Perch Sticlă de pește de acvariu: descriere, conținut și diluare

Perch Sticlă de pește de acvariu: descriere, conținut și diluare

Conținutul de pește de acvariu este întotdeauna interesant. Pește este frumos pentru a viziona, ele ajuta în jos calm, aduce gânduri în ordine. Unul dintre cei mai neobișnuiți locuitori subacvatici este piesa de sticlă, care a primit numele său nu este doar așa. Dacă ați conceput vreodată despre achiziționarea unui astfel de animal, trebuie să vă familiarizați în prealabil cu descrierea și nevoile acesteia.

Particularități

Perchele de sticlă este cu adevărat un pește unic, capabil să aducă oricine o vede pentru prima dată. Un alt nume al acestui tip de biban – „oglindă“. În natură, un astfel de pește trăiește în India, Pakistan, Asia. Este demn de remarcat faptul că piesa de sticlă poate trăi în apă cu un conținut ușor de sare. Acest fapt a provocat multe speculații și mituri, populare până acum.

Pentru această zi, cele mai multe dintre vânzătorii susțin că pentru bibanul de sticlă este în valoare de achiziționarea exclusiv acvarii marine, dar din cauza costurilor ridicate, aceasta nu poate permite o astfel de achiziție. Din fericire, aceste declarații nu au nici un motiv pentru că Percolul trăiește calm atât în ​​apă proaspătă și sărată.

În lungimea unei oglinzii este mică, ajunge la aproximativ 8 centimetri. Caracteristica peștelui este că este pe jumătate transparentă, astfel încât să puteți vedea cu ușurință coloana vertebrală și organele interne ale animalului de companie. Corpul peștilor este plat, în formă de romb, inferioare maxilarului iese în afară. Capul și abdomenul au o umbra de argint, aripi mari mari.

Din când în când puteți găsi ambele pictate, foarte piere culori bogate și luminoase sunt selectate pentru acest lucru. O astfel de biban va fi transparentă, iar din spate – culoarea. Este demn de remarcat faptul că În natură, nu există nici un pește, pigmentul a fost introdus în mod artificial.

În Europa, procedura de colorare este interzisă, deoarece vopseaua este foarte toxic, peștele după ce nu vii – nu mai mult de 3 luni. indivizii nevopsită pot avea o durata de viata de pana la 3 ani.

Termeni de detenție și îngrijire

Sticla biban foarte mult rude are nevoie, deci nu este absolut potrivit pentru conținutul solitar. Speriat de pește va fi în mod constant în stres, ascunde printre pietricele și rareori apar pe suprafața. Și pe termen lung de stres cauzează multe boli, de aceea este mai bine să nu risc și să cumpere mai multe pește dintr-o dată, în mod optim – 8-12 persoane. Rezervorul de acvariu nu trebuie să fie mai mică de 110 de litri.

Citește mai mult  Acvarii mai mult de 1000 de litri: caracteristici și o gamă de pește

O etapă foarte importantă este consultarea cu vânzătorul despre tipul de apă, în care peștele a trăit înainte de cumpărare. Dacă au trăit în stare proaspătă, tranziția la sărat va dura mai mult timp și viceversa. Pentru a muta în mod corespunzător peștele și a-l ajuta să aclimatizeze în condiții noi, procesul trebuie să fie gradual. Persoanele fizice sunt plasate într-un rezervor separat, apoi aproximativ 15% din schimbarea apei în partea dorită.

De obicei, reapariția durează aproximativ 2 săptămâni, după care peștele poate fi găsit în acvariu. Aciditatea apei trebuie să fie de 7-8,5 pH, iar temperatura este de la 25 la 27 de grade.

Înlocuiți apa din rezervor la fiecare 7 zile, în timp ce lichidul trebuie să stea mai întâi de zile sau două, care depinde de starea sa. Apa proaspătă va provoca stres, astfel încât acestea să schimbe nu mai mult de 25% din volum. În ceea ce privește solul, pietrișul sau nisipul va fi o decizie bună – ambele opțiuni se vor potrivi. Peștele de lumină necesară luminoase, în special se bucură de iluminatul natural. Este necesară, de asemenea, prezența filtrelor și a sistemelor de aerare. produse de pește, nu prea multe deșeuri, astfel încât curățarea manuală a acvariilor este rară.

Mulți proprietari de acvariu sunt interesați de întrebarea care pot fi selectate plante pentru acvariu cu chiriași transparenți. În rezervoarele de apă dulce, vă puteți permite orice sortiment: Aici va căuta frumos rock, criptocorine, ferigă javaneză. Flora asiatice este foarte recomandată, aproape de habitat natural. Desigur, acvariul va trebui să decoreze cu snags – ei vor ajuta peștii în caz de frică să se asigure.

În apa sărată, alegerea este oarecum limitată, nu toate plantele supraviețuiesc aici. O alegere bună va fi Moss, precum și Fern Thai.

Decât feedul?

Mirror Brch nu oferă niciun fel de hassle în ceea ce privește alimentele. Hranei pentru animale pot fi atât compoziții naturale și artificiale. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că produsele alimentare artificială poate provoca infertilitate, dar dacă doriți, pentru a evita acest lucru, da preferință speciilor naturale. Okunek fericit să mănânce , larve de chironomide creveți saramură, Tubifex, Daphnia, Cyclops. Din produsele alimentare „uman“ poate oferi elevilor salata verde, felii de castraveti si dovlecei.

Citește mai mult  Aquarium Piranha: Tipuri și conținut

biban de sticlă nu mai hrănit decât de 2 ori pe zi, porțiuni mici. Nu uitați că peștii sunt predispuse la obezitate, astfel încât este imposibil să-l îndopa, aceasta va duce la anomalii de sănătate și de sănătate precară. În cazul în care animalele de companie timp de 5 minute, nu a mâncat de servire propus, toate reziduurile ar trebui să fie eliminate, deoarece acestea vor contribui la contaminarea apei și proliferarea bacteriilor dăunătoare.

Compatibilitate cu alte pești

Alegerea „vecini“, este important să se aibă în vedere faptul că stinghiile de sticlă, mai degrabă timid, astfel încât noul pește va obisnui treptat. În același timp, bibanul – destul de creaturi pașnice, au un caracter calm, care elimină coexistența lor cu pești răpitori, capabil să distrugă întregul colon, în câteva zile. Exemple de pești răpitori vor fi ciclide, piranha, cocoși, carasi.

Pentru acvariu de apă dulce, compania poate ridica guppy, Neon, Cardinalul, Danio, Pecilium. Unele tipuri de tauri, guppy, pește-stropi, Neons cu ochi albaștri, mollyonsia. Regula principală care trebuie să fie ghidat prin alegerea „vecinii“ este similitudinea caracteristicilor peștelui și aceleași cerințe pentru condițiile.

Creștere

Oglinda biban ajunge plin de maturitate la 6 luni – este după această perioadă, care poate fi angajată în creșterea planificată. Primul lucru pentru a face proprietarul este de a determina etajul al viitorilor părinți. Masculul și femelele au câteva diferențe de aspect bine:

  • Cadre de femei sunt complet transparente, masculi – nr+
  • Femeie Femeie bulei de aer are contururi rotunjite, de sex masculin – ascuțite+
  • Nu există dungi și efectul de orbire pe cântar, iar masculii pot depășirilor în mod clar discernem.

Când sunt selectate peștii, acestea sunt plasate în reproducere, căptușită cu mușchi, temperatura lichidului trebuie să fie de cel puțin 30 de grade. În primul rând plantate persoane de sex feminin, oferindu-le o parte din hrană naturală, după unii masculi de timp sunt permise. În reproducător, animale de companie sunt aproximativ 4 zile, în acest timp femela are timp suficient să amâne caviar. Apoi, peștii sunt returnate la acvariu, pentru ca persoanele fizice individuale pot mânca caviar.

După 3 zile, se prăjește de obraz. Aici, acvarist va trebui să monitorizeze cu atenție dieta lor. Copiii sunt obligatorii să fie kovpochki, iar atunci când vârsta lor ajunge la 14 de zile, calanop va fi prezent în nutriție.

Un aspect important în acest caz, devine o respingere a dispozitivelor de alimentare, deoarece produsele alimentare trebuie să fie în mișcare. Fry hrănească de 3-4 ori pe zi. La atingerea celor 3 luni în care peștele sunt în lungime de aproximativ 1,5 centimetri, ele sunt eliberate într-un acvariu comun.

boala comuna

În ceea ce privește biban de sticlă convenționale, ei se îmbolnăvesc foarte rar, fără a provoca probleme proprietarilor lor. Dar păsările vopsite – un alt lucru este de a evita boala este rareori posibilă. În cazul în care condițiile nu se potrivesc cu rata, atunci peștele poate prinde o serie de boli grave.

  • Oodiniumoz. Este o boală infecțioasă caracterizată prin apariția cicatricilor pe corpul unui pește de aur. Dacă timpul nu începe tratamentul, pielea afectată începe să exfolia. Animalele bolnave sunt depuse în băi speciale, unde tratează verde malachit și sulfat de cupru. In plus, temperatura în baie trebuie să fie de aproximativ 32 de grade.
  • Hidropizie. Provoacă umflarea burta peștelui. Pentru a vindeca un animal de companie, ar trebui să fie protejate de stres, servesc numai apă de înaltă calitate, precum și să introducă un antibiotic la dieta, de exemplu, „Bicilin-5“.
  • putregai finlandez. Această boală se caracterizează prin înfrîngerea aripioarelor, precum și coada. Cu lipsa de acțiune duce rapid la moarte. Se tratează băi ei cu verde malachit.

În general, bolile de pește atât vopsite și nevopsite conduce îngrijire proastă, calitatea insuficientă a apei, alimentarea incorectă. Pentru a nu cheltui energie și fonduri pentru tratament, nu uitați să ofere animalelor de companie, cu tot ce este necesar și plasați toate pește noi pentru carantină temporară.

Recenzii

Majoritatea proprietarilor lasă feedback pozitiv numai cu privire la conținutul de biban de argint. Mulți oameni ca punctul de vedere neobișnuită a acestor pești, calm și temperament liniștit, precum și ceea ce este pentru conținutul Nu în mod special sunt necesare condiții dificile și chiar și nou-veniții se vor face față cu ea.

Citește mai mult  Alaskan Husky: Caracteristici de rasă și în creștere

Unele răspunsuri negative sunt legate de faptul că proprietarii au fost dezamăgiți în speranța de viață scurtă a persoanelor vopsite. Dar aici puteți sublinia doar vinovăția celor care încă practică proceduri barbare, condamnând animale sănătoase pentru o existență scurtă și nu prea sănătoasă.

Despre caracteristicile de sticlă de sticlă privesc următorul.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: