Minorii: descriere, continut, de reproducere și compatibilitate

Minorii: descriere, continut, de reproducere și compatibilitate

Tetra Minor – nepretentios în îngrijirea peștilor de acvariu, care de multe ori devine aquaries novice în primul rând pentru animale de companie. Acest lucru se datorează faptului că crearea urtki nu este exigent cu privire la conținutul, și chiar proprietarul lipsit de experiență va face cu plecare.

Caracteristici și caracter

Patria este considerat America de Sud. In natura, acest pește preferă să se stabilească în corpurile de apă pădure în apă stătătoare.

Caracteristicile externe au următoarele caracteristici:

  • Acesta este un pește mic lung, nu mai mult de 5 cm+
  • corpul este ridicat labii, ușor aplatizată cu laturile+
  • diferență interesant este înotătoarei verticală spinării cu patru colțuri+
  • Banda de culoare închisă se observă pe corp, partea superioară a peștelui este vopsit într-o nuanță de măsline, maro, jos – în roșu aprins+
  • Petele întunecate sunt posibile pe aripioare, aripioarele din spatele branhii au o pictură neagră, restul corpului pictat în roșu.

În natură, acestea sunt pește energetic Yurt care iubesc să înoate în straturile inferioare și medii ale acvariului. Acestea sunt creaturi de zână care se simt confortabile numai în grup, dar în interiorul turmelor pot fi conflicte pentru conducere între indivizii de sex masculin. De asemenea, pentru ei se caracterizează prin dragostea azilurilor, care merită luată în considerare atunci când aranjamentul acvariului.

Subtilități de îngrijire

La menținerea unui minor, considerați că fiecare pește va necesita 10 litri de apă. Asigurați-vă că ați echipat acvariul cu un capac, Pe măsură ce aceste animale de companie au o caracteristică de sărituri din acvariu. Peștele iubesc să se ascundă în adăposturi, așa că Este important să puneți pe fundul unor plantări verzi suficiente, totuși, centrul de acvariu pleacă gol – va fi un spațiu pentru libera circulație a peștelui. Cele mai multe plante sunt considerate favorabile Yavansky Moss, Echinodorus, ferigă Thai.

Citește mai mult  MANAGUAN TSICHLASOMA: descriere, conținut și compatibilitate

Temperatura optimă a apei pentru minor – 25 de grade peste zero, Dar scăderea indicatorilor nu afectează în special starea de sănătate a peștilor. Aciditate recomandată 6.5-7, rigiditate 4-8. Se crede că minorii se simt bine în apă turbă. lămpi Selectați putere medie pentru iluminat. Ca un sol, ridica nisip sau pietriș inchis de culoare – pe un fundal, pește luminos va arata foarte armonios. Nu uita pentru a dota acvariu cu rupturi, grotts, peșteri, adăpost bun va servi chiar oala ceramice vechi.

Instalați un filtru bun la rezervor, curățați-l în timp util. Pentru volume mari, se recomandă să achiziționeze echipamente externe – nu are nevoie atât de curățare frecventă, în timp ce Filtrul intern trebuie curățat de 1-2 ori pe săptămână. Obține în jurul valorii de sistem de aerare, care va îmbogăți apa de oxigen pentru o viață confortabilă a fondurilor și a plantelor de acvariu.

Nu uitați să produceți săptămânal pentru a măsura 30% din apă, pentru a face acest lucru, utilizați apă remarcabilă în timpul zilei. Periodic, curățați partea inferioară cu un sifon. Nu abuzați prea frecventă înlocuirea completă a apei, deoarece acvariul este format microclimatul și lumea bacteriilor utile, atunci când se schimbă care locuitori de acvariu se vor simți incomod.

Hrănire

La nutriție, aceste pești nu fac cerințe speciale, dar proprietarul este important să își monitorizeze dieta. In mediul natural, minorii preferă să mănânce animale mici în apă sau apuca căzute la suprafața insectelor. Același hrană live este potrivită pentru hrănirea în captivitate: cultură, insecte mici. În acvariu Este obișnuit să alternați alimentele vii cu uscat finisat. Cumpărați ca alimente uscate Fulgi și granule mici, Deoarece fragmentele mari de minori nu vor putea să urce. De asemenea, nu uitați de alimentele de legume – Dandelions, Spanac, Peristoliste.

Citește mai mult  Totul despre câinii Karmy

Compatibilitate cu alte specii

Majoritatea locuitorilor de acvariu pot fi cei mai mulți locuitori ai acvariului, dar ar trebui să fie pești care nu sunt mai puțini – peștii foarte mici vor deveni un obiect de vânătoare pentru minor. De asemenea, aceste creaturi se întâlnesc grav cu peștii lenți, cu aripioare mari – minorii sunt atrași de aripioarele de vărsare, și nu sunt averse pentru a-și încerca gustul. Deci, încercați să rezolvați minorii cu pești mari și de yurt. Deci, vecinii nereușită pentru minori vor fi un cocoș sau scalaria – crearea cu astfel de aripioare fragile va fi o pradă minoră și, ca rezultat, un pește de descărcare se va îmbolnăvi sau va muri.

Cea mai potrivită alianță este posibilă cu următoarele tipuri:

  • Danio+
  • Neonii negri+
  • Barbusa+
  • Artyister+
  • Alte tetras.

Nu uitați să înceapă minorii cu turmele, în grupul care se simt mai confortabil, deși fără a afla relația dintre bărbați nu vor. Cu toate acestea, luptele lor sunt nesemnificative, adică, peștele nu se aplică pentru fiecare alte injecții grave.

Reproducere

Înainte de reproducere, este important să se determine care dintre persoanele de sex feminin, și care – de sex masculin. Este mai ușor să se facă distincția de pește pentru sex in fata de depunere a icrelor. persoane pentru bărbați diferă în plin de culoare, structura corpului mai elegant, fin dorsale este complet vopsit în negru. Aripioarele de femei sunt mai plictisitoare, în plus, ele sunt întotdeauna mai fixate. Minorii sunt rasa atât în ​​grup și asociat. Halfish ele devin la varsta de 8-10 luni.

Citește mai mult  Cel mai nepretențios pește de acvariu: soiuri, alegerea și îngrijirea

Pentru reproducție trebuie să se pregătească de depunere a icrelor, ca un mic acvariu poate fi folosit. Maxim iluminat desfac și a plantelor plante melanchite. De obicei, expertii recomanda aterizare Yavansky mușchi. Se prepară apa cu rigiditate 6-8 DGH și aciditatea 6.0. Optim pentru temperatura apei de reproducere – 27 grade.

Alegeți producătorii sănătoși. Înainte de a depune icre, să le hrănească bine, mai ales nu vă zgârciți la hrana vie. Spawning începe dimineața devreme, pește amâne 200-300 ouă pe plante preparate. După depunerea icrelor părinților, depunerea icrelor este rearanjat pe parcela umbrită, ca Icrins sunt destul de sensibile la lumina.

În câteva zile se prăjește umplere. În primul rând ei vor mânca sac galben, lipirea de sticlă sau de frunze, și când încep să înoate (după 4-5 zile), hrănirea va cădea pe umerii proprietarului. În primul rând nutriție poate fi un gălbenuș de ou și infuzorii. De-a lungul timpului, copiii sunt traduse pe apel Artemia, Kolovrat, nematodelor mici. O dată în două săptămâni, este necesar să se schimbe în apă de depunere a icrelor, crescând treptat rigiditatea. În continuare, de îngrijire pentru pâsle este acceptată și pentru indivizi adulți.

În continuare, urmăriți o recenzie video cu conținut de pește tetra minor.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: