Cum vechi terrieri Yorkshire trăiesc, și de ce depinde?

Cum vechi terrieri Yorkshire trăiesc, și de ce depinde?

Yorkshire Terrier – foarte buni prieteni și aliați. longevitatea lor depinde de mai mulți factori, inclusiv calitatea produselor alimentare, plimbari regulate, proprietar de îngrijire. Crescătorul nu își poate mări durata de viață a animalului tau, daca te duci regulat la veterinar și să monitorizeze starea sănătății sale.

Ce afectează speranța de viață?

Yorkshire Terrier de dimensiuni mici poate trăi mult timp, când a oferit îngrijire de calitate. Există mai mulți factori care influențează durata vieții câinelui:

 • calitatea produselor alimentare+
 • ereditate+
 • boala cronica+
 • îngrijire.

Genetica joacă un rol important în determinarea nivelului de sănătate al câinelui. În cazul în care familia se pleacă, și ei transmit un catelus, atunci viața unui astfel de animal poate fi mult mai mică decât media pentru rasa.

De multe ori proprietarii de ei înșiși de vină pentru faptul că în curând moare Terrier. Întregul motiv pentru care se neglijență, lipsa de atenție la nevoile animalului. Alte animale pot provoca răul câinelui, așa cum omul însuși. Yorks nu poate sari de la o înălțime ridicată, deoarece corpul lor nu este adaptat la acest lucru, ca rezultat, organele interne suferă.

În catelul de vârstă și un terrier mai vechi poate juca cu plante interioare, cele mai multe dintre acestea sunt otrăvitoare. obiecte mici sunt, de asemenea, una dintre cele mai comune cauze ale morții premature a animalului. Câinele nu are nevoie să înghită un subiect mic și este dificil să o salvezi într-o astfel de situație.

Cățeluși, uneori, mor de boli infecțioase, cum ar fi:

 • Chumka+
 • Parvovirus+
 • Leptospiroza.

Pentru a evita probleme similare, PSA se recomandă în primul rând vaccinat, apoi să ia o plimbare de doar.

Cauza morții premature la un câine adult poate fi o boală respiratorie, de exemplu, o prăbușire a traheei cauzată de rănirea gâtului. Gulerul nu este potrivit pentru reprezentanții acestei rase, experții recomandă utilizarea sondajului.

Tumorile canceroase afecta nu numai oamenii, ci și animale. terrieri Yorkshire mai des sufera de ganglionii limfatici și oase. Aceasta boala reduce semnificativ speranța de viață.

Uneori, chiar și un crescător de câini cu experiență nu poate recunoaște o boală congenitală, cu atât mai mult a preveni apariția. Hidrocefalia, dislocarea de cupe genunchi și alte boli nu dau un câine de a trăi până la adânci bătrânețe.

Mult depinde de gazda în procesul de creștere și creșterea unui animal de companie. Este necesar să urmeze în mod constant câine, proteja și de a preveni leziunile probabile. Fiecare rasa se caracterizeaza prin anumite boli, iar terrieri Yorkshire nu a făcut excepție. Aceasta rasa, deși are un aspect atractiv, nu se poate lauda despre sanatate excelenta.

Cele mai multe probleme apar cu dinți, așa că trebuie să le urmeze de la o vârstă fragedă. Cățeluși observat de multe ori Polantia, atunci când dinții cresc în două rânduri – produse lactate și indigene. Această deviație duce la apariția de muscatura necorespunzatoare si tartrul.

Citește mai mult  Alimente pentru câini și pisici Eukanuba

Yorki – rasa sensibile la boala. Destul un mic proiecte, astfel încât animalul este rece. Acesta este motivul pentru crescătorii cu experiență recomanda îmbrăcat în plus, animalele de companie, în stradă, care nu permite suprarăcire lui. Chiar dacă câinele este umed, acasă trebuie să trebuie să se usuce lână.

De multe ori trebuie să se confrunte cu problema apariției căpușelor urechii. rasele mici tolera boala este mai greu decât altele. Cea mai bună soluție la această problemă va fi tratată la medicul veterinar.

In rasa de yorks suferă de. Cele mai multe boli comune:

 • detaşare+
 • displazie+
 • Sindromul de ochi Sukho+
 • glaucom+
 • cataractă+
 • degenerare.

Dacă o persoană nu reacționează în timp, atunci câinele poate merge orb.

Caracteristicile fizice ale scheletului a influențat, de asemenea, speranța de viață a animalului. Principalul motiv pentru cele mai multe dintre vârstele a fost scheletul fragil al animalului. Numeroase fracturi, dislocare – toate acestea sunt rezultatul absenței prudenței din partea umană și nu numai. Un astfel de animal de companie miniatural este necesar pentru a proteja mai ales cu atenție și dacă a apărut un cromotip, apoi duce imediat la medicul veterinar.

Viața de mijloc

La domiciliu, Yorkshire Terriers trăiesc o medie de 12 ani. Există cazuri în care câinele a trăit la 16 ani cu îngrijire adecvată și nutriție de înaltă calitate. Descrierile standard adoptate în rasă implică 7-9 ani. Viața vieții este influențată în mare măsură de ereditatea genetică și suferă de vârsta bolii.

Cu atât mai bine dieta câinelui, cu atât mai puține probleme apar cu vârsta. Organe interne – un alt punct slab al York, dacă proprietarul are ocazia, atunci merită să planificați un anchetă anuală de companie integrală.

Viața vieții la bărbați mai mult decât cea a cățelelor, acest lucru se datorează particularităților sistemului de reproducere. Boli oncologice ale organelor genitale reduce în mod semnificativ durata de viață a Yorkshire Terrier, în plus, după naștere, apar alte complicații.

Masculii sufera adesea probleme cu sistemul urogenital, care duce la moarte timpurie. Mini Yorks trăiesc atât mai puțin decât perioada specificată, acestea sunt mulțumiți de gospodării 4-7 ani.

Cum să creșteți numărul de ani?

În cazul în care catelul a cumpărat în pepinieră, el are o ereditate bună, el a fost făcut toate vaccinurile necesare, el ar putea trăi mult timp în familie. În forțele gazdă, maximiza speranța de viață, dar acest lucru va necesita o mulțime de atenție la câine.

Citește mai mult  Câine de apă spaniolă: Descrierea, caracterul și conținutul de rasă

Nutriție

terrieri Yorkshire ar trebui să mănânce dreapta, au o dieta echilibrata. Alimentele pot fi acasă sau gata, principalul lucru este că rămâne de înaltă calitate pe tot parcursul vieții. Rolul-cheie este jucat de prospețimea produselor utilizate, proporții.

Hrana nu este prevăzută într-o iesle cu speranța întregii zile, numai porțiuni mici. În cazul în care conținutul de York, este important să se observe modul de hrănire, câinele nu ar trebui să mânca prea mult. conduce electrice scăpate la probleme digestive, obezitate.

câine dăunătoare și undernourish, mai ales la o vârstă fragedă, când ar trebui să primească toate vitaminele și mineralele necesare din alimentele consumate. Lipsa cantității corespunzătoare de calorii duce la o scădere a activității, suferă de par, dinti si starea generala de sanatate devine rău. Dacă York este subnutriți, el dezvolta hipoglicemie, și este, la rândul său, a cauzat moartea animalului.

Atunci când un crescător de câini nu au suficient timp pentru a pregăti hrana naturală, el preferă să folosească un produs comercial. Printre gama largă este important de a alege pe cel care corespunde rasa și vârsta animalului. La vânzare este un aliment conceput pentru un efect terapeutic, adică, ele conțin elemente suplimentare care fac un animal cu o boală cronică se simte mai bine.

Pentru câini mai mari în vânzare este un regim alimentar special alimente care salveaza animalele de la obezitate sedentar. Același lucru este valabil și pentru femeile gravide pentru producătorii lor a făcut în mod specific un regim alimentar echilibrat, bazat pe nevoile organismului.

Îngrijire

Îngrijire și condițiile de detenție – alți doi factori care au un impact asupra speranței de viață a animalului de companie. În Yorkshire nu există nici un subpar, astfel încât acestea nu pot SuperCool. Rocile conțin numai in-house, mai degrabă decât pe stradă. În timpul mers pe jos, au nevoie de haine, care va fi o protecție suplimentară împotriva frigului și proiecte. Încercați să închidă nu numai corpul, ci picioarele. Dog pantofi sunt scoase la vanzare.

Citește mai mult  Aquarium Fern: Tipuri, alegeri, conținut și reproducere

O atenție specială pentru păr care necesită îngrijire de zi cu zi. pieptănare frecventă este ajutat de frains. În cazul în care nu pieptănare lână, animalul va incepe sa rădăcină din bacteriile acumulate în picioare. Adesea sunt formate în mod corespunzător, infecția începe să se dezvolte.

crescătorii de câini preferă să facă un câine tundere, eliminarea excesului de lână în cazul în care numai interferează. Cu un aspect deosebit de atractiv york tunsoare.

Scăldatul animale o dată pe lună, dar trebuie să după înfășurat într-un prosop, și lână, după uscare, cu un uscător de păr. Chiar și în apartamentul de cea mai mică proiect va fi de ajuns pentru a prinde un câine.

Îngrijirea necesită nu numai lână, ci și dinții. Este recomandabil să se utilizeze fonduri specializate, care pot fi cu ușurință într-un magazin pentru animale de companie sau de farmacie veterinară. Perii sunt vândute acolo. Atinge câinele de igienă din copilarie. jucării speciale, oase de ajutor cartilaj pentru a scăpa de tootham.

Yorks îmbătrânește că alimentele care nu necesită mestecare lungi, în timp ce își pierd dinții. Câinele vârstnicului necesită mai multă atenție asupra lui, bolile cronice încep să ascuți. Trebuie să vizitați mai des medicul veterinar dacă doriți ca animalul de companie pentru a trăi mult timp.

Proprietarul ar trebui să elimine York de la supraîncărcare, supercooling, supraalimentare. Vitaminele suplimentare trebuie introduse în dietă, elimină situațiile stresante pentru animal. Bătrânul Yorkshire Terrier are un os foarte puternic, chiar și un salt mic se poate termina pentru el o vătămare gravă, deci ar trebui să cumpărați o scară specială sau o scară pentru coborâre din canapea.

Câine de înregistratoare

Chiar și printre teritoriul Yorkshire există înregistrările lor, totuși, niciunul dintre ei în Cartea Guinness a înregistrărilor nu a fost listată. Dacă câinele a trăit până la 19 ani, atunci acesta este o înregistrare care este capabilă de fiecare câine.

Până în prezent, există un fapt confirmat faptul că York pe nume Jack ar putea incanta proprietarii săi timp de 25 de ani, această înregistrare nu a fost în măsură să bată.

Despre speranța de viață a videoclipului următor Yorkshire Terrier See.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: