Nuanțe de Educație și Formare Akita Inu

Nuanțe de Educație și Formare Akita Inu

Akita Inu – veche rasa japoneza de caini. Simbol al iubirii, devotament și bunătate. Acesti caini sunt paznici excelente, în același timp, ele sunt foarte frageda si afectuos, copii ador. Ele sunt vânători minunate, și recent, devin tot mai mult ca câștigătorii de expoziții și concursuri.

Agresivitate

Deasupra mediei

(Evaluare 4 din 5)

Linka

Înalt

(Evaluare 4 din 5)

Sănătate

Sub media

(Evaluare 2 din 5)

Inteligență

Standard

(Evaluare 3 din 5)

Activitate

Foarte inalt

(Evaluare 5 din 5)

Aveți nevoie de îngrijire

Scăzut

(Evaluare 2 din 5)

Costul conținutului

Scump

(Evaluare 5 din 5)

Zgomot

Mic de statura

(Evaluare 2 din 5)

Instruire

Greu

(Evaluare 2 din 5)

Prietenie

In medie

(Evaluare 3 din 5)

Atitudine față de singurătate

Timp moderat

(Evaluare 3 din 5)

Calități de securitate

Gardă excelentă de securitate

(Evaluare 5 din 5)

* Caracteristica rasei „Akita inu” Fondată pe evaluarea experților site-ului și a feedback-ului de la proprietarii câinelui.

Particularități

Descrieți câinii din rasa Akita-Inu pot fi ca aceasta:

 • Îndrăzneţ+
 • puternic+
 • decisiv+
 • Sport+
 • abil+
 • Întinde+
 • Independent+
 • Inteligent+
 • descurcăreț+
 • ascultător (cu abordarea dreapta).

În ciuda faptului că rasa a fost de mai mulți ani, Ea a devenit, datorită populare în celebrul film „Hachiko“. Este după vizionarea mii de film de oameni se dorea același prieten credincios. Dar nu ar trebui să se amestece viața reală și cinematografice.

De fapt, Akita Inu este o rasa foarte ciudat. Prin urmare, astfel încât să nu o experiență dezamăgire în prietenul patru-side, înainte de a cumpăra un catelus, trebuie să examineze cu atenție caracteristicile caracterului său.

Cum de a alege?

Totul începe cu alegerea amelioratorului. Este pentru el că veți afla informațiile inițiale cu privire la viitorul tău animal de companie. Părinții lui merită interes special: să examineze cu atenție toate documentele, pedigree, se consulte cu experți.

Cea mai bună opțiune va fi un caine din litiera de mijloc cu pui de aceeași mărime. copii sănătoși – distracție, jucaus si curios. Pe măsură ce aceste animale sunt în creștere, devenind calm și judecată.

Piezing Puppy

Îngrijirea acestei rase nu este mult dificilă, dar pentru a educa Akita InA, trebuie să luați în considerare anumite sfaturi ale filmului. Câinele este foarte inteligent și se simte instinctiv că proprietarul dorește de la ea. Ușor tolerează decorul. Se simte perfect în oraș și în natură. Educația ar trebui să fie consecventă și să continue toată viața.

Citește mai mult  Educație și formare Jack Russell Terrier

Independența și imediața naturii animalului încep să se manifeste din copilăria timpurie. Un animal decide independent când și cum să joace, să-l facă să facă altceva este aproape imposibil.

Principala sarcină a proprietarului nu este de a pierde Akita-in Control, folosind extrem de afecțiune, laudă și promovare. Imaginea unui catelus drăguț cu o față în mod constant zâmbitoare poate fi foarte înșelătoare.

Catelul va ști inițial și să comunice cu toți membrii familiei și a altor animale, dacă este cazul, care trăiesc cu ea pe un teritoriu. Acest caine nu va avea de suferit subordonare, comunicare trebuie să aibă loc numai în egală. Akita Inu, în timp, învață să înțeleagă și să execute echipe pronunțate de o voce calma, chiar.

Akita Inu Formare

Majoritatea proprietarilor acestei rase de câini susțin că nu poate face obiectul unui tren. Cu toate acestea, opinia nu poate fi atât de neechivoc. Gasiti o abordare a reprezentanților acestei rase antice și pentru a crește în mod independent, animalele de companie destul de reale. Și mai devreme a început să facă, cu atât mai bine rezultatul va fi.

Pentru a începe antrenamentul Akita-Inu au nevoie de 2-2,5 luni de viață. Ar trebui să fie amintit acest lucru În sângele sângelui în sângele altor animale și străini. Pentru adaptarea socială a câinelui, este necesar să se treptat dependența și comunicarea constantă. Primele șase luni ale vieții conștiente ale catelului este perioada de formare a psihicului, căutarea locului său în lume. Dacă de la început nu arată că catelul care este proprietarul în casă, atunci se va considera el însuși.

Akitan, ca multe rase orientale (și le aparține), foarte încrezători în ea însăși, este serios și este foarte important să fii o autoritate pentru ea. Răbdarea și tacturile sunt cheia formării de animale de succes.

Instalarea conducerii

Akita inu este aproape un lup. Când comunicați cu un câine, trebuie să fiți capabili să păstrați conducerea și să respectați legile turmelor. Pentru a iubi, este cu siguranță necesar, dar, în același timp, împiedică contradicțiile în comportamentul dvs.

Pentru a face ca câinele să se simtă în proprietarul liderului și la ascultarea strict, prioritățile ar trebui să aranjeze imediat:

 • Câinele ia hrană după ce toți membrii familiei au fost depuse+
 • În orice cameră, proprietarul trebuie să intre și să iasă înaintea câinelui+
 • Câinele ar trebui să știe locul și somnul său doar pe ea – patul gazdă pentru el+
 • Pentru a te poziționa lider, orice joc cu un câine ar trebui să înceapă și să termine numai proprietarul său+
 • Nu permite semne de agresiune din partea animalului (chiar inofensive, la prima vedere, mușcături.
Citește mai mult  Șampon uscat pentru pisici: Cum să alegeți și să îl utilizați?

Formarea echipelor de la domiciliu

Nu toată lumea are posibilitatea de a da un catelus la educație într-o școală specializată canin. Cu toate acestea, fiecare proprietar al unui mic Akita-Inu vrea câinele său să fie ascultători, cunoștea echipele maxime și a fost adaptat social. După ce a studiat literatura de specialitate corespunzătoare și consultarea cu un filmologist, te poți antrena Akita-Inu la domiciliu.

Câinele ar trebui să se simtă linia pentru care este imposibil de a intra. Ei doresc să domine, The submindlement trebuie să se oprească imediat. Chiar și securitatea gazdă este permisă numai de echipa. Când și de la care la un alt proteja sau obiect proprietarul rezolvă, nu un câine.

În cazul în care animalul este la proprietar, autoritatea care nu cauza îndoieli, atunci puiul va crește destul de câine adecvat și instruit. Dar va trebui să controleze în mod constant comportamentul Akita Inu, demonstrând poziția de lider.

Nivelul de educație și de auto-organizare a animalului este determinată de comportamentul său într-un loc aglomerat și în absența proprietarului. Ignorând din afară și de stimuli externi se produce treptat și pentru o lungă perioadă de timp.

Echipele de operare de bază

Pentru a preda catelul din rasa Akita-Inin echipelor elementare, ar trebui să fie pacient. Pentru a pedepsi câinele în nici un caz. Adecvată pentru a preda animalul va ajuta vârfurile kinologists.

Recomandări pentru asimilarea comenzi elementare de mai jos.

 • „Mie!” – cea mai echipa necesară. Câinele trebuie să fie într-o stare de repaus (nu joaca, nu mananca, nu dormi), pentru a atrage atenția asupra ei, de asteptare porecla. Mută ​​câțiva pași, porecla repetare, adăugați un apel „pentru mine!„Și arată o bucată de brânză sau carne. Cand catelul va veni de funcționare, pentru a lăuda vocea lui, da un tratament. Repetați pașii de mai ai nevoie de 6-7 ori pe zi.
 • „Ugh!” – această abilitate este nevoie de câine, în primul rând pentru sănătatea sa. În cazul în care animalul a însușit-o bine, niciodată nu va lua mâncare de la mâna unui străin, sau găsit pe stradă. Pentru dezvoltarea de echipe au nevoie de o mulțime de rezistenta. hrăni piesele au nevoie pentru a arunca pe podea și nu dau câinele să le mănânce, spunând echipa. Apoi pune mâncare într-un castron și se lasă.
 • „Sta” – în picioare lângă catelul și care deține un tratament, pentru a obține atenția și să dea comanda. Cu altă parte a ajuta animalele de companie ușor să se așeze și apoi să-l încurajeze. Repetarea este necesară la fiecare ocazie pe care câinele a învățat bine echipa.
 • „Minciună” – de la prima dată este aproape imposibil să-și atingă execuția. Puppy nu poate înțelege ce vor de la el. Învățați că trebuie să folosească voce și impact fizic. Exercitarea este efectuată cu o lecție care ar trebui să fie trasă în jos, în același timp apăsând greabănului. De îndată ce câinele cade, ia acordat imediat delicios.
 • „Aștepta” – Echipa produce expunere. Du-te la câine cu o delicatețe în mână, pune-o deasupra feței animalului. Pronunță o echipă, mutați puțin, apoi întoarceți-vă și dați o delicatețe. Akita inu va înțelege în cele din urmă ceea ce dorește proprietarul. Distanța tot timpul necesar pentru a crește.
Citește mai mult  Mănuși de lână pieptănare pentru animale de companie: Ce se întâmplă și modul de a alege?

Gardă născută și prieten credincios

Instinctul dracului din câinele acestei rase funcționează exact când există un pericol real. Adulții nu sunt întotdeauna generoși cu privire la manifestarea sentimentelor lor în raport cu proprietarul, dar nu se îndoiesc de dragostea lor. Reținerea și echilibrul sunt caracteristicile naturii lor nobile.

Capacitatea de a se adapta la stilul de viață al proprietarului său face Akita Inu-companion foarte convenabil. Micutii câine poate înlocui bona. Tinerii care conduc un stil de viață activ și sport va fi un partener de încredere în formare sau plimbări.

Cu reprezentanții generației mai în vârstă, câinii se comporta calm și măsurat.

Reprezentanții acestei rase nu sunt specifice manifestarea emoțiilor, dar nu îndoială – câinele are nevoie de contact cu proprietarul. Chiar dacă în interiorul ei totul se reduce de la emoții, poate fi neobservat. Puppy plâns, trebuie să fie gata ca o parte a timpului liber va acum îi aparțin lui.

Pentru cei care vor să cumpere un Akita-Iu doar pentru ca el a fost o copie exactă a eroului filmului „Hachiko“, se poate spune un singur lucru: Hachiko nu este o rasa, dar educație. Și pentru a aduce un hatiko de la orice rasa de caini.

Uită-te la formarea inițială a Akita Inua poate fi în continuare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: