Descriere Sprite Zonik

Descriere Sprite Zonik

Material de umplutură „Zonik“ cu același nume al brandului rus de animale produse sunt destul de populare printre proprietarii de animale de companie pe piața internă. silicagel Commary pentru o toaletă felină, un material de umplutură absorbant lemnos și alte produse ale companiei sunt de consum economic, umiditate collect bine. Revizuirea feedback-ului și sortiment de materiale de umplutură „Zonik“ va ajuta la fiecare proprietar pentru a face alegerea dvs., ținând cont de nevoile individuale ale animalului.

Avantaje și dezavantaje

mărfuri rusești pentru îngrijirea animalelor sunt din ce în ce mai populare. materiale de umplutură „Zonik“, concepute pentru o toaletă pisica, au un număr întreg de avantaje pentru care proprietarii lor animale de companie le vor aprecia și le vor aprecia. Puteți evidenția o serie de avantaje evidente ale produselor brandului rus.

 1. Tehnologia de producție europeană. Umplere linii de fabricație sunt achiziționate în țările UE, evoluțiile avansate sunt utilizate în acest domeniu. Echipamentul ajută la atingerea dimensiunii precise și forma granulelor.
 2. standarde ridicate de mediu. Toate componentele utilizate pe deplin conforme cu standardele stabilite. Ele sunt non-toxice, după utilizare pot fi aruncate cu gunoiul menajer.
 3. Ambalarea economică confortabilă. Cu folosirea corectă a conținutului său timp de 3-4 săptămâni. În același timp, materiale de umplutură nu își pierd proprietățile lor. Și, de asemenea, marca are un ambalaj mare de 20 de litri pentru cei care conțin mai multe animale în aceeași casă.
 4. Materiale fără impurități chimice. Se acordă prioritate ingrediente de origine naturală. Ele sunt inofensive pentru sănătatea pisicilor, hipoalergenic. Umpluturile nu au coloranți, conservanți, parfumuri.
 5. Gamă largă de. Brandul are atât produse premium cât și opțiuni bugetare bazate pe silicagel, argilă bentonită, lemn extrudat.
Citește mai mult  Lista de Pugs pentru Pug

Dezavantaje prea. Brandul de marfă nu implică posibilitatea selecției lor pentru pisoi sau pisici cu nevoi speciale. Nu există opțiuni aromatizate care preferă să aleagă niște proprietari.

În clasa sa, produsul este axat pe consumator în masă, folosește un ambalaj pe bază de polimer, și capacitatea de absorbție este inferior bunurilor de nivelul primei.

Soiuri

„Zonik” produce diferite tipuri de materiale de umplutură cu compoziție bazată pe granule, cristale sau cilindri din lemn presat. Predarea animalului proprietarului tăvii poate combina compoziția selectată cu același amestec sau imediat înlocuiți-l. Gama standard de volume include capacitatea ambalajului de umplere pentru pisici de la 5 l până la 20 de litri. Prezentare generală a produselor va facilita luarea de decizii înainte de a cumpăra un produs adecvat.

 • Comking „Zonik” 5 l / 8 l. Bentonita de umplutură pe bază de argilă este considerat unul dintre cele mai bune produse. Cu acesta, puteți obține eliminarea miros specific de amoniac și fecale într-o tavă de pisică. Granulele au proprietati antibacteriene, asigura absorbția superficială rapidă a umidității. Un astfel de material de umplutură este complet sigur pentru sanatatea pisicii, se elimină formarea de praf abundent, facilitează curățarea tăvii, pentru că nu se lipește de plastic.

 • PREMIUM CLASS (Premium Class). Acest produs „Zonik“ poziții ca un produs de clasa premium, vinde 5 litri în pachete. Ca parte a unei bentonită, complet ecologic și în condiții de siguranță, în granule de dimensiuni universale, la fel de potrivite pentru pisici si pisoi. Producătorul a dezvoltat o formulă de absorbție ultrafin, ceea ce face compoziția, nu un picior lână de ambalare și animale.
Citește mai mult  Pisici pentru pisici: diferențe și nuanțe de alegere

 • „Gel de silice Zonik”. Materialul de umplutură într-un pachet compact de 3,8 litri este proiectat pentru 5-6 săptămâni de utilizare, iar ambalajul 20 litri este suficient pentru proprietarul mai multor animale sau un întreg pepinieră. Cristale translucide hipoalergenice sunt incolore, pot fi utilizate în tăvi cu o grilă și fără ea. Compoziția de gel de silice absoarbe mirosurile bine, caracteristicile de absorbție a este de asemenea mare, în timp ce volumul amestecului nu se schimbă. Compoziția are proprietăți antibacteriene, în timpul încărcării în tavă nu există particule de praf.

 • „Woody Zonik”. Versiunea clasica a umpluturii absorbant cu compoziția de lemn ecologice. rase de rășinoase sunt utilizate pentru producerea, contribuind la dezodorizat de aer natural.

În plus față de o toaletă felin, li se permite să se aplice în tăvi și celule de rozătoare, alte animale mici animale de companie. Produsă în cutii cu 5 sau 20 litri.

 • „Zonik de absorbție“. umplutură minerală în cutii de 5 litri și 20 litri. Granulele se obțin prin concasarea minereului de zeolit, au margini rotunjite atraumatice. compoziția minerală este bine păstrată umiditatea, contribuie la absorbția completă de mirosuri specifice. Insurubare are loc uniform, cu o distribuție pe întreaga masă a substanței granulate, care prelungește simțitor momentul utilizării ambalajelor 1.

O atenție specială în linia de produse a brandului merită o umplutură lemnoasă batjocorit, în care, în plus față de lemnul de conifere, sunt agenți de îngroșare, componente de cereale, substanțe absorbante.

Ele absorb mirosurile, absorbi activ umezeala. Astfel de formulări sunt concepute pentru utilizarea pe termen lung, economia și ecologică, dar nu toate pisicile cum ar fi.

Examinați recenzii

Potrivit cumpărătorilor, „Zonik” produce umpluturi bune, se confruntă cu sarcinile lor. Acestea costă în mod ieftin, în special compoziții comerciale care sunt mult mai profitabile pentru achiziționarea de analogi premium. Lăudarea umpluturilor pentru ambalarea confortabilă a economiei, o structură plăcută a granulelor, confortabilă pentru labele de pisici. Și, de asemenea, în revizuiri pozitive, absența prafului și a poluării după utilizarea unei tavă de pisică.

Citește mai mult  Caracteristici de grija Bulldog francez

Majoritatea plângerilor sunt exprimate în legătură cu materialele de umplutură de marcă comercială. Când este utilizat în tăvi de pisici adulte, acest produs se manifestă în cel mai bun mod. Lichidul în volum mare merge la bulgări de mult timp, mirosul de amoniu ușor poate persista. Aruncați granulele de evacuare necesare numai corect, spălați-le în toaletă Este imposibil. Și, de asemenea, să îndeplinească plângerile că atunci când aruncați bulgări sunt împrăștiate, fără a salva formularul achiziționat.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: