Dimensiunile buldogilor francezi în funcție de vârsta și metodele de ajustare a acestora

Dimensiunile buldogilor francezi în funcție de vârsta și metodele de ajustare a acestora

Buldogul francez este înclinat să câștige rapid o masă, mai ales în primele luni de viață. Prin urmare, proprietarul se confruntă adesea cu întrebări, indiferent dacă este o înălțime corectă, indiferent dacă transmite animalele de companie. Ce norme de greutate în puii buldogi francezi de luni – ia în considerare în articolul nostru, precum și să vorbim despre mărimea și masa acestei rase de câini în diferite perioade de viață.

Indicatori standard de animale adulți

Prin achiziționarea unui catelus francez buldog, proprietarul său poate avea prezentări medii, ce dimensiune va fi la vârsta adultă. Cu toate acestea, ca și pentru alte rase, „francezii” există parametri standard ai indicatorilor lor de greutate și creștere. Este important să știți că vârsta adultă a câinilor acestei rase ajunge la 10-12 luni. După această întoarcere temporară, buldogul francez aproape nu crește, băiatul devine curajos, mușchii lui sunt mai puternici, iar fata se pregătește treptat pentru reproducere. Greutatea câinilor mai în vârstă de 1 an nu ar trebui să crească foarte mult.

Diferența în podea este, de asemenea, luată în considerare în indicatorii standard ai dimensiunii animalelor.

Deci, pentru bărbații adulți „francez” este considerată o greutate normală în intervalul de 10-15 kg, iar creșterea lor în greabăli variază în intervalul de 30-38 cm.

„Frenchwomen” au mai mulți parametri miniaturali: greutate de la 9 la 13 kg, și creștere – 26-35 cm. Proprietarii ar trebui să ia în considerare faptul că limitele acestor norme nu sunt dureroase. Deviația de 350-450 de grame către o scădere sau o creștere a masei ar trebui, de asemenea, considerată normă.

Cu o astfel de creștere modestă, masa buldogilor poate părea disproporționată, dar este specificitatea acestei rase. Mușchi puternici și dezvoltați au primit de la strămoșii lor – câini de luptă. Comparând buldogul francez cu alte rase de aproximativ aceeași creștere, dar cu o greutate mai mică, putem concluziona că au un cap mare, sânii largi și dezvoltați, osul larg. Dar un proprietar iubitor ar trebui să fie întotdeauna controlată de masa corpului său pentru animale de companie, predispus să-l recruteze, deoarece excesul de greutate amenință să reducă viața și să submineze starea de sănătate a animalului de companie.

Parametrii în funcție de vârstă

Buldogul francez apare cu o greutate modestă de 200-300 de grame și în următoarele luni, greutatea câștigă violent. De vârsta lunară, masa originală ar putea crește de 4 ori, iar cu fiecare lună ulterioară creșterea în masă poate fi de 1-1,2 kg. Unii proprietari se pot obține chiar vă faceți griji, nu este prea rapid un set de greutăți, deoarece, de obicei, puii au forme rotunjite. Tabelul prezintă datele de greutate medie pentru puii acestei rase lunar.

Vârsta lui Puppy în luni

Greutatea corporală în grame

1

800-1300

2

2000-3300

3

3200-5200

4

4000-6500

5

4800-7,800

6

5600-9100

7

6400 – 10,400

opt

7200-11700

nouă

8000-13000

10-12

9000-15000

Citește mai mult  Rainbits: Tipuri de pește de acvariu și caracteristici ale conținutului lor

Trebuie remarcat faptul că o abatere mică în greutate, din datele furnizate este permisă, cu condiția conservării tipului rasei. La urma urmei, este important să luați în considerare datele ereditare și alte circumstanțe obiective (hrănirea de către mamă sau amestec, condițiile climatice și factori similari). Nu uita, de asemenea, că este vorba despre greutatea reprezentanților clasici ai buldogi francezi, și nu pitic mini-Bulldogs.

Masa celei de-a doua jumătăți este mai mică decât masa obișnuită „franceză”, iar înălțimea în greabăn nu este mai mare de 25 cm.

Specialiștii au dezvoltat o formulă pentru care este posibil să se calculeze greutatea individuală a unei cote de adult de Bulldog, pe baza ei „catelus“ greutate. Conform unui formulă, trebuie să cântărească un catelus la vârsta de 8 săptămâni, iar apoi înmulțiți datele de 4 ori, atunci vom obține greutatea aproximativă de un an de PSA vechi. a doua versiune a formula: se calculează în greutate un catelus de 4 luni, care trebuie să fie crescut de 2 ori pentru a ști cât de mult un adult animale de companie ar trebui să cântărească.

Să nu confunde proprietarii contururilor dolofan Bulldog francez în 1 ani. De obicei, în al doilea an de viață, câinele este setarea, acesta devine mai supliment și poate cântări chiar mai mică decât masa sa de un an. Este mai important – să acorde o atenție la comportamentul și starea de spirit de câine: în cazul în care există o activitate într-un tandem cu un apetit bun, atunci nimic să vă faceți griji.

Ce afectează greutatea corporală?

Întoarceți-vă la factorii, Influențarea greutatea buldogi francezi.

 • genetică. Ce un catelus crește, în mare parte depinde de ceea ce parametrii părinții săi posedat. Prin achiziționarea unui catelus Bulldog francez, este de dorit (dacă există o astfel de oportunitate) de a face cunoștință cu mama și tatăl său și pentru ei, pentru a forma o idee secundară a creșterii și greutatea unui animal de companie adult.
 • Alăptarea sau artificiala. Se remarcă faptul că puii care au mâncat de o mulțime de lapte de mamă au parametri mai mari decât colegii care lipsesc pentru lapte (de exemplu, dacă există multe pui în așternut) sau cultivate pe amestecuri artificiale.
 • Insuficient sau reajucit. După ce a servit de la mamă, principalul criteriu pentru un set de masă de câine este alimentele. Proprietarul ar trebui să exploreze regulile de hrănire a buldogului francez. Alimentele trebuie să fie echilibrate, nutritive și în cea mai bună valoare. Puterea de până la 4-5 luni trebuie să fie frecventă – de 4-5 ori pe zi. Acest lucru necesită o intensitate ridicată a reprezentanților acestei rase. Apoi, cantitatea de hrănire fără probleme până la 7-8 luni scade de 2 ori pe zi. Cea mai bună soluție va fi achiziționarea de hrană specială, deoarece acasă pentru a stabili o nutriție echilibrată complexă este dificilă.
 • Momentul opus – prea calorii și nutriție excesivă. Trecerea animalelor de companie, proprietarul speră adesea că toate caloriile suplimentare vor intra în mușchi. Cu toate acestea, obișnuiți să consumăm porțiuni mari, cu vârsta, câinele se mișcă mai puțin activ, ceea ce va duce cu siguranță la o greutate excesivă.
 • Câini de sănătate. Prezența bolilor transferate în incipientă, vătămare, intervenții operaționale sau de preluare a antibioticelor poate provoca o creștere nesatisfăcătoare a tinerilor „francezi”. Adesea, vindecat, câinele se poate prinde cu colegii săi, principalul lucru este de a preveni tranziția bolii în formă cronică.
Citește mai mult  Tipuri și alegerea de jucării pentru papagal

Decât alimentarea pentru ajustarea greutății?

Specialiștii în reproducerea câinilor din rasa buldogului francez aderă la opiniile că ar trebui să se gândească la ajustarea greutății unui câine atunci când individul ajunge la vârsta de 1,5-2 ani. În același timp, caracteristici individuale, sexualitatea, starea de sănătate și stilul de viață de câine sunt luate în considerare. Corectarea greutății corporale este posibilă:

 • în direcția de mărire, cu greutate insuficientă+
 • în direcția de scădere, cu un exces de greutate al animalului.

Nu se recomandă să se decidă cu privire la ajustarea într-un fel sau altul în greutate de greutate, fără o consultare cu medicul veterinar.

Înainte de a recurge la unul dintre tipurile de ajustări de greutate, este necesar să se ia în considerare sistemul de nutriție. Ea se poate baza pe furaje naturale sau amestecuri uscate. Nu este categoric recomandat să se amestece aceste sisteme. Urmează doar unul, care a fost ales la prima apariție a „francezul“ în casă. În caz contrar, corpul câinelui amenință o tulburare a microflorei intestinale până la non-atinge.

Dacă medicul veterinar recomandă reducerea ponderii câinelui, atunci abordarea competentă a unei astfel de ajustări va consta în următoarele acțiuni.

 • Porțiuni reduse și conținut de calorii. Proprietarul cu adevărat iubitor nu va da vederile compasionale ale animalului său de companie, solicitând suplimente. Porțiunea de hrană pe zi nu trebuie să depășească 5-7% din masa totală a câinelui. La început nu va fi ușor, dar după 1-2 săptămâni, buldogul francez se obișnuiește cu un astfel de regim. Dacă câinele este ținut pe un sistem natural de nutriție, trebuie să dați mai multe legume fierte (cu excepția cartofilor care pot fi administrate crude).

În dietă, brânză de grăsime cu conținut scăzut de grăsimi sau fermentate, pește nemînetic marin fără oase, leguminoase – totul este de 100-50%. Carnea non-grasă (organe organice sau pasăre) ar trebui să fie de 20%, în plus față de adecvate (datorită tendinței de alergii acestei rase), din care în dietă – aproximativ 20-25%. Porțiunile trebuie să fie cântărite, frecvența de hrănire – de două ori pe zi în același timp. Asigurați-vă că pentru a da vitamine care va recomanda medicul veterinar. Fiind într-un hrană industrială, ar trebui să vă consultați și un specialist, care este mai bine adaptată pentru a reduce greutatea câinelui și în ce cantitate să le dea ținând cont de vârsta și stilul de viață al PSA. Este recomandabil să se acorde o atenție mai bună a hranei premium.

O dată pe zi este permisă să dea o mică parte din hrana umedă a aceluiași producător ca uscat.

 • Creșterea activității fizice. În supraalimentare, trebuie să vină pe PSA, dar proprietarul său, deci este necesar să schimbați situația la plimbări cu jocuri de rulare cu un baston sau o minge. La început, „franceză“ va fi leneș, deoarece animalul pietruită metabolismul incetineste, iar el nu vrea să se mute la toate. Nu ar trebui să fie forțat să forțeze o cursă pentru animale de companie – pentru a începe cu plimbari scurte, crescând treptat timpul și activă sarcini. Este important ca o astfel de distracție aduce plăcere câinelui. Determinați dacă există o greutate in plus de „francezul“ prin încercarea simțit nervurile animalului la. În cazul în care acest lucru se face fără dificultate, câinele nu are sagging un stomac, ea se mișcă fără murdar, atunci greutatea ei este normal. În situația inversă, când Bulldog francez are un deficit de masă, trebuie să acționeze în conformitate cu următoarea schemă.
Citește mai mult  Este posibil să dea câini pâine și ce mai bună a hranei?

 • Instalarea obligatorie a cauzei hotei medicului veterinar, cu predare. făptașii posibile pot fi viermi intestinali, care sunt uneori detectate de la prima dată, o perturbare a microflorei intestinale, Rahit. De multe ori un astfel de câine îi lipsesc anumite vitamine – despre acest lucru, de regulă, evidențiată de lână slabă, stare proastă a ochilor și a membranelor mucoase. Specialistul va numi un tratament adecvat, după care este de obicei subțire.

 • Dacă sănătatea nu are probleme, ar trebui să acordați atenție calității hranei pentru animale. Este posibilă modificarea tipului de hrană industrială pe mai scumpe sau creșterea ponderii produselor din carne în furajele naturale, fără a uita de vitamine.

 • Dacă câinele este sănătos, Încercați să aflați ce au fost părinții „francez” – este posibil ca acest ham să fie ereditar.

 • Fotografiile de frecvență pentru a crește greutatea corporală ar trebui să fie mărită la 3-4 ori mai mici, Dar porțiuni nutriționale, de preferință, în același timp,. Montarea unui câine alimentar natural, dieta trebuie distribuită astfel încât 2 \ 4 părți reprezentate de carne non-grăsime, proteine ​​animale, 1 \ 4 – pe cereale și 1 \ 4 pe legume și fructe.

 • Urmați buldogul francez se comportă pe o plimbare. Dacă refuză să fugă, vrea să stea, să se relaxeze, atunci timpul de mers pe jos trebuie tăiat, dar nu-i oprește, deoarece menținerea tonului muscular este necesară.

  Trebuie să vă amintiți întotdeauna și să țineți cont de caracteristicile bulldogilor de nutriție franceză:

  • scurgere+
  • Șablon la alergii+
  • nu imunitate și sănătate foarte puternică+
  • Calculul individual al consumului de calorii, pe baza activității și vârstei câinelui.

  Proprietarul care prezintă atitudine atent la masa corpului animalului său, ca rezultat, devine în mod necesar o viață sănătoasă, care trăiește viața activă și fericită a buldogului francez.

  Poveste despre rasa în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Narcisa Raescu

  Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: