Ce și cum să hrăniți terrierul?

Ce și cum să hrăniți terrierul?

Mulți oameni preferă să facă în case de câini miniaturali. Unii preferă rasa pe terrier. În acest material vom vorbi despre cum să furați astfel de animale de companie.

Ce fel de produse naturale pot fi date?

Proprietarii înșiși constituie o dietă pentru animalele de companie, care va fi fie din produse naturale, fie din hrană industrială. În primul caz, pentru terrier, carnea va fi o opțiune excelentă. Este mai bine să alegeți carnea de vită sau iepure. Puiul poate fi inclus în meniu numai dacă câinele nu are alergii pe proteina de pui.

Bucăți de carne ar trebui să fie cu siguranță procesare termică. Ei nu au nevoie să gătească, este permis să țipă doar cu apă fierbinte abruptă. Carnea brută nu trebuie administrată, deoarece poate conține organisme patogene.

De asemenea, pentru reprezentanții acestei rase, o opțiune bună va fi subproduse, inclusiv lumină, ficat, inimă sau cicatrice. Ei sunt mai întâi fierte. În dietă, puteți folosi pește marin.

Dar trebuie să fie pre-fierbe și să eliminați toate oasele de la ea care poate dăuna sănătății animalelor de companie.

Pentru adulți, fericile sunt potrivite pentru adulți (ion, kefir, soiuri de grăsimi scăzute de brânzeturi, iaurt, brânză de vaci). Pentru puii poți folosi lapte.

De multe ori la terrieri dau pâine de secară. Dar ar trebui să fie abordată în avans. Nu trebuie să dați alimente pentru animale de companie care să conțină o cantitate mare de sare. Dacă încă ați decis să utilizați un astfel de ingredient, atunci este mai bine să alegeți o sare de litoral.

Pentru câinii acestei rase, vor fi potrivite diferite cereale: hrișcă, orez, hercule. Astfel de produse sunt pre-umflate și fierte. Uneori, un animal poate produce gălbenușuri de ou și miere, dar în cantități mici, în caz contrar, aceste ingrediente pot provoca alergii.

Legumele ar trebui, de asemenea, incluse în dietă. De cele mai multe ori luați bucăți de morcovi, varză, dovleci, roșii, castraveți, dovlecei. Puteți da verdeață.

Diferite boabe (afine, căpșuni) și fructe (pere, mere, pepene verde, pepeni, banane, caise sunt adăugate în meniu. Toate aceste produse sunt permise pentru a da sub formă de bucăți mici, dar este mai bine să le grăbiți într-un mic strălucitor. Uneori legumele sunt supuse tratamentului termic, dar această procedură nu este obligatorie.

Ocazional, în cantități mici de toalete, pot oferi semințe sau nuci nesalteoși. O dată pe săptămână, câinii sunt recomandați să dea mai multe capete de usturoi – trebuie să fie zdrobite. Produsul acționează ca un agent puternic antihelnogon și antiparazitic. Adesea, unele ulei vegetal adaugă la alimente.

Dieta terrierului trebuie să constituie o treime din fileuri de carne care conțin o cantitate mare de proteine ​​necesare. Două treimi din meniu ar trebui să facă feluri de mâncare din crupul gătit, legume, fructe și componente ale laptelui.

Pentru a face dieta cât mai echilibrat, include, de asemenea, aditivi speciali de multivitamine.

Inainte de a cumpara o compoziție adecvată, trebuie mai întâi să se consulte cu medicul veterinar. De regulă, astfel de aditivi permit să îmbunătățească starea de lână, de a promova întărirea articulațiilor, dințiilor. În plus, acestea sunt utilizate pentru a menține starea de sănătate a puilor mici, persoanelor însărcinate sau care alăptează, pentru animale mai mari.

Există produse care dau la terrierii categoric imposibile:

 • Struguri (stafide)+
 • Afumat (cârnați, cârnați)+
 • citrice+
 • Paste+
 • Cartofi (conținut mare de amidon poate provoca alergii)+
 • mazăre+
 • ceai+
 • cafea+
 • Carne de porc (carne prea gras)+
 • Pește de pește+
 • Marinat sau produse picante+
 • produse dulci.

Revizuirea și selectarea furajelor finite

Până în prezent, puteți face o listă întreagă de feed-uri finite pentru terrierii. Și trebuie să se țină seama de faptul că Pentru această rasă, numai hrana clasei Super Premium va fi potrivită. Luați în considerare cele mai populare dintre ele.

Royal Canin

Acest brand oferă alimente concepute special pentru rasele miniaturale de câini (mini adult). Astfel de alimente pot stimula apetitul PET, promovează o lână îmbunătățită, dinți.

Carne de putere și componente de cereale. De asemenea, în dieta puteți găsi făină din culturi de cereale, ulei de soia, ulei de pește și drojdie.

Planul științei dealurilor

Producătorul lansează doar mici rase (Canine Adult Adult & Miniatura Lamb & Rice). În fundația sa există o carne de miel. Această dietă ajută la îmbunătățirea stării cavității bucale, a sistemului digestiv, a pielii. Astfel de hrană conține un nivel ridicat de antioxidanți, ceea ce vă permite să mențineți sistemul imunitar al unui câine în stare bună.

Monge

Componenta principală este puiul. Produsele secundare sunt boabe de orez și porumb. Alimentele conțin un complex suplimentar de vitamine și acizi grași.

Natura Almo

Produsele din acest brand sunt caracterizate prin faptul că este supusă mai puțină prelucrare. Compoziția are carne de pasăre, legume, fructe, cereale și un amestec de boabe de orez și ovăz. Stern conține, de asemenea, ulei de rozmarin și un complex de elemente de vitamine.

Bosch

Acest marcă germană produce alimente constând din carne, file de pește, făină de carne, pulbere de ouă. Principala sursă de fibre în nutriție este pulpa de sfeclă, semințe de in.

În meniul inclus și grăsimea de pește, saturarea organismului animal prin cantitatea necesară de acizi. De asemenea, conține drojdie, oferind fluxul de vitamine în.

Arden Grange Adult

Brandul Britanic oferă mâncare uscată, care se bazează pe pui de carne, porumb, orez, tort de sfeclă, grăsime. Într-o astfel de nutriție, un conținut mic de fibre, dar atunci când utilizează, animalul dvs. de companie va îmbunătăți starea lânii, va deveni mai strălucitoare, nivelul de activitate va crește.

Lătrat capete

Hrana este făcută din carne naturală, făină din fileu de miel, piese de păstrăv. Ca produse secundare, sunt folosite orez brun și alge marine.

În plus, se adaugă suplimentar substanțe care conțin vitamine A, D, C. De asemenea, are suficientă fier, zinc și mangan pentru acei terrieri.

EUKANUBA

Produs din carne de pasăre sublimată sau la miel. Utilizarea sa frecventă prevede accelerarea proceselor metabolice din organism. Această dietă este considerată o opțiune bugetară.

Bozita

Această companie suedeză produce alimente pe baza cărnii de pui. Porumb cu făină și componente agregate. Cel mai adesea, produsele de marcă conțin, de asemenea, peștele arctic, un amestec de ovăz, grăsimi animale și vitamine suplimentare, aditivi minerali.

Vârf

Compania suedeză produce dietă uscată din carne de pasăre, miel sau somon. Componentele secundare sunt alge marine uscate, ovaz, granule de orez brun, coline, semințe de in.

Aditivii minerali și vitamine incluși în furaje îmbogăți corpul terrier de mangan, fier, sodiu, calciu și cupru.

Ei contribuie, de asemenea, la dezvoltarea normală a puilor mici.

Îngrijire

Compania cehă produce mese uscate pe bază de făină de carne de vită, miel sau pui. Materiile prime sunt obținute prin prelucrarea atentă și măcinarea de produse secundare (inima, lumina, ficat) si file de carne. În care Aditivi de porumb, aromatic și gust absent.

Purina

Compania oferă un meniu, inclusiv carnea de curcan pur sânge, carne de pui, pește de mare. Unele soiuri conțin și ouă, verdeață zdrobite și reciclate, bucăți de fructe și legume. La fabricarea unor fluxuri, sunt utilizate cartilaj și sub-produse.

Toate produsele alimentare super-premium este diferit de alte rațiile terminat cu un conținut mare de antioxidanți, plante aromatice, minerale terapeutice.

Nutriție din alte clase de scule a terrierii nu este mai bine să utilizați.

Caracteristicile de hrănire Puhnkov

Catelul lunar al terrierul trebuie să se hrănească laptele matern. În cazul în care nu este de ajuns, atunci este necesar să se organizeze năluci suplimentare.

In magazine specializate puteți achiziționa pentru un catelus inlocuitori de lapte matern câine. Ele sunt produse sub formă de amestecuri uscate, sunt crescute cu apă filtrată curată conform instrucțiunilor.

Unii proprietari pregătesc animalele lor un amestec la domiciliu. Pentru a face acest lucru, trebuie să se amestece laptele uscat, fara zahar, cu o vacă. Nu ar trebui să fie prea gras, ar trebui să fie fiert în prealabil.

De asemenea, pentru prepararea unui amestec lactat pentru un catelus poate fi amestecat cu lapte proaspăt naturale cu gălbenușul de ou de pui.

În cazul în care catelul împlinește 20 de zile, el ar trebui să intre treptat terci de lapte de consistență lichidă în meniu, brânză pentru copii diluat cabana lui, chefir, amestecat cu brânză de vaci grăsime scăzut, bucăți de carne de vită zdrobite.

La vârsta de 2 luni, puii din aceasta rasa devin mai activi și să înceapă să ceară mai multe alimente. În această perioadă, animalele domestice ar trebui să primească, de asemenea, lapte matern. În plus față de el, dieta ar trebui să includă calcinat brânză de vaci, carne tocată, bulioane de pre-fierte, întregi de capră sau lapte de vacă.

Dacă, înainte de aceasta, animalele de companie au fost hrănite amestecuri gata făcute din magazin, apoi într-o epocă de două luni, dieta nu este recomandată pentru a schimba dieta să nu provoace stresul corpului. În acest caz, terorilor trebuie să dea niște alimente conservate gata pentru roci mici și amestecul de lapte finit.

Când puii ajung la vârsta de 3 luni, trebuie să treacă prima vaccinare.

În această perioadă, în plus față de laptele matern, necesită produse lactate fermentate, carne fiert sau niște carne brută, hrișcă sau orez de orez. O adăugare excelentă va fi o supă de legume gătită pe supa de carne.

Dacă vă hrăniți animalul cu alimente finite, apoi la vârsta de 3 luni, ar trebui să dea un amestec lichid gata, alimente conservate pentru roci miniaturale. Puteți oferi feed special cu semi-descărcare.

În 5-6 luni, puii de jucărie Terrier au nevoie de produse ferocular (in cantitati mari pot da branza de vaci), fiert carne de grăsime scăzut (de vită), cicatricea purificat se va potrivi, de asemenea,.

oua crude sau fierte vor beneficia, de asemenea, puii la această vârstă. Și puteți utiliza atât pui și ouă de prepeliță.

Puteți da bucăți de legume, dar este necesar să le fiarbă. Sub-produse sunt, de asemenea, perfect pentru dieta (ficat, plămâni, inimă).

De la 6 luni la 1 an, meniul de câine poate fi extins în mod semnificativ. Include:

 • carne+
 • pește fiert+
 • Subproduse+
 • Diferite tipuri de bulioane+
 • verdeaţă+
 • tărâţe+
 • Legume (cu excepția cartofilor fierte și frunze de varză crude)+
 • Cereale (hrișcă, Perlovka, orez)+
 • Fructe (banane, pere, mere, pepeni).

Daca hrana pentru animale de companie, cu mese finisate, apoi la vârsta de 6-8 luni, el ar trebui să dea semi-descărcare și hrană umedă, precum felii uscate uscate în apă.

După o schimbare completă a dinților, un câine poate fi tradus imediat la dieta uscată, umedă sau semi-descărcare.

La o vârstă fragedă, puii sunt hrăniți de 4-5 ori pe zi (pauza de noapte între mese nu trebuie să depășească 8 ore). Ca adulți pentru animale de companie, modul este redus treptat la 2-4 ori pe zi. Pentru dezvoltarea normalizată, puteți da un terier Formulări suplimentare de vitamine (Omega-3, Omega-6, grăsime de pește, vitamine Grupul B).

Cum să hrăniți câinii adulți?

Pentru adulți, vor fi suficiente 2 hrăniri pe zi. Și între ele nu ar trebui să dea câine delicatese mici. 2/3 Dieta ar trebui să fie compusă din proteine ​​(carne, produse lactate fermentate, ouă, pește fiert), 1/3 din. Bucăți de fructe și legume acționează ca ingrediente suplimentare în dieta câinelui.

Dimensiunea fiecărei porțiuni pentru un animal de companie domestice va depinde de greutatea corporală a animalului. Fiecare greutate kilogram necesită 50-80 de grame de alimente.

Recomandări

Mulți veterinari sfătuiesc să se hrănească zilnic teritorilor în același timp. În plus, un animal de companie trebuie să aibă întotdeauna o cantitate suficientă de apă filtrată pură.

Alimentele pentru toalete ar trebui să fie temperatura camerei. Poate fi cald în avans să se încălzească. Amintiți-vă că din magazinul de animale este mai bine să nu se hrănească.

Toate alimentele pentru preferatul dvs. ar trebui să se pregătească numai din ingrediente proaspete și de înaltă calitate. În același timp, sarea și diferitele mirodenii nu trebuie adăugate la ea.

Urmăriți alimentele pentru animale de companie.

Dacă ați observat că un mic mâncare rămâne întotdeauna într-un castron, atunci ar trebui să reduceți dimensiunea porțiunilor, deoarece terorii în acest caz primesc prea multă mâncare.

Puterea are un impact mare asupra aspectului animalului. Dacă are lână strălucitoare și moale, ochi curat și sănătoși, un bun apetit, atunci dieta nu trebuie schimbată, conține toate ingredientele și substanțele necesare corpului. Cu orice manifestări negative, contactați medicul veterinar.

Cu atât mai bine să hrăniți terrierul, uitați-vă în continuare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: