Karcher duze aspirator cu abur

Karcher duze aspirator cu abur

Faimoasele Karcher marca elibereaza anual produse tehnice noi și îmbunătățite pentru curățarea spațiilor. Care este duzele pentru curățare cu aburi de marca si modul in care folosesc in mod corect, vom afla în acest articol. Și, de asemenea, face cunoștință cu descrierea producătorului german.

Pe scurt despre producătorul

Marcă germană Karcher există aici pentru mai mult de 80 de ani. Este considerată cea mai mare producție de bunuri tehnice pentru curățare și curățare la nivel mondial.

Marca oferă o tehnică inovatoare pentru curățare profesională și acasă pe piața mondială.

Deci, în sortimentul Karcher, puteți găsi de curățare extrem de eficiente și moderne de vid, de curățare cu abur, mașini de colectare de date și, desigur, vin agenți de curățare profesionale.

In companie Karcher lucra cu adevărat profesioniști, în cazul lor, care lucrează pentru a crea agenți de curățare sigure și inovatoare. Toate produsele din marca germană Proiectat cu standardele internaționale Siguranța mediului.

O varietate de duze și propriul set de funcții

Pentru a optimiza echipamente pentru recoltat Toate duze Karcher sunt universale.

Duze pentru un aspirator cu abur pentru haine Karcher merg de obicei împreună cu ea complet.

Duză textile pentru acest tip de curățare cu abur – o soluție excelentă care economisește timp. Cu ajutorul unor astfel de duze pot da fosta prospețimea de costume și haine superioare chiar la domiciliu.

Rezultatul nu va fi mai rău decât în ​​curățătorie chimică.

Pentru îndepărtarea mai eficientă a contaminanților care necesită frecare intensivă, puteți să acorde o atenție la turbulente cu abur, Aplicarea pentru fisuri de curățare, colțuri, margini și alte locuri greu accesibile.

În sortimentul de brand, puteți găsi o varietate de soluții de curățare cu aburi universale pentru casa. Duzele pe astfel de generatoare de abur sunt diverse.

De obicei, complet cu un aspirator cu abur profesional merge pentru textile, duza pentru spălare auto, duza pentru covoare și duza de podea pe scai.

Dacă vorbim despre modele profesionale scumpe, atunci ei au chiar și o opțiune pentru a conecta un fier de călcat cu abur să dispară lucruri și textile. Trebuie remarcat faptul că numai anumite modele din gama brandului german sunt echipate cu un fier de călcat cu aburi.

Duză duza de alimentare este folosit în principal pentru a curăța bucătărie și baie, indeparteaza perfect poluarea de grăsime și puternic. Secretul acestui punct duză este faptul că jetul de abur intră direct în locul poluării. Cuplurile se descurcă perfect cu orice poluare, chiar și cu cel mai mult, s-ar părea fără speranță.

perie rotundă este, de asemenea, potrivit pentru toate modelele de aspirator cu abur. Este universal, folosit pentru băile de curățare, instalații sanitare și diverse suprafețe.

Este deosebit de relevant atunci când este vorba tocmai despre suprafețe delicate, din care doriți să le eliminați poluarea și care se încadrează în cel mai scurt timp posibil.

Dar, perii cu peri înclinați va ajuta la eliminarea poluării, chiar și în cele mai multe locuri greu accesibile.

Cum se utilizează?

abur curat, în funcție de clasa lui, este foarte usor de utilizat. CUPrintre opțiunile obișnuite (așa-numita clasă inițială) au de management intuitiv, astfel încât nu ar trebui să existe probleme atunci când se lucrează cu ei.

Cu ajutorul de curățare cu abur de înaltă tehnologie Karcher și corect selectat duze Puteți face curățenie în cameră, fără a recurge chiar și la utilizarea detergenților. ucide cuplu Cele mai multe dintre bacterii.

Folosind o varietate de accesorii și duze, care sunt grupate cu un curat de aburi, nu puteți afecta problemele, panoul de gătit, cuptorul și capota.

Aplicarea, de exemplu, un turbo, este posibil să obțineți poluare chiar și în sloturi înguste.

Curățenie flexibilă și fixarea convenabilă a șervețelurilor fără probleme să elimine contaminarea de la orice suprafață greu la-atinsă.

Fereastră pentru curățarea ferestrelor De asemenea, puteți aplica pentru oglinzile de curățare și pentru orice suprafețe din sticlă.

Dacă un anumit accesoriu nu este inclus, atunci poate fi achiziționat fără probleme. Costul mediu începe de la 900 de ruble. Nu uitați că pentru unele duze Sunt necesare șervețele speciale de microfibrare, care în timp va trebui să se schimbe.

Înainte de a utiliza dispozitivele de marcă Este foarte important să citiți instrucțiunile, Și, de asemenea, nu uitați de propriul dvs. tehnician de siguranță.

Vizionarea unui dispozitiv de curățare cu aburi cu duzele lui Karcher arată în videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: