Totul despre Red Maine Kuuna

Totul despre Red Maine Kuuna

Maine-Kuna atrage atenția rasei. Reprezentanții ei sunt creaturi maiestuoase fascinante cu puterea lor și aspectul chic. Conform standardelor, sunt permise diverse culori pentru această rasă, inclusiv culoarea cu părul roșu sau coaja de marmură roșie Maine. Acestea sunt cele mai luminoase și mai populare reprezentanții rasei lor. Trebuie remarcat faptul că culoarea roșie include diferite nuanțe – de la crem la roșu.

Numele oficial al rasei:Maine Coon

Tara de origine:Statele Unite ale Americii

Greutatea:Masculii cântăresc 5,9-8,2 kg (neuterd – până la 12 kg) și femelele 3.6-5.4 kg (sterilizate – până la 8,5 kg)

Speranța de viață:În medie, vârsta de 12,5 ani, dar 54% din Maine Cunov a trăit 16,5 ani și mai mult)

Rasa standard

Culoare:Ciocolata, scorțișoară și culorile prejudicate corespunzătoare (Lilac și FAV) nu sunt recunoscute în orice combinație (inclusiv tabby, bicolor, tricolor) + controlul acului nu sunt, de asemenea, recunoscute. Toate celelalte culori sunt recunoscute.

Cap:Cap mare, masiv, drept, ascuțite. Obrajii de înaltă, lungime medie. Botul este masiv, unghiular, clar definit. Bărbia este puternică, masivă, se află pe aceeași linie cu nasul și buza superioară. Profil Isble.

Lână:Standacul este moale și subțire, acoperit cu părul mai puternic. Părul de acoperire a apei cu apă, drop-dow jos, împrăștiate pe spate, laturile și partea superioară a coastei. Partea inferioară a corpului și suprafața interioară a picioarelor posterioare nu au un păr de acoperire. De preferință Zabo, dar gulerul complet nu este necesar.

Corp:Pisică de la un corp dreptunghiular de dimensiuni mari la foarte mari, musculare, întinse și largi vizibile. Gâtul muscular are o lungime mijlocie, sânii largi. Limbile de lungime medie, puternice, musculare, picioare mari, rotunde, cu chifle de păr între degete. Coada este lungă, cel puțin la umăr, largă la bază, se îngustează la un vârf ascuțit, alimentat de lână curgătoare.

Urechile:Urechile sunt foarte mari, largi la bază, se termină brusc, sunt așezate înalte, aproape verticale. Distanța dintre urechi nu mai mult de o lățime a urechii. Perii iese de la marginea urechilor, sunt de dorit gusturile.

Ochi:Ochii sunt mari, ovale, puse largi și la un unghi scăzut + culoarea ar trebui să fie uniformă și armonizează cu culoarea din lână.

Istoria originii

Materia acestei rase este considerată a fi nord-vestul SUA. În statul principal, pentru prima dată au apărut aceste pisici mari, care este numele principalului principal, sau Pisica raccotică Maine.

Există mai multe versiuni ale originii rasei. Unii sunt încrezători că s-au dovedit a fi datorită traversării pisicilor și ratonilor. Alții cred că acesta este un creier de rock cu o pisică. Confirmarea acestei versiuni consideră prezența perii pe urechile acestor pisici mari.

Specialiștii tind să se asigure că rasa a apărut ca rezultat al evoluției, fără intervenția oamenilor.

Descrierea rasei

Pisicile adulte din această rasă admiră dimensiunea lor mare. Ele sunt considerate cele mai mari printre rasele de casă. Ochi mari expresivi, mustață lungă și urechi cu ciucuri arată destul de original. Maine-Kuns se dezvoltă încet, ajung la maturitate completă cu 4-5 ani. La această vârstă, greutatea pisicii – 11-15 kg, și pisicile – 5-7 kg.

Citește mai mult  Cât de mulți ani păstorii caucazieni trăiesc și ceea ce depinde?

Luați în considerare caracteristicile acestei rase.

 • Ei au o lungă și alungită lungă, cu pomeți mari și un profil exacți. Ochii largi, forma ovală. Broad pod nazal, nas mare, bărbia este exprimat în mod clar.
 • Urechile si ciucuri sunt una dintre caracteristicile izbitoare pe care cu ușurință vă permite să știți rasa.
 • Corpul puternic, rezistent si musculos Maine Coon, coada mare pufos. Lungimea corpului la masculi ajunge la un metru, piept lat, gâtul este medie în lungime. Lungimea cozii este egală cu lungimea corpului.
 • Labele mari, de lungime medie, iar prezența părului între degetele de la picioare labele dă apel suplimentar.
 • Coat este lucioasă și lung, cu o grosime de subpar. Capac Lână constă dintr-un strat hidrofug, care protejează de umiditate, și un al doilea strat de protejare de frig. Pe capul și umerii de parul este scurt, iar apoi corpul este lungit considerabil. Blana este nu numai pe suprafața interioară a membrelor posterioare.
 • Culoarea se caracterizează printr-o varietate de culori: alb, crem, negru, roșu aprins, cu dungi, broască țestoasă și multe alte culori. Conform standardelor din rasa, numai ciocolata, siameza si culorile violet nu sunt permise. Culoarea ochilor este de la verde la nuanțe de aur, indivizii de culoare lumină cel mai adesea cu ochi albaștri, uneori multicolora.

colorat soiuri

Culoare roșu clasic Maine Coon este un solid de culoare roșie. Așa numita uniformă de culoare lână – cărămidă luminoase sau portocaliu saturate. Astuparea culoare alba, benzi și divorțuri pe corp, coada, labe și capete.

Experții alocă următoarele soiuri de culoare de culoarea rasei:

 • Tiger – Prezența întuneric fâșii clare caracteristice tigri+
 • pestriţ – benzi si pete numerotată+
 • marmură – prezența divorțurilor care apare în lână roșie+
 • fum – Roots firele de păr au o nuanta alba, iar pe vârfurile – roșu.

Fumuriu, la rândul lor, sunt împărțite în:

 • standard – Raportul aproximativ de alb și roșu este 50/50+
 • Chinchilla – în roșu pictat 1/8 parte a părului, orice altceva – în alb+
 • Umbrite – în umbra roșie pictată 1/4 parte din fire de păr.

De multe ori există cazuri de vopsea roșie-roșie cu două culori a COON Maine. În funcție de proporțiile combinației de culoare albă și roșie, din două culori Maine-Kuns sunt împărțite în:

 • Bicolor – Distribuția culorii albe și roșii într-un raport de 50/50+

 • van – numai urechile și capul sunt pictate în roșu, uneori coada+

 • arlechin – Numai câteva locuri roșii sunt vizibile pe corp+

 • Medalion alb – pisică roșie, cu un loc alb frumos pe piept și șosete albe de pe picioare+

 • Alb tuxedo – Culoarea roșie în tot corpul pisicii, cu excepția unui guler alb și a șosetelor albe pe picioare.

Caracter și obiceiuri

Aceste pisici gigantice domestice la prima vedere par a fi aspre. În ciuda acestui personaj, ei au minunat. Ei se înțeleg perfect cu copiii și cu alte animale de companie. Maine Kuna este numit pe bună dreptate, animale de companie perfecte – acestea sunt foarte dedicate proprietarilor, pacient și delicat, dar, în același timp blând și sensibil. Maine-kuna arată rareori agresivitate, subliniind în același timp strict granițele „străin lui“.

Citește mai mult  Big Acvarii: cum să executați și aranja?

Pisicile din aceasta rasa se va potrivi cu oameni chiar aglomerate. Ele sunt auto-suficiente și undemanding, chiar și în timpul absenței proprietarilor se vor găsi. Animalele de companie va fi fericit să se stabilească în apropierea proprietarului și se va urmări, fără a distrage atenția de la afaceri interne. Și totuși, separarea pe termen lung care se confruntă cu greu.

Lăsând Maine Kuna o casă, asigurați-vă că pentru a avea grijă ca el poate face ce să facă în timpul absenței proprietarului. Necesitatea de a cumpăra mai multe jucării interesante pentru el, astfel încât animalul nu trebuie să dor.

Activitatea manifestă moderat, de multe ori place să se înmoaie pe canapea. instinct de vânătoare bine dezvoltat le face excelent șobolani. Activitatea la indivizii se păstrează până la realizarea de 5 ani, apoi treptat în declin, jocuri care sunt din ce în ce încep să prefere repaus măsurat și de somn. În același timp, instinctul de vânătoare cu vârstă nu tam-tam nu, urmări și prinde prada ei vor fi cu aceeași perseverență.

Crescătorilor sunt apreciate în special în Maine Kuuna următoarele trăsături de caracter:

 • Goodwill+
 • prietenie+
 • răbdare+
 • curăţenie+
 • Adaptarea sub obiceiul gazdă+
 • devotament.

Gazdele nota nivelul ridicat de inteligență în rândul reprezentanților rasei. Animalele se simt bine că poți, și ceea ce nu se poate. Extrem de rar, acestea pot fi remarcat pentru furtul de produse alimentare dintr-un tabel sau o bobină de mobilier. Ei prind perfect schimbarea starea de spirit și nu o fac.

Maine Coon pisica nu se teme de apă și de multe ori cu stropi bucurie atunci când scăldat. Trebuie remarcat faptul că Maine kuna poate comunica nu numai cu meowukanya. Ei publică sunete similare cu chițăit, trilul și ceva ca un tweet. Ei au un limbaj de corp bine dezvoltat, iar lovitura capului lor mare înseamnă o atitudine deosebit de blândă a animalului de companie.

Caracteristici de îngrijire

Pentru a crește o persoană sănătoasă, proprietarii trebuie să țină seama de anumite puncte ale conținutului său.

Nutriție

Feed pentru Maine Kuna ar trebui să aleagă clasa premium. În cazul în care se preferă alimente naturale, atunci carnea cu conținut scăzut de grăsimi, legumele, fructele, cerealele și produsele lactate trebuie să fie incluse în dietă, uneori în alimente, peștele marin fiert și ouăle sunt introduse în alimente. Adult Maine Cuna mănâncă de obicei de trei ori mai multe rase, dar nu din cauza iubirii pentru gluttony, dar din cauza dimensiunilor lor impresionante.

Cu un număr suficient de alimente, pisica nu va interesa niciodată plăcuța principală, nu se încadrează la furt din masă sau cerșind.

Grija de lână

Faceți lână frumos ajutor Perie regulată de metal cu dinți frecvenți. Această procedură este recomandată pentru a fi efectuată de 2-3 ori pe săptămână, iar în timpul perioadei de molidare – zilnic. O atenție deosebită trebuie acordată coada chic a animalului de companie. Bătarea necesară nu mai mult de o dată la fiecare 1,5-2 luni, cu aplicarea obligatorie a șamponului pentru animale cu părul lung.

Trebuie să vă ocupați de înot atunci când pisoiul este încă mic, deci va fi mai ușor să se obișnuiască cu procedura.

Toaletă felină

De la toaleta corectă de pisică depinde de casă și de bunăstarea animalului. Disconfortul în ceea ce privește nevoile de referință afectează în mod negativ auto-ființa unui animal de companie. Toaletă pentru acești giganți este mai bine de a alege Cel mai mare, deschis sau grila. Casa de toaletă va fi incomod, iar umplutura se va usca în ea mult mai mult.

Citește mai mult  Descrierea și conținutul pisicilor albe scottish

Vaccinare

Animalele de companie trebuie neapărat să efectueze vaccinarea în timp util. Orice semn deranjant, dacă există o întrerupere a digestiei, respingerea de alimente sau de mers sigur, sunt un motiv pentru a vizita medicul veterinar.

timp liber

Maine kunam trebuie să mențină un stil de viață activ. Ele sunt recomandate de multe ori mersul pe jos in aer liber, aranja distractiv cu bile și alte jucării. Singuratatea nu este cel mai bun reflectat pe caracterul și aspectul animalului. La locul habitatului său, este necesar să se construiască un dispozitiv pentru ascutit gheare și propria zonă de recreere.

normele de igienă

Igiena joaca un rol important în îngrijirea. curățarea regulată a urechilor, Grija pentru gheare și îmbăiere vor face animalele de companie cu un adevărat frumos.

Ochii după cum este necesar pentru a curata de mucus. Acesta este îndepărtat cu ajutorul unui tampon de bumbac, umezit în slăbiciune.

Este interzisă utilizarea unui mușețel ca soluție – elementul de fixare a ochiului este posibilă din ea.

Curățați urechile de acumularea de sulf este recomandat de soluții speciale (vândute în farmaciile veterinare și magazine pentru animale de companie) și discuri de bumbac. Folosirea bețișoare de bumbac nu este de dorit, deoarece acest lucru poate duce la un prejudiciu animal. După finalizarea procedurii de curățare, este de dorit să toarne orelist unei pulberi speciale care previne infecția cu căpușe.

Ghearele nevoie de montare periodică. Prea diferite, ele pot provoca senzații dureroase animale. Pentru montare, se folosesc foarfece rotunde speciale, care sunt cele mai sigure pentru navele din ghearele feline. Este necesar să se vadă lumina, în care se află capilar și tăiat cu grijă vârful gheara la un unghi mic. În cazul în care nava nu este vizibil, apoi se taie pe ușor, la întâmplare.

Selectați numele

selecție Nume – sarcină destul de dificilă. De multe ori proprietarii de a alege un nume pentru animale de companie, concentrându-se pe culoarea de culoare sale. Cele mai multe nume comune sunt:

 • portocale+
 • Tigru+
 • Lyon+
 • Aur (sau Goldi – pentru fata)+
 • Caisă+
 • Piersică+
 • Garfield+
 • vulpesc.

Trebuie remarcat faptul că numele este foarte important. Trebuie să se înțeleagă că opțiunile afectuosi si amuzante sunt bine potrivite pentru pisoi, dar atunci când animalul de companie creste in prezenta gigant, ei vor pierde relevanța acestora. Prin urmare, atunci când aleg un nume, poti sa te uiti aproape de natura animalului de companie.

  Următoarele denumiri sunt armonioase:

  • Archie+
  • Alice+
  • Inteligent+
  • Max+
  • Sincer.

  Pe particularitățile roșu aspectul Maine kunov next.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Narcisa Raescu

  Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: