Cum de a determina podeaua porcului guineei?

Cum de a determina podeaua porcului guineei?

Guineea Porc – Animalele puțin și pustute. Uneori, definiția sexului său este dificilă chiar și pentru un specialist.

Cu toate acestea, podeaua animalului său este foarte importantă.

 • În primul rând, aceasta va depinde de acest nume – este greu de a veni cu un pseudonim, cu un animal, dacă nu știi, este un băiat sau fată.
 • În al doilea rând, este important să nu fiți confundat cu podeaua, dacă aveți deja un porc de guinee și doriți să alegeți un cuplu pentru ea.
 • În al treilea rând, temperamentul bărbați și femei este diferită – ea poate juca, de asemenea, un rol important în alegerea unui animal de companie.

Dacă cumpărați mai mulți cobai, dar nu vă veți ocupa de creșterea lor, va fi necesar să le soluționați în funcție de podea.

Caracteristicile procedurii de inspecție

Pentru a determina podeaua porcului Guineei pe semne externe, este necesar să se inspecteze. Pentru a face acest lucru, trebuie să alegeți un moment bun atunci când animalul este activ și nu înspăimântat. Vârful activității porcilor Guineei se încadrează în ziua de zi – înseamnă că este mai bine să le deranjeze târziu seara, ci să amâne inspecția dimineața. Este important ca animalul să nu fie prea speriat în timpul inspecției. În caz contrar, acesta va fi eliminat și poate scădea accidental din mâini.

Falls Chiar și cu o înălțime mică pentru că aceste rozătoare sunt extrem de periculoase.

Și astfel, următoarele sunt câteva reguli de bază de inspecție a porcilor de bază.

 • Înainte de inspecție, trebuie să purtați mănuși de cauciuc de unică folosință. Această regulă de igienă este deosebit de relevantă dacă veți inspecta mai multe persoane simultan. Un număr mare de bacterii se pot acumula pe genitia porcilor Guineei. Pentru a nu le transmite de la un individ la altul, se recomandă utilizarea unei noi perechi pentru fiecare porc. Și puteți utiliza, de asemenea, dezinfectanți speciali după inspecția fiecărui animal.
 • Pentru a studia, organele genitale trebuie să transforme porcul de guinee de burtă în sus, ținându-l strâns în zona toracică. Pentru a proteja animalul în cazul căderii, efectuați procedura mai bună deasupra pernei moi sau a lenjeriei de pat.
 • Următorul pas de care aveți nevoie pentru a împinge ușor blana în zona de picioare și o examinați cu atenție. Pentru a vedea mai bine organele genitale ale unui animal miniatural, este mai bine să efectuați o procedură într-o cameră bine luminată.
 • Când terminați inspecția, nu uitați să recompensați crumbul pentru răbdare cu delicatețe delicioase.
Citește mai mult  Purina pisică chow pentru pisici sterilizate și pisici castrate

Definiția etajului pe forma organelor genitale

Genitalele sunt formate la rozătoare în perioada intrauterină. Cu toate acestea, definiția sexului la copiii care sunt pe alăptare, este mai bine să amâne până când ajung la vârsta de o lună. Mama porc poate respinge și chiar distruge puii, la care oamenii au atins datorită faptului că va simți mirosul străin de la ei.

Cel mai simplu mod de a determina podeaua de cobai în formă de organe genitale. La fete, decalajul podelei are o formă în formă de V și se îngustează spre gaura anală, iar pielea din jurul ei are un număr mare de pliuri. Distanța dintre anus si vagin la femei, ca regulă, nu depășește doi milimetri. Băieți în această zonă există un tubercul mic – acesta este un penis.

Dacă este ușor apăsată pe zona înconjurătoare – va ieși. De asemenea, porcul de guinee masculin în impuls sunt testiculele care pot fi văzute la inspecție.

Prezența sacului anal

În natură, bărbații de porci de la Guineea vor face teritoriul folosind o enzimă sferică care se distinge de o glandă specială. Acest fier înconjoară zona de deschidere anală – se numește sac anal sau buzunar anal. Datorită acestei caracteristici, băieții vor avea un anus mai pronunțat. Întrucât anusul fetei are dimensiuni semnificativ mai mici – este aproape afectat și este doar o mică gaură.

Astfel, învățarea de a determina prezența sacului anal, puteți distinge cu ușurință femeia de la bărbați. În plus, în celula bărbatului, puteți observa un miros mult mai pronunțat, în timp ce în locuința femeii, va fi practic absent.

Citește mai mult  Când poate produce un papagal din celulă după cumpărare?

Dimensiunea sfarcurilor și a greutății animalelor

Puteți distinge un băiat de la o fată, examinând cu atenție burta, și anume dimensiunea și culoarea sfârcurilor. Sfarcuri roz pronunțate în femeie, ele sunt bine distinse atunci când sunt inspectate și fac destul de bine. Samtele Samtsa sunt de obicei gri-maro. Ele sunt practic invizibile și nu sunt în evidență pentru atingere.

În cazul inspecției ochelarilor de lapte de cobai, puteți să suflați ușor burta – atât de lână nu va interfera. Băieți veți vedea puncte mici pronunțate, iar fetele sunt sfarcuri clare și mari.

În plus, este posibil să se determine sexul în mărimea și greutatea coborârii. Bărbați mai mari femele, greutatea lor variază de la unul la unu și jumătate de kilograme, iar lungimea corpului – 30-35 centimetri. Femelele cântăresc aproximativ 800-1200 de grame, lungimea lor este de 20-25 centimetri. Dimensiunea porcului de guinee depinde de vârstă și de piatră, astfel încât această metodă nu poate fi considerată adevărată o sută la sută. Puteți să o utilizați ca un indicator suplimentar pentru a vă asigura că concluzia dvs.

Formează FECA

O modalitate de a afla podeaua porcului Guineei la domiciliu este de a acorda atenție formei de fecale. Pentru a face acest lucru, este necesar ca o singură persoană să trăiască într-o singură celulă – astfel încât metoda va fi mai fiabilă. Deoarece dimensiunea gaurii anale din femeie și bărbatul este diferită – respectiv, forma de fecale va diferi, de asemenea.

La femele, buzele formei ovale corecte și la bărbați – este mai alungită și ușor îndoită sub forma unui arc. În plus, gunoiul băiatului are o canelură mică, asemănătoare cu o canelură longitudinală – ca o grâu de grâu.

Merită să ne amintim că această metodă de determinare a podelei este posibilă numai dacă animalul se hrănește în mod corespunzător și absolut sănătos.

Diferențele în comportamentul bărbaților și femelelor

Vizionând comportamentul animalelor, puteți înțelege și cum aparține podeaua. În sălbăticie, sarcina de fertilizare masculină la fel de mult ca posibilele femele în timpul perioadei de vânătoare sexuală.

Rolul feminin este de a ridica urmași și de a proteja copiii de la animale de pradă. În consecință, comportamentul lor va diferi în mod radical.

Iată principalele criterii pentru care ar trebui să fie estimate sexul cobai:

 • În cazul în care o celulă conține mai multe persoane singulare, băieți demonstrează un comportament mai agresiv, exprimând poziția dominantă+
 • Baietii se comporta mai zgomotos – ei vin de multe ori în rescrise din cauza femele, hrana pentru animale, teritoriu, dar din moment ce în sălbăticie, cobaii trăiesc cu grupuri, ele nu sunt în măsură să aplice leziuni prea grave pentru a reciproc+
 • Fetele sunt mult mai prietenos în viața de zi cu zi – nu luptă între ele și sunt capabili de a exercita agresiune în ultimă instanță, de exemplu, în cazul în care urmașii lor este amenințată cu un pericol+
 • persoane fizice pentru femei, practic, nu publică sunete, masculi, dimpotrivă, poate exprima nemulțumirea sau apăra interesele cu voce tare wuhan+
 • Baietii sunt mult mai activi și să înghețe, le place să exploreze tot în jurul valorii, în timp ce fetele preferă să doarmă într-o casă sau de a curăța pielea.
Citește mai mult  Hamster Roborovsky: Descriere, Caracteristici de conținut și de diluție

Concluzie

  Dacă nu vor să se implice în creșterea porcilor de guineea, dar totuși doriți animalele de companie să dor singur, ar trebui să abordeze în mod serios problema definiției etaj. Apropo, băieți, în ciuda hiperactivitate, poate în liniște adiacente în absența femelelor. Dacă cobaiul trăiește într-o singură celulă, este necesar să se cunoască sexul său doar pentru a alege un pseudonim adecvat.

  Atunci când alegeți un animal într-un magazin pentru animale de companie, este mai bine să nu aibă încredere în definiția podelei numai vânzătorului. Pentru plasa de siguranță, verificați animalul le folosind una sau mai multe dintre metodele propuse.

  Cu privire la modul de a determina podeaua de cobai, uite următoare.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: