Yorkshire Terrier Mini: descriere și conținut

Yorkshire Terrier Mini: descriere și conținut

Moda dictează condițiile sale pentru tot ceea ce este plin de farmec și drăguț, nu este o excepție și creșterea câinilor. Până în prezent, cea mai populară și cea mai comună rasă de câini sunt Micro York (Mini Yorkshire Terriers), aceste animale de companie fermecătoare pot fi găsite aproape peste tot – variind de la fotografii pe cupe, haine și terminând cu filme bine-cunoscute. Pentru a crește la domiciliu un om frumos, trebuie să cunoașteți regulile pentru conținutul său.

Descrierea rasei

Rasa Yorkshire Terrier Mini a apărut pentru prima dată la începutul secolului al XVIII-lea din Marea Britanie. Destul de ciudat, acest câine de marionetă a fost adus în mod special pentru a prinde rozătoare mici, care a trăit masiv în trimestrele de lucru și la fabrici. În plus, animalele drăguțe au fost păstrate pentru protecția produselor de la șobolani pe fabricile de cusut și adesea produse pentru dăunători de vânătoare în domeniu.

Micro Yorkshire Terrier a avut loc ca urmare a amestecării unor astfel de rase ca Paisli, Malteză Bologna și Chrysland Terrier. Distribuția largă a pinilor super-mini a ajuns la sfârșitul secolului XX.

Câinele micro de câine de pură nu are restricții în creștere și greutate. Este un animal superalativ și prietenos cu o lungă grosieră. Partea medie a individului este de obicei de la 1 la 1,5 kg. În același timp, la vârsta de o lună, un catelus cantareste doar 370 g, în două luni – 610 g, în 3 luni – 850 g, în jumătate de an – 1450 g și un an și jumătate – până la 1,5 kg. Înălțimea în greabăn pot avea indicatori diferiți, de regulă, dimensiunile depind de caracteristicile genetice ale animalului și condițiile de conținutul său.

Pe plan extern, caracteristica animalelor nu este cu mult diferit de reprezentanți ai altor varietăți ale acestei rase, singurul lucru pe care le-au lână lungi, cascada care curge. Nu există nici un standard pentru culoare, ea poate fi atât de roșu-cafeniu și argintiu oțel. În plus, descrierile de rasa pura frumos includ:

 • nas negru+
 • rotunjit Ribrab+
 • înapoi direct și antebraț+
 • pleoape negru+
 • Urechile de marime mijlocie, având formă de V+
 • declanșare.

La fel ca un terrier englezesc, mini caini au ridicat energetic – dacă nu fi leneș și urmăriți aceste animale de ceva timp, ar da impresia că în acest adorabil „Baby Doll“ este o baterie. Animalele de companie cum ar fi rasa diferă jocul, veselia, dar în absența unei atenții constante și a iubirii de a găzdui un Terrier Dwarf Yorkshire devine prea nervos și moody.

Durata de viață a acestor animale de companie nu este strict termenul limită, deoarece depinde direct de condițiile, tipul de dieta, ereditate și mulți alți factori. De obicei, aceste animale de companie traiesc de la 6 la 9 ani.

Caracter și comportament

yorkshire Micro la fel ca reprezentanți ai altor rase, protejează în mod fiabil teritoriul nu numai de la alti caini, dar, de asemenea, de la animalele de companie, care locuiesc cu ei în cartier. Pentru a evita atacurile agresive asupra oamenilor și animalelor, proprietarul avea nevoie de mai mult de la o vârstă fragedă pentru a controla astfel de impulsuri. Yorks a păstrat, de asemenea, instinctul vânătorului, deci Ei pot prinde totul pe drumul lor care a început de la gândaci, fluturi și terminând cu rozătoare, păsări.

Citește mai mult  Totul despre Spanielia

Dacă luăm în considerare natura acestor animale în general, ele pot fi atribuite La creaturi fericite, drăguțe, inteligente și sociabile. Copiii le plac foarte puternic. Se recomandă începerea acestei rase că persoanele care au un nivel ridicat de auto-control, pentru că pentru a ridica un astfel de „livelist”.

Se potrivește cu o astfel de păsărică pentru oameni singuri, el va deveni un partener excelent și un prieten. Singurul lucru care trebuie subjugați pe liderii câinilor liderilor va fi în măsură să fie în același timp proprietar persistent, strict și de îngrijire. În caz contrar, animalul se va transforma în casa principală.

Diferențele de la Yorks obișnuit

În ciuda faptului că York Mini și Yorkul obișnuit sunt varietăți de rasă, reprezentanții acestuia din urmă nu au voie să crească reproducerea și participarea la expoziții. Pe plan extern, diferența dintre animale este în mărime, dacă faci o comparație fiziologic și separat ia în considerare caracteristicile personajului, atunci câinii au diferențe semnificative. Micro Yorks sunt considerate creaturi prea fragile, ele sunt cel mai adesea supuse unor boli și necesită o atitudine grijulie față de ei înșiși.

Mini Jorkry Street nu este atât de lungă și groasă, ca și colegul lor de dimensiuni mari. Greutatea medie a micro-știfturilor este de la 1 la 2 kg, reprezentanți ai Yorks obișnuit pot obține până la 3,2 kg. Comparativ cu yorks standard, a căror viață medie speranței de 12 ani, mini câini trăiesc cât mai mult posibil de 9 ani. În plus față de cele de mai sus, Mini York are nevoie de condiții speciale.

Avantaje și dezavantaje

Mini Yorkshire Terrier-ul se referă la roci decorative. În ciuda faptului că aceste chip-uri au dimensiuni destul de mici, ei sângerează Terrierul formidabile. Se crede că ușor să aibă grijă de câini de talie mică, dar în realitate nu este, deoarece conținutul lor poate fi unele dificultăți. Reprezentanții acestei rase au următoarele avantaje:

 • ocupă puțin spațiu în apartament (casă)+
 • Aceasta necesită o cantitate minimă de hrană+
 • ușor învață să folosească toaleta pe tava+
 • El are o minte ascuțită+
 • aceste animale de companie pot lua cu tine pe excursii.

Exista aceasta rasa si contra. Animalele sunt adesea sensibile la diferite boli și diferite constituție fragilă. Câinii sunt deosebit de sensibile la frig și proiecte. Mentalitatea unor mini-Yorkie instabil, deci nu este recomandat pentru a începe o familie cu copii mici. În plus, aceste animale de companie trăiesc lung.

Cum de a alege un catelus?

Înainte de a avea un mini York catelus, trebuie să ia în considerare o mulțime de nuanțe, ca și confortul proprietarului va depinde de acest lucru. Alegerea unui miez fermecător, se recomandă să acorde o atenție la astfel de momente.

 • Vand animale de companie urmeaza la vârsta de 2-3 luni. El trebuie să aibă un pașaport veterinar special și să fie vaccinate. La această vârstă, copiii sunt jucăuși, activi și puternic, atât de la animalele de companie calme, care preferă intimitate, cel mai bine abandoneze.
 • Date externe ale copil joacă un rol imens. nas negru ar trebui să fie întotdeauna rece și umedă. În cazul în care se observă pe marginile sale de alb și de selecție, acest lucru indică disponibilitatea bolilor. Limb catelus sănătos drept, labe rotunjite.
 • Este important de a inspecta cavitatea robustă a câinelui. Băieții trebuie să fie roz, la această vârstă pe partea de jos și maxilarul superior sunt 2 freze și 6 colti. Este important ca animalul de companie o muscatura corectă, adică, dinții de sus ar trebui să acopere cea mai mică.
 • În plus, trebuie să se uite la tech catelus, la pui de două luni este deja închisă.
Citește mai mult  O varietate de alimente uscate pentru pisoi Royal Canin

În plus față de cele de mai sus, ar trebui să acorde o atenție la starea animalului de companie viitorului. La persoanele sanatoase, acestea sunt umede, cu nerăbdare și au o tentă întunecată. Nici un ochi nu este permis. În ceea ce privește costul, acesta poate fi diferit, totul depinde de regiune pentru vânzarea și purebredness catelus.

Conținut și îngrijire

Mini York, este adaptat numai pentru întreținere în condiții de cameră, în timp ce locul lor de odihnă ar trebui să fie departe de proiecte. Pentru caini din aceasta rasa, trebuie să aibă grijă în mod corespunzător, nu numai efectuarea de zi cu zi înroșirea feței de lână, dar, de asemenea, ceea ce face tunsori regulate. În caz contrar, luptator frumos este binevenit în „Felt“ si va trebui sa fie foarte scurt agrava.

Animalele de prindere recomandate rar, aplicarea balsamurilor și a șampoanelor pentru această lână din York. Proprietarul ar trebui, de asemenea, Pentru a monitoriza în mod regulat starea ochilor și a porcurilor câinelui, în timp ce le curățați fără necesitate.

Îngrijirea dinților sunt, de asemenea, luate în considerare. Mini Yorks au adesea probleme cu ei – dinții constanți pot crește la fața locului care nu au căzut încă lapte. De asemenea, pe dinti apare periodic o piatră adâncitură, este recomandat să curățați-l numai într-o clinică veterinară.

Pentru prevenirea formării unui animal de piatră dinte, este necesar să se ofere o jucărie frumoasă sau un tricotat moale.

Un alt aspect al îngrijirii pentru Mini York este considerat a reduce ghearele, se face, de regulă, după cum este necesar. Pentru această procedură, se recomandă achiziționarea unui colors speciali, este mai bine să oferiți preferință pentru produsele tip ghilotină. Reprezentanții acestei rase adore în aer liber plimbări și dragoste jocuri activi, astfel încât proprietarul va trebui să meargă animale de companie de zi cu zi cel puțin o oră.

Înainte de aceasta, păsărică ar trebui să fie pregătiți ca echipe simple, ca „Pentru mine“, „este imposibil“, „aproape“ și „sit“. Utraught Pet în plimbările nu vor asculta proprietarului și pot fi pierdute.

O atenție specială atunci când trebuie să se acorde grija pentru un câine Vaccinarea problema. Chiar primul Vaccinarile face un catelus in varsta de 2 luni de la adenovirus, chumki, coronavirus și microspory. La 2,5 luni, vaccinarea de la microsporia și de triplare se efectuează, în 3,5 luni aceleași vaccinările sunt efectuate ca în 2,5 luni.

La vârsta de 4-5 luni, este necesar să se vaccineze de rabie, apoi în 6 luni și un an, vaccinări sunt repetate, la fel ca în 2 luni. Nu puteți efectua vaccinarea imediat după achiziționarea unui catelus, trebuie să așteptați până când se obișnui cu noul habitat.

Hrănire

Pentru a crește un mini-york sănătos și frumos, în plus față de îngrijirea adecvată, este important să se ofere și să se echilibreze în mod corespunzător. PET nu poate fi hrănit ca tine și da tot ce a ajuns de la masă. Există un tabel de putere pentru animalele de companie ale acestei rase, conform cărora dieta zilnică ar trebui să fie formată din 50% din proteine ​​(produse din carne), 25% sunt diferite terci și 25% – legume și fructe proaspete.

Citește mai mult  Runda Acvarii: Dimensiuni, alegere și Design

De la carne este cel mai bine să dea carne de vită, pentru că este tăiat fin și acoperit cu apă fierbinte. Pește de mare și ficat Se recomandă includerea în meniu de 4 ori pe lună.

Animalele de companie iubesc brânza de cottage foarte mult, atât un catelus și un sex adult o pot mânca în porțiuni mici. Puteți diversifica meniurile cu astfel de produse lactate ca chefir și Ion. Mini Yorks sunt interzise pentru a da următoarele produse:

 • dulciuri+
 • Pasta si produse de panificatie+
 • oase+
 • carne de grăsime+
 • Ciuperci de tot felul+
 • Ceapa brută:
 • Soluții, marinate și afumate+
 • lapte.

alimente de casă pot fi înlocuite cu feed-uri finite, acestea vor permite în mod semnificativ să reducă timpul de gătit. In plus, animalele sunt recomandate pentru a da vitamine. Pentru mini yorks, alimentarea premium si super-premium de clasă, precum și holistică, cu conținut de carne, cel puțin 70%. Este imposibil să dea câini în același furaje cumpărate și mâncăruri de casă timp. Acest lucru se explică prin faptul că acestea sunt digerate în diferite moduri.

În cazul în care proprietarul acordă preferință hrana finală, atunci acesta trebuie să controleze Disponibilitatea permanentă de apă dulce în apa de băut. suporterii alimentare naturale vor trebui să pregătească produse alimentare, în mod independent de produse de calitate, dar în acest caz, câinele ar trebui să dea în plus un complex de vitamine.

Este imposibil să se reverse un câine în nici un fel, o greutate în exces nu va fi în măsură să participe la spectacole și expoziții internaționale. Pentru un catelus mic pe 0,5 kg de greutate, este suficient pentru a da 1 st. L. alimente. Alimentele ar trebui să dea întotdeauna temperatura camerei.

Klikk Opțiuni

După achiziționarea catelului va trebui să vă faceți griji nu numai despre organizarea locului său, ci și pentru a alege o poreclă adecvată în avans. Cea mai ușoară modalitate de a alege numele pentru băiat, cu porecla pentru fata lucruri sunt mult mai dificile. Pentru că vă puteți gândi la numele câinilor de mult timp, atunci principiile principale ar trebui urmate de Mini Terriers. De la locul de naștere al câinilor acestei rase este Anglia, apoi fetele sunt acceptate să dea nume precum Jessie, Berta, Wiki, Vesta, Yukki, Baby, Daniell. Pentru fetele care au un caracter serios, astfel de nume luminoase spectaculoase sunt potrivite ca:

 • Kristen+
 • Audio+
 • cireașă+
 • Chanel+
 • Gerlen.

Opțional, puteți da un câine un pseudonim amuzant, Dar este imposibil să exagerați simțul umorului. O fată jucăușă și prietenoasă se va potrivi unor nume ca Lyalka, Pomes, Duska și Lyoulka. Nu este recomandat pentru a apela nume Mini destinate pentru câini Yorkshire mari. De exemplu, clins de Ulla, Lyme și Linda mai corespund ciobanestii germani majore și nu sunt potrivite pentru mica York.

În ceea ce privește băieții, aceste cifre sunt ideale pentru ei: Marte, Louis, Tisch, Archie, Maurice, Syom, gem, Bobby, Miki, Greg. De la nume rece, puteți alege astfel de opțiuni: Budinca, Cupcake, Bumblebee, Shaman, fructe, Pancho. o mare popularitate se bucură, de asemenea, astfel cum ar fi nobilities Macho, Danny, Vito, Ricky, Barney.

Cititi mai multe despre rasa Yorkshire Terrier, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: