Tunsoare West Highland Terrier alb: Cerințe și tipuri

Tunsoare West Highland Terrier alb: Cerințe și tipuri

West Highland Terrier alb tunsoare are propriile caracteristici și cerințe. Există mai multe tipuri de tunsori care sunt proiectate pentru cariera de expoziție și de uz casnic.

Caracteristici de tundere

Tunderea ia cerere mare în rândul proprietarilor West Highland Terrier alb. Această procedură este smulgerea o uniformă a părului ishing. Cu ajutorul tundere, puteți păstra strat rigid de câine în perfectă stare. De multe ori proprietarii apelează la Ușor tundere, în care toate rampants moarte cu deficiențe de vedere sunt îndepărtate cu o captură curat doar în partea de sus a firelor de par.

Condiții de viață lână rămâne neatinsă. Această opțiune de îngrijire lână este potrivit pentru sezonul rece, pentru că după îndepărtarea lână moarte, straturile rămase pot fi aliniate folosind o mașină de scris.

Numărul de păr retractabil depinde de regularitatea procedurii. În cazul în care marja de ajustare se efectuează în fiecare lună, aproximativ 15% este eliminat.

În cazul în care se realizează tăierea ușoară, intervalul maxim dintre tunsorile ar trebui să fie de 3 luni (30% este curățat). În caz contrar, cu un număr mare de păr de la distanță, animalul va deveni defect și neatractiv. Dacă faceți grija corectă a încărcăturii, nu va cădea în Chatins, intră în. O astfel de lână protejează calitatea câinele de vreme rece, căldură și alte condiții meteorologice. Terrierul alb „observat” West Highland nu va fi atât de greu, înghețați și dobândiți aspectul curat.

Tunderea poate fi de mai multe specii.

 • Plaoking. Este un vârf în care se aplică numai degetele.

 • Stripping. În timpul acestui complot, Maestrul folosește o stripare specială cu cuțit.

 • Plac. Capacul părului este îndepărtat folosind o mișcare ascuțită și rapidă.

Reguli de bază de tăiere

Tunsoarea de la West Highland White Terrier ar trebui să fie efectuată în conformitate cu regulile.

 • În primul rând, animalul trebuie să fie pieptănat folosind o perie de la o coadă la coadă. După aceea, pieptănare se realizează în direcția verticală pe stomac și labe.
 • Dacă proprietarul nu are experiență în tăiere, nu trebuie să utilizați cuțite speciale pentru a elimina rănirea câinilor. Cel mai bine este să acumulezi degetele.
 • O cantitate mică de pulbere pentru copii vă permite să îmbunătățiți prinderea.
 • După ce au fost organizate activitățile pregătitoare, puteți să vă capturați mâna stângă la pliul din piele, tragându-l. Datorită acestor acțiuni, cele mai lungi fire de păr vor fi vizibile. Este mai convenabil să le capturați cu un deget mare sau index al unei alte mâini.
 • Mai multe linii de păr trebuie capturate, după care au fost trase pe ele însele.
 • În primul rând, spatele (variind de la greabăn și la coadă). În aceste zone, lâna crește rapid, deci trebuie să reducă în mod regulat.
 • Când se acumulate, lâna trebuie să fie constantă. Acest lucru va lua în considerare rezultatul procesului.
 • Bang este tăiat frumos cu foarfeca, dupa care parul de pe urechi este eliminat. Lasă un centimetru de la vârful urechilor. Este recomandabil să ceară asistentului să dețină capul Terrier-ul pentru a se asigura o tunsoare elegant.
 • Lână pe piept și gât trebuie să taie cu ajutorul foarfece de frezat.
Citește mai mult  Pisicile înțeleg discursul uman și modul în care este exprimată?

Expoziție Grooming

Pentru prima dată, tundere nu este în întregime, ci printr-un singur fir de păr. Puppy va arata neingrijit, dar această procedură este o parte integrantă pentru măcinarea. Acest lucru se datorează faptului că stratul de aceasta rasa este pe deplin pregătită pentru tunderea pentru o perioadă de 4-6 luni. În cazul în care proprietarul face apel la 2,5 luni la mire, sub lână dezordonate o nouă, mai dură și scurt.

Specialistul va elimina parul rămas din prima dată, iar animalul va dobândi un aspect care va fi pe deplin apropie de expoziție. Procedura nu este suficient, mai multe vizite vor cheltui pe crearea unui strat, dar de fiecare dată când va fi capabil de a lucra cu lână mai puțin timp, iar animalul va deveni mai clare cu privire la alți reprezentanți ai raselor plasate în reviste glossy.

În cazul în care proprietarul nu a se angaja în lână de companie său timp de șase luni, firele de păr copleșit va cădea în timpul măcinare, iar câinele va deveni chel.

Din acest motiv, expertii recomanda sa se apropie procedura pentru îngrijirea părului lor de patru prieten cu responsabilitate, în cazul în care este planificată cariera expoziție. Prima lucrare a încărcăturii este produs atunci când catelul este executat 1 luna. Tradițională „Crizantema“ de pe cap este creat doar trăgând. Paws și „fusta“ nu atingeți.

Proceduri de igienă pentru piept de san – acestea sunt evenimente obligatorii. manipulări zilnice vor fi necesare, cu care fata este sprijinit. Așa că lâna rămâne albă ca zăpada, puteți utiliza carbonat de calciu cu acid boric. Acestea trebuie să fie frecat în lână, după care să procedeze la pieptănare o perie din păr natural.

Citește mai mult  Ce alimente este mai bine hrănire Labrador?

Pe urechile hairproof trebuie să eliminați timp de 14-15 săptămâni înainte de expoziție.

Schema de expoziție rectificare:

 • Lungimea parului pe partea de sus a corpului (de la greaban la coada) ar trebui să fie de 4-5 cm+
 • Parcelele de pe gât, pe părțile laterale ale gâtului, până dreptul la umăr artroplastii trebuie să prindeți pe scurt+
 • Creasta de păr ar trebui să fie de 5 cm, trecerea de la gât la greaban ar trebui să formeze un arc neted+
 • Boc și sedan bug-uri rămân scurt+
 • coatele sunt conectate în așa fel încât ajustajului a fost vizibil+
 • „Fusta“ ar trebui să înceapă cu o conexiune la cot cu cel mai înalt punct de cerneală+
 • Tranziția de la lână scurt la lung trebuie să aibă o finețe+
 • Numai firele de păr sunt conectate lipirea pe labe+
 • în jurul deschiderii anale și pe partea din spate a coastei sunt lăsate blană scurtă.

Opțiuni Strezhek

Pentru expoziții există o singură opțiune numită Creșterea îngrijirii. Unii proprietari studiază opțiunile non-standard care sunt, de asemenea, potrivite pentru câinii lor, dar nu sunt potrivite pentru standardul de rasă. Puteți alege tunsori ale altor rase și experimentarea asupra animalului dvs. de companie, dar experții disting 2 tipuri de păr: pentru expoziție și pentru casă.

Haircut de casă este proiectat pentru câini care nu vor participa la evenimente de expoziție.

Diferă de măcinarea standard a unei lungimi mai scurte de păr, ceea ce face ca acoperirea să fie mai practică. Unii proprietari le-au tăiat animalele sub mașina ce să facă este nedorit. Glowers experimentat recomandă recurgerea la o opțiune similară numai în următoarele cazuri.

 • Când un animal este bolnav de boli ale pielii care sunt în etapele de exacerbare. Nu puteți adăuga pielii deteriorate.
 • Dacă animalul de companie nu a conectat niciodată, iar vârsta este mai mare de 5 ani.
 • Proprietarul ca apariția unui animal.
Citește mai mult  Aquarium Lemongrack Plant: Alegerea, în creștere și reproducere

Puteți scurta pur și simplu lungimea de lână, crearea de forme dreptunghiulare, fără a recurge la forma capului „Crizantema“. De asemenea, proprietarii de câini rasa astfel de experimente sunt cu breton, subliniind podeaua lui pentru animale de companie.

Despre cum se face tunsoarea de la West Highland White Terrier, uita-te.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: