Totul despre Big Spitzha

Totul despre Big Spitzha

Big Spitz – aproape cel mai mare câine al grupului său, mai mult decât CheSchonda. Caracteristicile Gros Spitz fac o alegere foarte atractivă pentru proprietarii de site-uri de țară spațioase. Câinii adulți au inteligență ridicată, studiază cu ușurință serviciul de protecție și de protecție, sunt pregătiți de gardieni și tovarăși frumoși.

Mai întâi de potențialii crescători sunt interesați de: De ce această rasă germană de câini este așa-zisă. De fapt, totul este simplu – prefixul „gros” mărturisește dimensiunea Spitz. Mari ele par doar față de trupele de pe grup – deasupra semi-metrului din greabă, animalele nu cresc. Dar chiar și un fizic compact nu le împiedică să facă față tuturor funcțiilor de bază ale Gărzii și Defenderului.

Descriere

Istoria originii lui Grossshpitsa este strâns legată de tradițiile culturale și etnice din Germania. În momentul de a veni pe aceste țări ale vikingilor cu sateliții lor de luptă și plimbare cu pufos, amestecând sângele animalelor din diferite continuți, a condus la formarea unui întreg grup de rase noi. Hibrizii obținuți, inclusiv Big Spitz german, sau, așa cum se numește și Grossshpitsa s-au răspândit pe tot parcursul secolului al XIX-lea pe întreg teritoriul Europei de Vest și, de asemenea, a lovit Marea Britanie.

Scopul principal al rasei a fost pășunatul oilor, serviciului de pază, utilizarea în poliție și alte activități. Câinii inteligenți, fără pretențioși au câștigat rapid încrederea oamenilor. Primul club de iubitori de spitty a fost format în Germania încă din 1899, iar după încă șapte ani, standardul pentru șase dimensiuni a fost recunoscut de FCI.

Principalele diferențe dintre animale trebuie să crească și să cântărească, precum și comportamentul și aplicarea reprezentanților rasei.

Caracteristicile aspectului

Grossshpitz – câine, aspectul căruia nu sa schimbat mai mult de un secol. Pentru ea, se caracterizează următoarele semne externe:

 • Înălțimea greabănului – până la 46 cm, cu o greutate corporală 17-20 kg+
 • Culoare albă, negru, maro, fără pete și a căzut+
 • Acoperire scurtă dreaptă, cu păr lung și ishing și sub acoperire groasă+
 • Prezența „trenurilor” caracteristice, guler, șolduri pubescente, coadă luxuriantă+
 • Capul în formă de pene+
 • Urechi mari, proporțional cu dimensiunea capului+
 • Dinți albi puternici, închise într-o mușcătură de foarfecă+
 • Coada foarte furnizată aruncată pe spate sub forma unui inel+
 • piept adanc, bine definite+
 • Extremitățile puternice și uscate ale lungimii mijlocii setate în paralel.

Animalul posedă aspectul prezentabil, memorie bună. Big Spitza necesită un număr destul de mare de plimbări, activitate în aer liber. La fel ca strămoșii săi, acest câine are independent de luarea deciziilor, pentru educația și instruirea sa, proprietarul va trebui să facă mult efort.

Dar, după ce a câștigat dragostea și încrederea câinelui, nu vă puteți îngrijora de ascultarea sa.

Plusuri și minusuri de rasa

Printre avantajele evidente ale rasei de câine, Grossshpitz poate fi alocată:

 • Mid-dimensiuni, permițându-vă să continui un animal în oraș fără a încălca normele și regulile de siguranță+
 • Inteligență mare – După ce au învățat regulile de comportament, el le păstrează cu strictețe+
 • devotamentul față de proprietar – Câinele este Incredulum unui străin, este grav experimentarea unei schimbări de proprietar+
 • Bunăvoință pentru copii – Pentru a le Grosskpitsy manifesta o mare răbdare+
 • Ușor de învățare, învățarea de noi competențe – Cu vârfuri mari, nu numai că veți participa la expoziții, ci și la concursuri.
Citește mai mult  Câți coreliani lii?

Grossshpits – câine nu pentru toată lumea. Dezavantajele sale includ o nevoie mare de activitate fizică, în absența cărora în timpul plimbărilor să sufere de stropirea energiei animale, va fi deja o casă sau un apartament. Complexitatea cu îngrijire pentru lână, moliparea abundentă a unui animal de companie, livrarea unei mase de hassle, poate complica, de asemenea, conținutul de animale de companie. Câinii adulți pot lăsa etichete de miros în apartament.

În plus, bărbații sunt mult mai greu de educat și de a căuta să-și aprobe primatul asupra omului.

Caracteristicile caracteristicilor

   La câinii de rasă Grossshpitz Caracterul iubitor de libertate. Cu începutul dreptului și în timp util al educației și formării, animalul crește prin echilibrat și ascultător. Dar catelul trebuie să fie interesat să învețe, să o prezinte sub forma unui joc sau divertisment.

    Sfaturile inteligente mari sunt capabile să stăpânească zeci de echipe, dar pot și să decidă pe cont propriu. Din acest motiv, rasa este atât de populară în păstori, folosindu-l pentru a controla turma. Dar astfel de câini nu tolerează pantalonii și întotdeauna încearcă să devină un „lider al turmei” – animalul nu ar trebui să fie balascare, antrenamentul ar trebui să fie cât mai mult posibil.

    Caniculele experimentate nu recomandă transformarea Grossshpitz într-un câine de canapea sau un animal de companie domestic – această rasă are un potențial mult mai grav. Când alegeți un animal de companie, merită să ne amintim că este nevoie de efort fizic regulat, plimbări lungi. Câinele se va descurca perfect cu calea agilității, iar în timpul iernii poate face parte din răul câinelui.

    Curajos și independent mare spitz are Nordic, caracter echilibrat. De cele mai multe ori nu are nevoie de societate și de divertisment, tolera cu ușurință singurătatea. Dar acest câine este într-adevăr prezis de proprietar și este capabil să devină un prieten excelent pentru toți membrii familiei. Pentru un neîncrezător grossshpitz străine, făcându-l un paznic bun.

    Cu alte animale, contactele câine bine, nu prezintă agresivitate.

    răbdare mare face câini rasa Spitz mare un partener bun în jocuri pentru copii. Cu o astfel de companie a, școlarul nu amenință nimic, câinele tratează Kids condescendență, nu-i jignesc.

    Citește mai mult  Descrierea de rase de câini care nu miros ace

    Cum de a alege?

    Grosschpits este destul de rar pentru rasa CSI – în ciuda abundenței de pepiniere, există mai multe soiuri în ele în ele. Pentru a achiziționa un catelus de sânge bun mai bine de la bun început pentru a alege liniile de reproducere europene. La achiziționarea unui șeptel foarte residuous, există o înregistrare, dar este adesea necesar să se aștepte propunerile și rândul său de-a lungul anilor. Costul unui catelus este de la 500 $ la 1000. Euro.

    La selectarea și achiziționarea unui animal de companie, este important să se definească în mod corect clasa lui. Grossshpitsa Arată pui respectă perfect cu standardul, au pedigree impecabile. Ei devin noi producători tribali, demonstrate la expoziții. Dar dacă doriți doar pentru a obține doar câinele un câine ca un animal de companie domestică, puteți alege o mireasă sau clasa PET.

    Ai nevoie să fiți atenți la apariția. Lana ar trebui să fie strălucitoare, să fie groasă, să respecte standardele de rasă după culoare. catelus sănătos energic, interesat viu în lume, în întreaga lume, prietenos.

    Conţinut

    Condițiile de conținut pentru Grossshpitsa nu contează prea mult. Câinele este ușor de adaptat la viata intr-un apartament mic oraș, și la o proeminență a unui conac țară. Animalul ar trebui să aibă propriul teritoriu: un loc cu un pat, boluri pentru apă și alimente. La momentul creșterii catelului Merită să cumpărați un aviar în care animalul va rămâne în perioadele de lipsă de proprietari, În caz contrar, rămânând singur, animalul de companie poate deteriora proprietatea.

    Câinele este potrivit pentru conținutul de stradă, fără un lanț, cu mersul pe jos liber și Aviary personale, dotate cu toate facilitățile necesare. În timpul verii, animalele sunt fericit să ia procedurile de apă – este posibil să se asigure o baie specială sau pentru a construi un drept duș aparte de vară pe zona fabricată. Booth sau casa ar trebui să crească cu cel puțin 20 cm de la sol. În absența încălzirii sau cu o puternică scădere a temperaturilor atmosfericeEste necesar să se ia un câine în casă.

    Chiar și cu un conținut de avoy, câinele va trebui să meargă în mod regulat. Activitatea fizică trebuie să fie însoțite de jocuri, de formare și alte activități relevante, care să evite pierderea srspitz brut optime condiție fizică.

    Greutatea Tabelul de luni de zile ajută să aprecieze rata de creștere a câinelui. Puteți selecta următoarele modificări ale proporțiilor și parametrilor câțiva mari de spituri:

    • de la 1 la 2 luni Animal este format pufos strat, bine dezvoltat+
    • Cu 3 luni Mordock și urechi dobândesc schițe caracteristice+
    • de la 4 la 5 luni – Începerea primului molting, labe sunt trase+
    • de la 6 la 7 luni Coaturi cultivate, ca un câine adult+
    • 9-10 luni – vârsta în care catelul dobândește o creștere a unui animal adult.
    Citește mai mult  Descrierea de câine hranei pentru animale marca noastra

    Formarea finală a osului continuă până la vârsta de doi ani.

    Nutriție

    Grossshpitsa hrănirea este recomandată pentru a produce crescători premium de primă premium de primă premium. Nutriția echilibrată în perioada de creștere și dezvoltare va ajuta ca catelul să crească sănătos și puternic. caine adult atunci când primesc hrana finală se va evita obezitatea si multe alte probleme de sanatate.

    Cu o dieta naturala, câinii dau carne – carne de vită prime și fierte, carne de pui prelucrate termic, curcan, vițel. Balanța puterii ajută includerea în dieta de produse lactate fermentate, legume fierte, brânză. În procesul de pregătire pentru expoziție de sclipici de lână, se introduc alimentatoare suplimentare de vitamine si minerale. Sunt incluse în dieta și cerealele care asigură reconstituirea rezervelor de energie. Fish Grosschpitsa nu este recomandată datorită conținutului de fosfor, dar ouăle și verde sunt destul de admisibile.

    În cazul în care dieta pornește de sub-produse – trebuie să fie o cicatrice sau măgar. Ficatul și plămânii sunt slab procesate de către organismul animalului.

    Igienă

    spitts mari nu sunt prea dificile în grijă. Posedand lână groasă, Astfel de animale de companie au nevoie de ștergerea regulată. Acesta este îndepărtat de cel puțin trei ori pe săptămână, cu o perie de masaj sau alte dispozitive de manipulare psihologică. Ușor de ajutor pieptănare spray-uri speciale pentru depanare.

    Regiunea axile, lână pe guler, în spatele urechilor și în picioare este supus formării chatins. Evita care se încadrează subscriu va ajuta pieptănare regulat cu un perilor autentic periat. koltunins deja formate sunt îndepărtate utilizând chopunores, care este destul de sigur pentru animale de companie.

    Îmbăiere este necesară pentru shpitsa brut nu mai mult de două ori pe lună. Alteori, este posibil să se pună lână în ordine cu ajutorul unui sampon uscat, servetele umede pentru câini. De asemenea, în numărul de proceduri de igienă obligatorii se transformă în mod necesar pe tinandu-se, curățarea dinților, ochi, urechi. Uzura adăpost în căldura verii este recomandat pentru a scurta – există stiluri speciale holbezi care vă permit să mențină atractivitatea vizuală a animalului.

    Toate spitzs despre mari vedea următorul videoclip.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: