Totul despre saltele din latex

Totul despre saltele din latex

Asternuturi de latex pentru saltele sunt folosite pentru a ajusta parametrii saltele. Ele ajuta pentru a face mai moale așternut, să contribuie la alinierea suprafața lor.

Particularități

Personalul saltea Latex îmbunătățește caracteristicile patului, protejează de acumularea de praf în cantități mari. Datorită lui, durata de viață a așternut este extins. Schimbarea joben mai ușor și mai ieftin decât să cumpere o nouă saltea. Cele mai multe capace pot fi spălate în mașina de scris.

Dacă există o dorință de a face saltea mai moale, este în valoare de cumpărare un capac latex saltea. Aceasta va face ca baza elastice, va furniza efectul ortopedic necesar, nivelurile de toate neregularitățile, va preveni acumularea de praf.

Lista beneficiilor unor astfel de accesorii include:

 • ergonomia+
 • efect anatomic optim+
 • structură celulară bine ventilat+
 • Universalitate.

Latex toppers cu tricotaje delicate sau jacard groase pot fi utilizate pe diverse baze, inclusiv locuri de dormit echipate cu un mecanism de ridicare.

Latex are capacitatea de a se adapta la conturul corpului uman, sprijinind toate spinările spate. Datorită distribuției corecte a punctelor de presiune, este posibil să se excludă vibrațiile și se deschid larg în timpul somnului se transformă în jurul într-un vis sau cineva se așează pe pat. Structura celulară este perfect ventilat, care evită umezirea pat excesiv.

Latex joben asigură schimbul termic optim, astfel încât somnul pe o astfel de saltea este confortabil în orice moment al anului. Acest material este rezistent la uzura si sa se confrunte deformări bine. Nu provoacă reacții alergice, împiedică reproducerea bacteriilor patogene și căpușe de praf.

Citește mai mult  Totul despre dimensiunile copertelor saltelei

Latex se distinge de gradul de elasticitate. Depinde de numărul și dimensiunea găurilor de ventilație. În capacul saltelei puteți forma diferite zone de rigidizare.

Latex Topper poate fi pliat, cu condiția să nu existe nucă de cocos în compoziția sa. Produsul poate fi luat cu dvs. țara sau călătoria de afaceri. Garantează somn confortabil oriunde.

Magazinele de saltele minus LACTEX sunt un preț ridicat dacă material natural. Există un alt punct: produsele latex au un miros specific. El „pleacă” timp de 3-4 zile. Pentru a da efectul ortopedic necesar, altul cu o rigiditate mai mare adaugă la constientul de acoperire, împreună cu materialul principal. De regulă, este Coconut Coir. Produsele bidirecționale utilizează cea mai mare cerere, care are o parte a unui latex moale, iar al doilea este mai strict.

Mattressus face posibilă pentru a controla rigiditatea patului. Aceasta este o alegere excelenta pentru persoanele care au o probleme ale coloanei vertebrale.

Odată cu apariția durerii în spate, puteți dormi pe latex, iar la starea normală – pe nuca de cocos tare.

Vizualizări

sunt prezentate produsele din latex natural și artificial. Alegerea oferă modele de protecție și de corecție, matages cu un efect ortopedică.

 • La modelele de protecție un strat. Acestea protejează un loc de dormit de penetrare de umiditate, efecte mecanice și praf. Cadourile sortiment pentru saltele din materiale obișnuite sau rezistente la umiditate.

 • Correctives face un loc pentru a dormi mai moale sau, dimpotrivă, crește rigiditatea. Cu astfel de accesorii, saltele vechi pot fi corectate, prin aceasta a scăpa de necesitatea de a cumpăra noi.

 • matages speciale efectua caracteristici suplimentare. Cel mai adesea, acestea sunt utilizate în instituțiile medicale.
Citește mai mult  Toate matages despre ortopedice

 • Categoriile de ortopedice sunt anatomice Asternuturi pentru saltele. Ei au capacitatea de a memora forma corpului, recrearea exact coturile lui.

Pentru a înțelege principalele caracteristici ale joben latex, trebuie să se familiarizeze cu specificul componentei sale principale. Latexul este un material natural, care include latex cu cauciuc. Acesta nu conține mai mult de 1% din sucul de brazilian Geye. Colectarea de suc se realizează manual pe plantațiile de continentul sud-american. Acest lucru explică costul ridicat al toppers din latex natural.

Într-un efort de a face saltele mai accesibile, producătorii sunt utilizate pentru materialul lor artificiale fabricarea. poliuretan foarte elastic în caracteristicile sale nu este, practic, inferior la un analog naturale.

Dar diferența dintre materiile prime naturale și sintetice este încă disponibil. Latexul de origine naturală are un kel alb, cu o nuanță grișică abia vizibilă. Materialul artificial are o culoare gălbui-bej, este mai dur și absorbit umiditatea.

Dimensiuni

Producătorii oferă coperți de saltele de diferite dimensiuni, cele mai populare dintre ele:

 • 160×200+
 • 180×200+
 • 140×200.

OPTIMAL considerată grosime 3 cm. Puteți cumpăra o acoperire mai subtilă de saltea în 2 cm sau, dimpotrivă, cu atenție. Accesorii Utilizarea înălțimii de 6 cm în mare cerere.

Sfaturi pentru alegerea

 • Când cumpărați un topper, trebuie să vă asigurați că garanțiile și certificatele de calitate. Acest lucru este deosebit de important atunci când alegeți o mașină de saltele de latex pentru un copil.
 • În medie, acest tip de produs este de aproximativ 20 de ani, Ci doar sub rezerva recomandărilor pentru utilizarea lor.
 • Cumpărarea personalului saltelei, nu uitați asta Produsul nu poate servi drept înlocuitor complet al saltelei, și efectuează exclusiv o funcție de protecție-corectivă.
Citește mai mult  Alegerea capacului fulgerului pentru saltea și îngrijire pentru ea

Examinați recenzii

Înainte de a cumpăra un personal saltele de latex, ar trebui să vă familiarizați cu recenziile persoanelor care se bucură deja de accesorii similare. Cele mai multe dintre ele sugerează că Toppers Latex au proprietăți operaționale excelente. Ele vă permit să ajustați spațiul pentru somn în conformitate cu nevoile individuale.

Principalul lucru nu este să fii confundat cu alegerea. Analiza recenziilor indică faptul că problemele cu capacul saltelei pot apărea dacă este selectată incorect. Topper trebuie să se potrivească cu parametrii canapelei sau ale patului.

Cel mai convenabil, în opinia utilizatorilor, mașini curat cu o bandă de cauciuc în jurul perimetrului, există și modele cu panglici elastice în colțuri.

O bandă de cauciuc protejează părțile laterale ale saltelei, formează un singur întreg cu el. Dar, în unele cazuri, este mai greu să tragi.

  Latex Topper – o soluție excelentă pentru protejarea saltelei, făcând baza mai moale și confortabilă. Produsele din această serie sunt utile și servesc de-a lungul anilor. Ele sunt rezistente la încărcături extinse, perfect ventilate și aproape nu sunt deformate.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Narcisa Raescu

  Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: