Rucsac-rucsac pentru câini: descriere, selecție și utilizare

Rucsac-rucsac pentru câini: descriere, selecție și utilizare

Dacă doriți ca prietenul dvs. cu patru picioare să vă însoțească în călătorii turistice și pentru plimbări, trebuie să vă gândiți imediat la modul în care vă mișcați împreună. Nu întotdeauna câinele dvs. poate fi fermat fericit aproape, de exemplu, dacă acesta este un loc public sau aeroport. Soluția optimă va fi achiziționarea de sling – transport special pentru animale de companie.

Înainte de cumpărare, trebuie să reprezinte în mod clar cum, unde și când se va folosi un astfel de rucsac, să ia în considerare dimensiunea animalului de companie și, desigur, capacitățile financiare. Investiți mai bine nu în modelul de brand ca o prioritate, și în realizarea de materiale de înaltă calitate, astfel încât ea ar putea servi pentru mai mulți ani, și nu un fel de sezon de moda.

De ce ai nevoie de o praștie?

Mulți proprietari de animale de companie să ia cu ei înșiși pentru diverse evenimente și de călătorie, iar în astfel de cazuri, este pur și simplu necesară sling nu numai ca un accesoriu de moda, dar, de asemenea, ca o viață semnificativă simplificatoare. Detalii.

Și în astfel de tipuri de transport, cum ar fi un autobuz, avion, vapor si barca, care transportă – condiții obligatorii, astfel încât câinele poate să vă însoțească. Multe locuri stabilesc regulile lor în ceea ce privește câinii care călătoresc cu proprietarii, astfel încât toate aceste trebuie să fie dezvoltate, chiar înainte de călătorie pentru a nu ajunge în situația neplăcută.

Transportul public Forțează-i pe proprietarii interni să se deplaseze cu transportul, deoarece absența acestuia amenință securitatea cetățenilor din jur. Da, iar animalul însuși, cu un astfel de grup de oameni, poate să nu crească o glumă.

Dacă nu aveți cele mai multe animale de companie nesfârșite și plimbări lungi pentru el sunt insuportabile, apoi purtând – soluție umană și relevantă. Și, de asemenea, să transportați în sling, câinii recomandați nu sunt lipiți cu străini, bâlbâi sau, dimpotrivă, fără parsare.

Dacă vă mutați, am ajuns la hotel, vizitați, atunci purtarea va fi ca o cabină pentru câinele dvs., creând o atmosferă de securitate familiară.

Cum de a alege?

Luând în considerare dimensiunea câinelui dvs. atunci când alegeți o sling – unul dintre cele mai importante momente care nu pot fi ignorate. Animalul trebuie să se miște liniștit într-o pungă – nimic nu ar trebui să fie mișcări timide. Dacă există călătorii de lungă durată, ar trebui să existe un loc în punga care urmează să fie întins pentru a dormi, astfel încât nimic nu a scăzut – este vorba despre ambele rucsaci pe spate și chestlings.

Citește mai mult  Aquariums 500 litri: Dimensiunea și lansarea lor

Materialul trebuie să fie rezistentă la apă și de înaltă calitate, cusături nu trebuie să se lipească afară sau săpată în câine, încuietorile nu ar trebui să zgâriați pielea animalelor.

În mod ideal, materialul ar trebui să fie hipoalergenice.

Sling trebuie ușor descheia cu privire la detaliile de spălare sau au un material non-fum singur. Este foarte important de a dezinfecta rucsac, chiar dacă au fost amânate.

În prastie trebuie să fie găuri, care asigură o bună aerisire. Rucsac în sine ar trebui să dea câinele posibilitatea de a privi în jur, în caz contrar animalul poate experimenta atacuri de panică.

Desigur, toate curelele ar trebui să fie dens zasya, astfel încât câinele nu cade pe pământ.

Vizualizări

Există mai multe tipuri de astfel de dispozitive portabile.

  • Geanta de umar: Foarte amintește de un sac de sex feminin, există o gaură numai pentru a încuraja capul câinelui. Potrivit pentru câini de talie mică și căței, dar nu va funcționa mai ales într-un astfel de sac. Acest lucru nu este opțiunea cea mai confortabilă, dar scurte „distanțele“ poate fi foarte bun. Sling merge cu un fermoar și o pereche de benzi de diferite lungimi. Estetic, astfel de sac arata foarte eficient, și de multe ori alegerea se face pe baza aspectului, și confortul animalului de companie se deplasează în fundal.

Nu uita, lucrul cel mai important este faptul că câinele este confortabil.

  • Ku: În acest transport, ventilația este pur și simplu excelent, rama este instalat, puteți purta pe umeri și să păstreze în mână.

Ideal pentru câini mijlocii.

  • Praştie: Foarte amintește opțiunea pentru copii nou-născuți. Poti purta PSA pe piept, mâinile proprietarului va fi liber, iar greutatea animalului se va distribui uniform în fața. câini de talie mare nu pot fi transferate într-un lanț, doar rasele mici și mijlocii se simt în sling destul de confortabil. Greutatea maximă, care este prevăzută pentru sling – 8 kg, și depășește valoarea nu este recomandată, deoarece nu este incomod numai pentru animalul în sine, dar, de asemenea, o sarcină copleșitoare pe spatele proprietarului. Slings au multe avantaje: ele pot fi purtate atât pe stomac și pe umăr, peste rândul său, la partea din spate – și va fi întotdeauna la fel de confortabil. Un animal se deschide privire de ansamblu pe părțile laterale, și nu în față, cum ar fi rucsaci, și este posibil să se pună câinele.
Citește mai mult  Apistograma Kakada: Soiuri și sfaturi privind conținutul

  • Rucsac: cadru Sling ciudat, câinele arată de la tine înapoi. Puteți pune pe spate.

  • Transformator: Cadru rucsac gratuit cu roți.

Convenabil pentru rasele mai mari – până la 10 kg, potrivit pentru călătorii lungi.

  • Organizare si desfasurare de drumuri: Opțiune excelentă pentru drumeții pentru cei care planifică excursii turistice, drumeții pentru distanțe lungi și alte variante ale unui stil de viață activ. Adesea, animalul devine obosit pe drum, iar un astfel de rucsac va fi doar o descoperire. Dar această pungă va fi eliberată numai pentru perioade scurte de timp, deoarece singura postură pentru transportul în care un câine poate fi trecut pentru a transfera în interiorul rucsacului – ședinței și cu constatare pe termen lung într-o stare statică.

Transferurile sunt deschise și închise. În versiunea deschisă există găuri pentru labe, iar în tipul închis, câinele trebuie să fie complet amplasat în interior.

Cum functioneazã?

Adaptarea unui rucsac – o afacere foarte dureroasă. Chiar și în fabricarea unui model, sunt utilizate mai multe tipuri de țesături. De regulă, țesătura principală de bază este nailon sau poliester, dar există variații diferite în funcție de categoria de preț a produsului viitor. Cu toate acestea, baza ar trebui să fie repellentă și foarte puternică, să protejeze animalul de la vânt, ploaie și alte condiții meteorologice. Iar materialul ar trebui să fie astfel încât câinele nu se rupe rezistent la uzură și zgâriat-l.

Pentru a asigura accesul de oxigen, sunt necesare mai multe găuri de diferite dimensiuni. Pentru modelele de iarnă, se adaugă inserții de izolație sau straturi suplimentare de nailon. Cel mai des folosit synthepship ca garnitură, mai rar de bumbac. Mai ales de inserție este importantă pentru rasele mici de caini si pentru parul scurt, din moment ce în sezonul rece, ei nu au suficient de propriile lor de încălzire.

Citește mai mult  Cum să înveți o pisică să se usuce pupa?

Recomandări utile

Mutați animalul de companie, uneori, pare a fi mai productivi sau mai sigure, dar tot trebuie să ne amintim că este o distracție temporară – sac limitează mișcările animalului, labe și întregul corp poate zbura. La fel ca o lesa, Trebuie să îndepliniți toate lucrurile importante, și imediat eliberați animalul „la libertate“.

În alte circumstanțe, în cazul în care este nevoie de transport, ea va servi servicii excelente, oferind un câine un sentiment de apropierea de proprietar, și, prin urmare, securitatea.

Asigurați-vă că luați în considerare momentele de schimbare a climei, sezonul sezonului sezon, când intenționați să utilizați un rucsac, deoarece dimensiunea și modelul și materialele din care se face accesoriul va fi diferit.

Deci, pentru timpul de vară, puteți utiliza modele din plastic și nu achiziționați nimic metalic – materialul se încălzește rapid la soare și poate arde animalul de companie. Găuri trebuie să fie de la rețea, și care nu sunt acoperite cu folie de polietilenă. Chiar dacă animalul din sacul de porkole poate vedea ce se întâmplă în jur, în interiorul oxigenului nu va fi de ajuns, iar convulsii de sufocare pot apărea.

Pentru iarnă, nu uitați să achiziționați modele cu o garnitură dublă de izolare pentru protecție împotriva frigului.

Partea exterioară a pungii poate fi făcută din materie naturală, ci din interior trebuie să fie realizate din artificiale, rezistente la daune de colți și gheare.

Dimensiunea este foarte importantă. Pune animale de companie în interiorul, în cazul în care animalul se poate mișca liber complet, este un model excelent. În cazul în care mișcările sunt limitate, apoi a se vedea alte opțiuni.

Nu uita să-i familiarizeze animalele de companie cu un accesoriu înainte de a utiliza. De multe ori cainele este speriat să nu praștie în sine, dar necunoscute, chiar și câteva minute de pre-datarea poate schimba situația.

Furtând – O opțiune excelentă, modernă pentru proprietarii activi care doresc ca animalele lor să le facă o companie mult mai des. În acest moment, piața este umplut cu tot felul de rucsaci cu cele mai diferite rate. Dar în ciuda posibilităților portofelului dvs, Prioritatea ar trebui să aibă exact confortul animalului și rezistența la uzură a accesoriului.

video de revizuire un rucsac pentru mini câini puteți vedea un pic mai mic.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: