pisica Yavanian: ceea ce arata ca și cum să aibă grijă de ea?

pisica Yavanian: ceea ce arata ca și cum să aibă grijă de ea?

pisica Yavanian sau Yavaneza considera o rasa destul de populara. Acest animal este caracterizat prin elementele de est ale aspectului, precum și un caracter ludic.

Istoria originii

Patrie a Yavansky pisica este considerat America de Nord. Rasa a fost eliminat ca urmare a experimentului tinerilor cercetători: m. Davis și E. Stenner. Scopul femeilor a fost de a elimina o pisica, care va avea o similitudine externă cu orientale, precum și de lână lung pictat de nuanțe Punct. În 1978, au trecut reprezentanții rasei siamez cu pisici balineze. Rezultatul a fost silitor de lucru nașterea de copii cu lână lung pufos si culoarea rasei siamez.

În 1979, Yavannez a fost înregistrată oficial. Până în prezent, pisica yavaniană a recunoscut multe organizații feminate internaționale, inclusiv WCF și Fife.

Descriere

Pisica Javaneză este un animal de dimensiuni medii, are o structură masivă a corpului, pe care nu o veți spune despre alte persoane de rase orientale. Torocik este caracterizat printr-o formă extinsă, este elegant și flexibil, musculatura este dezvoltată foarte bine. Picioarele la animalele lungi și puternice, pernele de pe picioare sunt mici, au o formă ovală. Coada este subțire, iar prin absolvire îngustă.

Gâtul este lung, frumos, pe el este capul cu forma în formă de pană dreaptă. Urechile yavanese sunt larg furnizate, sunt mari, cu sfaturi ascuțite. Botul pisicii este caracterizat printr-o formă alungită și obrajii rotunzi. Nas lung și drept. Ochii lui PET au o formă de migdale, sunt larg furnizați și oarecum coit. Culoarea organelor vizuale poate avea nici o nuanță de verde sau albastru.

Blană Yavanese matasoasa, moale și plăcută la atingere. Pisica shorthair nu are subpar. Gulerul este format din păr lung, precum și coada. Greutatea unui individ adult rareori depășește 5 kilograme.

Caracteristicile caracteristicilor

pisicile Javanezi sunt caracterizate de afecțiune severă pentru proprietarii lor. Ei nu place să pierdeți proprietarul de vedere și nu să se mute departe de el. Animal preferă să fie aproape de un om în timpul somnului, și, de asemenea, de multe ori stau pe mâinile sale. Acest animal de companie nu este atât de zgomotos ca siameza, cu toate acestea, încăpățânare în ea la fel de mult. Pisica vrea în mod constant atenția asupra sa, și, de asemenea, arată dorința pentru un control pe scară largă.

Yavaneza distinge inteligenta, dexteritate și sportivitate. Pisoii place să se joace și de a urca pe copaci și de frână. Adult pentru animale de companie pot fi predate mersul pe jos pe o lesă, precum și a efectua unele trucuri. Pentru animalul nu a făcut o mizerie în casă, este în valoare de orice împrumut sau de jucărie. O astfel de rasa de pisici nu pedant nu se potrivesc și oamenii calm.

Citește mai mult  Toate facilitățile rasa despre

Dureros pentru pisici Javanezi este singuratatea, de aceea este recomandat să înceapă mai multe animale de companie dintr-o dată. Aceasta rasa este considerata una dintre cele mai fel de lumină. Pisica este caracterizat rapid pentru a găsi un limbaj comun cu toți membrii familiei.

În ceea ce privește copiii, animalele nu prezintă agresivitate.

Culoarea opțiunilor

Spre deosebire de pisicile din Bali, yavalnesses sunt de obicei pictate de nuanțe Punct. Lung și silitor munca de oameni de știință a adus animalului cu următoarele culori posibile.

 • Solid Punct de culoare, Culoare albă de bază. O astfel de culoare poate avea o varietate de nuanțe, de exemplu, fum de lumină, argintiu, rosu sau crem cu cioc roz, de culoare bej scorțișoară cu cioc, și un fawne cu un nas roz blând.
 • Link-uri punct. Acest tip de culoare poate avea opțiuni diferite, variind de la albastru și finisare.
 • Pati Punct de culoare poate avea o varietate de combinații de colorare.

Condiții de detenție

Din moment ce Yavannez este un animal cu un mod destul de activ de viață, habitatul său ar trebui să fie spațios. Adică dacă aveți un apartament de dimensiuni mici, atunci este mai bine să refuzați refuzați această rasă. O opțiune ideală poate fi numită o casă de țară, pentru că este ca pisica să aibă o mulțime de spațiu de divertisment. Ele nu sunt acoperite foarte bine, dar există excepții în această regulă. În acest caz, proprietarul ar trebui să fie pregătit pentru faptul că animalul va atinge chiar elemente interzise.

Dacă este disponibilă o astfel de oportunitate, atunci merită să mergeți cât de des posibil ca pisica Yavaniană. Pentru astfel de proceduri, lesa și sondajele trebuie achiziționate în avans. Această rasă de pisici pentru sufletul jocului în aer proaspăt, sunt bine apreciate pe mâini.

Proprietarul este în valoare de a proteja animalele de companie de agresiune de la străini și câini, așa cum se poate termina pentru Yavanza traumatică.

În ceea ce privește îngrijirea, aceste pisici sunt undemanding, astfel încât nu există probleme cu ei. Unele dificultăți pot fi cu lână de un animal de companie, așa cum va trebui să-l urmărească în mod constant. Proprietățile și structura blana de pisica Yavanian contribuie la ușurința de îngrijire. Animalele nu au nici un subpar, blana blana se caracterizează prin silkness și subtilitate. De aceea Pieptănat pisica doar o dată la fiecare 7 zile.

Citește mai mult  Kababuba: Caracteristici de plante de acvariu, de conținut și de reproducere

Apa provoaca o teama de rasa Yavanian, astfel încât acestea sunt negative. Scăldat un astfel de animal nu este mai des de peste un an, ca pisica se descurcă în mod independent, cu această sarcină. Dacă a fost încă decis să bataie o pisica, atunci este în valoare de useing șampon zoologice specială, care este destinat pentru animale de companie fin scaun.

Deoarece urechile au o mare Javaneză curios, se aduna de multe ori murdăria în ele. Prin urmare, este nevoie de animale chiuvete să fie curățate de mai multe ori pe săptămână, folosind un disc de bumbac, umezită în peroxid de hidrogen sau un agent special. Ștergeți ochii lui Yavanasha stă în fiecare dimineață. În acest scop, vom folosi tampoane de vată înmuiat în apă fiartă. O opțiune bună va fi utilizarea de ierburi curajos, de exemplu, musetel, galbenele.

Achiziționarea de gheare de pisica javanezã este nevoie de mai multe ori pe lună. Proprietarul ar trebui să fie luate la această procedură cu foarfece speciale. Pentru pisica poate șterge în mod independent înregistrările de unghii șterse, acesta va avea nevoie de brazetchka de înaltă calitate. Și astfel încât favorit nu are probleme cu dinții și gingiile, proprietarul costurile la fiecare 7 zile pentru a efectua proceduri de igienă în cavitatea orală pisicii. Cea mai bună opțiune pentru aceste evenimente vor fi pastele, care nu necesită spălare, și o mică perie moale.

Ca o toaletă, Yavalneza este potrivit pentru orice remorcă, ca cerințe speciale pisicii în această privință nu are. Materialul de umplutură trebuie să fie, de asemenea, selectată la propria sa discreție.

Hrănire

În hrănirea pisica Yavanian, ar trebui să rămânem la două reguli:

 • Utilizați produse alimentare și de înaltă calitate a furajelor numai în stare proaspătă+
 • nu aduc un animal înainte de overproing.

  Aceasta rasa de pisici, cum ar fi familia Himalaya, are tendinta de a manca prea mult și suferă de obezitate această. Activitate intensă este specifică Javaneza, astfel încât aceștia își petrec adesea aproape întregul stoc de vitamina B, motiv pentru care lipsa acesteia poate fi observată.

  Proprietarul copilului ar trebui să fie adăugate la dieta principal al optulea pisoi de lingurita de drojdie de bere.

  Așa că carrice de animale de companie sa uitat frumos, yavana este mai bine pentru a da hrana echilibrată, în care aminoacizii și zincul sunt prezente. Whimsality acestui animal nu este relevant pentru nutriție, cu toate acestea, este în valoare de hrănire-l dreapta. Opțiunea optimă pentru animalele de companie va fi uscat produse alimentare premium industriale. Peștii hrănesc aceasta rasa nu este potrivit, deoarece aceasta poate deveni plictisitoare și întuneric.

  Citește mai mult  Cum se intarca o pisica la dracu 'tapet?

  Cele mai bune feed-uri pentru adulți yavalnes pot fi numite următoarele:

  • Royal Canin interior – Acesta este un produs Premium francez+
  • Acana Pășunile – holistică canadian+
  • Summit-ul original Reteta Cat de interior – Canadian Super Premium Produs+
  • Fitmin for Life Hairball – produse alimentare Cehă de cea mai înaltă categorie+
  • Merge! Pui natural, TURCIA + REȚETA DUCK – holistică canadian.

  Pisoii pot oferi astfel de tipuri de alimente:

  • până la patru luni – wahre LIEBE JUNGE+
  • De la dublu luni Varsta – ORIJEN Cat & Kittens+
  • Royal Canin Kitten.

  În cazul în care proprietarul Yavansky Cat preferă produse naturale pentru alimentarea unui animal de companie, el trebuie să ne amintim că este interzis să le amesteca cu magazinul. Baza regimului alimentar al animalului ar trebui să fie carne, deoarece este în ea un amino acizi indispensabili. Meniul poate consta din astfel de produse:

  • Carne de vită sub formă de produse secundare și țesături musculare+
  • pui+
  • Orez, hrișcă, fulgi de ovăz+
  • Legume, verde, cu excepția de cartofi, ceapa, ierburi picante+
  • Branza de vaci, chefir, Prostokvash+
  • un ou crud.

  procentul zilnic de proteine ​​în Yavanese alimente nu trebuie să depășească 60 la sută, în caz contrar calitatea de lână animală poate suferi. La rândul său, grăsimi ar trebui să fie nu mai mult de 30 la suta. În hrana de pisici, puteți adăuga gălbenuș de ou, ulei de origine vegetală sau animală. Carbohidratii ar trebui să fie cel mai puțin. Obținerea de vitamine provine de la consumul de legume și produse lactate.

  Creștere

  Pe teritoriul Rusiei, aceasta rasa de pisici nu este foarte popular. Cea mai mare Distribuția se observă în America, Canada. Creșterea acestui animal este angajat în pepinieră, accentul principal care este balineze și rasa orientala.

  Rasa de pisici pe cont propriu – o afacere foarte laborioasă, și va fi foarte dificil să-l pună în aplicare. Crescătorul va trebui să primească o educație corespunzătoare, deschide o pepinieră, animalele dobândesc, să participe cu ei la expoziții de neadmitere. Doar ca să se înmulțească yavalnesses, în condițiile unui apartament sau acasă, nu va funcționa.

  Pisica Yavanian este un animal care are un bun și caracter non-agresiv, este jucăuș și foarte mult om. Mugetul în casa unui astfel de rezident, poate fi achiziționată de către un prieten inteligent pentru adulți și copii.

  Despre cum să aibă grijă de pisici Yavanny, uite în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Narcisa Raescu

  Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: