Curatire de peste de acvariu: Caracteristici și tipuri

Curatire de peste de acvariu: Caracteristici și tipuri

Toți proprietarii de pești de acvariu știu cât de important este de a păstra totul curat. Apa murdara nu poate afecta doar starea de sănătate a locuitorilor, dar, de asemenea, pentru a le distruge. Mult mai ușor pentru a menține acvariu cu puritate, în cazul în rândul locuitorilor sunt Cubs curatatorii. Ele sunt modest în îngrijire și de a obține, împreună cu cele mai multe alte specii.

Ce sunt ele necesare pentru?

Pe pereții și fundul acvariului în cele din urmă formează o descompunere a algelor. Acest proces duce la o scădere în interiorul lumină și strică aspectul. Cu toate acestea, totul este destul de natural și previzibil. În microflorei naturale, multe alge verzi unicelulare, care nu încetează să se înmulțească. Peștii hrana „Sanitary“ asupra acestor microorganisme.

Curățarea și menținerea stării acvariului, locuitorii săi nu pot. Curățarea manuală și utilizarea mijloacelor speciale sunt încă necesare. Reclamanții mănâncă alge numai atunci când foame, dar în special nu hrăniți peștii este strict interzisă. Locuitorii de acvariu cu vârsta pot înceta să plătească curățarea timpului. Multe tipuri de pește sunt bine curățarea acvariului din placa verde. Toate aparțin lui Otocyncinuss

În plus, puteți utiliza creveți și melci, dar în cantități mici. Este important să schimbați în mod regulat apa și curățarea manuală, astfel încât toți locuitorii să se simtă confortabil.

Soiuri

Peștele destul de puțin se referă la categoria de curățători. Mai jos este o listă a numelor celor mai populare pești pentru acvariul la domiciliu.

Siamese Algae (SAE)

Peștele distruge perfect vegetația în acvariu și va fi o decorare bună. alge siamez pot fi reglate în mod agresiv față de pește de acest fel, și aici se aplică celorlalți absolut neutre. Cele mai bune condiții pentru habitat este temperatura apei + 24- + 26 ° C.

som Socycllus

Acesta este un pește destul de populară de la un număr de mînji. COM se descurcă bine cu sarcina unui mai curat decât și merita simpatia universală. Conținutul său nu are nevoie de delicii speciale, în legătură cu alți pești, el se comporta calm. Este demn de remarcat că O astfel de som curata nu numai peretii acvariului si elemente decorative, dar, de asemenea, alge de mare. El se poate alimenta în mod independent, dar tratează cu hrana pentru animale de legume vor fi nelistat.

Citește mai mult  Acvarii pentru 30 de litri: Dimensiuni, număr de pește și alegerea lor

Ansister sau Som Sucker

Un astfel de pește este situat în cele mai multe rezervoare artificiale și acvarii. activități sanitare active, modestia și de mare diluție face Soma literalmente mega cerut. Este demn de remarcat faptul că structura gurii într-adevăr seamănă vizual un fraier. Anntistrus extern, în general, una dintre cele mai ciudat pește. Există creșteri mici pe cap, iar culoarea este de culoare închisă, care, în tandem cu un mod de viață secretos creează o Amplua destul de misterios.

În condiții optime, peștii pot trăi aproximativ 7 ani.

Pterygoplicht sau Parchina Som

Mulți proprietari de acvariu alege un astfel de pește datorită atractivității lor. Somnul Brown a dezvoltat destul de aripioare de pe partea din spate și nări proeminente. Este demn de remarcat că Pește poate crește până la 55 cm, timp de 15-20 de ani de viață. Cu un caracter reclamant binevoitor perfect se simte ca vecinii. Cu toate acestea, pește lent, cum ar fi Scalaria, soma ar putea crede. Aquarium pentru un astfel de rezident trebuie să fie de cel puțin 400 de litri. Pe partea de jos aveți nevoie pentru a posta un corping câteva decorativ.

Panak sau som regală

Pește cu o culoare strălucitoare din familia Lorikarian. Ele sunt destul de agresive, protejează teritoriul lor. În acvariu trebuie să fie elemente decorative pe fund. Un adăpost al SOM va alege ca acasă. Periodic trebuie să fie verificat sau nu blocați peștii în peisaje, altfel pot muri. Neimportant peștii adoratoare mănâncă verdele și frunze de salată. Trebuie să citez apă fierbinte.

Mollyons (poecilia)

Pești viliabili mănâncă alge verzi nitale. Mollyons au nevoie de un spațiu deschis deschis, cu alge dense. Poate curăța acvariul atât din alge nedorite, cât și de la lăstari tineri. Adevărat, acest lucru se întâmplă numai ca urmare a lipsei de alimente.

Giinoheilus

Mare Carter are o mică listă de soiuri. În lungime, peștele crește până la 15 cm, deci acvariul ar trebui să fie destul de mare. Rasa împreună cu alte specii sunt destul de periculoase, ele sunt agresive. Ei pot ataca nu numai rude, ci și alte specii. Ca urmare a atacurilor din pește, scalele sunt deteriorate, ceea ce este vizibil de ochi. Se hrănește cu alimente de plante, poate fi preluată de verdele obișnuiți.

Majoritatea reprezentanților speciilor iubesc salata proaspătă și spanacul. Peștele trăiesc lung, iar maturitatea sexuală ajunge numai la vârsta de 3 ani. Cu toate acestea, este destul de dificil să se reproducă astfel încât acești curățitori și începători și începători nu sunt recomandate.

Citește mai mult  Cine ajunge în jurul valorii în acvariu de pește Neon?

Multicolor guppy

Este unii din cele mai neprecere pești. Experții asigură că Pentru 1 individ suficient doar 1,5 litri de apă. Peștele mici, ele pot fi împărțite în orice acvariu. Va trebui să instaleze iluminări artificiale suplimentare, Deoarece Guppie are nevoie de o zi lungă de lumină de cel puțin 10 ore. Nutriția nu se limitează la alge, se hrănesc cu alimente uscate, felii de pâine și chiar carne.

Pentru senzația de sațietate, este necesară o cantitate mare de vegetație în acvariu. Temperatura apei nu trebuie să depășească + 20 ° C.

Sturisoma

Acest tip de mînji de soms are un aspect destul de original. Corpul alungit si coada lung seamana vizual axul. Reprezentanții tipului de îngrijire în nepretențioasă. Ei cresc destul de mare, aproximativ 15-20 cm lungime în lungime de 10 de ani de viață. știfturi de aur sunt considerate cele mai importante reprezentanții speciei.

Loricaria

Pe plan extern, reprezentanții formei sunt destul de originale, au o coadă foarte lungă și un corp alungit. Ele sunt ușor amintesc de curățat descrise mai sus. masini sanitare nepretențioase cresc pana la 15-18 cm, maximă de viață într-un acvariu este de aproximativ 9-10 ani.

Compatibilitate

Viața și confortul de pește de curățare depinde direct de mărimea pășunii. Pentru produsele alimentare pot lupta foarte agresiv. Viața de vecini pot fi mult mai complicate în cazul în care sunt înscriși pe teritoriul acvariu Sanitar. Schocyculus și SAe se întâlnesc liniștit unul cu celălalt, dar acest lucru este considerat un caz unic. Toate acestea sunt explicate de diferite preferințe alimentare, ele nu văd concurența în acest caz.

Într-un acvariu, este imposibil să combinați mai multe tipuri diferite de curățători de pește. Girinocheilusele și Sae sau centre și Labeo sunt o doamnă doamnă care nu vor trăi niciodată împreună. Merită acordarea atenției altor caracteristici importante de compatibilitate.

  • Păstrați curățenii cu cichlidele nu stau. Acesta din urmă sunt prădători și vor ataca „sanitar”. Excepțiile sunt doar chanterelle care zboară siamese. Ei înșiși sunt destul de agresivi și mari, pot apăra.
  • Cei mai buni vecini pentru curățarea peștelui – vederi pașnice. Și este mai bine să alegeți locuitori de mici sau mediu. De preferință, peștele nu prezintă interes în alge. Astfel încât curățenii nu vor suferi de încrucișări pe teritoriul lor.
  • Intr-un acvariu mic, cu un număr mic de adăposturi, alge siameza vor afla relația. Dar Girinohuelus sunt gata să ucidă rudele lor.
  • Pentru sclavi agresivi ai nevoie pentru a ridica vecini mari, care vor fi în măsură să apere. Dacă aspiratorul este rapid, atunci alți locuitori trebuie să fie activă.
Citește mai mult  îngrijire Barbus și conținutul

Curatire de peste pot ajuta oamenii și să mențină curat acvariu pentru o perioadă de timp. Este important să se combine în mod corect vecinii, astfel încât să nu transforme nava decorativ în câmpul de luptă. Furnizarea de un număr mare de diferite decoratiuni, inclusiv case și coriation. În acest caz, „Sanitars“ va fi în măsură să determine teritoriul și să nu atace dincolo.

Conținut și îngrijire

Acvariul pentru conținutul de curățare și a altor pești ar trebui să fie destul de mare. Pentru unele specii – cel puțin 400 de litri. Deci, „sanitare“ va primi propriul loc și suficientă hrană. Majoritatea speciilor se simte confortabil în apă la o temperatură de + 18- + 24 ° C și rigiditate 6-12. Aciditatea ar trebui să fie neutră, dar deviațiile luminoase într-una dintre părți nu vor conduce la consecințe negative grave.

Apa din acvariu trebuie să fie proaspătă. În caz contrar, curățătorii vor muri. Soma poate respira pielea și aerul atmosferic, astfel încât acestea sunt complet nepretențioase în problema regimului de oxigen. Aceeași situație cu alți pești care mănâncă alge. Pentru majoritatea numerelor, nu contează care sol în partea de jos a acvariului.

Asigurați-vă că dotați adăpostul pentru un pește mai curat. Puteți folosi pietre, snaguri, case decorative și încuietori. Chiar și algele artificiale ar putea ca principalul rezident.

Plantele de viață așezate în acvariu necesită o abordare atentă. Unele pești sanitar pot să le mănânce. Puteți folosi alge mari cu rădăcini dezvoltate.

Este important să se limiteze la locul pentru a rămâne pește curat. Alți vecini nu ar trebui să atenteze pe teritoriul său. Uneori, chiar și pește destul de pașnici încep altora de antrenare acvariu pentru a arăta cine este proprietarul aici.

Uita-te curat pentru a avea suficientă hrană. Dacă un pește erbivor, apoi se hrănesc frunze de salata sau alt verdeață. În cazul în care chummer se referă la prădători, atunci foamea poate forța să mănânce vecinii mici.

Despre Cleankers (Sanitars) Aquarium A se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: