Descrierea și cultivarea de pisici scoțian de culoare violet

Descrierea și cultivarea de pisici scoțian de culoare violet

Printre rasele populare de pisici, locul special este ocupat de scottish. cocoloașe pufoase, cu ochi expresivi și lână de pluș cuceri instantaneu dragostea tuturor gospodăriilor. De asemenea, scoțianii drăguți sunt renumiți pentru varietatea uimitoare de culori. În special animale de companie frumoase cu lână violet.

Această culoare este rară, prin urmare, provoacă un interes real în rândul crescătorilor din întreaga lume.

Istoria rasei

Există mai multe soiuri de pisici scoțiene din lume, dar liderii dintre ei sunt, fără îndoială, faldurile scoțiane – Pliați pisici cu lână moale scurtă. Pentru prima dată, reprezentanții rasei cu o formă neobișnuită de urechi au apărut în provincia Scoția în anii ’60 ai secolului trecut. Prin reproducere de muncă de către crescătorii americani la sfârșitul anilor ’70 au reușit să înregistreze rasa în CFA (Asociația de iubitori de pisici), iar scotienii au început să cucerească juriul de expoziții și titluri de campion cuceri.

  Numele oficial al rasei:Scottish Fold Shopper Cat

  Tara de origine:Scoţia

  Greutatea:Femei 3.5-4,5 kg, bărbați – până la 6 kg

  Speranța de viață:12-15 ani

  Rasa standard

  Culoare:Toate culorile sunt recunoscute, inclusiv culori fără alb.

  Cap:Rotund, larg, masiv cu bărbie puternică. Nas scurt, larg, drept. Profil cu tranziția, dar fără un picior adânc. Obrajii compleți. Tampoanele mari de turnare rotunde dau o scurtă descriere distinctă.

  Lână:scurt, foarte gros, nu adiacent. Datorită grosului, subsolul va fi de la corp ca pluș. Textura densă la atingere.

  Corp:Pisica din medie la dimensiuni mari, musculare, ghemuite. Sânii, umerii și rotirea largă, masivă. Gât scurt, puternic. Membre mici, musculare, fire groase, rotunde. Coada de lungime medie, groasă, cu vârf rotunjit, fără îngroșare și întărire, mobilă de-a lungul întregii lungimi.

  Urechile:Mici, îndoite înainte, cu sfaturi ușor rotunjite îndreptate spre mijlocul botului. Postat pe scară largă, strâns presată la craniu, accentuează forma rotundă a capului.

  Ochi:Mare, rotund, amplasat pe scară largă. Culoarea ochilor corespunde culorii din lână.

  Citește mai mult  Totul despre pisici rasa american bobtail

  Fermecător și scoțian Purple Pisici Scottish drepte.

  Numele oficial al rasei:Scottish-strâmtoarea (drept scoțian)

  Tara de origine:Scoţia

  Greutatea:femele – până la 4,5 kg, masculi – până la 7 kg

  Speranța de viață:până la 15-20 de ani, cu o ingrijire adecvata

  Rasa standard

  Culoare:Coada este lungime lungă și medie proporțională cu corpul (până la mijlocul lamei), mobil în toate articulațiile. Coada lungă este preferabilă.

  Cap:Rotund, cu craniul convex și fruntea, obrajii rotunzi și față. Tranziția la o spate largă a nasului a strălucit ușor fără oprire și consiliu. Linia de profil superioară netedă, lungime moderată înapoi.Cheekbone rotunde, obrajii plini. Obrajii compleți sunt deosebit de vizibili la pisici. Bărbia este bine decorată. Rotund, puternic, dar nu proeminent. Lățimea și rotunjimea feței sunt accentuate de tampoane rotunde și pline sub Vibrisa-Viskpard. Capul coboară la un gât scurt.

  Lână:dens, pluș, textura subțire, dublu, nu adiacentă, lungime medie, închide corpul strâns. Textura de lână depinde de culoarea și sezonul.

  Corp:Dimensiunea mijlocie, lungimea moderată cu circuite rotunjite, o lățime de la umeri la cereale. Dense, musculare, medii osoase, pe o leagăn închise de fixare. Labe cu degete ferm comprimate. Mișcările sunt libere și elastice în toate articulațiile. Pisicile sunt pisici oarecum mai mici.

  Urechile:Dimensiuni mici și mijlocii, deschise, bazându-se cu sfaturi ușor ascuțite, dar larg la bază, larg și foarte furnizate. Sfaturile sunt ușor divorțate. Suprafețele exterioare ale urechilor sunt pude. În interiorul perii dense și luxuriante.

  Ochi:O rundă mare, împărțită de un nas larg, larg deschis cu o expresie drăguță. Culoarea ochilor corespunde culorii din lână.

  Nasul nasului:Nas scurt cu deformare moale. Oprirea ușoară admisibilă. Profilul liniilor moderate.

  Trăsăturile caracteristice ale pisicilor Scottish pot fi atribuite:

  • corp musculos puternic cu membrele lungi+
  • pe scară largă+
  • ochi expresivi albastru sau chihlimbar+
  • mustață de lux și coada scurta, strâmt+
  • Fața formei aplatizate, care adaugă un animal similarității cu o jucărie de pluș.

  Dar cel mai important culminant al acestei rase este o varietate de culori. De blana pentru animale de companie poate fi un monofonic, două culori, și au, de asemenea, un desen original,.

  Subtilitățile de culoare

  Specialiștii împart culoarea pisicilor Scottish în mai multe grupuri.

  • Tabinet. Lână decorat cu model geometric.
  Citește mai mult  Scottish Chinchilla: variații de culoare, caracter și condiții de pisici

  • Solid. lână Cat vopsite într-o culoare monofonic.

  • Umbrite. Această caracteristică implică prezența unui argint sau aur umbra de lână.

  • Cherepakhov. Culoarea este o combinație de flori întunecate pete cu o tentă de roșu sau crem.

  • Bifat. Una dintre cele mai spectaculoase culori, se caracterizează prin alternarea inelelor galbene întunecate pe întreaga lungime a firelor de păr.

  Una dintre cele mai neobișnuite culori ale pisicilor scoțiane este un purpuriu. Această specificație se referă la tipul de solid. Pliuri de pisici ale unei culori purpurii sau lavandă arată foarte ușor și culoarea seamănă cu supravegherea.

  Rețineți că această culoare are propriile sale nuanțe. De exemplu, alocați Lavandă și căprioare nuanțe. Pentru prima caracteristică a culorii albastre roz a lânii, nasul și piciorul – purpuriu cu o sudoare roz.

  Pisicile cu o culoare de cerbi au o culoare bej de blană, iar nasul și pernele de labe – roz. Colorarea de cerb confuză cu o culoare liliac care mai aproape de umbra liliac nu merită. Acestea sunt culori diferite. De asemenea, există pisici scoțiene cu o culoare de tabby purpuriu. Culoarea principală a lânii din pisică este bej, iar desenul este vopsit în tonuri de lavandă întunecată.

  Pisicile scoțiane purpuriu se disting printr-o culoare monofonică a lânii fără incluziuni. Cu toate acestea, pisicile tinere la naștere pot vedea o mică răsucire a unei alte umbre, care va dispărea cu vârsta. Pentru scoțiale purpurii se caracterizează printr-o culoare portocalie sau de aur a ochilor, există indivizi cu ochii unei umbre de cupru.Este imposibil să nu recunoaștem faptul că pisicile scoțiane cu o lână purpurie – animale de frumusețe uimitoare.

  Caracteristicile conținutului

  Animale de companie de pluș, ca orice pisică, necesită îngrijire competentă și nutriție adecvată. Înainte de a aduce pisoiul Scottish Home, proprietarul trebuie să achiziționeze următoarele accesorii pentru el:

  • Tavă mică cu partea inferioară+
  • Materiale naturale Litter+
  • Khogtetchochka+
  • Jucărie hipoalergenic.
  Citește mai mult  Reproducerea de papagali ondulate la domiciliu

  Începeți să legați o nevoie de animale din primele zile de apariție în casa acestei bucăți pufoase. Pisicile scoțiane sunt considerate animale de companie perfecte. Ele sunt ușor de a intra în contact cu toți membrii familiei, alimentând o simpatie specială pentru gospodăriile mici. Pisicile mobile preferă somnul. Foarte legat de proprietar și de a iubi să stea pe genunchi.

  Animalele de dormit nu ar trebui să fie amplasate în apropierea ferestrei sau pe pasaj. Scoții iubesc căldura și confortul. Plimbări lungi pe teritoriul deschis, de asemenea, nu se plâng. Această rasă este predispusă la gospodărie. Pentru pisici, diferite modele sunt de mare interes, de exemplu, scări sau rafturi.

  Scottists se hrănesc cu feedurile de premium sau de clasă superioară. Ele sunt perfect învățate și bogate în nevoie de pisici cu vitamine și minerale. Produsele naturale sunt potrivite pentru scoțian: Carne de conținut scăzut de grăsimi, pește și legume fierte. Dieta pisicilor ar trebui să fie diversă. Și, în același timp, bebelușii nu pot fi răsturnați. Animalul cu supraponderali începe puțin mișcări și, ulterior, dobândește o serie de boli periculoase.

    Pisicile cu păr scurt sunt pieptănate nu mai mult de o dată pe săptămână. O astfel de procedură se desfășoară cu ajutorul perii și crestături speciale. Animalele de îmbăiere după cum este necesar, și pentru curățenia urechilor și a ochilor urmăresc zilnic. Pisicile scoțiane se disting prin ruperea înaltă, astfel încât proprietarul trebuie să stocheze picături speciale de la magazinul de animale de companie.

    Linka

    Moderat

    (Evaluare 3 din 5)

    Sănătate

    Bun

    (Evaluare 4 din 5)

    Inteligență

    Inteligent

    (Evaluare 4 din 5)

    Activitate

    Scăzut

    (Evaluare 2 din 5)

    Aveți nevoie de îngrijire

    In medie

    (Evaluare 3 din 5)

    Afectuos

    Afectuos

    (Evaluare 4 din 5)

    Joc

    In medie

    (Evaluare 3 din 5)

    Prietenie

    Foarte prietenos

    (Evaluare 5 din 5)

    Sociabilitate

    Înalt

    (Evaluare 4 din 5)

    * Caracteristica rasei „Scottish lop-ured” Pe baza evaluării experților site-ului și a feedback-ului proprietarilor pisicii.

    Despre cum să alegeți un pisoi sănătos al rasei scoțiane, spune următorul videoclip.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: