Totul despre pisicile uscate Brit

Totul despre pisicile uscate Brit

Brit este un producător major de hrană pentru animale de companie. Toate produsele sunt bogate în proteine, elemente importante și grăsimi. Articolul va vorbi despre particularitățile alimentelor uscate pentru pisicile de la acest producător.

Caracteristicile compoziției

Toate rațiile au un procent ridicat de componente din carne. În același timp, puiul proaspăt tratat este cel mai des folosit, dar poate fi ingrediente de carne uscată.

in afara de asta, Compozițiile conțin porumb, grăsimi animale, garoafă, turmeric, sfeclă uscată, prebiotice speciale în condiții de siguranță, extracte de diverse ierburi și fructe utile. În fabricarea diferitelor aditivi naturali cu vitamine și microelemente pot fi aplicate.

Este adesea luată și orez. Acest produs este principala sursă de carbohidrați.

Drojdie de bere în compoziție sunt considerate o sursă de vitamine de grup în. Porumbul este utilizat pentru a satura aminoacizii de furaje și carbohidrații.

Avantaje și dezavantaje

Felina alimentară uscată a acestui producător au unele avantaje importante:

 • Procent ridicat de produse din carne+

 • Saturație cu vitamine și minerale+

 • Utilizarea în producția de conservanți naturali sigure (extracte de tocoferol)+

 • Preț relativ scăzut+

 • O mare varietate de hrană cu caracteristici de gust diferite.

Dar aceste produse pentru pisici și pisici au unele dezavantaje la care este, de asemenea, necesar să se acorde atenție:

 • Produse secundare de înaltă întreținere+

 • Procentajul de carne este ridicat pentru această clasă, dar este mult mai scăzut în comparație cu cele mai nutriționale rații.

Linia de bază

În prezent, producătorul face diferite tipuri de hrană de tip uscat. Toate acestea sunt împărțite în serii separate. Luați în considerare unele dintre ele în detaliu.

Citește mai mult  Totul despre feedul toate pisicile pentru pisici și pisici

Premium

Această linie include diferite rații uscate.

 • Premium Cat senior. Puterea face pe bază de carne proaspătă de pui și ficat de pui. Acesta este destinat hrănirii zilnice a pisicilor vârstnice. Alimentele sunt saturate cu proteine ​​crude, magneziu, frasin, fibre și calciu. Mâncarea are o valoare energetică destul de mare.

 • PREMIUM CAT KITTEN C. Această dietă este concepută pentru pisoi mici. Se face pe baza filei de pui, sos de somon. De asemenea, Făină naturală de carne naturală, ficat de pui, orez, drojdie de bere, diverse extracte (citrice, rozmarin, turmeric).

Alimentele sunt bogate în fosfor și calciu, care sunt necesare pentru creșterea organismelor.

 • Lumină de pisică premium. Compoziția este creată pentru pisici care suferă de supraponderali. Când este creată, fileu de pui proaspăt, făină de carne, porumb, sfeclă, somon, prebiotice naturale speciale, extracte de garoafe, rozmarin și citrice. Utilizarea zilnică a acestei alimente ne va permite să normalizăm greutatea, să vă mențineți sănătatea pentru animale de companie.

Îngrijire

Această serie include, de asemenea, diverse diverse uscate.

 • Îngrijire CAT GF Activitatea adulților. Această compoziție de mesagerie este absolut hipoalergenică. Este folosit pentru pisici și pisici adulte. Dieta poate fi, de asemenea, perfect potrivită pentru animalele cu activitate crescută. Are taurină, un amestec de fructe proaspete și ierburi sănătoase. Componenta principală este carnea de curcan și de pui. În fabricație, se aplică probiotice naturale speciale.

 • Îngrijire Cat GF Hairce Health & Shiny Coat. Acest aliment hipoalergenic minunat pentru pisici va face lâna de animale mai netedă și strălucitoare. Are o compoziție unică cu un conținut ridicat de produse din carne, grăsimi utile și acizi omega-6 și omega-3. Proteina de carne constând din toți aminoacizii necesari. Plantele utile și probiotice speciale sunt, de asemenea, adăugate la dietă.
Citește mai mult  Numele pentru șobolani: Cum de a alege și să învețe?

 • Îngrijire Cat GF Anti-stres. Astfel de alimente sunt, de asemenea, un murdar și hipoalergenic. Este potrivit pentru animalele de companie care locuiesc în camere. Alimentele se caracterizează printr-un procent ridicat de carne naturală. Și, de asemenea, include dovleac, măr, fibră brută. Utilizarea zilnică a acestei mese va contribui la îndepărtarea bucăți de lână, controlul greutății.

Dieta veterinară

Luați în considerare unele alimente uscate la pisici din această serie separat.

 • Dieta veterinară Diabetul de cereale gratuite. Această dietă de mesagerie este potrivită pentru pisicile care suferă de diabet. Vă permite să controlați nivelul de glucoză. Furajul se caracterizează prin creșterea conținutului de proteine ​​și de zaharuri mici.

Rețeta include fileu de pui prelucrate, galben, ficat de pui, uscat la alge marine, cartilaj, extract de drojdie, proteine ​​din cartofi.

 • Dieta veterinară de cereale hipoalergenic. Compoziția va fi o opțiune excelentă pentru o dietă de camper hipoalergenic. Va păstra îngrijirea sănătății pisicii, calitatea lânii și a pielii. Furajul poate fi utilizat pentru hrănirea animalelor de companie care suferă de diferite boli ale sistemului digestiv. Alimentele pot fi folosite ca o nutriție zilnică. Are file de somon, ulei de nucă de cocos, pescuit, alge marine, cărucior de mare, mazăre galbenă.

Examinați recenzii

Cumpărătorii au lăsat un număr mare de recenzii bune despre astfel de hranei uscate feline. Mulți au observat că toate compozițiile nutriționale vă permit să mențineți sănătatea animalelor de companie, să faceți că hainele lor sunt mult mai fine și frumoase.

Aproape toate rațiile au un conținut ridicat de componente utile, inclusiv sodiu, diverse vitamine. În mod separat, sa spus că pe toate pachetele puteți găsi toate informațiile detaliate necesare despre compoziție. Alimentele au un miros ușor blunt care vă poate atrage cu ușurință animalul de companie, pentru a-i face un sentiment de apetit.

Citește mai mult  De ce pisicile dorm în picioare proprietarului?

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: