de a face acest lucru, deoarece bacteriile patogene multiplious acolo.

Nuanțe

Există mai multe opțiuni pentru mestecat jucării, care sunt proiectate pentru rozătoare de acasă. Uneori, oamenii cumpara favoritele lor de bastoane de lemn, astfel încât tăișurile a crescut atât de repede. Discutați această problemă stă cu medicul veterinar, el va spune, ce jucării este mai bine să ia exact pentru rozătoare dvs. Este important să înțelegeți asta Soluție incorectă va fi alimentarea cu semințe de floarea soarelui și nuci piață.

Dacă sunteți drumurile din animalele de companie, și vă faceți griji cu privire la sănătatea și viața sa, atunci este mai bine să cumpere furaje specializate pentru rozătoare de acasă.

Despre hrană pentru rozătoare de acasă, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: