Varietatea de hrană uscată pentru pisici Purina One

Varietatea de hrană uscată pentru pisici Purina One

Toate Purina Un furaj conține ingrediente naturale, de înaltă calitate, care oferă o valoare nutritivă ridicată, gust impecabil și de îngrijire cu privire la starea animalului. În rețetele, producătorul folosit carne proaspătă, astfel încât produsul este ușor de absorbit, și a fost, de asemenea, atractiv pentru pisici. În plus, toate produsele PURINA ONE sunt libere de OMG-uri.

Particularități

În Purina hrana felinelor uscat ONE o mulțime de ingrediente utile.

 • Ouă – sursă de proteine, care este usor absorbit.
 • Cartofi – o sursa excelenta de carbohidrati si fibre, stimuleaza digestia. Pregătirea adecvată a cartofilor, înainte de preparare conduce la faptul că textura ei ajută la curățarea dinților și bine afectează gingiile.
 • Rozmarin – un natural „conservant“, care ajută la păstrarea prospețimea și gustul hranei pentru animale. sursă valoroasă de antioxidanți. Acid Rozmarinul este benefic asupra stomacului, stimulează digestia.
 • Cicoare – sursa de fibre, susține tractului gastro-intestinal si digestia.
 • Prebioticele – Sprijinirea Sistemului Immunist.
 • Rice este o sursă naturală bogată în carbohidrați, conține fosfor, calciu si fier.
 • Citrice Extracte – antioxidanti naturali.
 • Dovleac – sursa redus de calorii vitaminelor A, C, beta-caroten, fibre, potasiu, zinc, calciu și magneziu. Fibrele conținute în dovleac absorb apa și de a îmbunătăți starea stomacului. De asemenea, conține antioxidanți.
 • Morcovul este bogat in beta-caroten, vitaminele A, C, K, precum și potasiu și fibre de. Oferă un efect benefic asupra ochilor și a pielii.
 • Merișor – utilizate ca prevenirea inflamației tractului urinar. ajusteaza perfect pH-ul urinei și are un efect antibacterian.
 • Un mar este o sursă excelentă de vitamine A și C, precum și antioxidanți. Conține pectină, care este necesară pentru distrugerea lanțului acizilor. Ajuta sa scape de toxine, afectează mușchii și sistemul imunitar.
 • Spanacul – contine fibre, antioxidanti si fier. Vitamina K, care se află în spanac, afectează perfect creșterea corectă și starea oaselor.
Citește mai mult  Caracteristicile de reproducere a spinii

Sortimentul de produse alimentare pentru pisici adulte

Purina One Dualnature Carne de vită – pentru animalele adulte acasă, conține spirulină naturale și oferă o combinație interesantă de două tipuri de granule. Acesta este un prânz echilibrat de 100%, care se va bucura de animalele de companie. carne de vită bogată și plină de nutrienți esențiali.

Spirulina este o componentă naturală care ajută la menținerea funcționării normale a sistemului imunitar.

Purina One Dualnature Merișor și pui – pentru animalele de companie pentru adulți, conține afine și nu conține arome artificiale, coloranți și conservanți. Cranberry este cunoscut pentru efectul său pozitiv asupra sănătății.

Purina One Dualnature Merișor și somon – pentru pisici sterilizate și pisici castrați. Mâncarea este bogată în somon și nu conține arome.

PURINA ONE DUALNATURE de pui – o combinație unică de granule solide și crocante cu bucăți suculente. Conține proteine ​​de înaltă calitate și este o sursă bună de aminoacizi pentru a sprijini starea generală a sistemului digestiv.

Carne de vită Purina Un adult cu cereale integrale – o soluție ideală pentru pisicile care au caracteristici în nutriție.

Purina un sterilcat somon și grâu – ajută la castrarea și sterilizarea pisicilor în menținerea greutății perfecte și a setului de mușchi. Potrivit pentru animale în vârstă de 1 an la 7 ani, având o greutate mai mare de 3 kg.

Purina un strat și pui de păr și cereale integrale – Această nutriție vă permite să mențineți pielea și lâna în stare bună.

Purina o curcan sensibilă și orez – Unele pisici au un tract gastrointestinal mai sensibil, piele blândă și sunt foarte pretențioși în problema alimentară. Acest produs este ideal pentru astfel de animale domestice.

Citește mai mult  Cum de a determina colțul de podea?

Purina 1 Turcia interioară și cereale – Pentru pisicile care iubesc să fie acasă, se simt în siguranță în ea.

Ei petrec mult timp pentru curățarea lânii, atât de vulnerabile la problemele cauzate de acumularea de lână în tractul gastrointestinal.

Purina un somon și cereale adulte – pentru animale energetice în floare completă.

Purina un pui adult și cereale întregi – pentru pisicile care conduc un stil de viață activ, care necesită o serie de substanțe nutritive diferite: aminoacizi, proteine, acizi grași și carbohidrați, vitamine, minerale și apă.

Purina un senior 7+ – alimente uscate în mod specific pentru a satisface nevoile nutriționale ale pisicilor vârstnice – peste 7 ani. Acest produs oferă o nutriție optimă a animalelor. Formula Bifidensis Dual Defense este responsabilă pentru protecția dublă a sănătății – din interior și exterior. Rețeta echilibrată conține 24 de vitamine și minerale, mărește tonul și consolidează rinichii.

Prezentare generală a produselor pentru pisoi

Purina un pui de junior și pisoi întregi au cerințe de hrană foarte ridicate, astfel încât organismul să poată face față ratei de creștere rapidă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: