Shepherds Majorcan: Descrierea rasei și regulile de conținut

Shepherds Majorcan: Descrierea rasei și regulile de conținut

Noble Majorcan Shepherds elegant, neînfricat și altruist angajat la proprietarul lor. În ciuda faptului că scopul principal al unui astfel de animal este asistența în protecția animalelor de companie, este, de asemenea, Excelent luptător, alergător și apărător al casei și familiei lor.

Origine

Istoria dezvoltării „Ka de Bestior“ rasa a început în secolul al XVI-lea în Insulele majore, în cazul în care spaniolii au mutat cu familiile lor și animale de companie cu patru picioare. La acea vreme, câinii efectuează muncă importantă, paza și distilarea stadionul ei bovine, împreună cu ciobanii.

Puțin mai târziu, Shepherd a devenit participanții inadverteni la luptele cu câine și au participat cu succes la această distracție umană brutală, până când era interzisă. În timpul celui de-al doilea război mondial, numărul de animale a scăzut drastic, dar a fost restabilit parțial. recrea pe deplin populația nu a reușit, iar aceasta rasa unica este considerată încă rare și mici.

Descrierea rasei

Ciobanii Rail din Castilla sunt împărțite în două tipuri: există animale cu lână lungă și persoane fizice shorthair. Cel mai adesea întâlni din urmă.

Standarde comune pentru ambele soiuri:

 • fără îndoială netedă, fără deformare+
 • Pieposul dezvoltat+
 • Format corp durabil și ușor alungit cu mușchi excelent+
 • oasele late ale picioarelor, membrelor musculare, mari, drepte+
 • labe late cu degete mobile+
 • Șeful sub forma unui triunghi atunci când caută în profil, cu o cutie craniană moderat mărunțită+
 • coincide cu lungime gatului, cu o lungime de craniu+
 • frunte largă, urechi mari, cu linii suspendate care nu se opresc+
 • coadă lungă, destul de gros, situat scăzut+
 • piele elastica, nu se formează cute și flexiune+
 • Ochii ovale au diferite nuante de galben, de cele mai multe ori – miere sau chihlimbar+
 • Nas prost, cu vârful negru+
 • Bite dreapta, foarfeca în formă, buze negre, uscate.

corp animal se caracterizează proporțional: înălțimea în greabăn care constituie maximul de aproximativ 73 cm egal cu lungimea corpului. Greutatea poate ajunge la 35 – 40 kg,. Lungimea lânii nu depășește 3 cm în păr scurt și 7 cm – în ciobanii cu părul lung.

Culoarea principală este negru, cărbune, admisibilă prezența unor mici pete albe pe membrele inferioare, pe piept și gât, dar pe deplin valoroase sunt șabloanele solo complet negru.

Dezavantajul stâncii este considerat prezența degetelor profitabile, a capului prea mare și masiv.

Caracter

În ciuda faptului că câinii majoritori de rasă se deosebesc de o bună memorie, inteligență și ușor – pot manifesta neascultare, să se comporte și să facă propriile soluții. Prin natura Acestea sunt animale echilibrate și prietenoase alegând un prieten pentru ei înșiși pentru viață. aceasta Odnyuba, Conservarea loialității până la sfârșitul zilelor și în imposibilitatea de a recunoaște un alt proprietar.

In casa Acestea sunt animale calme, afectuoase și conduse, lipsite de agresivitate, în cadrul membrilor familiei, Dar cu alte animale de companie este dificil să găsești o limbă comună.

Ca și alți păstori de serviciu, Câinii au nevoie de activități active, trebuie să se miște.

Prin urmare, alegerea unui astfel de PSA, ar trebui să vă gândiți cum va fi posibil să utilizați performanțele sale minunate.

Caracteristicile conținutului și îngrijirii

Majorcan Shepherd, iubitor de a juca și a alerga, face cazare în țară sau într-o casă privată. Un animal tolerează cu ușurință orice condiții meteorologice și climatice, nu se teme de căldură și de frig, astfel încât să puteți păstra pe stradă instalând o cabină convenabilă.

Excepțiile pot fi rezistente ale înghețurilor atunci când animalul poate urca, deci este mai bine să faceți imediat un Konur cu încălzit.

Condiții prealabile – plimbări lungi cu joguri și efort fizic. Acest lucru va contribui la evitarea energiilor inutile pe care animalul le poate fi îndreptate spre deteriorare.

Îngrijirea piesei de oaie include:

 • Deducerea periodică (o dată la 2 săptămâni), Un animal de companie scurtă poate fi tăiat printr-o pensulă, pentru o „lungă” mai bună aplicați un furminator, în timpul lunii de utilizare a unei perforări speciale pentru a îndepărta lâna și închisoarea veche+
 • După ce a mers pe corpul animalului, al lui PAWS Ștergeți cu o cârpă umedă, Bătălia după poluare severă cu apă caldă cu zooshampune+
 • de două ori pe lună urmează Curățați urechile câinilor+
 • Ochii șterg zilnic Nasty mușețel, eliminând selecția și crustele uscate+
 • unul sau de două ori în 30 de zile nevoie Squeeze Glaws Cu ajutorul bustarului specializat+
 • la Ține-ți curăța dinții Păstorii, animalele de companie dau delicatese adecvate sau curățați manual prin pastă dintr-o piatră și raid dinte.

Nu uita Pe vaccinarea obișnuită a animalelor de la căpușe, precum și o serie de boli pe care le face obiectul, Înainte de aceasta, este obligatoriu să se efectueze de degresul.

Cu clase fizice regulate pe termen lung și o dietă echilibrată, câinele poate trăi cât mai mult posibil – până la 15 ani.

Mod și dietă

Pentru spanioli ca meniu optim, alimentele uscate de înaltă calitate sunt potrivite, care includ toate substanțele și vitaminele pentru sănătatea și energia lor. Cea mai bună soluție – Premium de clasă alimentară de lux pentru câini mijlocii și mari.

Pentru a selecta feed-ul finisat corespunzător, vă puteți sfătui în prealabil cu medicul veterinar.

Dar puteți rămâne pe alimente naturale, atunci componenta principală ar trebui să fie carne slabă brută. Puteți diversifica dieta cu ouă fierte, legume în brânză și formă fiartă, terci, produse lactice și feroculare.

O lună poate primi oase de carne de vită într-o barcă, Și aditivi în mod regulat: calciu, drojdie, vitamine. Este imposibil să hrănim câinele de alimente umane, carne grasă, dulciuri, pâine. Shepherd este categoric interzită pui, oase tubulare, ascuțite și criză.

Alimentele trebuie să fie furnizate cu temperatura caldă, la cameră, este, de asemenea, necesară asigurarea unui animal de companie cu apă curată.

Puii sunt hrăniți de 5 ori pe zi, indivizi adulți – de două ori pe zi.

Întrebări de educație

Trebuie să educăm din primele zile ale aspectului copilului în casă. Proprietarul trebuie să păstreze câinele într-o disciplină strictă și să învețe imediat echipele necesare. Dacă câinele efectuează ascultători, trebuie să fie recompensată cu considerații. Puteți începe cursuri de la 10-15 minute pe zi, iar când animalul merge șase luni, utilizați programe cynologice speciale pentru drorsura.

În cazuri extreme, un profesionist va ajuta întotdeauna.

Cei care nu au experiență cu câini de lucru serioși nu are sens să dobândească Shepherd Majorcan. Pentru aceasta, un om puternic se va potrivi cu acest lucru, care cunoaște natura acestor animale, capabile să facă față cu ei și să devină liderul lor. Cu un proprietar de slab, cu atât mai mult nu se ocupă în materie de conținut și de îngrijire pentru astfel de animale de companie, câinele poate deveni iritabil, neascultători și chiar agresiv.

Ia un cățeluș în casa luată în vârstă de 1,5-2 luni. În selectarea, este mai bine să acorde o atenție fie aspectul animalului, și pe performanțele sale. În plus, este important să se elimine problemele cu psihicul – copilul trebuie să fie activ și neînfricat. De asemenea, important este starea de lână.

Astăzi, în Rusia există o oportunitate de a cumpăra un tânăr în valoare de 20 mii de câine. ruble cu pedigree bun.

Despre caracteristicile rasei vezi mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: