Foarfece de tuns iarba: Soiuri, Cerinte si sfaturi pentru alegerea

Foarfece de tuns iarba: Soiuri, Cerinte si sfaturi pentru alegerea

Pentru unele rase de câini, în special decorativ, un astfel de moment este foarte important ca tunsoare în timp. Aici există subtilități, de exemplu, foarfece umane pentru procedura nu se va potrivi, deoarece acestea au sfaturi ascuțite, care animalele de companie activă poate fi rănit. Prin urmare, se recomandă utilizarea de instrumente profesionale cu un design special. Despre tipuri și caracteristici ale Talk alegere articolul nostru lor.

Caracteristici ale structurilor

În procesul de tunsoare, este important nu numai pentru a scurta haina de blană pe corpul câinelui. Lână crește, de asemenea, pe urechi, labele și coada. Unele rase trebuie să fie puse în ordine. Îndepărtarea excesului hairpool – o procedură având nuanțe lor. Pentru a realiza instrumente speciale și chiar seturi întregi.

Printre tipurile de foarfece pot fi alocate Drepte, curbe, măcinarea și cu șurub de reglare. Luați în considerare fiecare dintre ele în detaliu.

Cu șurub de reglare

Un astfel de instrument este considerat unul dintre cele mai convenabile, este folosit de mărfuri profesionale. Astfel de foarfece sunt foarte confortabile în funcționare și vă permit, de asemenea, să vă ajustați proprietățile. Ei pot gestiona lâna de diferite tipuri.

Utilizarea foarfece are subtilitățile sale. Șurubul nu poate fi tras prea mult, altfel amenință să mănânce lână și o creștere semnificativă a încărcăturii pe degete. Lungimea lor poate fi de la 4,5 la 8,5 inci. Maeștrii iau foarfecele mai scurte când cantitatea de muncă nu este prea mare.

Drept

Lungimea unor astfel de foarfece poate fi, de asemenea, diferită și selectată în funcție de dimensiunea animalului de companie și de tipul de muncă. De exemplu, se utilizează un instrument cu capete rotunjite atunci când este necesar să puneți lâna în urechi sau pe botul. Mult mai convenabil de utilizat atunci când există o procedură lungă.

Citește mai mult  Varietatea de hrană uscată pentru pisici Purina One

Inelele de foarfece pot fi amplasate atât la același nivel, cât și pe diferite. A doua opțiune este de preferat, deoarece reduce sarcina pe degete.

Lamele sunt crestatura foarte mici, ceea ce face mai ușor de lucru, ca lâna nu se poate mai aluneca pe suprafața.

curbate

În general, foarfeci curbate sunt similare cu drepte, dar cu diferența că mai aproape de capătul au un mic cot. O astfel de instrument de aplicat este atunci când se lucrează cu o față și coada animalelor, precum și atunci când doriți să formeze urechi.

Militative

Grucers adora acest instrument și foarte des folosi în. Speciile de foarfece de frezat o mulțime. Diferența dintre ele în cantitatea și localizarea dinților, care sunt responsabile pentru păr de tăiere.

Cu ajutorul unor astfel de foarfece, puteți face o tranziție lină, pentru a rupe haina de blana pentru animale, da volumul. Și, de asemenea, ele sunt folosite pentru a reduce pași moi. lungimea sculei aproximativ 15 cm. Pentru lână groasă, dinți mai rare sunt necesare decât pentru subțire și moale.

Toate dependența de tipul, foarfece de șlefuire profesionale sunt realizate din oțel durabil ridicat de carbon. de masterat eminenti pot folosi instrumente mai scumpe, care sunt realizate din titan.

Top Instrumente pentru Gring

În cazul în care o îngrijire cuprinzătoare este necesară pentru lână, fără unelte profesionale nu pot face. Numai cu ajutorul lor se poate reduce cu greu un animal de companie, indiferent de lungimea și tipul de lână. foarfece cu pămînt sunt împărțite în funcție de destinație. Ei pot fi topirea sau cu o tăietură de alunecare.

Prima vedere este foarfece cu dinți mici, cu ajutorul capturării firele de păr. Shing se dovedește mai buna. Un astfel de instrument este folosit atât pentru a da volumul de lână și pentru subtierea acestuia, precum și pentru a crea tunsori originale.

Citește mai mult  Descrierea caracterului și hagging pisicilor etiopiene

Proiectarea foarfecelor Mobilbin poate fi unilaterală și față-verso. În primul caz, dinții sunt situați doar pe o singură lamă, în al doilea – ambele. Lucrați cu o singură parte mai ușoară și vă permite să economisiți timpul maestrului.

Ce fel de instrument de utilizat, groomterul decide.

Dacă lâna este groasă, cuișoarele trebuie să fie mai rare. Soft necesită o muncă mai precisă și mai dureroasă.

Dacă vorbim despre foarfece cu o tăietură glisantă, ele diferă într-o structură specială a părții de tăiere. Una dintre lamele unui astfel de instrument are benzi foarte mici, care nu pot fi examinate de ochiul liber. Datorită structurii, felia este perfectă, iar munca trece în tăcere și foarte precis.

Criteriile de alegere

Ce instrument să aleagă să lucreze, maestrul decide. Toate modelele au specificațiile proprii, uneori semnificativ diferite una de cealaltă. Cu toate acestea, există criterii care trebuie luate în considerare la alegerea.

În primul rând, instrumentul de tunsoare trebuie să fie confortabil în utilizare. Foarfece trebuie să se întindă în mod corespunzător în mână, și stresul pe degete nu este foarte puternic. Prin urmare, înainte de cumpărare, ar trebui să fie judecat în mișcare. Lamele ar trebui să meargă fără probleme, fără prea mult efort. Este demn de atenție la diametrul inelelor.

Precum și un factor important este puterea. Mai ieftin model, oțelul mai puțin solid a fost utilizat în producția sa. Bună și de înaltă calitate foarfece au adesea acoperire de titan, care le poate proteja de coroziune și, în consecință, să extindă durata de viață.

În plus, este necesar să se decidă dacă foarfece sunt necesare pentru lucru. Totul depinde de ceea ce se va folosi tehnica de tunsori. Mai scurte, sunt confortabile, cu locul de muncă pe termen scurt, ele fac mai precise. Este mai convenabil să se taie mai mult decât o lungă perioadă de timp.

Citește mai mult  Cum și ce să se hrănească pisica?

Specialiștii recomandă să testați modelul dorit și mai bine mai multe. În acest fel, puteți înțelege avantajele și dezavantajele fiecăruia și apoi faceți alegerea potrivită.

Reguli de operare și îngrijire

Tunsorii de câine de bună calitate au un cost destul de ridicat. Prin urmare, este foarte important să le îngrijiți cu atenție pentru ei, astfel încât să fie serviți cât mai mult posibil. După fiecare procedură foarfece Este necesar să curățați cu atenție, folosind un șervețel uscat. Nu puteți lăsa lamele umede și deschise ale sculei.

De asemenea, este recomandat să ștergeți suprafața lamelor cu ulei special. Foarfece nu pot fi utilizate atunci când lucrează cu obiecte solide. Ei îi spală sub apă caldă folosind săpun lichid, totuși, nu bateți partea șurubului. După spălare, este, de asemenea, necesar să o ștergeți cu ulei.

În ceea ce privește ascuțirea, este necesar să o conduceți după cum este necesar. Nu puteți strânge cu procedura, deoarece altfel, calitatea tunsoarelor va suferi, deoarece lâna nu va fi tăiată și la rulare. Cel mai bine da instrumentul pentru ascuțirea în mâinile specialiștilor și nu o face singur.

Când lucrați cu foarfece de frezare, trebuie să vă amintiți că nu pot fi supraîncărcate în primele 1,5 săptămâni după cumpărare sau ascuțire. Lamele trebuie mai întâi să aibă grijă, altfel durata de viață a serviciului va reduce semnificativ.

Principalul lucru este de a aborda în mod corespunzător alegerea atât de necesară la îngrijirea instrumentului alimentar de casă. Modelele de calitate nu vor crea probleme în procesul de lucru și vor servi de mai mulți ani.

Citiți mai multe despre cum să alegeți foarfece pentru tunsoare pentru câini, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: