Varietate de feed de summit

Varietate de feed de summit

Orice persoană care are un animal de companie este interesat de starea lui de sănătate puternic, astfel încât produsele alimentare trebuie să conțină toate elementele necesare, vitamine și minerale. Piața oferă o gamă largă de produse pentru pisici și câini de la diferiți producători. O atenție separată ar trebui să se acorde hranei summitului producătorului canadian, care aparțin clasei premium. Atenția dvs. este invitată să se familiarizeze cu dieta pentru animalele de companie domestice.

Avantaje și dezavantaje

Summit-ul este produs în Canada, dar sunt livrate cu mult dincolo de limitele sale. Acest produs a reușit deja să câștige popularitate și încredere în rândul proprietarilor de animale de companie. Hraneste aparțin clasei Holistic, care vorbește deja despre bună calitate, naturalitate și alte avantaje cu care.

Sub această marcă a produs o nutriție echilibrată pentru pisici și câini. Unul dintre beneficiile producătorului este utilizarea echipamentelor moderne la fabrici, datorită faptului că componentele utile ale ingredientelor sunt păstrate mult timp. Favoritul de casă va primi toate elementele necesare în care are nevoie organismul.

Ca parte a numai produse naturale, pește proaspăt și carne, uleiuri vegetale și un complex de vitamine. Principala sursă de proteine ​​este fie carne proaspătă de animale și păsări sau pești. Pet imunitate întărește minerale chelate, lână devine frumos și mătăsos, și piele – din cauza sanatoasa pentru acizi grași Omega. Printre ingredientele, puteți găsi produse care sunt antioxidanti naturali, și laminaria afișează toxine și acizi grași saturați organismului cu fier.

Consumatorii atrage, de asemenea, că producția de gluten și nu sunt utilizate în producție, care poate provoca o reacție alergică la un animal de companie. Ca parte a conservanților extrem de naturale, vitamine si minerale complexe, iar costul este disponibil pentru toată lumea.

Astfel, este sigur să spun că Summit-ul de cumpărături deținător de brand merită o atenție separată. Un prieten cvadalon va fi mulțumit de o asemenea mâncare de înaltă calitate și gustoasă, care va restabili, întări sistemul imunitar și va da energie. Produsele sunt oferite în pachete de mase diferite pentru ușurința de alegere.

Citește mai mult  Neon pește: soiuri, alegere, de îngrijire și de reproducere

În ceea ce privește deficiențele, sortimentul este minim, iar pisicile pentru pisici sunt reprezentate doar într-o singură instanță, dar se poate schimba. De asemenea, produsele summit-ului nu pot fi găsite în toate magazinele de animale de companie, trebuie să încerce să găsească alimente pentru animalul dvs. de companie. Restul feed-ului și-a demonstrat deja calitatea și beneficiul în practică, astfel încât acestea pot fi considerate în condiții de siguranță ca o putere completă pentru pisici și câini.

Revizuirea hranei pentru câini

Furajul de clasă holistică uscată sunt reprezentate de o companie în mai multe opțiuni, trebuie să vă familiarizați cu ei în detaliu. Trebuie remarcat faptul că marca combină ingrediente de înaltă calitate în fiecare dintre produsele sale, astfel încât gustul natural și valoarea nutritivă maximă sunt garantate.

Carne proaspătă vine cu ferme, este natural, producătorul a refuzat să utilizeze produse secundare, coloranți artificiali, nu utilizează soia, porumb și carne, care a fost cultivată pe hormoni.

Puppy Rețetă DF Seria este creat pentru căței, există o mulțime de veveriță în ea sub formă de somon, carne de pui și de miel. Compoziția acestui furaj pentru copii de până la 1 an include un pui deshidratată, ovăz, orez brun cu orz, care sunt carbohidrați, grăsimi animale, oua, semințe de in, ulei vegetal, un set de elemente utile și un complex de vitamine A , E și D3.

Toate alimentele uscate din această serie conțin uscate, extract de drojdie de rozmarin și o Schidiger Yukku, care reduce mirosul neplăcut al excrementelor.

Următorul în lista de furaje pentru câini – Large Breed Rețetă DF, care a fost proiectat pentru animalele de companie din rasele de talie mare. De asemenea, utilizează mai multe tipuri de carne, și anume somon, miel cu carne de pui, care saturează organismul cu cantitatea necesară de proteină. De asemenea, există produse în rolul de antioxidanți, pre și probiotice, acizi grași. În plus față de carne, la pupa există ovăz, orez, orz și adăugat secară, care nu se află în alte serii de brand, aroma naturala de pui, fibre, semințe de in, alge, clorură de potasiu și sodiu, complex de vitamine si minerale.

Prin urmare, o astfel de alimente nu este doar stinge foamea, dar va face lână de companie netedă și mătăsoasă, da energie în cazul în care câinele este antrenat foarte mult, și va crește, de asemenea, starea ei de spirit, care este la fel de important pentru orice animal de companie.

Unii proprietari se confruntă cu problema unui set de exces de greutate într-un câine. Acest lucru se întâmplă din diferite motive, poate animalul a trecut un tratament serios sau este sterilizată sau procese metabolice depreciate în organism. Într-o astfel de situație, este necesar pentru a ridica alimente cu grijă deosebită, acordând o atenție la compoziția ingredientelor.

Citește mai mult  Plante de acvariu Anubias: tipuri, conținut și reproducere

Summit-ul a dezvoltat o serie de câini care au nevoie pentru a controla greutatea – hipocaloric Rețetă. Principalele ingrediente sunt miel, chickel și somon. Nu există nici soia, porumb sau grâu, doar câteva specii de crup, leguminoase, ulei de floarea soarelui, produse care conțin fibre, laminaria, in, vitamine și minerale, precum și extract de drojdie.

În toate feed-urile producătorului canadian, există zinc, fier, calciu, magneziu și o serie de alte elemente utile pentru orice creatură vie.

Dacă aveți un câine adult de o rasă mare sau gigant, Puteți alege Adult Rețetă DF hrăni cu somon, carne de miel și pui, care va dori cu siguranta prietenul tau cu patru codalbul. În caz contrar, compoziția este la fel ca și celelalte holotatics ale acestui producător, care este un avantaj, deoarece fiecare serie include substanțe nutritive necesare pentru organism, micro și macroelemente, precum și vitamine și aditivi minerale, astfel încât câinele va fi sănătos, energic și plin.

Caracteristici ale alimentelor feline

Compania a reușit în producția de furaje câine de înaltă calitate, dar a avut grijă de animalele de companie mici – pisici. În ciuda faptului că, în sortimentul doar un singur tip de produs, aceasta poate deveni o alegere minunata pentru o dieta de un animal de companie domestice.

Alimentare Interior Cat Reteta CF este format din curcan și somon, există, de asemenea, carne de pui deshidratată. Acesta include orez întregi, fulgi de ovăz, cartofi cu mazăre, arome naturale, un set de elemente utile de clorură de potasiu, acid fosforic, clorură de sodiu și un complex de vitamine și minerale. Produsele includ biotină, taurină și riboflavină, extract de drojdie și rădăcină de cicoare uscată.

Citește mai mult  Caracterul și obiceiurile lui Maine Kunov

Trebuie remarcat faptul că principalul avantaj al dietei feline este că îndeplinește standardele AAFCO.

În furajele există acizi grași saturați și nesaturați care sunt în somon și grăsime de pui. Nu există grâu și porumb, care în multe animale provoacă o reacție alergică, astfel încât o astfel de nutriție este ideală pentru pisicile cu digestie slabă. Producătorul alege exclusiv antioxidanți naturali și conservanți. Costul produsului este disponibil pentru toată lumea.

Dacă vă decideți să schimbați dieta animalului, ar trebui să o facă treptat, astfel încât animalul este utilizat pentru un produs nou. Numeroase comentarii consumatorilor despre Summit-ul sunt pozitive, ca produsele îndeplinesc standarde și cerințe ridicate, este format din ingrediente naturale și nu conține conservanți artificiali sau gluten, ceea ce este important. Practica a demonstrat că alimentarea mărcii scade la gustul de câini și pisici, astfel încât să puteți lua în considerare în condiții de siguranță o astfel de dieta pentru prietenul tau cu patru perechi.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: