Homemade Fox: Câți ani trăiește decât hrănirea și cum să păstrați?

Homemade Fox: Câți ani trăiește decât hrănirea și cum să păstrați?

Orice animal de companie trebuie să plece în mod corespunzător și să fie competent. Acest lucru se aplică nu numai pisicilor, câinilor, papagalilor și hamsterii răspândite. Pentru toate regulile este necesar să se îngrijească de vulpea de casă. Acest animal exotic arată foarte drăguț, vreau să-l urc,. Cu toate acestea, apariția vulpelor de acasă înșelătoare – cer de la proprietarii lor o relație și îngrijire specială.

Tipuri de animale îmblânziți

animale exotice astăzi sunt ridicate nu numai în case de țară de lux, dar, de asemenea, în apartamente oraș obișnuite. Mulți oameni preferă tocmai frumusețile magnifice – vulpi. Aceste animale de companie atrag atenția asupra lor pentru un aspect frumos, temperament periculos.

Este dificil să nu se îndrăgostească de o astfel de creație fermecătoare. Cu toate acestea, este necesar să se țină seama de faptul că va trebui să aibă grijă și de îngrijirea competent. Dacă conține o vulpe este incorectă, poate duce la consecințe triste.

Persoanele care doresc să achiziționeze un astfel de prieten cu blană, interesat în întrebarea: ce vulpi sunt considerate îmblânzit și domesticit? Să ne gândim în detaliu, reprezentanții unor rase pot fi păstrate la domiciliu.

vulpe de argint

La un moment dat, mulți oameni de știință au efectuat experimente pe domesticirea vulpi sălbatice. Rezultatele au aratat ca cele mai sensibile la acest proces sunt vulpe.

Frumoasa chernoburaya vulpe domesticit ușor și rapid. Își amintește stăpânul ei. Dacă oferi un astfel de animal de companie Posh toate condițiile necesare de detenție, în captivitate, el se va simți minunat.

Lungimea Vulpea poate ajunge la un nivel de 60-90 cm. Pentru aceasta este caracteristica coada pufoasa chic, care poate crește până la 60 cm. Medie chernoburoy greutate fox – 10 kg.

Blană poate avea o culoare diferită. Unele persoane au extrem lână neagră, și vârful cozii contrastează cu culoarea blanii alb. Există, de asemenea specimene, blana diferă discret maro sau siniliu umbră, iar părțile au o culoare gri-cenușă.

Experții Puppy Fox recomanda insistent cumpararea o pepinieră de specialitate sau magazin pentru animale de companie. În cazul în care persoana care vinde animalul, există toate documentele necesare, este mai bine să nu ia un animal de companie.

Silver Fox este un individ calm. În cazul în care adresa nu vine de la agresiunea umană și animalul nu simte pericolul, nu se teme să se ascundă și ușor pentru a merge la contactul. Mișcarea chernoburoy Fox calm, fără grabă. În cazul în care o sperie, ea trage imediat coada stufoasă și a alerga cu o viteză incredibilă.

roșu ordinară

În Rusia, o vulpe roșie comună, de asemenea, se referă la animalele domestice,. straturi de culoare de la acest animal de companie poate avea mai multe nuante diferite. Există atât persoane bogate-roșu și caruntului. Clasic și cele mai comune culoarea blanii sugerează alb sau galben pal de sân și burtă, picioare, și vârfurile urechilor – sunt negre, iar vârful cozii este, de obicei, zapada alb.

vulpile roșii domestice, în mod artificial derivate, poate cântări 10 până la 15 kg. rudele lor sălbatice cresc mai mici și mai mici și îngrijite, greutatea lor medie este de doar 5-6 kg.

vulpe roșie ordinară este foarte energic și vesel pentru animale de companie. Ea este jucausa imunitate puternică, diferit și așa mai rar se îmbolnăvește.

Fenech

Desert Fox Fennec – unul mai reprezentativ al vulpii, care pot fi pastrate ca animale de companie. Comparați acest lucru cu câinii vulpe obișnuite sau pisici este lipsită de sens, dar ele au anumite caracteristici comune. Fenech au aproximativ aceeași mărime ca o pisica mica. obiceiurile și comportamentele lor sunt asemanatoare.

În spatele vulpilor pustieri puteți vedea cea ușoară, caracteristică a pisicilor domestice. De la câini aceste animale au adoptat jucăușă și energie.

Chanterelle fenyke poate părea o jucărie reală de pluș, dar nu poți uita că aceasta este o fiară sălbatică. Îngrijirea complexă a astfel de animale de companie nu este de obicei necesară. Ele pot fi chiar obișnuite cu tava, cu toate acestea, fără pierderi periodice, acesta costă în cazuri rare.

Argumente pro și contra conținutului

Îngrijind un animal de companie, ar trebui să fie amintit că este foarte mare responsabilitate. Un astfel de animal de companie exotic are puțin în comun cu pisicile și câinii familiară, așa că nu merită o grădere cu achiziția sa. Mai întâi trebuie să înțelegeți toate avantajele și Conținutul unui animal similar.

Luați în considerare avantajele conținutului de vulpe la domiciliu.

 • Acesta este un animal de companie foarte activ, curios și vesel. Fox Dragostea de a juca, nu te plictisesc cu ei. Aceasta este o imagine reală pentru persoana energetică.
 • vulpi domestice sunt considerate animale loiali. Ei iubesc iubirea umană și căldură. Multe dintre ele foarte repede se obișnuiască cu proprietarul lor, îl iubesc și nu se tem. În aceste calități, ele sunt adesea comparate cu câini.
 • De obicei, vulpi de casă adapta rapid și ușor la o varietate de opțiuni de putere. Conținutul lor este scump.
 • Acesta este un animal de companie foarte frumos. Acesta este apelul extern care încurajează mulți oameni să aibă o vulpe de casă.
 • Unele tipuri de vulpe de casă pot fi obișnuiți cu tava La fel ca pisicile și câinii. Desigur, acest proces de formare va trebui să-și petreacă o mulțime de timp și răbdare, iar rateaza nu sunt excluse în viitor.
Citește mai mult  Tot ce trebuie să știți despre hrană pentru animale de companie pentru țestoase

  Conținutul Contra de vulpe domesticit.

  • Orice vulpe domestică este o sursă de mirosuri puternice și ascuțite, care nu poate fi numit placuta. Din acest motiv, aromele pe care nu le place nici gospodării sau persoane sunt înrădăcinate în locuință.
  • Orice vulpe de casă va marca teritoriul. Mulți oameni cred că această problemă va fi capabilă să evite dacă începeți o femeie, dar nu este. Femelele vor marca, de asemenea, posesiunile lor.
  • Fox este animale de pradă. Cu debutul nopții, poate începe cu voce tare, țipând în mod specific, trebuia să doarmă la toată casa de casă. În anumite situații, poate răni omul.
  • Animalele de companie în cauză pot sări foarte mult. Acest lucru este valabil mai ales pentru fentele miniaturale. Adesea, o astfel de particularitate a vulpei creează multe probleme în conținutul lor de acasă.
  • Nu trebuie să uităm că vulpea este animalul nornic, astfel încât proprietarii vor trebui să fie pregătiți pentru faptul că va săpa în mod constant. PET va fi angajat în acest lucru și pe canapea, pe podea și pe orice alte suprafețe.
  • Comportamentul lui Lisar pentru a gestiona comportamentul este foarte dificil. Acesta este un animal independent, nu este întotdeauna posibil să se prezică cursul gândurilor sale. De la Fox puteți aștepta întotdeauna surprize.
  • După cum sa menționat mai sus, este posibil să se predea la tava casei casei Fox, dar este foarte dificilă și nu întotdeauna cu succes. Să se angajeze în formarea unui animal de companie, va avea mult și încăpățânat, păstrând răbdarea.
  • Dacă alte animale de companie trăiesc în casă, De exemplu, șoareci, hamsteri, șobolani, iepuri sau chinchillas, atunci proprietarii vor trebui să înțeleagă că cu vulpea cu siguranță nu vor fi. Animalele enumerate sunt pentru prada ei.
  • Nu trebuie să uităm de genele prădătorilor, Așa că păstrați vulpea în casă în care copiii mici trăiesc riscante.

  Doar cântărind toate argumentele pro și contra conținutului, merită să începeți un animal de companie. Trebuie să fie gata pentru toate dificultățile care pot apărea atunci când un animal de companie similar locuiește acasă.

  Caracter și comportament

  Achiziționarea unui astfel de animal de companie frumos și neobișnuit, este necesar să se țină seama de toate caracteristicile caracterului și comportamentului său. Foxes domestice – Animale independente, Wayward, dar, în același timp, arată încrederea în proprietarul lor. Ele pot fi trist să se adapteze la starea de spirit a omului. frumusețile Roscata nu le place să rămână singur, care confirmă încă o dată că au o mulțime de trăsături generale cu câini.

  vulpile de casă sunt inteligente și au memorie excelentă. Puteți cu ușurință și fără probleme cu contact. Fox poate fi ascultător și prietenos, dacă vom trata cu bine și dragoste. Dar pedepsi un animal de companie este nedorit. Vulpile sunt rele și, ulterior, poate să se răzbune pe o persoană care ia pedepsit sau luate de furie.

  Ca câini vulpe pot începe să scrie coada. Acest comportament este un semnal că animalul de companie este gata să joace și umil. În cazul în care frumusețea roșcată substituie burtă, aceasta înseamnă că demonstrează încredere deplină sau vrea să facă un om cu un om. Dacă Fox presat urechi, se indică faptul că ea se teme de ceva.

  Puteți merge cu vulpi manuale în lesă. Cu toate acestea, expertii recomanda pentru a merge pentru o plimbare cu animalele în seara. Din păcate, mirosul poate atrage specii de câini de vânătoare de vulpi care merg, de asemenea, pentru o plimbare. Aceste circumstanțe pot duce la anumite probleme.

  Fox jucaus si prietenos. Ca o pisică, îi place să sară în caseta de gol pentru a fi purtat pentru minge. Vecinătate cu alte animale de companie nu va aduce probleme în cazul în care acestea din urmă au o mare sau mijlocii. Fox pentru adulți și pisica nu sunt susceptibile de a provoca interes reciproc. Fox agresiune se poate manifesta în cazul în care se grăbește la apărarea urmașilor săi.

  În cazul în care casa trăiește un pic catelus sau o pisicuta, atunci bureții ei pot deveni prieteni buni. Adesea, aceste animale stabilesc de a dormi împreună, joacă împreună și se încălzească reciproc.

  Între vulpi domestice și câini sunt ținute, de obicei, o distanță. Ei pot face prieteni și, mai ales în cazul în care trăiesc pe un teritoriu de la o vârstă fragedă, împreună.

  Condiții de creștere

  Pentru vulpea, absolut orice rasa trebuie să fie organizate condițiile de detenție, cât mai aproape posibil de mediul său natural, naturale. Numai în condiții optime, putem vorbi despre stare bună de sănătate și dezvoltarea unui animal exotic. Luați în considerare modul în care este necesar să conțină în mod corespunzător o vulpe la domiciliu.

  • În primul rând aveți nevoie pentru a găsi un medic veterinar bun, care vor fi de acord să se angajeze într-un astfel de animal de companie neobișnuită. Chanterelle nevoie de vaccinări în timp util, este important să se țină sub control starea sănătății ei – fără un specialist nu poate face.
  • De două ori pe an, se recomandă să se facă analiza animalului. Cu privire la rezultatele identificate, nutriție vulpe internă este ajustată.
  • Pentru un astfel de animal este foarte important să se echipeze de înaltă calitate și Aviary confortabilă a înălțimii optime. Ar trebui să fie făcută dintr-un material durabil și rezistent la uzură, care nu va eșua prea repede. In voliera, animalul trebuie să fie închis pentru un timp, atunci când proprietarii părăsesc locuința. Toate vulpi – iubitorii mari de ronțăit și sapă, de aceea este recomandabil să se facă o cușcă de metal.
  • În coliviei, este de dorit de a dota un vizuină, imitând Noura. Acolo animalul va fi capabil să se ascundă.
  • Pentru toaleta cel mai bine este de a alege o tavă de câine. Puteți adormi în ea rumeguș sau umplutură specială.
  • Toate obiectele care sunt ușor de luptă și sunt fragile, trebuie să fie eliminate departe de vulpe, dacă i se permite să se deplaseze liber în jurul valorii de apartament. Trebuie amintit faptul că acest animal de companie poate fi foarte mare.
  Citește mai mult  Hrană cu proteine ​​scăzute pentru câini

  Liser pot fi păstrate în voliera pe stradă. Dar el trebuie să aibă pereți, acoperiș și podea. În avoller stradă, ar trebui să postați:

  • Capacitate umplută cu nisip+
  • rafturi pentru care animalul poate urca+
  • vizuina unde vulpea va fi capabil să se pensioneze+
  • Tava pentru WC+
  • boluri curate cu apă și alimente.

  În aer liber Wolter pentru Liser este recomandat să se instaleze într-un calm, loc retras. Ei bine, în cazul în care este departe de vecini, altfel de noapte „melodii“ ale animalelor poate indignat.

    De multe ori vulpile în mișcare un apartament de a trăi pe balcon. Aceasta este o soluție bună pentru vulpe simplă, dar phentek părăsită se va simți confortabil doar în cazul în care astfel de condiții uscate și de căldură (aproximativ 20 de grade) pe tot parcursul anului.

    condiții ideale de conținut pentru vulpe de casă – o cameră separată sau o parte din ea cu un perete despărțitor echipată. FENCA îi place să fie îngropat în nisip și o fac uimitor de repede, astfel încât astfel de vulpi sunt mai bune pentru a furniza materialul în vrac specificat pentru a pune în aplicare instinctul său.

    Îngrijire corectă

    Vulpea nu poate fi numit prea exigent animale, dar este încă necesar să aibă grijă de ea. capacul de la aceste animale de companie de lîna frumoase, luxuriante. Se recomandă să se calculeze un obișnuit pentru animale de companie animale de companie. Puteți să-l cumpere în orice magazin pentru animale de companie.

    Fencakes adoră atunci când sunt periculoase, astfel încât nu trebuie neglijate o astfel de procedură. Răcirea Fox, nu poate oferi doar plăcerea ei, dar, de asemenea, pentru a stabili un contact apropiat.

    Mulți crescători sunt interesați dacă este necesar să se scaldă o vulpe de casă. Nu este nevoie ascuțit pentru acest lucru, dar în cazul în care animalul colorat mult, ar trebui să fie spălate cu ajutorul unui sampon hipoalergenic special pentru câini. Este de dorit să se selecteze un instrument în care nu există arome.

    Scăldatul vulpe mai des de 1 ori pe lună. De multe ori se spală doar picioare de animale. De exemplu, după plimbări de iarnă este worthwheeling labele de vulpe cu șampon „Shop“.

    Nu trebuie să uităm despre tratamente antiparazitare, protecție împotriva pyroplasmosis, care este trecut mușcături de căpușă. Necesitatea de a urmări starea de patru picioare prieten. În cazul în care vulpea a pierdut pofta de mâncare, uscăciunea mucoasei nazale, strănut frecvente, lacrimi curg din ochii lui – acest lucru este semnale de rău, care indică faptul că animalele de companie trebuie să fie văzut de un medic veterinar, cât mai curând posibil.

    Ce și cum să hranei pentru animale?

    Fox – animal sălbatic, astfel încât dieta sa ar trebui sa fie de proteine. În natură, aceste animale mananca de multe ori fructe de pădure, rădăcini și fructe de pădure – a produselor pe care le primesc vitamine. Pentru acasă putere o vulpe a fost echilibrat, astfel de ingrediente trebuie să fie prezente în meniu:

    • carne slaba – pui, vita, curcan (tăiat în bucăți și se toarnă peste apă clocotită)+
    • măruntaie: carne, gras inima, burta, cap de pui+
    • pește fiert fără oase+
    • produse lactate (vulpi trebuie să se acorde lapte proaspăt)+
    • terci de cereale+
    • deșeurile Flinger sau producția de făină făcută la produsele alimentare: tort, tărâțe+
    • ouă+
    • fructe fără semințe și sâmburi+
    • piureuri de legume din morcovi, sfecla, varza+
    • gradina, fructe de pădure+
    • uscate și mâncare pentru câini umed categorii de prime sau super premium (în mod continuu, nu ar trebui să se acorde o astfel de alimente vulpi).

    Cel puțin o dată pe săptămână, ar trebui să se acorde în direct vulpi rozătoare mici – în habitatul lor natural este hrana principala. Accesul la apă ar trebui să fie un hassle-free.

     Unele alimente pot provoca daune grave de sănătate vulpilor pentru casa ta, până la moartea unui animal de companie. Consideră că este imposibil să se dea:

     • pâine (vă poate da doar negru și uscat)+
     • pește: merlan, merluciu, Pollock, cod negru, merluciu+
     • porc+
     • orice cârnați+
     • prune, piersici, persimmons, fructe citrice+
     • orice produse de cofetărie+
     • grăsime colectate din carne prăjire+
     • aluat de drojdie+
     • păsări de curte și pește oase+
     • cartofi, ardei, avocado, broccoli, ciuperci+
     • Complexe de vitamine pentru cele care conțin fier.
     Citește mai mult  Dzhungarian Hamster: Descriere, hrănire și îngrijire Sfaturi

     Vulpile sunt predispuse la supraalimentare si obezitatea, astfel încât puterea lor este necesar să se urmărească mai îndeaproape posibil. Specialiștii recomandă hrănirea acestor animale de companie cu porțiuni mici, nu mai puțin de 3 ori pe zi.

     Dacă furnizați o nutriție corectă și echilibrată corectă și echilibrată, ea poate trăi la 20 de ani la domiciliu. În mediul natural, aceste animale sunt în medie trăiesc aproximativ 7 ani.

     Educație și jocuri

     Ca și în cazul oricărui alt animal de companie, cu vulpea, trebuie să vorbiți în limba iubirii și înțelegerii. În ciuda numărului suficient de diavoli generali, vulpea nu este încă confuză cu câinele. Proprietarii vor trebui să fie răbdători, mai ales pentru primul an de viață al animalului în casă.

     Este necesar să se angajeze în educația petrecuței de agrement din primele zile ale apariției sale în locuință. Amâna acest caz. Animalul trebuie să învețe comanda „fu”. Antrenează și educați vulpea ar trebui să folosească metoda „Gingerbread and No Gingerbread”. Pur și simplu puneți, este imposibil să pedepsiți animalul ca nerespectarea.

     În schimb, el nu trebuie doar să dea un tratament. Dacă Lisa a îndeplinit faptul că a fost solicitată de ea, trebuie să fie recompensată.

     Specialiștii cu experiență recomandă recurgerii exclusiv la metodele de pedeapsă pentru animale fără contact. Dacă influențezi fizic vulpea de casă, se va îndepărta cu siguranță de la o persoană, va pierde încrederea în el. Contactul poate fi pierdut pentru totdeauna și irevocabil, deci nu este nevoie să bateți animalul și să strigați.

     După cum sa menționat mai sus, vulpi au o memorie excelentă și o bună inteligență. Pentru o parte a animalului, puteți să vă închideți pur și simplu în celulă / aviar sau puteți sări peste mese. Datorită unor astfel de acțiuni, vulpea va merge rapid la lecție. De asemenea, puteți să vă bateți mâinile și să vă ghiciți ușor, dacă prădătorul a fost prins pe „scena crimei”, dar astfel de acțiuni vor fi inutile dacă ați făcut ceva după fiară.

     Animalul de companie trebuie să aibă suficiente jucării, astfel încât să nu se grăbească să strică alte lucruri din casă. Acesta din urmă este mai bine să se ascundă de petrecere a timpului liber.

     Foxes – fiare prădătoare, vânători de noapte. În mediul natural, acestea sunt active pe timp de noapte, care în casa de întreținere poate fi o mare problemă. Pentru a îmblânzi și a traduce animalul în modul zi ca acesta: pentru ao încărca cu jocuri și clase într-o asemenea măsură, astfel încât să nu aibă nici o putere rămasă pentru noapte. Acesta este locul în care un număr mare de jucării vin la îndemână, cu care animalul poate angaja toată ziua.

     Aflați o vulpe cu echipe noi ar trebui să fie atentă, fără o impunere excesivă. Nu ar trebui să pună presiune asupra acestui animal – vulpile sunt independente și nu tolerează când sunt forțați să facă ceva împotriva voinței lor. Clasele și pansamentele ar trebui să provoace interes pentru animalele de companie, atunci vor merge și mai repede și mai distractiv. Principalul lucru nu trebuie să se comporte agresiv în legătură cu animalul. Dacă-l trateze cu furie, relația va fi corupt, de formare va avea succes.

     În cazul în care este imposibil de a ridica animalul le este mai bine să apeleze la un specialist cu experiență.

     Următoarele filme vor spune următorul videoclip.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: