Cum pentru a curăța haina cașmir acasă?

Cum pentru a curăța haina cașmir acasă?

Coalanul de cașmir în orice moment a fost considerat un element de lux și stil. Într-adevăr, cașmirul este o cârpă relativ scumpă de lână, care dă lucruri rafinate și elegante aspect. De-a lungul timpului, orice lucru este poluat, nici o excepție și haina de cașmir. Pentru ao curăța, trebuie să cunoașteți caracteristicile țesăturii și procesul de curățare.

Particularități

Cașmirul este un material cald, deși subtil subtil. Se încălzește bine în sezonul rece și vremea vântului. Cu toată această cașmir este o cârpă delicată și sensibilă, care nu tolerează spălarea. Chiar dacă producătorul declară posibilitatea spălării mașinilor, adică riscul ca stratul să piardă forma și atractiv.

Prin urmare, pentru a curăța stratul de cașmir, trebuie luate cu atenție și preferință pentru a oferi funcționarea de curățătorie chimică.

Dacă din orice motiv nu este posibil să curățați stratul de murdărie, pete și praf folosind un mod profesionist, îl puteți face acasă, Pentru a face acest lucru, trebuie să cunoașteți caracteristicile unei astfel de curățări:

 • În primul rând, ar trebui examinat cu atenție de eticheta produsului, familiarizați-vă cu tipurile de curățare permise, uscarea și călcarea+
 • Este necesar să inspectați cu atenție lucrurile pentru prezența petelor, contaminanților mici. Pentru a face acest lucru, haina ar trebui să fie agățată pe cuier sau pe partea din spate a scaunului. Principalul lucru este că este într-o poziție verticală. Merită cu atenție vizionarea „zonelor problematice” – căptușeală, guler, manșete, ax+
 • Utilizați o perie pentru curățarea destinată acestui tip de țesătură. De regulă, are părul moale. Îl puteți înlocui cu o rolă de spumă sau o cârpă din țesut moale. Chiar și folosind agenți de curățare delicat, nu trebuie să frecați haina și mișcările ascuțite pentru a sufoca praful. Toate acestea pot duce la deformarea țesăturilor+

 • După curățarea uscată, utilizați numai uscare verticală și cu o spălare umedă, uscare orizontală. Astfel de metode vor contribui la păstrarea formei și atractivității produsului+
 • După curățarea chimică, puteți lăsa un strat peste pelvisul apei calde. Cuplurile din apă vor netezi toate pliurile și vor reîmprospăta culoarea.

Cunoscând particularitatea produsului, puteți face față cu ușurință cu îndepărtarea petelor acasă. Poluarea mai puternică va ajuta la aducerea a două modalități principale de a curăța cașmirul.

Metode de curățare

Curățarea hainei cașmir la domiciliu poate fi efectuată în mod competent și eficient. Pentru aceasta trebuie să cunoașteți caracteristicile și tipurile de curățare. Pentru a salva un strat din spoturi și poluare, precum și miros neplăcut, Puteți utiliza următoarele moduri:

 • Uscat (curățătorie chimică)+
 • Umed (mașină).

Prima opțiune implică curățarea produsului fără utilizarea apei sau utilizarea acesteia în cantități mici. Această metodă este potrivită pentru curățarea zilnică și impulsionarea unui aspect de stat. Eliminarea poluării se efectuează cu substanțe uscate, și poate fi atât profesionale și ingrediente care sunt sub mana (pesmet, cereale griș, talc).

Bazat pe comentarii, casa de curățare în acest fel nu este inferior profesionist în eliminarea gunoiului și a da în stare proaspătă.

Această procedură este după cum urmează:

 • Hang produsul într-o poziție verticală (cea mai convenabilă se va face pe umeri pentru haine). Fixați fermoarul și toate butoanele.
 • Inspectați cu atenție lucrurile pentru prezența unui mic gunoi, fir și fire de păr. Puteți să le eliminați folosind o rolă pentru haine. În cazul în care nu este la îndemână, puteți folosi mănuși de cauciuc umed sau un burete moale.
 • Petreceți peste suprafață cu o perie specială pentru cașmir. Puteți să-l scuturați ușor de câteva ori. Astfel de manipulări îndepărtează gunoiul de suprafață și praful.
 • Pentru o curatare profunda, stropit cu un strat cu pudră, talc sau o substanță specială pentru spălare. Apoi, ușor umed în periat ușor perie produse de curățare.

Spălarea umedă implică utilizarea nu numai a agenților de curățare, ci și a apei în cantități suficiente și forme. Prin urmare, mișcarea și ștergerea umedă a stratului cu o perie, o cârpă poate fi atribuită și unei spălări umede.

O astfel de curățare este utilizat în caz de poluare severă, pierderea aspectului prezentabil și prezența unui miros neplăcut. Încă de spălat inainte de haine de amânare pentru stocare pe termen lung.

Principalul mod de îndepărtare umedă a petelor este spălat manual sau în mașină. Dacă eticheta de pe stratul oferă un astfel de tip de spălare, atunci puteți șterge în acest mod la domiciliu. În fața mașinii de spălat este necesar să danseze blana dacă există astfel, și butoanele de pe buton sau cu fermoar. Este necesar să se stabilească doar un mod delicat, temperatura să nu prezinte mai mult de 40 de grade. Modul Path ar trebui să fie dezactivate.

Spălat recomandată de substanțe lichide și când clătite este în valoare de adăugarea de aer conditionat pentru lenjerie sau dedurizare a apei.

Puteți înlătura murdăria și manual. pelvis apă rece va avea nevoie (nu mai mare de 25 de grade) și gel de spălare. ar trebui să se acorde o atenție specială clătire. Un astfel de proces a trebuie să fie efectuată până când toți agenții de curățare ies, în caz contrar divorțuri poate rămâne pe haine. Strângeți-l, de asemenea, nu ar trebui să. Cea mai bună opțiune va fi înfășurat într-un strat mare de prosop, astfel încât absoarbe umezeala. După aceea, uscați strat trebuie să fie în poziție orizontală, în camera aerisită.

Tipuri de pete și de curățare a acestora

Rezultatul de purificare depinde în mare măsură de tipul de pete, cu care a trebuit să lupte. O altă murdăria și petele de haine superioare pot fi îndepărtate în moduri astfel:

 • Poluarea mică, în special pe un strat subtire, bine frecat cu soluție de săpun. Pentru a face acest lucru, săpunul se dizolvă în 1 litru de apă caldă, și ceasuri un disc de bumbac. Apoi, complot murdar se șterge de mai multe ori un disc umed sau un burete curat+
 • Pentru a îndepărta petele îndrăznețe și conferi prospețime cu strat alb, puteți utiliza Talc. Va fi necesar pe pata de a aplica o substanță în mai multe straturi și se lasă timp de câteva ore. Mai mult timp va trece, cu atât mai eficient va fi de curățare. Apoi îndepărtați talc de haine folosind o perie+
 • Murdăria, cafea și ceai va ajuta la eliminarea alcoolului de amoniac de la suprafață. 0,5 linguriță de alcool și 1 linguriță glicină. vată sau cu un burete, umezit în această soluție, se șterge o pată la o dispariție completă. Puteți, alcool încă alternativă și săpun. Numai după aceste proceduri trebuie clătit bine de un teren cu apă curată, astfel că nu există divorțuri+

 • Poluarea alimentară va ajuta la eliminarea oțet de alcool. Ingredientele trebuie amestecate în proporție de 1: 1 și umeziți un disc sau cârpă de bumbac. Apoi îndepărtați pata, pur și simplu nu o fac cu mișcări ascuțite și nepoliticos+
 • Amprentele de sare elimina grasimea sau vin va ajuta. Este necesar să se aplice de sare de pe acest site și să aștepte de la 2 la 4 sau mai multe ore. După ce au nevoie de o sare pentru a se agită peria și ștergeți ușor pista de la pata cu soluție de săpun+
 • Pentru a elimina contaminanții dintr-un strat negru, puteți folosi lemnul de sudura de ceai negru. Se va lua o haină sau un burete umezit într-o astfel de sudare de. Se freacă un traseu murdar de mai multe ori, dacă este necesar, ar trebui să repetați procedura de.

Salvați aspectul și forma cutiei strat, competent a scăpa de pete, și sub rezerva dreptul de ingrijire.

Reguli de îngrijire

Competentă Cashmere îngrijire vă va permite să crească durata de viață, și va salva de culoare verde. Prin urmare, este necesar să se efectueze următoarele proceduri:

 • De 2-3 ori pe săptămână, curățați suprafața produsului din gunoi fine, cu o rolă de lipicios. Este necesar, cu șosetă de zi cu zi. De asemenea, este important să se jart praful de pe haina, la sfârșitul zilei, cu o perie specială+
 • După spălare, se usucă blana este strict interzisă cu ajutorul dispozitivelor de încălzire (fier, incalzitor). Numai uscare naturală este permisă pentru cașmir+

 • După spălare, este, de asemenea interzis să se stoarce produsul în mașină sau prin răsucire. Este mai bine pentru a stoarce cu atenție apa cu mâinile+
 • Călcat produsul nu este recomandat, mai bine să dispară. În cazul în care nu este posibil să încercați cu un cuplu, apoi fierul de călcat ar trebui să fie atent și îngrijite. Pentru a face acest lucru, instalați un mod delicat pe un fier de călcat. Călcat numai de partea greșită sau cu o bucată de tifon+
 • Când de curățare umedă, preferința pentru a da substanțe de curățare delicate destinate cașmir. Iar atunci când aleg un agent pentru îndepărtarea petelor, preferința pentru a da o substanță fără clor și cu un conținut ridicat de oxigen. Acest lucru va permite ușor și eficient de a elimina contaminarea și nu deteriorează suprafața.

Cum pentru a curăța în mod corespunzător cașmir haina la domiciliu, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: