Cum de a tăia pisica gheare și cunning pisica?

Cum de a tăia pisica gheare și cunning pisica?

Odată cu achiziționarea unei pisici, apar noi îngrijorări la crescător. El nu numai că organizează o nutriție completă, coase apă curată și îndepărtează toaleta. Animalele de companie nu sunt sănătoase și nu trăiesc mult timp, dacă nu-ți pasă de lână și bucle. Claws Suport în condiții corecte, vizitând medicul veterinar, fie pe propria lor manichiură felină.

Cauze

Indiferent de locul în care trăiește pisica – în sălbăticie sau într-o metropolă, Ghearele ascuțite pentru ea este un agent de autoapărare pe care ea:

 • Amazes inamic+
 • Zgârierea pe un copac, invidând inamicul.

  Clauzele au o altă caracteristică – protecție împotriva foametei. Cat ma va adăuga la mine fără participarea unei persoane, care au împiedicat și prinderea unei rozătoare mici sau păsări. Cat stilul de viață sa schimbat. Ea locuieste in casa confortabila, nu se caută hrană și nu lupta dușmani. Proprietarul a devenit una dintre cele mai grija: animalul de companie tăiat ghearele pentru a preveni fosnetul de unghii în țesături moi ale labelor. Din cauza întârzierii procedurii, animalul dezvoltă un claudicație, procesul inflamator începe, care se termină cu un abces.

  Cu un cui puternic în creștere, abilitățile de amortizare ale animalului va avea de suferit: chiar și sărituri de la o înălțime mică, acesta va primi un prejudiciu grav.

  Ghearele sunt tăiate în următoarele cazuri.

  • În cazul în care pisica trăiește la domiciliu și nu are un exterior nestingherit în aer liber. Dacă ea trăiește în pustie sau merge atunci când vrea, ea însăși să aibă grijă de ei, pas cu pas-i despre scoarța unui copac / suprafață solidă.
  • În cazul în care conduce un stil de viață sedentar din cauza temperamentului, a obezității și a altor boli. Lungimea activă animal ghearelor este reglată fără interferențe din exterior atunci când rulează, în timpul jocurilor și alpinism pe copaci.
  • Dacă pisica trăiește într-o familie cu copii mici.
  • Dacă amelioratorului va expoziție, la medicul veterinar privind o operațiune planificată sau un animal de companie baie.
  Citește mai mult  Diamond cychlasoma: ceea ce arata ca și cum să aibă grijă?

  Caracteristici ale procedurii

  Ghearele taie un pisoi de 2-3 luni de la nastere. Mai devreme de îngrijire pentru ei nu este realizat pentru a nu deteriora accidental labele. Pentru a contribui la dependenta rapidă la procedura, apăsați pe perna. Frecvența tundere unghiilor depinde de cât de repede cresc și la ce lungime ultima dată când au tăiat proprietarul lor. Lungimea de vârsta și stilul de viață al pisicii afectează. Pisoi Stream Ghearele de două ori pe lună, și o pisică domestică adult – o dată pe lună.

  Pentru a nu răni animalul de companie și să nu-l scareten din procedura în viitor, este responsabil pentru gheare de ridicare. În primul rând mâna tratată cu alcool. Acesta este utilizat pentru a gestiona lame ascuțite de orice viclean.

  La finalizarea procedurii, localizarea secțiunilor este tratată cu peroxid de hidrogen și, dacă este necesar, începe să aibă ca rezultat o muchie neuniformă de către un antet convențională.

  Instrumente

  Felin manichiură face numai foarfece obișnuite. Pentru a facilita sarcina proprietarului, în magazinele de animale de companie vinde diferite tipuri de viclean.

  viclean electrice

  Cu acest aparat lucrează adesea crescători cu experiență, care dețin mai multe animale de companie în casă, sau medici veterinari. El are o roată mică de metal, care, atunci când este pornit, conduce unitatea. Cat a căzut în genunchi, ia piciorul cu ea mâna stângă, porniți dispozitivul și să aducă cu atenție la roțile.

  Foarfece pentru pedichiură și manichiură foarfece

  Ea are același principiu de funcționare ca o foarfecă de manichiură. La capetele lor sunt pe verticală în picioare reduceri. Pentru a reduce în mod corespunzător ghearele de pisica, cu o astfel de cereale, a pus cuiul demontat între tăieturile și de a reduce capetele împreună.

  Citește mai mult  Prezentare generală a hranei pentru animale Gosbi

  Forceps

  Acest viclean amintește oamenilor Passatia. Pentru a tăia cuiul, pune-l între cele două capete, și apoi conduce-le împreună. Tweeders au o pârghie specială care împiedică dezvăluirea completă a lame ascuțite.

  Pentru a dezactiva dispozitivul, mutați această pârghie în poziția inițială.

  Ghilotină

  Cel mai popular instrument în rândul proprietarilor este ghilotină. Cu acesta, este mai ușor de a elimina unghiile lungi. Pisica are loc la o tunsoare, astfel încât gheara abandonat a fost sub tăierea și spațiul îngust. Apoi au coborâți lama ascuțită încet, până când se taie unghia.

  Desi ghilotina si populare printre proprietarii de pisici pufoase, dar este nesigur. Nu există nici o garanție că acestea vor respinsă numai galbenelele. Adesea Ghilotina labele de prejudiciu sau deteriorarea vaselor de sânge. gheare Cut pisică cu ușurință.

  Nu este neapărat contactați medicul veterinar. Respectarea instrucțiunilor de lucru cu viclenia Saber va salva de la deteriorarea laba animalelor de companie și moi.

  Cum să tăiați gheare de pisică, vei învăța de la următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: