Cum de a preda Spitz la toaletă?

Cum de a preda Spitz la toaletă?

Una dintre cele mai frecvente probleme care apare atunci cand catelul apare in casa, este prejudecată sa de a face nevoile naturale în locuri strict rezervate. Fiind aproape de mama, puii se repetă adesea peste ea și de a dobândi abilitatea de mers pe jos în toaletă, de exemplu,. Dar lovind o casă nouă și o situație necunoscută, copiii sunt pierduți, iar proprietarul ar trebui să înceapă să înceapă învățătura animalului său cât mai curând posibil pentru a-și face afacerea acolo unde este necesar. Articolul va discuta cum să-i învețe pe Spitz la tavă, scutece și la toaletă de pe stradă.

Toaletă în apartament

În primul rând, trebuie să decidă modul în care favorit va putea face față cu necesitatea. Totul depinde de disponibilitatea membrilor familiei și de timpul liber pentru mers pe jos. Dacă proprietarul nu poate să meargă câinele în mod regulat în fiecare zi, atunci opțiunea corespunzătoare va fi organizarea toaletei în apartament.

Din moment ce Spitz sunt câini foarte mici, pot merge atât în ​​tavă, cât și pe un scutec.

  Este important să începeți să predați un catelus la locul potrivit pentru a corecta nevoile din primele zile ale apariției sale în casă.

  Dar mai întâi trebuie să pregătiți locul și condițiile în apartament pentru a ajuta miezul să navigheze și mai degrabă se obișnuiește cu noile reguli.

  • Colț, unde asistenta va fi organizată toaletă, ar trebui să fie relativ solitară. Nu potriviți coridorul sau camera de trecere. În timpul procesului, câinele nu ar trebui să sperie și să distragă sunetele puternice, conversațiile, prezența oamenilor.
  • Lângă locul în care va fi localizată toaleta, este mai bine să eliminați toate covoarele dintr-o rază de 1,5-2 m. Faptul este că prima dată când câinele sau câinele adult poate merge la toaletă trecând tava sau la marginea scutecului. Odată pe covor, urina va lăsa pe ea un miros constant. În viitor, animalul se va concentra pe ea și va merge treptat la covor, ignorând restul toaletei.
  • Pentru câinii de sex masculin, puteți construi o coloană mică în tavă, din lemn sau plastic. Instinctele pot fi înclinate să-și facă ca câinii să-și facă afacerea „în Doggy”, lăsați eticheta pe „copac”.
  • Dacă Spitz face în mod constant nevoia într-un loc greșit și ignoră o tavă sau o scutece pregătită pentru el, puteți încerca să o atrageți de miros. Pentru a face acest lucru, trebuie să amestecați țesătura în urină și să o puneți într-o toaletă de câine. Mirosul va atrage câinele la acest loc, atunci când ea începe din nou să caute un aragaz pentru singurătate.
  • Un bun asistent la proprietarii de câini în cazul învățăturilor de animale de companie la toaletă sunt spray-uri speciale. Acestea pot fi achiziționate în magazine de animale de companie și farmacii veterinare. Spray pulverizat în cazul în care animalul de companie și-a lăsat eticheta pentru a preveni nevoile de recuperare în același loc. Pentru o persoană, mirosul de pulverizare nu se simte deloc, dar acționează asupra câinilor enervant. În detrimentul acestui lucru, instrumentul urmărește perfect o încercare de animale de companie de a merge la casele de toaletă, unde este imposibil să o faci.
  Citește mai mult  Pisici pentru pisici: cauze si metode de combatere

  Predarea la scutec

  Adesea amelioratorului se învață puii lui la modul de a corecta necesitatea, astfel încât cumpărătorul poate obține un copil inteligent, care nu va oferi complicații speciale. În caz contrar, va trebui să învețe Spitz la toaletă, care este numit, de la zero.

  • În primul rând, ar trebui să fie organizat pentru un catelus mic o voliera mica. Puteți stinge unghiul într-una dintre camere.
  • În primele zile, tot spațiul WOLLER va trebui să fie blocat în scutece. În acest caz, Spitz iese pe gunoi și începe să se obișnuiască cu ea.
  • Apoi, o parte a scutecului trebuie să fie eliminate și se lasă închiderea doar un mic spațiu în voliera.
  • Cand catelul va face afacerea lor, deoarece este necesar să-l încurajeze, urca și laudă.
  • În cazul în care câinele la proprietarul încearcă să meargă la podea, trebuie să-l transfere la un scutec.
  • Aducerea pui de la Aviary, este necesar să le respecte. La primele semne că catelul caută o toaletă, ar trebui să o trimiteți la Voller, unde se află gunoiul. Înțelegeți că câinele trebuie să vă placă pe bună dreptate. Acest lucru este evidențiat prin snifarea activă a podelei, a călajului și a circulației în poziție, înclinarea sau plânsul.

  După ceva timp, catelul de Spitz va înțelege ferm pentru el însuși, în ce loc ar trebui schimbat. El va începe să se întoarcă în mod independent la aviare și să-și facă afacerile pe așternut fără mishai. După aceea, stiloul poate fi dezmembrat – restricția câinelui spațial nu mai este nevoie. Diaperul trebuie să fie plasat în selectat pentru toaleta câinelui.

  Nu uitați să schimbați așternutul ca poluare.

  Cum să învățați să mergeți la tavă?

  În cazul în care sa decis să profite de această opțiune pentru a organiza toaleta animalului, atunci este în valoare de pornire cu o selecție de tavă. În același timp, ar trebui respectate mai multe criterii, care vor fi discutate mai jos.

  • Capacitatea ar trebui să fie destul de mare, astfel încât câinele să poată intra în ea cu toate cele patru labe și a rămas un mic stoc de spațiu. Toaletă pisică nu se va potrivi, deoarece într-o tavă mică, Spitz poate merge periodic la margini sau prin.
  • Merită acordată atenție zborurilor – nu ar trebui să fie prea mari. Este necesar ca un astfel de câine mic, cum ar fi Spitz, ar putea urca cu ușurință și confortabil în tava voastră.
  • Pentru băieții spa un stimulent bun pentru a-și face afacerea, este în toaletă, va fi instalat acolo. Acest truc funcționează în special în timpul pubertății și atrage un spitz adult pentru a lăsa o „etichetă”. Tava pentru fata nu necesită instalarea unor structuri suplimentare de lubrifiere.
  • Cel mai bine este să alegeți o tavă cu un palet suplimentar de mesh. În acest caz, câinele nu va atinge labele de jos a rezervorului și așa.
  • Adesea puii, jucând, glising sau întoarceți-vă toaleta. Din acest motiv, trebuie să ridicați tava mai greu decât de obicei sau puteți construi o pierdere în greutate din orice materiale trimise și atașați-l în partea de jos a recipientului.
  Citește mai mult  Caracteristici de feed-uri de câine ABBA

  Algoritmul de acțiuni arată ca descris mai jos.

  • În primul rând, trebuie să poziționați tava în locul disponibil pentru un catelus. Atunci ar trebui să introduceți un câine cu o locație de toaletă. Pentru a face acest lucru, trebuie să-l aduci pe Spitz, să-mi spui mirosul.
  • La început se recomandă punerea în scutece de toaletă, în loc de umplutură. Ea absoarbe fluidul bine și miros, pe lângă faptul că este vorba despre un catelus deja familiar.
  • Ca și în cazul unui scutec, dacă proprietarul a văzut că bebelușul stătea în locul greșit, trebuie să o mutați în tavă.
  • La început este necesar să vă încurajați spitz de fiecare dată când va face totul corect.
  • În cazul în care animalul în mod independent și fără erori va merge la toaletă doar în loc, scutecul poate fi schimbat pe materialul de umplutură.

  Toaletă pe stradă

  Optimă pentru începutul teachment de Spitz la recolve de pe strada este vârsta de la 4 până la 6 luni. Prin acest timp, câinele este destul de dezvoltat, în scopul de a tolera până la plimbare.

  Este important să se facă Spitz toate vaccinările și respectă termenele de carantină, astfel încât nu a mers pe jos afecta animalul de companie.

  Cel mai bun în cazul în care proprietarul ia un pic concediu pentru câteva zile, deoarece va trebui să ia un câine pe stradă, în prima dată de mai multe ori.

  În timpul primului mers pe jos, Spitz poate experimenta stres. Se recomandă să-l scoată din casă pe mâini. Asigurați-vă că pentru a dracu ‘câine pe lesa, astfel încât să nu fugă, torturându sunetele stradă zgomotoase, persoane necunoscute sau alți câini. Dacă este posibil, trebuie să mergeți cu Spitz în locuri non-umane și liniștite (cel puțin în perioada în care catelul se obișnuiește numai cu strada).

  Citește mai mult  Este posibil ca câinii mere și în ce formă să le dea?

  Când un câine își va face afacerile, trebuie să-i încurajați delicatețea și să laude. Nu trebuie să o luați de la o plimbare imediat după aceea – ar trebui să umblați încă 15-20 de minute. Poate că Spitz vrea din nou la toaletă. Dacă se întâmplă acest lucru, atunci trebuie acordat gustului iubit.

  În cazul în care catelul nu a făcut-o nevoia pe stradă pentru o plimbare lungă, trebuie să o porniți în apartament. Atunci trebuie să o scoateți pe stradă după două ore. Merită vizionarea câinelui și a casei. Văzând că Spitz se pregătește în mod clar să se deplaseze, trebuie să-l aduci din casă.

  Merită să ne amintim acest lucru Puppies au un metabolism metabolic foarte rapid, așa că trebuie să fie schimbate la 10-12 ori pe zi, inclusiv noaptea. În acest sens, se recomandă să lași în continuare toaleta de câine în casă în cazul în care proprietarul nu are ocazia să meargă în timp cu ea.

  Adulții sunt mai răbdători și de-a lungul timpului, metabolismul lor este capabil să se adapteze la un anumit moment de mers pe jos.

   Ce pot face?

   • Modificați adesea locația toaletei în apartament.
   • Strigând pe animal sau bate-l după ajutorul nevoilor în locul greșit. Admisibilă pentru a vorbi strict ton încrezător. În starea stresantă, animalul este mult mai rău, iar cruzimea lasă o pistă negativă profundă pe psihicul câinelui.
   • Lăsați campanii de succes la toaletă fără atenție și promovare.
   • Conduce crud cățelul de la tavă sau scutec dacă joacă cu ei. În acest caz, câinele poate considera răspunsul proprietarului ca o interdicție de contact cu aceste obiecte. În consecință, pentru a percepe tava și un scutec, ca un loc de defecțiune, Spitz se va opri.

   Despre cum să-i înveți pe Spitz la toaletă, vezi următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: