White Husky: Caracteristici reguli de colorare și îngrijire

White Husky: Caracteristici reguli de colorare și îngrijire

Husky este considerată cea mai populară rasă de câini, cel mai adesea astfel de animale de companie dobândesc sport și oameni activi care preferă să-și petreacă timpul liber dinamic. În ciuda faptului că animalele din această rasă sunt reprezentate în diferite culori, Husky alb folosește cea mai mare cerere, care diferă nu numai cu o vedere spectaculoasă, ci și un caracter bun.

Agresivitate

Nu este agresiv

(Nota 1 din 5)

Linka

Foarte inalt

(Nota 5 din 5)

Sănătate

Bun

(Nota 4 din 5)

inteligență

Inteligent

(Nota 4 din 5)

Activitate

Foarte inalt

(Nota 5 din 5)

nevoie de îngrijire

Înalt

(Nota 4 din 5)

Costul conținutului

Peste media

(Nota 4 din 5)

Zgomot

Mic de statura

(Nota 2 din 5)

Instruire

Greu

(Nota 2 din 5)

Prietenie

Prietenos

(Nota 4 din 5)

Atitudinea de singurătate

perioade scurte

(Nota 2 din 5)

calități de securitate

Lipsiți

(Nota 1 din 5)

* Caracteristica rasei „Husky” Fondat privind evaluarea experților site-ului și feedback-ul de la proprietarii câinelui.

Istoria apariției

Rasa de Husky alb a apărut cu mult timp în urmă – cu mai mult de o mie de ani în urmă. Ea a adus-o de pe oamenii de pe teritoriul Siberiei de Est și de Nord. De vreme ce așezarea oamenilor a fost departe de civilizație, puținerea stâncii a fost perfect păstrată timpului nostru. La începutul secolului al XX-lea, Goldenefielders din America, care au participat la curse de câini, imediat au atras atenția asupra acestor câini și le-au cumpărat cu mai multe duzini, după care Husky a apărut în SUA. În ceea ce privește Rusia, specia a fost livrată pe teritoriul său din Belgia și Republica Cehă numai în 1995.

Descriere

Alb Husks sunt considerate nu numai un satelit bun, dar, de asemenea, un prieten adevărat de încredere. În ciuda faptului că aceste animale de companie sunt familiară, sângele câinilor de nord și lupi curge în venele lor. Câinele acestei specii are dimensiuni medii, este rapid, ușor și se mișcă elegant. Un animal are un corp destul de compact cu lână superbă, astfel încât animalele pufoase să nu lasă pe nimeni indiferent. urechilor cainelui au o dimensiune medie, în afară, acestea sunt în picioare, de formă triunghiulară, coada bine omis.

husky lui de sex feminin poseda un har special, ei au un caz fragil și rafinat. În ceea ce privește bărbații, ei arată cu curaj din cauza unor oase musculare puternice. Ca reguli, La greabăn, animalele de companie ajung la mai mult de 60 cm, greutatea lor variază de la 25 la 28 kg.

Zapada husky alb are un trunchi ușor alungit, așa Aceasta rasa se referă la un format dreptunghiular. Capul într-un animal este unwarked cu buzele ușor înăsprit. Caracteristica principală a acestui caine este ochii migdalati a caror culoare poate fi diferit. Cel mai adesea între reprezentanții speciei acestea sunt maro, dar există, de asemenea, persoanele cu ochi albastri. Ar trebui să acorde atenție faptului că Ambii ochi pot fi aceeași sau diferită (un albastru și cealaltă – Cary).

Gâtul la animale este curbat și destul de puternic, lamele sunt curățate. Piept în formă de butoi. Pieptul are de obicei o plinătate medie, care permite ca câinilor să se miște liber, în timp ce organele interne nu sunt patuite în timpul conducerii. Membrele lucrătorilor albi frumos sunt livrați moderat, drept și plasați în paralel relativ unul față de celălalt. În plus, Husky sunt posesori de șolduri puternice.

Picioarele albe Husky sunt perfect adaptate la mișcarea pe drumurile acoperite de zăpadă, deoarece zăpada nu se blochează niciodată între tampoane. În timpul animalelor de funcționare, animalele se mișcă Allyur, se mișcă foarte ușor, repede, care arată ca „zboară” deasupra pământului. În timp ce mișcarea, echilibrul este menținut datorită coadă care este întotdeauna îndreptată.

Cojile de culoare albă apar în natură mult mai rar decât reprezentanții un alt colorant. Ei arata spectaculos și fascinant. Trebuie remarcat faptul că astfel de câini nu sunt albinoși, deoarece acestea au un maro inchis sau nas negru și pigmentarea pe buze conform standardului.

cățeluș de culoare albă se poate naște numai la perechea, în cazul în care tatăl și mama sunt purtători ai unei gene albe de zăpadă, în timp ce ei nu sunt cu neapărat o culoare albă. Pentru crescătorii de câini novice, experții recomandă utilizarea unui pachet de exclusiv părinți „albe“. Aceasta va crește probabilitatea ca într-un singur gunoi va fi complet alb toți puii. Copiii sunt caracterizate de o sănătate bună și rapid traineled în formare.

Caracter și comportament

Reprezentanții rasei hassiness au un caracter bun blând și nu prezintă agresivitate în raport cu alte animale și oameni. Caracteristica principală a acestor caini este nivelul ridicat de inteligență: Ei sunt capabili să facă în mod independent decizii și să evalueze orice situație. În plus, animalele sunt bine dezvoltate „de funcționare“, calități, atât de des în timpul ei merge „trage“ proprietarul lor în lesă înainte.

Pentru a regla un astfel de comportament de câini, trebuie să tren de la o vârstă fragedă, acest lucru va facilita și mai mult interacțiunea dintre animale de companie și proprietarul.

Husky – animale extrem de sociabile, care necesită o mulțime de îngrijire și atenție. Aceasta rasa apartine mustața, pentru că în trecutul îndepărtat, câinii aproape constant interacționat unele cu altele în timpul deplasării în săniuș. În cazul în care comandantul de animale de companie care nu-l poate oferi pentru a asigura prezența unei turme, el devine „steins“ pentru un câine.

frumusețile alb-zăpadă au activitate fizică ridicată și sunt mereu în căutarea pentru oportunitatea de a-l verse. În casă, animalele se comportă perfect, afectuos cu copii, prieteni cu alte animale de companie. Singurul minus al acestei rase este instinctul de securitate pierdut, din acest motiv că nu pot fi bodyguards buni.

Alimente și îngrijire

Hoturile albe sunt foarte solicitante de îngrijire, astfel încât ei necesită în mod constant atenția stăpânului lor. Acest lucru nu ar trebui să sperie crescătorii de câini de novice, deoarece pentru conținutul acestor animale de companie nu este necesar să avem anumite abilități. Cel mai important lucru este că animalul de companie este întotdeauna prevăzut cu o nutriție echilibrată și a avut o specie bine păstrată (lână strălucitoare).

Regula principală în conținutul de husky este pietricla regulată a lânii, care poate fi efectuată utilizând un pieptene speciale sau o creastă metalică. Datorită acestui fapt, este posibil să se salveze un animal din excesul de pufos în subsol. Pe parcursul perioadei, această procedură se efectuează de două ori pe zi, în timp ce acordând o atenție deosebită corpului, guler, luxuriant „pantaloni“ ale animalului.

Pentru a face mai ușor pentru pieptănat în timpul molting, experții li se recomandă să achiziționeze un dispozitiv special, numit pojo -.

in afara de asta, Husky nevoie să se scalde, fă-o rar – o dată pe trimestru. Deoarece lână albă de zăpadă este de multe ori murdar pe vreme ploioasă, în plimbările este recomandat să poarte o salopeta pelerina de ploaie pe un animal de companie. În ceea ce privește iarna, în acest moment al anului, câinii pentru mersul pe jos pe stradă, nu trebuie să fie izolate, deoarece acestea nu sunt încrunta.

Pentru scăldat proceduri, cel mai bine este de a folosi special destinate pentru lână șampon alb. Acesta vă permite să salvați o culoare alb-zăpadă și protejează împotriva apariției de pigmentare galben pe lână.

iubirile Husky să meargă outdoer. Într-o iarnă cu zăpadă înainte de mers pe jos pe stradă, trebuie să purtați accesorii luminoase (formatori sau gulere), le va permite să observe rapid pe un fundal alb comun. Deoarece reprezentanții acestei rase pot scăpa de pe proprietar, Ei nu sunt recomandați să meargă fără o leșie. Văzând un alt câine sau un animal mic, coji imediat le-au lovit.

Frecvent de mers pe jos de companie poate numai pe teritoriile înrădăcinate, dincolo de oraș (în pădure și câmpuri), animalul poate fi eliberat dacă este instruit pentru echipă „pentru mine!”.

Un rol important în conținutul de joacă albe husky și un tip de putere selectat corect. Constituind regimul alimentar al animalului, este necesar să se respecte regulile.

  • Câinele acestei specii este interzis categoric alimentelor „din tabel”, trebuie selectat meniul, având în vedere prezența tuturor elementelor și substanțelor necesare în produse.
  • PET ar trebui să mănânce întotdeauna într-un program care ar trebui respectat cu strictețe. Persoanele adulte dau doar mâncare de două ori pe zi. Dacă nu respectați frecvența de hrănire, aceasta va afecta starea de sănătate a animalului.
  • rația zilnică de Husky ar trebui să constea de nutriție naturale și hrana pentru animale (fabrica) uscat. În același timp, hrana uscata este cel mai bine pentru a obtine o clasa super-premium: aceasta include o carne de miel, curcan și pește. După hrănirea câinelui, este necesar să se ofere apă proaspătă, accesul la care ar trebui să fie permanent. În cazul în care proprietarul preferă să hrănească animalul de companie cu produse naturale, atunci echilibrul fiecărei porțiuni ar trebui să fie controlat. Este permisă să dea fructe, legume, pește marin, produse de acid lactic, carne crudă, precum și verdeață.
  • Achiziționarea unui catel la crescător sau în grădiniță, este necesar să vă întreb cum a fost hrănit în grădiniță și nu își schimbă dieta familiară pentru prima săptămână. Pentru a hrăni câinii mici, este necesar să se trateze cu mare responsabilitate, altfel alimentele greșite le pot perturba tractul gastrointestinal.

educatie si antrenament

Înainte de a vă decide cu privire la achiziționarea de Husky White, viitorul ei proprietar ar trebui să fie pregătit pentru faptul că va trebui să se ocupe în mod regulat cu formarea animalelor de companie, deoarece este unul dintre punctele importante ale conținutului său.

Experții recomandă să semneze crescătorii de câini pe clase de grup cu un film care vă va spune și să arătați cum să interacționați cu animalul de companie.

Datorită unor astfel de lecții, un animal de companie poate învăța echipele standard și poate stabili relații de încredere cu proprietarul său. În plus, în timpul taxelor de grup, catelul nu numai că va dobândi noi competențe, ci va putea comunica cu rudele sale, ceea ce este foarte important din punct de vedere psihologic.

După ce copilul crește, antrenamentul obișnuit va trebui să adauge mai multe activități sportive: să poarte un animal de companie pe fizail, cursuri Frisbee, ajili și să învețe diferite trucuri cu el.

În timpul iernii, antrenamentul cu un câine este cel mai bine realizat în acele locuri în care o mulțime de zăpadă, aplicând o săracă și schi pentru o vacanță activă. În timpul verii puteți călători cu un animal de companie pentru oraș, unde să organizați o jogging sau o bicicletă. Coji într-un astfel de test, cum ar fi cursul (care rulează pentru oul mecanic), astfel reușesc să umfle energia excesivă cât mai mult posibil.

Performând formarea câinilor independent la domiciliu, este necesar să se ia în considerare recomandările speciale.

  • Înainte de a ține fiecăruia nouă clase cu un animal de companie, proprietarul său trebuie să meargă pentru absența agresiunii, perseverenței și a secvenței. În nici un caz nu poate fi rupt pe animal și bate-l. În cazul în care proprietarul are o stare proasta, Hüska este imediat senzație și gândindu-mă că sa întâmplat ceva rău.
  • În plus față de antrenamente periodice pe stradă, evenimente educaționale și în casă ar trebui să aibă loc cu un câine. Animale nu ar trebui să strice lucrurile și mobilier în cameră. Pentru a distrage atenția de animale de companie de la „balobiness“, el are nevoie să cumpere jucării speciale, acesta va salva pantofi și mobilier din dinți ascuțiți.
  • Este, de asemenea, considerat a fi o hassiness a unui husky într-o celulă, aceasta este în continuare utilă în timpul călătoriilor de lungă durată. Proprietarul trebuie să predetermină proiectarea unei dimensiuni suficient în avans, în care un adult simțit simțit confortabil și ar putea transforma în mod liber. Este imposibil de a închide animalele de companie într-o cușcă în mod forțat – el trebuie să se simtă în mod independent, că acesta este „teritoriul său“, și nu un loc pentru a pedepsi. Accelerarea procesului de rupere a celulei va ajuta la hrănirea în delicatese ei pentru animale de companie.

Puteți afla despre alb de Husky campanie pe Siberian uitându-vă la următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: