Privire de ansamblu dintre cele mai rapide câini din lume

Privire de ansamblu dintre cele mai rapide câini din lume

Fiecare tip de animale are propriile lor deținători de înregistrări cu abilități speciale, iar câinii nu fac excepție. Printre acestea se numără, de asemenea, mai mulți reprezentanți care afectează abilitățile lor unice.

Cele mai rapide rase de câini

Câinii posedă multe abilități și a alerga viteza – una dintre ele. La urma urmei, pentru o lungă perioadă de timp, a fost necesar să-l extrădeze alimente, vânătoare, și fără astfel de calități, ca viteza si rezistenta nu a putut fi realizat. De aceea Printre câinii sprinteri predomină rase de vânătoare, deoarece acestea sunt în sânge. Destul de multe rase pot fi atribuite la cele mai rapide câini, toate au propriile lor caracteristici distinctive, dar combină capacitatea lor de a rula rapid.

Ogar

Aceste animale sunt cele mai rapide câini din lume, Viteza de rulare a le atinge 72 kmh, Campionatul au avut loc pentru un timp destul de lung. Rasă face parte din una dintre cele mai vechi și caracterizate prin dimensiuni destul de mari, dar, în ciuda acestui fapt, ele arata foarte grațioasă. Aceste ogarii engleză posedă toate caracteristicile specifică următoarele caracteristici: cap îngust, gâtul și membrele alungite, piept adanc, subțire construi și de netedă lână. Lână pot avea culori diferite.

O trăsătură distinctivă a rasei este ființe neobișnuite lazyness, dar o face un companion frumos de câine.

Posedă psihicul plin de har și de sănătate excelentă. Dacă oferi grijă, ei pot trăi la 15 de ani, menținând în același timp toate abilitățile lor, și viteza, în special,. Modul viteză de reprezentanți ai rasei vă permite să le atașați direct la două categorii: vânătoare și sport.

Salyuki sau persană Borzaya

Ferm pe locul doi în topul cel mai rapid, Viteza ei – 68 kilometri pe oră. Mulți cred că rasa este mai de durată decât reprezentanții Greyhaound, deoarece, pe termen de distanțe lungi, ea nu are egal. Culoarea animalelor pot fi diverse, cu inaltimea la greaban 60-70 cm, au o greutate 18-27 kg. Woollen capacul salicuki poate fi netedă sau cu părul lung, cu părul. Trăsăturile caracteristice ale rasei poate fi numită o față alungită, urechi dure de dimensiuni mari și o constituție elegantă.

Aparține rasei bezens si este folosit pentru vânătoare pe animale medii și mici. Natura câine este calm, echilibrat, bine se referă la copii, dar la altcineva e de oameni – cu precauție.

afgan Borzaya

Animalele pot ajunge la 60-64 km / h. Cea mai apropiată rudă a rasei este Salyuki. Câinii se adapteze bine la climatul minier rece. Caracteristici distinctive ale acestor ogarilor sunt lână foarte frumos, având o lungime suficientă, și o coadă saber. In inaltimea animalelor poate fi 60-74 cm, cu greutate de 20-27 kg. Pictura reprezentanților rocilor este diferit, dar de multe ori se întâmplă negru.

Citește mai mult  Jucării pentru pisici: tipuri și finețe de alegere

Lick maghiar

Câinii pot aduce Viteza atunci când rulează de până la 64 kilometri pe oră. Animalele subțire, dar posedă un fizic musculos, puternic. Creșterea reprezentanților rasei este o medie de 53-63 cm, iar greutatea este de 18-30 kg. În culoare, nuanțe maronii sunt dominate, de asemenea, cupru. Complementul și câini foarte energici.

Sali sau ogar arabic

Viteza de animale pot depăși uneori 60-65 km / h, În același timp, pe termen poate dura ore. flexibilitate corp uimitor vă permite să facă inversări ascuțite la viteză mare. Rasa reprezentanți adesea compara cu chepads datorită grație și viteza lor. Cu o medie de aproximativ 72 cm, au o greutate de până la 32 kg.

Azavatic sau african Broke

Aceste vânători elegante sunt capabile să ruleze la o viteză de aproximativ 60 kilometri pe oră. Borzye maxime cresc de până la 70 cm, iar greutatea maximă este de numai 25 kg. Subțire, dar corpul musculos și lung, labe puternice vă permit să prinde cu ușurință în orice joc.

Datorită piele subțire, ei nu tolerează vreme rece.

Jack Russell terrier

În ciuda dimensiunilor mici, câinele este destul de Yurt, trece la 61 km / h. Ele sunt utilizate în principal în vânătoarea de vulpe. Cu o înălțime de 25-38 cm, masa corpului câinelui este de 6,5-8 kg. animale capac din lână albă cu pete maro. Aceasta rasa are reprezentanți atât lână netede, și cu lână lungă rigidă.

Dalmațienii

Acesti caini drăguț, de asemenea, fac parte foarte rapid, viteza maximă – 60 kilometri pe oră. Din restul raselor dalmate se caracterizează printr-o culoare spectaculoasă: alb lână scurt este abundent măturat în pete negre sau maro. Câinii sunt destul de ridicați, la greabăn ajunge la 60 cm. Ei au un caracter independent, dar prietenos și vesel.

Dragoste comunicare, mereu gata pentru a proteja proprietarul.

faraonii Câini

Prins să conducă o pradă mică la o viteză de până la 60 kilometri pe oră. Înălțimea medie a animalului este de aproximativ 64 cm, greutate – până la 25 kg. Diferite cu corpul puternic și subțire. calități de vânătoare se manifesta prin animale domestice, ei încearcă să pisici de captură sau rozătoare.

Citește mai mult  Listă de nabeques pentru Labrador-Fete

Borzaya rus

A adus aceasta rasa special pentru vânătoare de lupi, Când se execută câinii dezvolta viteză de până la 58 kilometri pe oră. Exteriorul Animal Similar cu Greyhaound și Saluki. Lâna are o textura matasoasa, ondulație frumos și lungimea. Culoarea poate fi cel mai diferit. Înălțimea câine în greabăn – 70-83 cm, iar greutatea – 25-48 kg.

Whippet sau mici boosa English

Initial, rasa a fost folosit ca vânătoare, dar apoi din cauza unei dimensiuni mici, utilizarea lor în acest domeniu a fost interzis. Din reprezentanții raselor mici Wippet – cel mai rapid. Viteza rula lor este 55 kmh, Deși exemplele sunt cunoscute, Atunci când un astfel de câine accelerat de până la 64 kilometri pe oră. Prin designul lor, acestea sunt versiunea redusă a Greyhandov. Înălțimea animalelor este 44-57 cm, iar greutatea de la 7 la 19 kg.

Woollen acoperă scurt, cu o varietate de culori.

Doberman

Viteza maximă pe care o poate dezvolta acest caine – 51.5 kmh. Rasa se referă la paza și, în afară de viteză, de asemenea, are spirit. Ratele medii de creștere Doberman – aproximativ 70 cm și o greutate de la 32 kg la 45 kg. În coloratie dominată de negru sau roșu, cu o prezenta pe fata, piept și membrele pete ton ghimbir.

Border Collie

Rasa apartine păstorilor din trecut, deci are vigoarea și agilitatea. viteza de rulare-le până la 48 kilometri pe oră. Medie, dar cu o creștere puternică de 45-56 cm. O blana lunga, groasa are de multe ori de culoare alb sau negru, dar există și alte culori. Rasa se caracterizează printr-un intelect bine dezvoltat și spirit.

Pudel

In mod ciudat, dar acești câini drăguț bine run-. Reprezentanții formularul standard poate merge până la 48 kilometri pe oră. Rasa a fost demonstrat vânătoare de rațe, prin urmare, în plus față de viteza, are chiar și caracteristici excelente ale înotătorul. lână Curly iese în evidență la grosimea și varietatea de culori. corp de animal are o formă pătrată, cap de mijloc cu urechi agățat.

Înălțimea medie a animalului este de aproximativ 38 cm.

Ciobănesc german

Destinația inițială a rasei – asistență atunci când păstoritului. Acum, ei sunt mai mult folosite în poliție, armată și rolul polițiștilor. Caracteristici distinctive ale reprezentanților rasei – agravata miros, Prin urmare, câinii sunt folosite pentru a căuta persoane în operațiunile de salvare, detectarea substanțelor narcotice sau explozivi. În aceste condiții, viteza de rulare este foarte importantă, iar ciobanii este de până la 48 kilometri pe oră. Animalele au o dimensiune medie, cu o creștere de 56-66 cm poate cântări 22-40 kg.

Citește mai mult  Totul despre pisica rase Birmania europene

Șeful reprezentanților rasei este alungit, cu urechi triunghiulare drepte, coada este un pic îndoit. Lână densă, de regulă, are o culoare roșie neagră.

Dirhaound sau Borzia scoțiană

Rasa a fost inițial destinată vânătorii de cerbi și roi. Când alergarea dezvoltă o viteză de până la 45 km / h. Apariția lui, boing-urile sunt similare cu Greyhaound, dar se distinge prin lână rigidă. Capul, gâtul și trunchiul acoperit cu lână mai lungă și pe sânii și burta are o structură mai moale. Rasa este caracterizată printr-o înălțime suficientă – 71-81 cm, iar greutatea poate varia de la 33 la 60 kg.

Culoarea este dominată de nuanțe gri și gri-albastru, deși alte culori sunt adesea găsite.

Risenshnaser

Un câine a apărut în Bavaria, a folosit-o ca un gardian și păstor. Rularea poate ajunge până la 45 km / h. Diferite rase de minte, caracter echilibrat și devotament special față de proprietar. Creșterea animalelor într-o medie de 60-70 cm. Corpul are câteva formă pătrat, capacul grosier este destul de gros și rigid.

Câinii au cel mai adesea de culoare neagra, desi uneori poate avea diferite nuanțe de gri.

Stânga sau mici Hound Italiană

Animalele alerga de la o viteză medie de 40 km / h, cu toate că unele surse aduce această cifră la 50 kilometri pe oră. Preceda aceste animale au fost apreciate ca animale de companie, mai ales a atras eleganță și grație lor, precum și temperament de lumină și inteligență destul de mare. Dimensiunile reprezentanților rasei mici: înălțime – 33-38 cm, greutate – 3,6-3,8 kg. Relievers fac parte din câini pereți netezi, de colorare poate fi la fel de monofonice și două culori sau chiar tigru.

răgușit

Reprezentanții rasei nu pot fi comparate în viteze cu ogarii, dar chiar și campionii pot invidiez rezistenta lor incredibila si eficienta. Husky poate rula la o viteză de 45 km / h în timp ce sarcină de conducere și fără oprire. De multe ori distanta depășește 500 de km. Câinii au o dimensiune medie, lână este foarte gros, culoarea este alb cu gri sau maro. Înălțimea maximă de animale – 60 cm, iar greutatea – aproximativ 28 kg.

Despre ce câinii sunt cele mai rapide din lume, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: