Compararea a hranei pentru animale de diferite clase pentru câini

Compararea a hranei pentru animale de diferite clase pentru câini

Aspectul în casa unui animal de companie mic aduce întotdeauna oameni bucurie si buna dispozitie. Cu toate acestea, la fel ca orice animal, un catelus va avea nevoie de o mulțime de atenție și îngrijire. În primul rând, un câine cățeluș, trebuie să se gândească la dieta ei. Din fericire, astăzi există un număr mare de feed-uri care pot fi achiziționate în magazine specializate.

Care este analiza hranei pentru animale?

Pentru selecția de nutriție trebuie să se apropie de îngrijire specială. Opțiunea ideală va fi alegerea de feed-uri speciale realizate de către producători, gata de a fi responsabil pentru calitatea produselor sale. La urma urmei, câinii au nevoie de un regim alimentar bine echilibrat, in care proteine ​​si vitamine, precum și alte produse la fel de importante.

Dacă nu faceți analiza tuturor produselor care sunt incluse în furajele pregătite, atunci animalele pot fi pur și simplu etichetate elemente foarte importante.

Și acest lucru în viitor nu va afecta sănătatea lor. În mod ideal, utilizați feed natural. Cu toate acestea, nu fiecare persoană are ocazia să se pregătească zilnic pentru animalele de companie.

Prin urmare, mulți preferă să-și hrănească câinii cu alimente artificiale care pot fi împărțite în uscat și moale. Ele sunt împărțite în clase:

 • Economie+
 • Premium+
 • Super Premium.

Toate diferă nu numai după preț, ci și calitatea ingredientelor. Din acest motiv este necesar feedul. În plus, toți câinii trebuie să fie în dietă cât mai mult posibil carnea. Un mic plus este diferite cereale, nu trebuie să existe mai mult de 40% din compoziția totală. Ei nu vor aduce prea multe beneficii, dar și dăunătoare. Dacă există subproduse în compoziție, atunci este necesar să se acorde atenție faptului că este inside și nu oase tocate.

Va fi ideal pentru a fi considerat că alimentele, ca parte a cărei parte nu este scrisă în cuvântul general „pasăre”, ci un tip specific de carne (de exemplu, curcan sau pui).

Caracteristicile compozițiilor

Merită familiarizați cu compoziția tuturor hranelor pentru câini și le face să le comparați de la clasa economică la super premium.

Citește mai mult  Prezentare generală a produselor alimentare uscate pentru pisici și pisici Whiskas

Clasa economica

Aceste hranei sunt considerate una dintre cele mai ieftine dintre alte feed. Utilizare mare pentru animale pe care nu le vor aduce. Mai mult, dacă vă hrăniți animalele prea lungi, după câteva luni pot avea probleme de sănătate. Și toate pentru că, în compoziția acestor feeduri, nu există practic nici o carne reală, ci doar subproduse de origine dubioasă.

În plus, sunt incluse aici astfel de umpluturi alimentare cum ar fi soia, porumb sau grâu de calitate sălbatic.

Compoziția furajului include, de asemenea, arome și amplificatoare gust diverse, care creează dependență la animale.

Ca urmare, ei refuză să aibă produse de înaltă calitate, preferând să-i și nu cele achiziționate înlocuitorii cele mai utile. Lista celor mai alimentărilor comune ale economyractus include:

 • Origine+
 • „Psarny Yard”+
 • „Brand-ul nostru“+
 • „Cezar”+
 • Friskies

categorie de preț mediu

Această categorie include hrana pentru animale mai bine. În compoziția lor, există încă un număr mare de organe, cu toate acestea, ele sunt mai utile. În plus, acest lucru poate fi, de asemenea, carne real, – totul depinde de producători. În raportul procentual de carne nu sunt mai mult de 25 la suta.

Cel mai adesea baza acestor furaje este orez.

O astfel de alimente este de preferat să dea câinilor adulți, dar este în valoare de înțelegere că o astfel de hrana pentru animale nu este încă perfectă.

Dacă face o analiză comparativă a tuturor opțiunilor, atunci mai calitative sunt cele fabricate în țări europene sau în Statele Unite ale Americii. Este demn de a le considera mai detaliat.

AVVA

Astfel de alimente sunt produse în Țările de Jos. Principalele ingrediente sunt produse care au o origine animală. Aceasta este o carne proaspătă sau carne de pui uscate sau miel. Hrana este pe deplin echilibrat, au un procent ridicat de grăsimi și proteine, atât. În plus, ei au o mulțime de vitamine și minerale.

Avans

Datele produse în Spania. Compoziția include cel mai adesea din carne de pui. În plus, cele mai multe dintre produsele au un nivel destul de ridicat de proteine. De asemenea, ei au toate vitaminele și mineralele necesare.

Premium Brit

În compoziția acestui brand o mulțime de minerale. În plus, carnea este cea mai des folosită fără oase. De asemenea, în el există un ficat de pui și midii.

Citește mai mult  SPINCHE Conținut subtilități acasă

Chicopee

Produce alimente în Germania. Compoziția are atât carne de pui, cât și carne de miel, orez sau orz. Cu toate acestea, procentul de grăsimi din astfel de furaje este prea mare.

Planul științific al lui Hill

Produce astfel de alimente în Olanda. Procentajul de carne din ele este foarte mare, în unele reguli de până la 50%. Cel mai adesea folosit carne de carne. Abordarea responsabilă a producătorilor permite acestor feeduri să ocupe funcții de conducere de mult timp.

Probalance

Să le facă în Rusia. Carnea de vită din carne este în compoziție, precum și carne de iepure. in afara de asta, Ca parte, puteți găsi ambele semințe de in care conțin multe vitamine și minerale. Cerealele într-un astfel de hrană sunt absolut nu, ele sunt înlocuite cu mazăre, cartofi sau linte.

Super Premium Class

Astfel de alimente pentru câini sunt perfect echilibrate. Compoziția lor include numai carne reală, dintre care procentul este de cel puțin 40 de unități. Acestea pot include, de asemenea, organe, cu toate acestea, ele sunt doar cea mai bună calitate. Acesta poate fi inimi de pui sau de ficat, dar în nici un caz nu sunt oase de la sol. În plus, alimentarea de super-clasa premium se caracterizează prin aceea că acestea nu se adaugă amplificatori de gust si miros.

Aproape toți producătorii de astfel de furaje câine nu ascunde informații care, în scopul de a atinge un nivel ridicat de proteine ​​în masă, acestea sunt introduse în ele aminoacizi. La urma urmei, fără ca acest lucru, indicatorul său va fi foarte scăzută.

Toate furajele se distinge prin suficiente și minerale și vitamine.

Cele mai multe dintre aceste produse cu mai multe cabluri. Ele sunt destinate nu numai câinilor adulți, ci și pentru cățeluși. Dacă comparați compoziția acestor fluxuri, ele nu sunt practic diferite. Singura diferență este că puii pentru cățeluși sunt mai multe calorii, precum și procentul de vitamine și toate elementele necesare pe care le au puțin mai mari decât cele ale câinilor adulți.

Cele mai populare dintre ele sunt considerate:

 • EUKANUBA+
 • Brit Care+
 • Prima alegere.

De asemenea, merită luată în considerare și furtul holistic, care se deosebesc de cea mai înaltă calitate. Ele sunt în ele o cantitate mare de carne și absolut nici un subproduse. Dacă vorbim despre vitamine, atunci producătorii folosesc numai surse naturale, de exemplu, fructe de padure sau fructe. Holistica alimentară va fi capabilă să ofere PSA tuturor celor care sunt necesare pentru sănătatea sa. Cu toate acestea, cumpărați-le numai în magazine specializate. Cele mai populare dintre ele sunt:

 • Acum proaspăt+
 • Acana+
 • Grandorf.
Citește mai mult  Dog alimente Prolife

   Mai jos este o masă comparativă a unor hrană de diferite clase de vizibilitate. Acesta conține compoziția calitativă a fiecărui produs, astfel încât să puteți analiza și evalua utilitatea.

   Denumirea hranei pentru animale, clasa

   Compozitia proteinelor

   Compoziția grăsimilor

   Compoziția carbohidraților

   Componente suplimentare

   Pedigree, clasa economic

   Faina de sub-produse de pui, gluten de porumb, făină de carne oase.

   Grăsimi animale, ulei vegetal.

   Grâu, orez, măcinarea grâu, porumb, făină de grâu.

   conservanți chimici, sare, coloranți,

   Advance, Premium Class

   gluten de porumb, miel, hidrolizatul de carne de pasăre, de sânge uscat, proteine ​​animale.

   Grăsime animală, peste gras.

   Sfecla carne, porumb zdrobit, porumb, orez.

   Lemon Acid.

   Eukanuba, Super Premium Class

   Pui, făină de sub-produse de pui, praf de ouă uscate, făină de pește.

   Pui de grăsime, peste gras.

   făină de porumb, carne uscată de sfeclă, orz, sorg, inul.

   Rozmarin, condimente de pui, pui prăjirea, sare.

   Grandorf, holistică

   Miel, curcan.

   Făină de orez

   Mere, poduri tsoregrad, arome naturale.

   Cine monitorizează calitatea?

   Toți producătorii se bazează pe GOST R 55453-2013 și respectă condițiile tehnice descrise în acesta, precum și normele necesare. La orice producție există controale speciale veterinare care verifică toate componentele din diferite etape. Pentru început, se efectuează controlul vizual, iar apoi în laborator.

   in afara de asta, Este foarte important în care țară a fost produs un produs. De exemplu, în țările europene, toate standardele sunt suficient de mari, iar calitatea produselor de origine animală este întotdeauna sub control. Dar totuși, la cumpărare, este necesar să se acorde atenție tuturor componentelor, chiar dacă produsul este produs în străinătate.

   Rezumând, putem spune că fiecare persoană trebuie să aleagă hrană pentru câini foarte atent, astfel încât să nu dăuneze sănătății sale pentru animale de companie, și, de asemenea, să acorde o atenție nu atât de mult pe publicitate și calitatea produselor și a compoziției sale.

   Despre piața de hrană uscată și de branduri ascunse Premium și clasa Economy pot fi găsite din videoclipul de mai jos.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: