Decât hrănirea Chihuahua?

Decât hrănirea Chihuahua?

Rasa de ficat miniatural este destul de populară printre începători și crescători de câini cu experiență. Chihuahua poate mulțumi proprietarilor lor aproximativ 20 de ani. Speranța exactă de viață a animalului de companie depinde în mare măsură de furnizare. Câinii curioși sunt foarte activi, deci este important să le furnizați o cantitate suficientă de nutrienți. Dieta completă va bloca animalul din multe boli.

Agresivitate

Scăzut

(Evaluare 2 din 5)

Linka

Scăzut

(Evaluare 2 din 5)

Sănătate

Bun

(Evaluare 4 din 5)

Inteligență

Standard

(Evaluare 3 din 5)

Activitate

Scăzut

(Evaluare 2 din 5)

Aveți nevoie de îngrijire

Scăzut

(Evaluare 2 din 5)

Costul conținutului

In medie

(Evaluare 3 din 5)

Zgomot

Deasupra mediei

(Evaluare 4 din 5)

Instruire

Mijloc

(Evaluare 3 din 5)

Prietenie

In medie

(Evaluare 3 din 5)

Atitudine față de singurătate

Perioade scurte

(Evaluare 2 din 5)

Calități de securitate

Lipsa

(Evaluare 1 din 5)

* Caracteristica rasei „Chihuahua” Fondată pe evaluarea experților site-ului și a feedback-ului de la proprietarii câinelui.

Reguli

Condiții de viață confortabil – cheia pentru viață lungă și sănătate puternică a câinelui. Există anumite reguli pentru îngrijirea reprezentanților acestei rase.

 1. Alimentele ar trebui să fie puțin cald. Nu puneți un castron de produse de la frigider sau numai din sobă.
 2. Apa este mai bine să se schimbe de 2-3 ori pe zi. Utilizați numai curat, filtrat. Câinele trebuie să aibă întotdeauna acces la un castron.
 3. În timpul căldurii de vară, hrăniți câinele o dată pe zi.
 4. Este imposibil să tratăm un animal de companie dintr-un tabel de alimente pe care oamenii le mănâncă. Condimente în ea pot perturba activitatea organelor interne.
 5. Hrana pentru animale de companie are nevoie în același timp și într-un singur loc.
 6. Să mâncăm un câine după plimbări și jocuri active când este foame. Dacă vă interesează în mod corect pentru animale, urmați regulile de mers pe jos și jocuri, atunci toate produsele alimentare vor beneficia.
 7. Rata zilnică trebuie împărțită în mai multe tehnici. Cantitatea exactă de hrănire depinde direct de vârsta câinelui.
 8. Dacă animalul pierde un castron gol pentru o lungă perioadă de timp – nu a făcut-o. Dacă alimentele sunt lăsate – depășire. Acesta din urmă poate duce la obezitate și la funcționarea afectată a sistemului musculoscheletal.
 9. Vasele trebuie să fie proaspăt pregătite. Dacă mâncarea durează câteva zile, atunci Chihuahua poate alege.
 10. Bomboanele și cookie-urile nu sunt potrivite ca un tratament. Este mai bine să încurajați brânza alimentară animale, fructe, morcovi.
 11. Dacă dați legume și fructe, clătiți-le cu atenție în apă curentă, curățați crustele. Acesta din urmă poate conține substanțe nocive care prelucrate plantele în timpul creșterii.
 12. Bolurile trebuie să pună pe podea pentru un stand special. Reglați înălțimea pieptului.
 13. După hrănire, scoateți mâncărurile.
 14. Cina se aplică nu mai târziu de 19 ani.00. Câinele ar trebui să cheltuiască toate caloriile înainte de somn.

Lista produselor naturale utile

Ca astfel de interdicții pentru anumite produse pentru reprezentanții rasei Chihuahua nr. Dieta trebuie să fie făcută astfel încât să folosească toate produsele utile și să elimine pe cele care nu beneficiază. În unele cazuri, acesta din urmă poate dăuna, așa că experții sfătuiesc complet să le refuze. Puteți folosi legume și fructe ca delicatețe, și nu produse de făină și dulciuri. Produse care sunt incluse în meniul Chihuahua.

 1. Carne de soiuri non-grăsime. Utilizați carnea de pui, carne de vită, mâncăruri sau conn.
 2. File de peste. Nu lăsați râul, există multe oase în ea și pot fi viermi. Mintay contraindicată, așa cum provoacă formarea pietrelor de rinichi. Bones selectați cu atenție.
 3. Subprodusele din carne, ficat, inima sau stomacul în formă fiartă.
 4. Puteți da ouă, dar nu mai mult de 1-2 ori pe săptămână. Pregătiți-vă pentru omletul Chihuahua fără sare și condimente.
 5. Crupele trebuie să se fierbe, să zdrobească sau peste noapte. Puteți da orice terci, în special hrișcă utilă, ovăz, porumb.
 6. Rareori puteți da biscuiți, pâine, o cantitate mică de Vermicelli favorizat.
 7. Diplome de produse lactate egale. Fiți atenți cu brânza de vaci, brânză, kefir, iaurt și smântână, pot provoca fermentarea în stomac. Dacă câinele începe o balonare sau un rumbling în stomac, apoi refuză astfel de produse.
 8. Legumele trebuie să se frece pe glorezător și să steag fără sare. Această regulă se referă la morcovi, sfeclă, dovleci și dovlecei. Cartofii pot fi administrați în formă fiartă.
 9. Fructele pre-grind blenderul la o piure omogenă.
 10. Pepene verde.
 11. Verzele tocate fin.
 12. În cantități mici din alimente, puteți adăuga ulei vegetal.
Citește mai mult  Pseudotrofouxuri: soiuri, alegerea și nuanțele de îngrijire

Meniul selectat corect va furniza Chihuahua cu o sănătate puternică de mulți ani. Nu amestecați alimente diferite, produse de grup în mod rezonabil. Numai în acest caz, va fi posibil să se determine produsul care aduce rău dacă câinele are probleme cu stomacul. Dacă introduceți o nouă delicatesă Urmăriți întotdeauna nu numai starea fecalelor, ci și nivelul activității PET.

Cu cele mai mici abateri de la normă, refuză produsul.

Produse nocive

Unele produse alimentare pot provoca gastrită, procese inflamatorii în stomac sau ficat, distrugerea dentară, probleme cu tractul digestiv. Este imposibil să se hrănească Chihuahua cu astfel de produse.

 1. Carne de porc – este prea grasă și poate fi infectată cu mănuși.
 2. Pește crud și orice fel de pești de râu în legătură cu paraziți și un număr mare de oase.
 3. Produse de mezeluri, cârnați.
 4. Produsele marinate, sărate, afumate. Ele conduc la o creștere a tensiunii arteriale, tulburări în activitatea stomacului, rinichilor, ficatului.
 5. Struguri.
 6. Orekhi. Conținutul de fosfor ridicat dăunează corpului unui câine.
 7. Fasole provoacă balonare, flatulență.
 8. Ciuperci.
 9. Ceai, cafea, băuturi alcoolice.
 10. Ciocolata și dulciurile provoacă dezvoltarea obezității, diabetul zaharat. Dăunează pancreasului.
 11. Varza, ridichi, ceapa si piperul de clopot in materii prime duc la anemie.
 12. Tubular și ascuțit oase de păsări.
 13. Vaca de lapte proaspătă duce la o tulburare de stomac, balonare.

Alegeți feed-ul gata

Chihuahua hrănirea alimentelor uscate are părțile sale pozitive. Nu numai că economisiți timp la gătit, dar puteți calcula cu ușurință porțiunile și cantitatea de nutrienți obținuți. Alimentele trebuie alese în funcție de vârstă și greutatea câinelui.

Puterea în biscuiți poate fi stocată de mult timp și ia cu tine pe drum. Această opțiune este potrivită pentru proprietarii ocupați care sunt forțați să călătorească cu animale.

Salvați pe pupa nu merită. Produsele de clasă economică conțin multe substanțe chimice, care se reflectă pe durata și calitatea vieții de companie. Atunci când alegeți o putere finalizată este să acordați atenție acestor nuanțe.

 1. Folosiți hrana de alimentare premium scumpă. Complexele din carne și vitamine sunt prezente în compoziția lor.
 2. Alege produse care sunt destinate Chihuahua. De exemplu, Royal Canin oferă o gamă largă de feed-uri pentru fiecare rasă. Medicii veterinari recomanda se referă la această regulă ca principal și cel mai important. Într-o astfel de alimente, sunt furnizate toate caracteristicile organismului animalului.
 3. Pentru a determina dimensiunea porțiunii, ar trebui să se familiarizeze cu instrucțiunile de pe ambalaj. Producătorii oferă, de obicei, ochelari speciali de măsurare pentru calculul simplificat. Urmați acest important, deoarece câinii chihuahua sunt predispuse la obezitate.
 4. Asigurați-vă că să ia în considerare caracteristicile fiziologice ale unui animal de companie. Producătorii oferă produse diferite pentru catei, femeile gravide, câini în vârstă. De asemenea, un meniu separat este prevăzut pentru chihuahua sterilizate și castrați, în timpul perioadei de boală și de recuperare. Fiecare astfel de produs are o compoziție unică în care oligoelementele sunt prezente pentru câine.
Citește mai mult  Greutatea și creșterea Rottweiler: principalii parametri ai rasei

  Nu trebuie să utilizați diverse suplimente nutritive cu vitamine și minerale în combinație cu alimente uscate,. produse alimentare finite de calitate superioară este deja îmbogățit cu toate cele mai necesare. Dacă credeți că câinele îi lipsește ceva, atunci Pre-consult un medic veterinar. Mulți preferă să se hrănească Chihuahua în acest fel, deoarece Pocnitorile sunt considerate a fi excelent de prevenire a formării unei pietre pe dinti.

  Caracteristici de pui de nutriție

  Chihuahua hrănește laptele mamei primele săptămâni de viață. În această perioadă, este necesar să se monitorizeze în mod exclusiv pentru dieta sa. În cazul în care un mic catelus nu se poate hrăni cu lapte pentru orice motiv, atunci trebuie să achiziționați un amestec special. Astfel de produse sunt în toate magazinele de animale de companie. Alege doar firmele bine cunoscute și nu salvați pe ea.

  Pipetă sau furaje seringa catelusul la fiecare 3 ore. De-a lungul timpului aveți nevoie pentru a începe să tastați. Primele 2 luni de viață Chihuahua ar trebui să primească astfel de produse.

  1. De la 3 saptamani incepe a da carne fierte conținut redus de grăsimi în cantități mici. În aceeași perioadă, puteți alimenta brânza de vaci degresata.
  2. De la 4 săptămâni, terci Puppie Să, fierte pe lapte sau pe apă. Utilizați diferite cereale, cum ar fi orez, fulgi de ovăz, grișul, hrișcă.
  3. De la 5 săptămâni Pregătirea pentru supe pe animale de pui sau pește bulion.

   Primele luni de la nastere in dieta nu ar trebui să fie doar alimente lichide și zdrobit.

   Acest lucru este direct legată de particularitățile operațiunii de stomac în timpul acestei perioade de viață. Branza de vaci se diluează în mod necesar cu lapte degresat scăzut, se amestecă până la uniformitate. carne de reciclare pe masina de tocat sau rupe în bucăți blender.

   Nu poți traduce în mod dramatic copii din lapte sau amestec mamei pe alimente solide. O astfel de cruditate va duce la probleme digestive. Conținutul propriu de pui presupune o schimbare treptată de alimente. Este important să se combine noi alimente cu aceeași. Treptat crește cantitatea de prima și de a reduce cantitatea de al doilea.

   Formarea obiceiurilor alimentare începe cu vârsta de 3 luni. În această perioadă, catelul înțelege produsele care este mai mult ca. Mai mult de putere depinde în mod direct de ce fel de mâncare da preferință, gata (hrana pentru animale, conserve) sau naturale. Mai mult decât atât, alegerea poate fi făcută atât la discreția sa, și ghidată de gusturile câinelui.

   Citește mai mult  Prezentare generală a filmelor pas cu pas

   Schimbarea tipului de hrană nu este recomandată, cu excepția cazurilor de extremă necesitate. Combinați alimentare naturale cu Biscuiți nu se poate. Câinele are anumite enzime pentru produse alimentare, se asimilează, astfel încât acestea vor trebui să restructureze corpul.

   catelusi lunare sunt alimente naturale, astfel încât noii proprietari pot continua să se hrănească animalul precum. Cu toate acestea, în acest caz, va trebui să dea anumite aditivi de vitamine și minerale. Acestea vor ajuta animalul să crească și să se dezvolte. Alimentele și oasele uscate pot fi administrate puii numai după înlocuirea completă a dinților de lapte la indigenă.

   Corpul în creștere pentru dezvoltarea deplină are nevoie de un număr diferit de mese alimentare. Puțin catelus trebuie să dea porțiuni mici mai des, și porțiuni mari mari, dar rareori. Schema de hrănire aproximativă după vârstă:

   • Până la 2 luni – 6-7 ori pe zi+
   • 4-6 luni – de 4 ori pe zi+
   • 6-10 luni – de 3 ori pe zi+
   • 10-12 luni – de 2 ori pe zi.

    Deci, treptat, catelul este predat la nutriția de 2 ori. Dispensează mese pentru dimineața și seara, astfel încât câinele are timp să-și fie foame. Nu treceți cu vederea, nu potriviți animalul în timpul zilei. Este permisă să dea alimente suplimentare exclusiv în timpul antrenamentului.

    Nuanțele care se hrănesc în timpul sarcinii

    Chihuahua necesită o atenție deosebită în timpul perioadei de descendenți. Este necesar să se mărească cantitatea de calciu în dieta unui câine gravid. Utilizați brânză de vaci, brânză, mere, conopidă, pește de mare, atunci când iaurt meniul de luare. Amintiți-vă că toate produsele trebuie să fie dietetice. nevoie de pește pentru a robble, astfel încât oasele devin moi.

    Din primele zile de sarcină, femela necesită astfel de vitamine A, B1, E, D.

    Asigurați-vă că pentru a finaliza dieta cu o multime de gălbenușuri de ou și carne crudă. Cu toate acestea, este necesar să se mărească doza treptat că stomacul viitoarei mame a reușit să se obișnuiască cu noi produse.

    Aproximativ 7 zile înainte de presupusa livrare, vă puteți hrăni Chihuahua cu o cantitate nelimitată de furaj uscat. Pește și carne au nevoie pentru a opri din a da. Acest lucru se datorează faptului că organismul poate overstat de proteine ​​animale, ceea ce duce la eclampsie. În cele mai multe cazuri, boala duce la moarte.

    După naștere, în timp ce câinele hrănește puii cu lapte, nutriție ei ar trebui să fie, de asemenea, sub control strict. Pentru a îmbunătăți lactației, să ceai cu lapte și miere. Uneori trebuie să se hrănească câinele cu forța, pentru că după nașterea copilului apetitul este redus.

    Creșterea cantității de alimentare până la 4-5 pe zi. În meniu, activați terci, carne (trebuie să predend apă clocotită), pește fiert, fructe și legume, fructe uscate, nuci (stafide, kuragu), brânză de vaci dietetice. Îmbogățiți dieta cu un fitin si calciu gluconat, aditivi sunt necesare zilnic.

    Pentru a restabili după livrare, ar trebui să reducă imediat numărul de mese de câine după pui. În prima zi, nu hrănesc animalul pentru a opri producția de lapte. In urmatoarea saptamana, animalul a reveni la modul de putere de obicei, ca sarcină înainte. Furnizarea Chihuahua Acces permanent la apă dulce.

    Chihuahua nuanțe de alimentare sunt prezentate în următorul videoclip.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: