Rasa cobailor

Rasa cobailor

Unele dintre cele mai populare animale de companie sunt porci de guineea. Le puteți găsi fie pe piețele de păsări sau în magazinele de animale de companie. Cu toate acestea, aceste animale vor fi perfect. Iar pentru cei care doresc să împerecheați, este inacceptabil, deoarece puii pot fi imprevizibile.

Prin urmare, este mai bine să cumpărați porci de la crescători care au toate documentele care confirmă originea lor. Până în prezent, există multe cluburi specializate în care puteți cumpăra porci Guineea cu pedigree bune. Există mai mult de 80 de specii de roci care diferă în lungimea lânii și prin structura sa.

Cu părul lung

Porcii neobișnuiți și frumoși ai guineei cu lână lungă sunt complet diferite, iar cu cele mai neobișnuite nume. La prima vedere, este foarte dificil să înțelegeți ce animal este în fața ochilor: un câine însuși sau un iepure cu puff. Aceste „hippies” rapebred au apărut din cauza eforturilor incredibile ale crescătorilor. Aproape toți rozătoarele au o lână groasă și lungă, pe care unele rase pot depăși 45 de centimetri.

Shellie

La acești cobai, este foarte frumos să atingi, deoarece sunt destul de moi la atingere. Lâna lor, spre deosebire de alte rude, nu are un PROBOR, ci doar picături înapoi. Părul de pe cap este mai dens și puțin asemănător cu coamașa. Ca și alte animale cu părul lung, Shelti se distinge de prietenie și liniște.

coroană

Aceștia sunt reprezentanții cei mai activi printre toți porcii Guineei cu lână lungă. Caracteristica lor caracteristică este o singură priză pe cap. Lana lungă curge pe ambele părți, în timp ce nu își închide fața.

Cel mai adesea, proprietarii își taie animalele de companie, astfel încât acestea să fie mai ușor pentru ei să aibă grijă. Iar cei care se pregătesc pentru expoziții sunt arătați în toată gloria sa, uneori chiar fac coafuri elegante.

Alpaca

Această frumusețe se deosebește de lână foarte lungă și curată. Ea reamintește o lână de oaie mică. În plus, crește spre cap. Pe sacrum există 2 puncte de vânzare, unul se află pe cap și arată ca un bang.

Pe lână de bot un pic mai dură decât pe celelalte părți ale corpului. Porcii de la Alpaca Guineea sunt destul de compacte, cu urechi mici și îngrijite. Culoarea lor este foarte diferită – de la negru la aur. În cazuri rare, puteți chiar să întâlniți cu două culori sau tricolor alpaca.

Aceste animale de companie sunt distinse nu numai de calm, ci și prietenie. Ei nu-i plac zgomotul, astfel încât ei vor fi incomod în acele familii unde sunt copii.

Texel

Aceasta este cea mai frumoasă rasă de porci de guinee cu părul lung, Și a apărut ca urmare a trecerii a două rase: Sheltie și Royal (Rex). Lana lor curbată crește spre cap. În plus, este împrăștiată cu o cascadă pe întregul spate de la Porbor, încadrarea capului fără o lână lungă. Lungimea părului poate ajunge la 15 centimetri.

Această rasă de porci seamănă cu bulgări pufoase pe care doriți să le luați în mână. Ei au ochi mari mari și urechi mici sub formă de petale de trandafir. Culoarea Texel este destul de diversă. Printre acestea se găsesc chiar și porci de guinee albi.

Citește mai mult  terier Patterdale: Descrierea de câini de rasă și conțin

Merinos

Astfel de porci de guinee sunt numiți diferit regali și, datorită lânii lor frumoase și curbate. Capul lor este decorat cu o priză care seamănă cu coroana. Lana este foarte lungă, astfel încât proprietarii trebuie adesea să taie animalele de companie în timpul verii. Culorile pot fi albe și gri, și combină, de asemenea, câteva nuanțe în același timp.

peruvian

Această rasă de porci a devenit destul de populară datorită caracterului său principal, precum și aspectului frumos. Luna lor este foarte moale și lungă, deci necesită îngrijire constantă. Pe sacrum, precum și pe nas există puncte de vânzare. Animal Face Bangs închis lung.

Porcii de guinee peruvian poate fi monocrom și multicolor, dar cel mai adesea culoarea lor este gri de argint. Ei trăiesc nu mai mult de 6 ani și cântăresc la 1,5 kilograme.

Kui

Aceasta este cea mai mare rasa de porci de guineea, greutatea lor vine uneori la 4 kilograme. Cel mai adesea, acestea sunt cultivate pe carne. Kui sunt mai mult considerate a fi pietre de porc cu par neted, cu toate acestea, printre ei este de remarcat faptul animalele din Peru, care sunt crescute ca creaturi decorative.

Această specie este prost înmulțit, și are, de asemenea, o tendință de a diferite boli. În plus, acestea au un caracter foarte agresiv. Aproape toate Kui au 5 sau 6 degete pe labe lor, cu toate acestea, nu le împiedică deloc. Cele mai multe dintre ele nu trăiește foarte mult timp, în termen de 3 ani.

Par scurt

Astfel de animale sunt caracterizate de păr scurt, a cărui lungime nu depășește 3 centimetri.

Satinovaya

Lână acestor porci mătăsos și plăcut la atingere. Ea se potrivește bine pentru pielea ei. Culoarea este destul de diversă și poate fi mono sau două culori.

Traversa

Aceasta rasa de porci este diferită în faptul că are o glumă pe cap. Acesta este situat între urechi și ochii. Acestea pot fi împărțite în 2 subspecii: engleză și americană. Acestea diferă numai de culoare. cobaii americani sunt complet monofonice, iar pe capul ei au un pantofi albi. subspecie numai în limba engleză Monophonic.

abisinian

Aceasta rasa de porci este considerată netedă cu părul. Cu toate acestea, lâna ei nu se află într-o direcție, și colectate în mănunchiuri separate,. Pe animalul nu mai mult de 8 sunt, dar ele sunt toate amplasate uniform pe laturile.

Corpul lor este musculos și lung, dar labele sunt scurte si drepte. lână Abyssiny este foarte dur, și nu depășește 3,5 centimetri. Se întâmplă adesea ca ei sunt bolnavi de obezitate sau boli de inima diferite.

Rex

O trăsătură caracteristică a acestei rase de porci este considerată foarte greu și lână ondulat. Ea este tot pe verticală și felul său seamănă cu puful. Recks sunt de culoare diferite. În plus, ele sunt foarte iubit de copii mici.

Teddy

Acest nume al rasei a primit datorită asemănării incredibile cu rulmenți mici. lână Teddy foarte moale la atingere. Lungimea sa nu depășește 2 centimetri, astfel încât întotdeauna în valoare de sus. Ochii ei au mari și foarte expresiv. Culoarea Teddy este destul de diversă. Poate fi un monofonic sau două culori, de exemplu, un porc alb, cu pete negre sau maro.

Citește mai mult  Leopard câine Katäuly: descriere, avantaje și dezavantaje, temperament, reguli

În ciuda asemănării sale cu urșii vulnerabili, aceste animale de companie se disting prin energeticness lor. Le place și a alerga, și să se joace. În același timp, ei nu musca, și arată lor nemulțumire doar o vedere formidabilă. Live astfel de frumuseti de până la 7 ani.

selfie engleză

Dacă vorbim despre selfons în engleză, atunci acest tip de porci este considerat cel mai vechi dintre toate rasele existente. Acestea diferă de la rudele lor de culoare monofonice, de exemplu, acestea pot fi complet crem sau negru, lila sau orice altă culoare.

Astfel de frumuseți a apărut în anii 20 ai secolului trecut în Anglia. Dacă vorbim despre descrierea lor, ei au o lână foarte scurt și un mic Taur compact. Cel mai adesea, culoarea ochilor și chiar labele complet coincide cu culoarea corpului lor, dar, de asemenea, se întâlnesc selfie cu ochii roșii. În plus, ochii și urechile lor sunt foarte mari.

Acești porci cresc foarte lent, și numai după 2 ani ajunge la dimensiunea unui animal adult. Greutatea lor nu depășește 2 kilograme. Astfel de animale de companie sunt non-agresive, nu numai pentru alții, dar, de asemenea, între ele.

Mai multe animale sunt minunate pentru a crește acasă. Ei nu mai trăiesc mult de 8 ani, dar cu grijă, durata de viață a acestora poate dura până la 10 ani.

Rare rare

Astăzi în lume există mai multe boosteri originale de porci de la Guineea, care nu au fost larg răspândite.

  • Luninkaria. Acesta este cel mai tânăr punctul de vedere al porcilor, care este considerat incredibil de frumos, și chiar exotice. Lâna ei au creț și inegale, cu toate acestea, în cazul în care animalul este spălat și pieptănare, se va arata elegant. bucle ondulate sunt situate pe tot corpul, doar mords de porc rămâne deschisă. Luninkaria poate avea o culoare diferită. Ele sunt calm și prietenos, trăi până la 6 ani.

  • Un alt punct de vedere nu foarte frecvente – Kerley. Este foarte similar cu porci anterioare. Singurul lucru de lână lui este un pic mai scurt și nu-i place.

  • Mini Yak. Aceasta rasa de porci de guineea sa născut din cauza trecerii peruvian și porci etiopiene. Ca urmare, animalele dovedit, lâna care seamănă puțin blana de Iakov. Ea este greu la atingere, pe langa creste la o anumită lungime. Pe capul fiecărui porc există o priză ca un papagal. Culoarea poate fi oricare.

  • Ridgeback. Aceasta rasa de porci a aparut destul de recent. Caracteristica lor distinctivă este considerată a avea o creastă joasă pe partea din spate, ceea ce le conferă o anumită agresivitate. Cu toate acestea, ei înșiși sunt prietenos și umil.

  • Himalians. Aceasta rasa, la fel ca cel anterior, nu este încă prea faimos, așa cum a fost crescut nu atât de mult timp în urmă. Diferă de pe culoare albă, cu negru mic sau pete gri.

  • „Torturi“. Acesta este numele blând al porcilor primite datorită culorii lor neobișnuite. spate puțin Animal seamănă cu o tablă de șah, care este format din alb, negru și roșu de culoare.

Chel

Nu pot fi lăsate deoparte și aceste animale neobișnuite. Aceasta rasa a fost luată în mod artificial, și a fost deja foarte popular, în special în rândul persoanelor care suferă de alergii. La urma urmei, apelantul lor nu are nici o lână. Până în prezent, există două plesuvi Rase: Baldwinters și Slabe.

  • Slab. A apărut pe lumina în anii ’80 ai secolului trecut. Ei nu au o lână, doar câteva fire de păr de pe nas, precum și pe picioare. Prin urmare, pielea acestei rase de porci este foarte delicat si catifelat. Skinny distinge argintiu, negru sau chiar de culoare violet. Aceste animale au un apetit minunat, astfel încât acestea trebuie să fie hrănite bine.
Citește mai mult  De ce pisicile în ochi shine întuneric?

  • Baldwin. Spre deosebire de Skinny, aceasta rasa de porci este complet chel. Pielea lor la cauciucul seamana la atingere. La nastere, acestea sunt acoperite cu o blană, dar după 2 săptămâni devin lys.

În plus, aceste rase necesită lubrifiere zilnică a pielii cu crema pentru copii. Dacă acest lucru nu se face, se va sparge, ceea ce cauzează o durere de origine animala.

Ce mai bine pentru a alege?

Inainte de a cumpara aceste rozătoare interesante, trebuie sa stii totul despre ei. Este foarte important să se ia în considerare caracterul lor decât se hrănesc, deoarece acestea trebuie să fie atenți. Și numai după aceea este posibil să se determine pentru tine opțiunea cea mai acceptabilă.

Mulți doresc să înceapă un animal foarte rar, care poate nu numai lăuda de prieteni, dar, de asemenea, să participe cu ea la diverse expoziții. Cu toate acestea, este necesar să ne amintim că partenerul va avea nevoie de un partener al aceleiași rase. Numai în acest caz, cobaii vor fi purebred.

Destul de populare sunt rase de porci de chelie. Dar, sa le cumpere, este necesar să se ia în considerare faptul că Ele sunt foarte sensibile la temperatura scade, de asemenea, și necesită o atenție sporită. În plus, prețul lor va fi ridicat. Cel mai adesea, ei aleg persoanele care suferă de alergii sau acele familii în care există copii mici.

Nu există voință mai frumoase și mai populare să fie roci prea rare. De exemplu, atunci când cumpără porci neted cu părul, o persoană care se face o grijă pentru ei. Chiar și astfel de animale au un sistem imunitar mai dezvoltat. Dar cei care au decis să aibă animale de companie cu părul lung ar trebui să știe că vor trebui să fie pieptănii și este nevoie de mai mult timp. Da, și sunt puțin mai scumpe.

Când alegeți cobai, ar trebui să aflați și ce trebuie să mănânce. La urma urmei, nu numai aspectul lor va depinde de ea, ci și de sănătatea lor.

Rezumând, putem spune că rasele de cobai sunt destul de variate. Astfel încât să puteți alege un animal pentru fiecare gust. Dar, alegerea unui animal pentru dvs., este necesar să vă amintiți că acest animal de companie va necesita o atenție constantă și îngrijire. Numai în acest caz, animalul de companie va iubi și înțelege stăpânul său, iar proprietarul în sine va primi multe momente pline de bucurie, deoarece cobaiul de la Guineea sunt incredibil de distractive și interesante.

Despre ceea ce trebuie să cunoașteți Novice despre porcii Guineei, să căutați în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: