Hrană animonă pentru pisici și câini

Hrană animonă pentru pisici și câini

Animonda oferă hrană de înaltă calitate pentru animale de companie animale de companie. Nutriția naturală a fost concepută special pentru a satisface nevoile de bază ale animalelor de companie din oligoelemente și vitamine. Pisicile umede pentru pisici și câini sunt disponibile într-o gamă largă de soiuri de gust, inclusiv carne, pește și pasăre. Vine în cutii de tablă sau pachete practice de folie.

Particularități

În 1991, Animonda a început să producă alimente de animale de companie de înaltă calitate, inclusiv pisici și câini. Fiind parte a grupului de companii Heristo AG, cu sediul ca un mic magazin de carne, Animonda a avut deja experiență cu produse din carne. Dezvoltarea tuturor produselor implică o echipă de medicii veterinari și nutriționiști, colaborează îndeaproape cu specialiștii universităților germane și europene. Astfel, a fost posibil să se asigure producția de hrană de înaltă calitate pentru animalele de companie.

Toate produsele sunt fabricate în conformitate cu cele mai recente cercetări științifice legate de alimentație sănătoasă și corectă: naturală, curată (fără impurități) și absolut gratuit de coloranți și arome artificiale ingrediente sunt utilizate la fabricarea furajului descris. Pornind de activitățile sale de la zero, Animonda este considerat a fi un brand astăzi, bine dovedită pe plan internațional ca un furnizor de hrană pentru animale de companie de înaltă calitate.

Până în prezent, proprietarii de câini și pisici în mai mult de 35 de țări folosesc produsele Animonda.

Wet hranei pentru câini Animonda este produsă în Germania. Acestea sunt produse de înaltă calitate, care IFS se întâlnesc și standardele BRC. În plus, produsele alimentare din Animonda este creată cu implicarea profesioniști cu experiență de la universități europene.

 • Integra Protect – Aceasta este o linie de produse dietetice. Acesta a hranei pentru animalele care suferă de diabet, alergii, obezitate, boli ale rinichilor si tractului urinar. Astfel contribuie la o dieta de recuperare rapidă.
 • Feinten Vom – Acest animale de companie pentru animale de companie de pietre mici. Produsele din această linie sunt extrem de moale, astfel încât acestea se vor bucura chiar și cele mai multe animale de companie pretentios. Compoziția include curcan, iepure, carne de pui și de miel.
 • Grancarno Lieblingsfleisch – Acesta este un aliment umed care sunt completate de un amestec uscat de legume și ierburi. Fiecare dintre aceste produse are o singură sursă de proteine ​​și nu conține cereale. Înainte de a da un produs pentru animale de companie, trebuie să se amestece hrana principală cu amestec de legume uscate. Deci, se pare că un fel de mâncare bine echilibrat, îmbogățit cu beneficii de sănătate animală.
 • Aus der Heimat – aliment exclusiv organic, care include numai componente naturale. Toate alimentele de acest tip sunt fabricate din produse furnizate de ferme.
 • Grancarno – un conducător în care există atât hrană universală potrivită pentru toți câinii și produsele speciale pentru animalele cu probleme digestive. Pentru producție, compania utilizează cele mai avansate tehnologii.
Citește mai mult  Shorthair Scottish Cat: descrierea și conținutul rasei

3 motive pentru a cumpăra alimente pentru câini umed Animonda:

 • Ca parte a produselor și tratează Animonda Nu există componente sintetice, arome și coloranți+
 • La dezvoltarea producătorului de hrană umedă ia în considerare nevoile animalelor la vârste diferite, Acesta este motivul pentru care Animonda oferă hrană specială pentru căței, adulți și vârstnici animale de companie+
 • Înainte ca feed-ul finit să fie pus în vânzare, Ea trece diferite teste.

Producătorul nu adaugă la boabele de soia, conservanți artificiali, amplificatoare de culoare și gust. Toate furajele sunt realizate numai din carne proaspătă și îmbogățită cu substanțele nutritive necesare, inclusiv taurina naturale. Aceasta este cea mai înaltă clasă, printre acest tip de produse. Pentru pisici și câini adulți, producătorul oferă alimente umede cu carne de vită, carne de pui, venion, miel în container 200 sau 400 g.

Există în sortiment și produse pentru pui cu pisoi. Aceasta este o nutriție special selectată care permite animalelor să crească sănătos și activ. Toate produsele Animonda au fost dezvoltate sub formă de rețete bogate în nutrienți cu carne proaspătă și taurină naturală.

Alimentele umede pentru pisici este, de asemenea, disponibil într-o gamă largă de gusturi, astfel încât să puteți găsi o opțiune preferată pentru orice pisică. Pentru animalele în vârstă există, de asemenea, propria linie de hrana pentru animale, permițându-vă să mențină un animal de companie la acea vârstă. Aceste produse sunt injectate într-o dietă de la vârsta de 7 ani.

Sortiment pentru pisici

Producătorul, în funcție de vârsta animalului, oferte umede sau uscate alimente, inclusiv pentru pisici sterilizate. Felin alimente conservate conține cantitatea necesară de nutrienți, vitamine, micro și macroelemente.

pentru pisici

 • Cărnoasă Delight pisoi. Pregatite din ingrediente proaspete din carne, este mancare delicioasa, sanatoasa, echilibrat la cel mai înalt nivel de creștere pisoi în primul lor an de viață. Produsul conține 39% carne de vită, Inclusiv aceste organe principale:
  • plămâni+
  • Inima+
  • rinichi+
  • uger.

Imediat 14% din puii de ficat, există 6% din inimi rață și curcan. De asemenea, incluse carbonat de calciu.

 • SUPREMĂ SELECȚIE pisicuțe Garantează delicioase nutriție, sănătos, echilibrat. Acest Pate rafinat este adaptată în mod specific la nevoile pisoi în creștere.

Pentru pisicile adulte

 • „Pui de vită“. Aceasta este o nutriție echilibrată la nivel înalt pentru animalele adulte de la 1 la 6 ani. Carnea proaspătă garantează un gust incomparabil, care va aprecia cu siguranță pisicile. Acest produs oferă un animal de companie cu toate substanțele nutritive necesare pe care animalele adulte sunt necesare.
 • „Carne de vită, curcan, creveți”. Produs de calitate care poate înlocui alimentația completă a animalelor. Ca parte, există fructe de mare (4%), și, în plus, subprodusele de vită, Turcia.
 • „Cocktail de carne”. Acest hrană vă va plăcea. Este doar ingrediente de carne proaspătă selectivă: 30% by-produse de carne de vită și carne, există organe interne de pui, joc.
 • „Bird cu veal”. O opțiune bună pentru pisică de la an la 6 ani cu minerale și organe de carne.
 • „Cu ficat de pui”. Produsul are o compoziție îmbunătățită, conține mai mult de 50% carne, ficat de pui și complex mineral util.
Citește mai mult  Cum și ce să se hrănească pudelul?

Pentru seniori

 • „Carne de vită și pui cu brânză”. Acest hrană este potrivit pentru pisici de la șapte ani. Este perfect ales de raportul dintre vitamine și componente minerale utile.
 • „Pasăre domestică“. Gust, care va aprecia cu siguranta orice pisica. În interiorul 63% din carne și produse de origine animală (20% păsări, carne de porc, carne de vită), minerale. Toate componentele sunt perfect echilibrat.

Delicateţe

Există un producător și delicatețe pentru animale. Asigurați-vă că tratați un animal de casă pentru plăci crocante speciale, care sunt prezentate într-o gamă largă. O astfel de delicatețe nu este doar crocantă și gustoasă – ajută și la reducerea formării de bucăți de lână în pisici. In interiorul pernutele de carne și produse animale (păsări), legume, extracte de proteine ​​vegetale, uleiuri și grăsimi, produse de origine vegetală, lapte și derivați, minerale. Există o variantă cu un conținut mare de omega – 3, care ajută animalul să mențină activitatea obișnuită.

Puteți oferi o gustare de lapte lichid de companie furnizată în cupe practice de porțiuni. Un astfel de vârf este universal, este folosit ca o gustare între mese sau ca aditiv de apă potabilă. Compoziția acestui produs:

 • Lapte și produse lactate+
 • Legume (0,05% sfeclă)+
 • Fructe (0,12% ananas, 0,09% Cranberries)+
 • 11.2 mg vitamina E4+
 • 56 mg vitamina D34+
 • 390 mg Taurina.

În proteina de hrănire – 6%, gras – 7,5%, fibră brută – 0,2%, cenușă brută – 1,5%, apă – 76%.

Hrană pentru câini

Alimentele pentru câini diferă și în vârstă.

Pentru puii

 • „Bird și inimi de Indek”. Această pate rafinată este adaptată în mod specific nevoilor câțușilor în creștere.
 • „Carne de vită și pui”. În fabricație, au fost utilizate numai cele mai bune ingrediente, inclusiv carne și subproduse proaspete. Felii de dimensiuni mici, perfecte pentru pui.
Citește mai mult  Descrierea, caracterul, hrănirea și copierea pisicilor japoneze Bobtail

Pentru câinii adulți

 • „Bird and Veal”. Aceasta este o pate pentru câinii gourmet, care conține toți nutrienții pentru adulți adulți.
 • „Turcia și miel”. O opțiune minunată pentru animalele active cu un număr precis de vitamine și minerale necesare unui animal.
 • „Inimile de carne de vită și de curcan”. Opțiune neobișnuită care poate ca animalul de companie.
 • „Bird and Macaroni”. Un alt gust neobișnuit pentru câinii de vârstă mijlocie.
 • „Cocktail de carne”. Aceasta este o opțiune pentru acele animale care preferă clasicele din carne.
 • „Carne de vită curată”. Ingredientele din carne selectate din feed garantează calitatea sa de înaltă calitate.
 • „Carne de vită și miel”. Un cocktail de carne bun, perfect potrivit pentru animale de la an la șase ani.
 • „Carne de vită și pui”. Cina hrănitoare pentru câini obișnuiți să conducă un stil de viață activ.
 • „Pui curat”. Potrivit dacă câinele preferă numai carnea de păsări de curte.
 • „Pure Miel”. Astfel de hrană oferă cantitatea necesară de energie pentru întreaga zi.
 • „Curcan pur“. opțiune dietetice Nu-i rău pentru animalele care au probleme cu stomacul.

Vârstnici

Animalele cu peste 6 ani, compania oferă o masă separată. Acesta este conceput pentru a satisface nevoile lor în această etapă a vieții. Pentru câini, sunt oferite două versiuni de furaje: „Carne de vită, cu o pasăre“ și „carne de vită cu carne de miel“. Ambele sunt echilibrate în mod ideal, să conțină numai organele de carne și de carne – fără OMG-uri și alte componente dăunătoare.

Examinați recenzii

Comentariile de consum sunt foarte diferite: există atât pozitive, cât și negative. Unii scrie că în interiorul feliile moi de alimentare de oase și de cartilaj, destul de mari, astfel încât acestea se pot bloca sub limba pisică sau un câine. Unele animale sunt foarte pretentios, chiar dacă acestea nu arata mai ales pretentios, aceasta nu înseamnă că ei vor primi cu bucurie să mănânce alimente. O mulțime de rețea spun că o pisică sau un câine nu a atins nici măcar alimente, doar să-l prindă, și acest lucru, având în vedere faptul că produsele acestui brand nu sunt percepute.

Există cei care spun că animalele lor de companie adoră acest mâncare. Ei se simt bine atunci când nutriția lor este pe deplin, câștigând greutate, lână este glorificată, iar activitatea nu scade pe tot parcursul zilei. Se întâmplă pe furaje de la producătorul descris și o reacție complet diferită. De exemplu, unele animale vor dona, pot smulge.

Fiecare animal individual poate alege pentru sine un gust preferat și să nu mănânce toate celelalte, dar există astfel de animale de companie care mănâncă cu succes orice ofertă de proprietarul cooperării opționale.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: