Cum să spălați o jachetă pe un sintepon?

Cum să spălați o jachetă pe un sintepon?

Jachetele de pe o izolație de sinteză sunt distribuite pe scară largă de la consumator. Ele sunt ușoare, luminoase și confortabile în șosete, iar prețul nu va permite să golească portofelul. În plus, aceste jachete sunt foarte calde și elegante. Dar, mai devreme sau mai târziu, întrebarea se ridică la curățarea lor. Produsul este poluat și trebuie spălat și, dacă nu sunteți un iubitor de curățare uscată, atunci va trebui să facă cu propriile mâini.

Spălați chestia de pe sinteza manuală greu și nu neapărat, o puteți face într-o mașină de spălat. În acest articol vom vorbi în detaliu despre toate nuanțele.

Particularități

Sinteticizatorul este un material sintetic nețesut utilizat pentru izolație, care este investit între straturile materialului produs. În procesul de spălare a mașinilor, se poate petrece, distribuirea neuniformă, ruperea și îmbrăcămintea va pierde din vedere. Mai întâi aveți nevoie Explorați mesteacanul, În care producătorul a arătat tipul de țesut, precum și regimul de temperatură, în care este posibilă spălarea, posibilitatea sau interzicerea filare, călcat și alte nuanțe.

Nu neglija aceste informații, aceasta va ajuta la menținerea dvs. de lucru într-o formă adecvată și să nu-l pradă.

Legendă:

 • Dacă vedeți pelvis, traversat de două linii diagonale, aceasta înseamnă că spălarea este exclusă.
 • În caz de spălare manuală în mod exclusiv, un pelvis cu palma coborâtă la ea.
 • Dreptunghi cu înscrisă în ea trei linii verticale înseamnă o interdicție pe un spin.
 • dreptunghi Lisked înseamnă o interdicție pe o mașină de uscare.
 • linie dreaptă, înscris într-un dreptunghi, arată că uscarea orizontală este permisă.
 • Lisked fier Mijloace Banning Sign.
 • Triunghiul traversat prezintă o interdicție privind detergenții care conțin clor.

Dacă găsiți că jacheta este acoperit cu o cârpă cu membrană, este izolat cu syntheps lipite, conține piese nedemontabile din piele naturală, lână sau blană, în acest caz, din păcate, Mașină de spălat contraindicată. După mașină de spălat, produsul poate lustrui, stai jos, sau deformează întindere.

Dar nu se grăbesc să te superi. Mantaua poate fi curățat pe plan local, cu o țesătură umedă și o cantitate mică de tip Fairy detergent. Dacă există pete și divorțuri, pe o astfel de sacou, puteți scăpa de ele folosind alcool de amoniac: Noi divorta 1 lingura de alcool în 200 ml de apă.

Citește mai mult  Cum pentru a curăța mantaua de la domiciliu?

Spalat pe maini

Luați în considerare mai întâi versiunea de spălare manuală a mantalei Singry de formare:

 1. Temperatura apei nu trebuie să depășească 50 de grade. În mod ideal, este mai bine să adere la 30-40 de grade, acesta va garanta jacheta de la deformare. Umpleți baia sau pelvisului mare.
 2. Se împarte o cantitate mică de detergent lichid pentru spălare delicată. Pulberea de spălat nu este mai bine utilizat, deoarece acesta este grav dizolvat în apă nu fierbinte și divorțurile pot rămâne pe produs. De asemenea, nu ar trebui să utilizați înălbitor.
 3. Coborâți jacheta în apă și amintiți-vă ușor, nu de mult. Este important ca synthetone nu se mișcă și nu formează bulgări.
 4. Dacă există pete pe haine, curățați-le cu un burete moale și săpun. Nu este în valoare de udați, deoarece izolația poate suferi.
 5. Scoateți mantaua și de a schimba apa pentru a curata. clătiți ușor produsul, schimbarea de apă de mai multe ori. Este important ca detergenții vor veni complet de izolare a acestora.
 6. Desprindeți ușor apa din mantaua, o puteți face într-o baie goală, apăsând palmele pe produs. Fie atârnă o jachetă pe un umeraș peste baie și împingeți ușor mantaua de sus în jos, stoarcere apa.
 7. Apoi, este necesar să se unail un prosop strans sau o foaie buret și descompune o jachetă pe ea, verificarea dacă izolația sa mutat. Când hainele dau excesul de umiditate pentru țesături și se usucă parțial, poate fi atârnat să se usuce vertical.

În nici un caz nu se poate usca jacheta pe baterie, se poate strica produsul.

Spălarea mașinii

Pregătirea preliminară:

 1. Pentru a începe cu, examinați cu atenție etichetele cu instrucțiunile producătorului. Este important să respectați regimul de temperatură, metoda de centrifugare și uscare.
 2. Satza jacheta gulerului sau guler daca sunt finisate cu blana naturala. Fie orice decor de detașabil cu manșetă și hota. Scoateți centura sau centura.
 3. Check out toate buzunarele pentru chei, uitat lucruri mici sau obiecte mici.
 4. Verificați toate cusăturile produsului pentru integritate. Chiar și cea mai mică discrepanță a cusăturii sau a unei mici deteriorări la suprafață atunci când spălarea se poate transforma într-o gaură uriașă și, mai rău, prin tăietoare pot fi jenate de umplutură și produsul va fi răsfățat fără speranță. Toate daunele ar trebui să fie cusute cu atenție.
 5. Așezați toate buzunarele și fermoarul pe o jachetă. Dacă există pandantive masive sau fitinguri suspendate, este mai bine să se elimine sau să se prăbușească pentru a evita deteriorarea.
 6. Înainte de spălarea principală a manșoanelor și a gulerului. Dacă există pete și poluări, atunci trebuie să fie ștampilate manual, altfel, cu o spălare comună, pot rămâne și produsul pe care va trebui să îl lansați.

Spoturile de la o cremă ton este ușor de îndepărtat cu alcool medical. Petele de grăsime îndepărtează cu ușurință uneltele de spălat vase, afectează ușor și nu lasă urme.

Procedură:

 1. Scoateți jacheta în afară și puneți-o în mașină. Produsul trebuie să fie unul, este mai bine să nu raportați nimic, chiar dacă tamburul vă pare gol. Puneți jacheta nu urmează o bucată, dar distribuirea cu ușurință. Dacă vă este frică că jacheta poate fi deteriorată, apoi încărcați-o într-o pungă specială pentru spălare.
 2. În loc de pulbere, ridicați un instrument lichid pentru spălare, este bine spălat din placa de sintet și nu părăsesc divorțele pe suprafața produsului. Ei bine, dacă remedierea este pentru țesături delicate. În plus, compoziția nu ar trebui să fie albire componente sau pete.
 3. Trimiteți temperatura apei de 30-40 de grade. La o temperatură mai mare, lucrul poate fi deformat.
 4. Modul de spălare este mai bine pentru a pune „sintetice” sau, dacă mașina permite, este mai bine să alegeți „manual” sau „spălare delicată”.
 5. Pentru o spălare mai uniformă în tambur, mărgele speciale pentru spălare sunt stabilite, acestea masați ușor și bate pe produs, nu lasa o înghițitură de sintepon în bucăți. Dacă nu aveți dispozitive similare, unele hostess recomandă adăugarea de bile de tenis la tambur în cantitatea de 3-4 bucăți. Apoi, lansați spălarea.
 6. Pentru a fi garantat pentru a evita divorțul pe sacou, este mai bine să puneți un mod suplimentar de clătire.
 7. Dacă rotirea este permisă, este necesar să se stabilească nu mai mult de 600 de revoluții. Apoi avem o jachetă și, îndreptăți-vă pe o suprafață orizontală, vom răsturna un prosop terry, va accelera timpul de uscare.
 8. În cazul în care interdicția este specificată, după finalizarea spălării, scoatem jacheta de la mașină și, presând cu ușurință, apăsați-l într-o baie goală. După aceea, ca în cazul spălării manuale, este foarte orizontală, plasând cu atenție. În același timp, aliniați cu atenție umplutura, dacă sa îmbătat undeva și deformat. În acest caz, este de asemenea posibil să pierdeți un prosop. Și apoi leobble pe cuier, atârnând pe frânghie sau la ușă.
Citește mai mult  Cum de a restabili Suede acasă?

Sfat util

Important să vă amintiți regulile de bază. La spălarea jachetei sintetice este interzisă:

 • Aplicați pulbere și înălbitor.
 • Temperaturi mari.
 • Apăsând o răsucire puternic.
 • Uscat pe baterii sau la soare drept.

Toate recomandările de mai sus sunt considerate în mod egal să spală îmbrăcămintea de toamnă, iarna sau demi-sezon pe Sintegone. Singura excepție există Pentru spălarea jachetelor albe.

Trebuie să fie predefinită într-o soluție slabă de detergent timp de câteva ore.

După uscare completă, există mai multe metode de aducere a sacoului în vizualizarea corectă. Unele țesături permit călcarea, care este, de asemenea, indicată pe etichetă. În acest caz, trebuie să acciți produsul printr-o țesătură de bumbac sau printr-un tifon, porniți modul de evaporare. Deci, sintetona nu va fi presantă suplimentară și sub influența aburului, aburul va cădea și va returna volumul său.

De asemenea, pentru a utiliza bine Earls, Dacă este disponibil. Jachetă sintetică pentru spălarea de 2-3 ori în sezon, prevenind poluarea puternică. Deci, va dura mult timp și va păstra o viziune atractivă.

Mai precis despre cum să spălați o jachetă dintr-un winterizator sintetic, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: