Totul despre feedurile Schsir

Totul despre feedurile Schsir

Cea mai bună manifestare de îngrijire pentru animale de companie este alegerea hranei pentru animale premium de înaltă calitate. Astăzi, astfel de produse sunt produse de multe branduri cunoscute bine, care includ marca Scheshir. În articolul de astăzi vom afla totul despre alimentarea acestui producător.

Particularități

Și rații granulare, și umede marca Scheshir sunt produse în Italia de către o companie mare Agras Delic S. P. A. Acest producător produce hrană pentru animale de înaltă calitate pentru alte marci.

Produsele Scheshir sunt caracterizate de cea mai înaltă calitate și are un număr mare de avantaje. Spune-i în cele mai importante dintre ele.

 • Scheshir dieta sunt prezentate într-o gamă foarte largă. Cumpărătorii pot ridica produsele pentru animalele lor cu cele mai diferite compoziții și gusturi. Marca nu produce doar uscat și granulat, dar, de asemenea, alimente foarte blând umed.
 • Toate produsele de marcă au în vitamina conținutul lor și complexe minerale, care afectează în mod pozitiv sănătatea pisici și câini de toate vârstele.
 • Înainte de fabricarea de feed-uri skesir, fiecare ingredient trece cea mai verificare amănunțită de calitate. Datorită acestui fapt, doar cele mai bune produse vin în vânzare.
 • În producția de SCHESIR dieta, ingredientele care pot utiliza nu numai animale, dar, de asemenea, oameni.
 • producător mare refuză să folosească organe ieftine și aditivi chimici potențial dăunătoare, precum soia nedorite.
 • Produsele Brand Scheshir astăzi sunt prezentate în mai multe magazine pentru animale de companie. Dieta calitativă pentru pisici și câini este de asemenea posibil să se comanda și prin intermediul internetului.
 • Dieta lui Scheshir Hrănirea într-un ambalaj comod și de încredere, având luminoase și un design atractiv.

Produsele avute în vedere pentru animalele de companie au nu numai plusuri, dar și contra. Ele nu sunt atât de mult.

 • Înainte de a cumpăra furajele din Skesir ar trebui să ia în considerare faptul că un mare O parte a proteinei în conținutul rațiilor de marcă este caracterizată de originea vegetală.
 • Produsele Scheshir pentru câini și pisici au nu costul cel mai mic.
 • Unele arome și arome de rații umede Scheshir oferă Ca parte a fructelor exotice (ele sunt întotdeauna indicate de ambalaje de marcă). Astfel de componente pot provoca reacții alergice la animale.
Citește mai mult  Mandarin pește: descriere, îngrijire și reproducție

Prezentare generală a alimentelor feline

Scheshir produce alimente feline de primă clasă în diferite forme. Proprietarii își pot răsfăța prietenii cu patru picioare nu numai că sunt uscați, ci și topuri umede foarte blânde ale celei mai înalte calitate.

Uscat

În gama de cumpărători de brand Scheshir poate întâlni o mulțime de feed-uri granulare excelent pentru pisici și pisici. Învățăm despre particularitățile și compozițiile unor produse uscate.

 • Produs granulat cu pui. Dieta aromatică și saturată care poate fi administrată animale de companie ale oricărei rase. Proiectat pentru pisici și pisici adulte de la 1 an la 6 ani. Super Premium Mâncare italiană este potrivită pentru hrana de zi cu zi, este echilibrată și plină. Compoziția dietei în cauză este monobelată, nu există grâu sau soia.

Toate proteinele conținute în produs sunt ușor respinse.

 • Dieta pentru pisoii cu pui. Dieta monobelka de înaltă calitate, proiectată pentru pisoi de la 3 la 52 de săptămâni. Aceasta dieta este, de asemenea, permisiunea de a da pisicile în timpul sarcinii sau alăptării. În conținutul produsului granulat în considerare, soia sau grâu nu este furnizat, dar există proteine ​​ușor, complexe de vitamine, un procent mare de proteine, acizi grași omega-3 și omega-6.

 • Alimente uscate cu pește. Mâncare de înaltă calitate și delicioasă dezvoltată pentru pisicile adulte de la 1 la 6 ani. Dieta este ideală pentru hrănirea zilnică a animalelor de companie, este ideală echilibrată și foarte satisfăcătoare. În acest produs premium există un pește deshidratat, orez, orz, proteine ​​de cartofi, sfeclă uscată, drojdie de bere, pescuit, făină de mazăre și așa mai departe. În plus, puterea conține vitamine de grupuri A, D, E, L.

Umed

Marca SCHESIR produce nu numai că se usucă, dar și hrana umedă minunată, cu gust frumos și aromă. Luați în considerare caracteristicile și parametrii unor poziții nutritive.

 • Conserve de dietă, ton și carne de vită. Produs bogat și parfumat care poate fi administrat animalelor adulte de la 1 la 6 ani. Furajul este plin, perfect echilibrat. În conținutul acestui produs există o file de ton selectivă cu o carne de vită satisfăcătoare. O dietă calitativă este implementată în saci curată de 50 g. Alimentarea este ingrediente care pot consuma atât animale și oameni. Coloranți și conservanți care nu sunt furnizate.
Citește mai mult  Mașini de tunsoare pentru pisici: specii, modele, selecție și operare

 • Conserve cu orez și carne de pui. De înaltă calitate, conserve de dieta, produs în Thailanda. Conceput pentru adulți și animalele de companie în vârstă. Se referă la super-clasa premium. Acest produs este fabricat din carne de pui file selectat cu orez în suc propriu.

Alimentele pot fi folosite ca nutritie de zi cu zi, absolut sigur pentru sănătate.

 • Conserve cu carne de pui si aloe pentru pisici. Dacă doriți să răsfățăm un animal de companie, cu un fel de mâncare gustos și neobișnuit, atunci acest alimente conservate va fi o soluție excelentă. Acesta este conceput pentru pisoi de până la 1 an, produs în Thailanda. Acesta poate fi, de asemenea, acordată asistență medicală și animalele de companie gravide. Gustul si aroma de dieta în cauză poate aprecia chiar și cele mai capricioase și solicitante prieteni cu patru picioare ale persoanei.

Câine de feed sortiment

Scheshir marcă produce nu numai pisica, dar, de asemenea, mâncare pentru câini de înaltă calitate. Luați în considerare caracteristicile și compozițiile de nutrienți din această categorie.

 • Granulă Alimente pentru micul Câini cu pui. De înaltă calitate și de produs hipoalergenic creat pentru animalele de companie pentru adulți a căror greutate este de până la 12 kg. granule Cathera au dimensiuni și forme perfecte. În conținutul Feed Dog de Scheshir luat în considerare, carne de pui deshidratata, porumb, orez, grăsime de porc purificată, făină de hering, sfecla uscate, ulei de floarea soarelui.

 • Dieta uscata pentru rasele medii cu carne de miel. Delicios si dieta satisface, concepute pentru animalele de companie adulte 1-6 ani. Conținutul său prevede o carne de miel, orez, orz, grăsimi animale decojite, pulpă uscată de cicoare, drojdie de bere saturate și delicios. Considerați în dieta în pungi cu diferite volume este pus în aplicare: 3 kg și 12 kg.
Citește mai mult  Aquarium de etanșare: tipuri, opțiuni și aplicații

 • produs uscat pentru rasele mici cu pești. De înaltă calitate și de produs echilibrat optim, care este potrivit pentru hrana animalelor de companie adulte legate de pietre mici. Nutriție este plin, nu provoacă reacții alergice și tulburări digestive. Produsul este îmbogățit cu omega-3 acizi grași, vitamine si complexe minerale. În conținutul acestei unități de marcă sunt făină de pește, orez, porumb, grăsime de porc, rozmarin, gălbenele, aloe vera și așa mai departe.

 • Conserve de produse pentru catei cu ton si aloe. Frumos produs super-premium realizate sub formă de blând și parfumat conserve. Alimentarea este plin. Formula sa este proiectat pentru căței. Conserve diferă în ambalaje foarte confortabil pentru hrănire completă, nu conțin soia sau arome chimice.

Absolut toate produsele sunt produse de marcă, fără a adăuga componente modificate genetic.

 • Conserve dieta cu carne de pui. Lumina și satisfăcând hrană umedă, care este implementat în borcane ermetice îngrijite și cu un volum de 150 g. Potrivit pentru orice rase, adulți și animalele de companie în vârstă. Conserve sunt pline, sunt realizate exclusiv din înaltă calitate și toate 100% din ingrediente naturale. Poziția în cauză se caracterizează printr-un gust excelent, afectează în mod pozitiv sănătatea animală.

 • Conserve din dieta, carne de pui și șuncă în jeleu. Un produs de calitate, care poate alimenta adulți și animalele de companie în vârstă de 7 ani mai vechi de. Caracterizat printr-o textură delicată și plăcută, care este de a gusta cele mai multe câini. Aceasta dieta este produs sub formă de bucăți de carne în suc propriu. Produsul conține un complex bogat de substanțe nutritive necesare animalelor pentru viață activă.

 • Doggy conserve, carne de pui și mere. Delicios si dieta lichide satisfăcând, creat pentru adulți și câini în vârstă de orice rase. Ideal pentru hrana de zi cu zi, conține o mulțime de substanțe nutritive, proteine, minerale si vitamine. La fabricarea poziției în cauză, sunt utilizate materii prime de înaltă calitate, în mod excepțional naturale și ecologice. Conserve produse alimentare cu adaos de un măr care întărește sistemul imunitar de prieteni cu patru picioare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: