Cum pentru a curăța geanta din piele la domiciliu?

Cum pentru a curăța geanta din piele la domiciliu?

Dintre toate accesoriile, decorarea spectaculos o imagine de sex feminin, un sac de piele a ocupat întotdeauna unul dintre locurile cele mai proeminente. Acest produs nu este doar elegant, dar, de asemenea, foarte practic, și este murdar în timp, care trebuie să restabilească forma originală. Din fericire, fiecare modă, nu este atât de dificil să rezolvăm această sarcină: este suficient să știți cum să curățați sacul de piele acasă, ce va fi spus următor.

Reguli generale

Mai întâi trebuie să notă, trebuie să aibă grijă în mod regulat pentru orice sac de piele. Ignorați acest sfat nu merită acest lucru și, prin urmare, proprietarii unor astfel de produse ia în considerare rezonant următoarele momente semnificative:

 • Pungile ușoare au nevoie de îngrijiri mai frecvente decât întunecate+
 • Produsele al căror material este pielea în vârstă artificială se disting prin rezistență crescută la uzură+
 • Accesorii decorate cu inserții din piele de căprioară sau cu un strat de lac trebuie curățat cu o acuratețe maximă+
 • Pungi din piele embosate nu pot fi spălate sub apă curgătoare.

Există mai multe recomandări generale care pot aduce o mulțime de beneficii cu pungi din piele. Aici sunt ei:

 • Pentru a atenua materialul produsului Glicerină optimă, vaselină sau cremă de mână+
 • Înainte de a începe curățarea zonei problematice, trebuie să fie tratată cu mortar de săpun, amestecat cu mai multe picături de amoniac+
 • Eliminarea poluării necomplicat ajută la îndepărtarea machiaj.

Dacă există zgârieturi, zgârieturi și alte deteriorări minore pe suprafața accesoriului, apoi după curățarea accesoriului, le puteți ascunde, utilizând crema de culoare corespunzătoare.

Este posibil să se spele mașina?

Având în vedere experiența multor fashioniști, se poate afirma că metoda de curățare luată în considerare este extrem de riscantă. Practica arată că cele mai multe produse din piele nu tolereaza o astfel de spălare, chiar și în cazurile în care este selectat modul delicat. În ceea ce privește accesoriile de la saci de imitație de piele și lac, le Destail de poluare într-o mașină de spălat nu poate fi, în principiu,.

Pentru a spăla produsul de la piele naturală într-o mașină automată, trebuie să respectați Următoarea secvență de acțiuni:

 • Pungă complet goală+
 • Dacă este posibil, deconectați toate detaliile de la accesoriu, a cărui material este metalul – pentru a evita deteriorarea pielii și a tamburului+
 • Sac de ambalare într-o pungă pentru spălare sau pernă inutilă+
 • Selectați un mod delicat de funcționare a dispozitivului la o temperatură de 30 ° C.

La finalizarea spălării, produsul din piele ar trebui să fie uscat bine, făcându-l în mod natural.

Decât să speli diferite tipuri de piele?

Ca orice alt accesoriu utilizat cu regularitatea de invidiat, sacul de piele pierde treptat apariția anterioară. Datorită picături neglijență, temperatură și umiditate, precum și diverse tipuri de efecte mecanice, suprafața sa este lipsit de un luciu spectaculos, devine murdar, devine mai plictisitoare și începe să glorifice. În cele mai multe situații de astfel de simptome, puteți scăpa de remedii convenționale selectate, ținând seama de culoarea produsului și caracteristicile materialului.

Citește mai mult  Cum să eliminați Katovka de la haine fără mașini la domiciliu?

Natural

sac de lumină. Aceste accesorii necesita ingrijire mai frecvente decât întuneric „colegii“ lor, deoarece orice, chiar și cea mai mare poluare minore, sunt bine vizibile pe suprafața lor. Pentru a curăța astfel de produse, Este logic pentru a profita de următoarele mijloace:

 • soluție de săpun, în care peroxidul adăugat puțin hidrogen. După aducerea suprafeței în ordine, este necesar pentru a elimina toate resturile de agent de curățare pentru a evita apariția de divorțuri. Aplicând această metodă, puteți plasa poluarea complexitate medie.
 • Șervet, pre-umezită în apă caldă. Această metodă este adecvată pentru rezolvarea unor sarcini simple, cum ar fi eliminarea prafului.
 • fotbal ou cu lapte. Utilizarea acestui amestec este justificată în special în situațiile în care aveți nevoie pentru a curăța punga din piele subțire. Pentru a pregăti un astfel de cocktail, se va lua o proteină care trebuie să bată în 3 linguri de lapte-masă. Acest mijloc se aplică timp de 10 minute suficient pentru a se usca. Etapa finală este îndepărtarea amestecului cu ajutorul unui disc de bumbac hidratata.

 • Tonic facial sau lipsă de machiaj. Aplicarea acestor fonduri, puteți spăla cu ușurință mânerul și cusături – cele mai multe grade de toate pungi luminoase.
 • Lămâie sau acid acetic. O soluție slabă de oricare dintre aceste substanțe are un efect excelent de limpezire, și, prin urmare, este rezonabil să se aplice un aspect prezentabil pentru a reveni la accesoriul.

Din păcate, uneori poluarea este atât de complicată încât nu este posibilă curățarea sacului de piele la domiciliu cu ajutorul fondurilor menționate mai devreme. În astfel de cazuri, merită să utilizați o compoziție specială concepută pentru a avea grijă de mobilier din piele ușoară.

Geantă neagră. Datorită culorii sale, astfel de accesorii necesită totuși atacuri relativ rare pentru a refuza, în orice caz, nu ar trebui. Praful de pe suprafața sacului negru poate fi îndepărtat cu o cârpă umedă, Iar noroiul permite scăderea soluției preparate după cum urmează:

 • O cantitate mică de alcool amoniac și o lingură de săpun economic rasă trebuie să se topească 200-250 ml de apă caldă și apoi – toate se amestecă bine+
 • După aplicarea soluției pe zona cu probleme a suprafeței, aceasta trebuie să fie frecat cu atenție, dar fără efort excesiv+
 • A treia etapă a procedurii – înlăturarea rămășițelor aspiratorului și frecarea sacului+
 • După eliminarea contaminării, accesoriul este de dorit pentru a trata cremă grasă moderată.

Un alt mijloc eficient capabile să înlăture contaminanților complexe și punând o suprafață luciu unui sac negru este o grosime de cafea umedă. După ce a înfășurat într-o cârpă de lână sau de flanel, aveți nevoie pentru a înțelege zona cu probleme. Din resturile de grosime puteți scăpa de șervețel, de finisare, astfel, suprafața purificată.

sac roșu. Aducerea pungi din piele de culoare pentru are propriile sale caracteristici, și, prin urmare, merită pe bună dreptate, o examinare separată. Ca un exemplu, puteți aduce produse roșii, Curățarea care implică utilizarea următoarelor instrumente:

 • șervețel umed convențional (potrivit pentru îndepărtarea prafului)+
 • soluție de săpun capabilă să facă față poluării mai complexe+
 • Hidrofug pulverizare având o nuanță adecvate și sunt destinate accesoriilor de îngrijire a pielii carpent+
 • detergent lichid pentru vase, permițând zonele cele mai problematice din noroi.
Citește mai mult  Cum să eliminați petele galbene de la sudoare în zona de axă cu haine albe?

Pentru a evita astfel de probleme ca schimbarea nuanței produsului înainte de a utiliza ultima Este recomandat să-l testeze pe o suprafață invizibilă. Dacă nu există nici o schimbare, nu poate fi un sistem complet de curățare saci fără cea mai mică preocupările.

Principalul lucru este că astfel de evenimente nu sunt prea frecvente pentru a evita distrugerea progresivă a stratului superior al accesoriului din piele.

Imitaţie de piele

Soluția optimă, care vă permite astfel de sac de curat este utilizarea de orice mijloace pentru piele artificială având o reacție neutră. După îndepărtarea murdăria de pe suprafața accesoriului, acesta trebuie să fie cu fir cu grijă, cu un șervețel și să dea o usuce complet, fără a uita să chestii de hârtie. Ca regulă, reziduuri de umiditate se evaporă complet în timpul zilei.

O atenție specială în timpul curățării pungile din imitație de piele ar trebui să se acorde o parte nulă: nu ar trebui să se ude. Pentru a menține aceasta din urmă într-o stare corespunzătoare, cele mai potrivite servetele antibacteriene, Eliminarea poluării fără complicații și nu permite materiale artificiale pentru a „sufoca“.

Dacă selectați mijloacele pe care nu puteți curăța pungile din imitație de piele, apoi în primul rând sunt compoziții care conțin clor. Chiar și o cantitate mică de cantitatea lor poate distruge suprafața produsului, făcându-l nepotrivit pentru utilizarea ulterioară.

Lac

curățarea regulată a acestor pungi este realizată cu șervețele umede, și pentru a combate contaminări complexe, lamaie sau ceapa suc este justificată. Al doilea instrument este interesant, deoarece nu numai că face suprafața curată lac, dar, de asemenea, se întoarce să strălucească ei lucioasă. Singurul său minus – caracteristică mirosul de ceapa, a scăpa de ceea ce permite o soluție de 9% oțet.

Un alt mijloc de a da un sac de lac este o strălucire spectaculoasă, sunt:

 • Ulei de ricin+
 • amestecul de lapte cu proteine ​​de frisca.

După suprafața accesoriul iubit este curățat, rămâne să lustruiască cu grijă cârpa moale.

Cum să se spele în interiorul?

Pentru a elimina contaminanții cu căptușeală, care nu diferă în special complexitate, puteți folosi sampon sau detergent lichid, divorțat în apă caldă. Leading interiorul produsului pentru, Este recomandabil să vă asigurați că umiditatea nu se încadrează pe suprafețele de piele. În plus, căptușeala poate fi curățat cu șervețele antibacteriene sau alcool.

În ceea ce privește lupta împotriva poluării grave, ele pot ajuta aici:

 • Amestec de suc de alimente cu apă. O astfel de cashem trebuie aplicat pentru nu mai mult de o jumătate de oră.
 • creioane colorate. După curățarea suprafeței cu ajutorul lor, rămâne să-l ștergeți cu o cârpă umedă.
 • Soluție apoasă de detergent și amuzant.

O altă soluție care vă permite să se întoarcă punga de garnitură fosta puritate, este utilizarea acidului – boric sau acetylsalicyl.

Eliminați petele

Vorbind despre îndepărtarea petelor de pe suprafața pungii de piele, în primul rând, este în valoare enumerate Acele instrumente care sunt universale:

 • Talc. Mai multe pinch substanței trebuie aplicată într-o zonă poluată și cu greutate pierde, și apoi se scoate și se toarnă din nou, lăsând o jumătate de oră.
 • Lichidul de spălat vase. Picături multiple distribuite în jurul locului și au rămas timp de 30 de minute, suficient pentru ao elimina în majoritatea covârșitoare.
 • Amidon de cartofi amestecat cu apă caldă. Procesarea poluării un astfel de sicriu necesită o oră, după care locul purificat este lubrifiat cu ulei de ricin.
Citește mai mult  Cum se curata blana la domiciliu?

Nici o eficiență nu are astfel de fonduri, cum ar fi sucul de citrice și după loțiunea de ras. Ei fac obiectul unor bine cu petele, dar nu sunt potrivite pentru toate produsele din piele colorate, fiind capabili să decolorați vopseaua. Pentru a evita astfel de probleme, remedierea selectată este de preferință testată pe o mică zonă a sacului.

Gata de atenție și benzină purificată – agresivă, dar un mijloc foarte eficient care poate rezolva cele mai dificile sarcini. În mod alternativ, este posibil să scoateți cu adevărat pata de grăsime din uleiul mașinii sau să scoateți vopseaua uscată pe suprafața accesoriului din piele. Puteți utiliza benzină, atât separat, cât și amestecarea cu sodă alimentară, și după eliminarea contaminării, suprafața tratată trebuie lubrifiate cu un petrol sau glicerol.

În același timp, este în valoare de abandonarea proprietarii de pungi de lac pentru a evita apariția de pete mat plictisitoare.

Cum se curata un sac alb?

accesorii alb-zăpadă sunt cele mai marcate, și, prin urmare, este cel mai adesea periere. Pentru a rezolva această problemă, are sens să profite de atât mijloacele deja enumerate mai sus (suc citric sau ceapa, un amestec de proteine ​​de ou cu lapte) și alte, Lista care este prezentată mai jos:

 • Un amestec de 1 lingura de saruri de rectificat mici și aceeași cantitate de oțet. Este recomandabil să nu se aplice această combinație pentru curățarea saci subtiri de piele.
 • Apă oxigenată. Ei bine, se descurcă cu contaminanți care nu se disting prin complexitate crescută.
 • Servetele cu efect antibacterian. Acest instrument nu numai că curăță suprafața produsului din piele, ci și dezinfectează-o.

Merită mentionarea și starea de papetărie, capabilă să ghicească multă poluare.

Principalul lucru este că este albă, deoarece oricare altul nu poate picta sacul făcând o curățare suplimentară mai problematică.

Sfat util

Având în vedere faptul că pungile de piele nu tolerează circulația proastă, rămâne în cele din urmă să enumeră mai multe recomandări pentru aducerea unor astfel de produse, în ordine:

 • Recurgeți la utilizarea agenților de curățare agresivi în cel mai extrem caz+
 • Pentru a evita tensionarea suprafața accesoriului, nu ar trebui să utilizați perii cu peri rugoase+
 • Dacă în timpul curățarea pielii de șanțuri prin, aceasta trebuie să fie uscat, fără întârziere, evitând contactul lung cu dispozitive de încălzire+
 • Pentru a combate petele este imposibil să se utilizeze cristale mari de sare care pot deteriora suprafața accesoriului+
 • Din utilizarea cafelei în procesul de curățare a pielii ușoare, este necesar să refuzați.

În urma recomandărilor enumerate în acest material, nu numai că veți scăpa de poluare, ci și să extindeți în mod semnificativ durata de viață a accesoriilor din piele iubită. Datorită acestui fapt, sacul va fi perfect curat, fără a pierde alte calități semnificative – luciu, mucegai și moliciune.

Cum să vă îngrijiți în mod corespunzător o pungă din piele, să căutați în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: