Totul despre feeds pentru a îmbunătăți lână și pisici pisici

Totul despre feeds pentru a îmbunătăți lână și pisici pisici

Fiecare proprietar care iubește pisica lui vrea ca el să fie sănătos și niciodată necesar. Precum și proprietarii de animale de companie îngrijesc despre aspectul lor – lână frumoasă este un semn de sănătate. De-a lungul timpului, devine plictisitor, ruperea și, mai rău, începe să cadă. Greșeala proprietarilor pisicii sale este aceea de a-și îmbunătăți lâna, ei aleg ceva câte un lucru, dar are nevoie de o îngrijire cuprinzătoare.

Este foarte important să hrănească corect și cuprinzător pisica, să o combată în timp util și să nu exageră cu scăldeia. Și, de asemenea, pisica are nevoie pentru a da vitamine, ulei de pește, atunci problema din cauza lână rău va dispărea în timp. În acest articol, ia în considerare ceea ce este mai bine să aleagă alimente pentru dvs. pufos, precum și revenirea la ea bine păstrate lână.

Erori în alegerea

Fiecare pisica este individuală, deci este mai bine să-l arate periodic veterinar. Se afișează medicul său pentru animale de companie, el va putea spune sigur ce produs este potrivit pentru el. alimente felina este destul de diversă, astfel încât să puteți face cu ușurință ușor. Aveti nevoie pentru a ridica produsul în funcție de vârstă, activitate și tipul de lână. Dacă da un feed profesionist pisica, nu este de dorit pentru a hranei pentru animale în continuare animalul cu vitamine, deoarece poate provoca o supradoză și lână va începe să cadă.

Uneori, nu este necesar să intrăm în panică din cauza lână rău – în unele cazuri, pisica este suficient să se spele pur și simplu un sampon bun, și apoi se utilizează spray pentru distilarea lână. La hrănirea pisicii, este nedorit să se amestece alimentația naturală cu alimente. O astfel de amestecare dăunează digestiei animalului. Cu o schimbare frecventă a tipului de alimentare a stomacului, nu are timp să se adapteze, astfel încât funcționarea sistemului digestiv este complicată.

Citește mai mult  Caracteristici și evaluare a alimentelor super premium pentru pisoi

Când schimbați alimentele, există o serie de probleme – Coprotostaz, gastroenterită și alte stări periculoase. În plus, amestecarea contribuie la dezechilibru.

Cum de a alege corect?

Produsul special este necesar pentru sănătatea animalelor. Dacă nu primește vitamine, atunci lâna de animale se va depăși în timp și începe să urce. Dar există hrană pentru a ajuta la a face lână a pisicii moale, bine îngrijite și strălucitoare. Pentru o lână frumoasă, sunt necesare următoarele vitamine și minerale:

 • A+
 • B+
 • E+
 • calciu+
 • fier+
 • fosfor+
 • Taurin+
 • zinc+
 • Aminoacizi omega-6, omega-3.

Important! Lipsa acestor elemente, în special vitamina B, va afecta considerabil starea lânii și a pielii animalului.

Rating

Este demn de acord cu atenție la cele mai populare produse de la producătorii bine-cunoscuți.

 • Royal Canin interior păr lung. Acest hrană preferă toți cei care îi pasă de animalul lor de companie. Conține semințe ale plantainului și, de asemenea, contribuie la îndepărtarea stomacului lânii și îmbunătățirea tractului gastrointestinal. Uleiul de castravete – element inclus în produs. Contribuie la menținerea unui sistem circulator în ton, astfel încât cepele de păr să obțină substanțe nutritive. Luna pisică arată grozav, în ciuda cât de veche este ea.
 • Fitmin Cat pentru viața de păr. Acest hrană este potrivit pentru pisicile adulte cu lână lungă, în care pisoiul nu ar trebui să se hrănească. Produsul include ficat de carne de porc, carne de pasăre, ouă, grăsimi animale, tărâțe, semințe de lenjerie și așa mai departe. Produsele din marca Cehă sunt sigure pentru hrănirea animalelor de companie, deoarece feedul nu include produsele GMO. lână Cat după consumul hranei pentru animale va deveni sănătos și moale.
 • Schester Hairball – Aceasta este o linie de hrana uscată pentru câini și pisici. Se va aprecia proprietarii de lână lung – pisici persane, Maine Kuna și așa mai departe. Conservanți și coloranți în aceste furaje sunt absente, dar 100% ingrediente naturale sunt luate ca bază pentru crearea unui produs – carne și pește care hrănește.
 • Royal Canin Hair & Skin – Acesta este un feed profesionist, echilibrat. Efectul poate fi observat deja o lună mai târziu – lână pisica devine netedă și frumoasă. Pisicile mânca această alimentare cu plăcere, iar lâna lor este clar îmbunătățit. Omega-3 și Omega-6 sunt în pupa uscate. Acestea sunt necesare pentru a menține funcția de protecție a pielii. produse alimentare de înaltă calitate pentru animale de companie iubita lui va face o mai sănătoasă pisică și dau strălucire lână.
Citește mai mult  Caracteristici Caracteristici & Prietenii credincioși

Alegerea alimentelor pentru pisica ta preferată, nu uitați să ia în considerare toate nuanțele: vârsta, lână și sănătatea animală. Dacă vă îndoiți de alegerea produsului, consultați mai bine cu medicul veterinar. Alegerea hrănirii dvs., citiți întotdeauna recenziile și fiți atenți, pentru că este vorba despre sănătatea prietenului tău pufos.

Ce hrană este recomandată de un medic veterinar pentru o pisică, să se uite în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: