Dimensiunile și selectarea pături Euro

Dimensiunile și selectarea pături Euro

Piața oferă astăzi o gamă largă de lenjerie de pat pentru un sejur confortabil. Dacă vă place când există suficient spațiu și aveți un pat mare, este potrivit să achiziționați o pătură cu dimensiuni crescute. Vom spune în publicații cu privire la particularitățile Euro-House, gama de dimensiuni și cum să alegeți un astfel de produs.

Particularități

Păturile standardului european sunt în primul rând produse foarte mari, comparativ cu păturile tradiționale, la care suntem obișnuiți. Acestea diferă în tehnologia de cusut, iar în funcție de metoda de fabricație distinge următoarele: EURODESY:

 • Liniște+
 • Casetă+
 • Cu finisajul Karostete.

Mai durabile și de înaltă calitate – casetă. Acestea sunt calde (această cifră este mai bună decât alte tipuri de produse similare), umplutura nu este „bătut”, și în mod egal are în celule pătrate. Dar merită o astfel de pătură. Păturile quilate sunt cusute prin cea mai simplă tehnologie, deci sunt ieftin, dar și în calitate nu sunt cele mai bune. Umplutura poate forma bulgări, ceea ce duce la formarea de zone reci în produs, dormind sub o astfel de pătură nu este foarte confortabil, mai ales în timpul iernii.

Cairostetetetetep – aceasta este atunci când cusăturile merg încrucișate sau sub formă de opt, poate exista un alt desen. Astfel de pături sunt spectaculoase, dar numai la început, în timp, își pierd și funcționalitatea și datele externe.

Caracteristica principală a euro-cărbunelui, din care grosimea depinde grosimea, nivelul conductivității termice este materialul (inclusiv umplutura) utilizată de cusut.

Luați în considerare cele mai populare opțiuni.

 • Din lână – Pături calde, „respirați”, dacă vă îngrijiți corect pentru astfel de produse, veți servi mult timp. Umplutură din lână de cămilă, vată de oaie și piei de capră selectate. Pentru iarna voi elibera opțiuni grele, pentru un sezon cald – mai ușor, care amintește de placi.

 • De la Puha – pături volumetrice, aerisire le dă un puf de gâscă fie Pooh Gaga. Opțiunea perfectă este de a dormi sub astfel de produse în frig. Dar, în grija destul de capricios, absorb umezeala și poate provoca alergii.

 • din mătase – pături scumpe, deoarece Solkovina creează un filament de omizi de mătase, iar acest lucru este un proces foarte laborios. pături de mătase sunt foarte plămânii și plăcut la corp, ele pot fi acoperite pe tot parcursul anului. Ele sunt rezistente la uzură și menține căldura în funcție de temperatura, umiditatea si intensitatea fluxului de aer. Există un minus – astfel de textile este ușor de fals, adăugarea altor impurități la firul principal.

 • de la Wati – produse din bumbac, cald (în căldură care nu sunt recomandate pentru a ascunde) și sunt sigure pentru mediu. Există astfel de pături ieftin, nepretentios în îngrijire, dar lână poate absorbi umezeala, diverse mirosuri și bulgări de formă.

 • Din materiale sintetice – Nu atât de cald, dar produse ușoare și ieftine. Pentru cusut aceste pături folosi acrilic, poliester, holofiber cu o structură poroasă și un alt tip de synthetics. Alergiile pot fi acoperite de aceste pături, ele au performanțe ridicate de igienă, nu au nevoie de îngrijire specială pentru ei, ei nu „trage“ miroase și servi lung. Există mai multe minusuri în pături sintetice: acestea sunt electrificate, au performanțe higroscopic scăzută, respirabilitate și siguranța termică.

Toate variantele sunt disponibile în standard pentru pături pe europerameters, astfel încât în ​​funcție de mărimea patului și dorința cumpărătorului, puteți alege pătură UE pentru sezonul dorit.

parametrii standard

Conceptul de un standard în viața modernă este oarecum neclară, cu toate acestea, ca și pentru păturile All-sezon al seriei Eurostandard, cea mai potrivită dimensiune (universal) este 200х220 cm, în cazul în care dimensiunea este ceva mai mult – aceasta este deja „Euromax“.

eurose de dimensiune standard (200×220 cm) este cea mai populară dimensiune pentru Europa, este ușor de a găsi capacul plapumă dorit. Producătorii de lenjerie de pat coaseți capace pe astfel de pături, mai mult de 5 centimetri și cu abilitatea de ao umple prin tăierea laterală – atât de convenabilă și puteți face rapid schimbarea lenjeriei.

Lungime

Conceptul standard este erodează tot mai mult, și, uneori, producătorii se retragă de la dimensiunea universală și coase 215, 230, 240, și chiar 260 de centimetri.

Lăţime

Prin urmare, în lățime – 230, 240, precum și 260 de centimetri. Tot mai multe interese pentru cumpărători sunt copii pătrate – armat euro 220×220 cm si 240×240 cm. În general, lungimea și lățimea este selectată ținând cont de dimensiunea saltelei, inclusiv dimensiunile înălțimii. Pe eticheta produsului, trebuie să existe un set de numere care denotă lungimea și lățimea. Nu în toate țările, aceste cifre sunt date în centimetri (acestea sunt realizate de către producătorii ruși, producătorii CSI și unele țări europene), cei mai mulți europeni angajat în cusut ordonat euro-indică în inci.

Suntem un pic mai neobișnuită o astfel de desemnare, de 1 cm în centimetri este de 2,54 cm. Nu atât de repede se poate traduce lungimea și lățimea în inci – la centimetri, cu toate acestea, aceasta nu reprezintă o dificultate mult. Aici principalul lucru este că produsul este încă în calitate abordat și-ar dori să cumpere.

Dimensiuni „Euromax“

Tot ceea ce este mai mult în lățime de doi metri este deja dimensiunile Euromax. Dimensiunea standard „Euro +” 220×240 cm – „Royal” pătură. Un astfel de produs pentru oameni mari care dorm pe paturi de mai mult de 180 cm lățime. De fapt, este deja locuri cu trei paturi. Uneori, în seria „Euromax“, puteți găsi o opțiune de non-standard – 260×240 cm (mai des decât 240×240 și 240×260 cm) – acest lucru este atunci când patul este mai mult decât o lungime, iar somnul liber poate fi liber sub o astfel de pătură 4 oameni. Pe un astfel de pat, de „aerodrom“, puteți găsi o pătură, dar este mult mai dificil de a găsi un capac plapumă pentru acest produs.

Iubitorii de întinderi largi trebuie să aleagă fie produse semisezon de dimensiuni non-standard, care nu necesită un capac, sau uita-te pentru lenjerie de pat, cu un capac de plapumă „Euromax“.

În cele mai multe cazuri, astfel de pături trebuie să comande o coaserea unui duvette.

Ceea ce diferă de la pături duble?

Pături din categoria Eurostandard diferă în primul rând în dimensiuni mari. Astăzi, datorită acestui standard, puteți cumpăra o pătură pe pat de orice dimensiune în lățime și lungime. Menționăm câteva diferențe de pături „euro“ de la dublu.

 • Extindeți zona de confort personal în repaus. Se lasă să acopere în mod liber cele două persoane cu mare greutate si oamenii inalti.
 • O varietate de modele: în selectarea Eurostandard categorie mai mult pe materialul de umplutură, în funcție de structura materialului pentru suprafața. Diverse spectacole de design și soluții de culoare fac euro forțe atractive pentru consumatori.
 • Se lasă să umple cele mai mari paturi, acționând rolul acoperit, crea confort și confort în dormitor.
 • Sub fiecare pături standard „Euro“, puteți găsi dimensiunea potrivită lenjerie de pat (pilote se potrivesc strict dimensiunea pături).

Desigur, euro-comenzi sunt mai scumpe decât produsele duble, este de înțeles: costul este mai mult, dar dacă alegeți comoditate și confort, este în valoare de ea.

Sfaturi pentru alegerea

Cu abundenta de alegere este foarte important pentru a cumpăra modelul dorit. Așa că ricoșarea eurrazhe este potrivit, aveți nevoie pentru a măsura dimensiunile patului de dormit, ținând cont de înălțimea saltelei. Acesta va alege corect un produs care în lățime și lungime va fi ușor de primit măsurători. În acest caz, sunteți confort și confort securizat. Notăm câteva criterii și principii de alegerea dreptul de euro-strat.

 • Decideți – unul mare sau două mai mici aveți nevoie de pături, depinde de coincidența modului de repaus. Sub unul apare o mai bună circulație a aerului și corpul „respira”. Dar dacă modul dvs. de somn nu coincide cu un partener, este mai bine să cumpărați două mai mici.
 • Alegeți, luând în considerare dimensiunea dormitorului, va fi pătură dreaptă, care va fi mai largă decât aceste dimensiuni cu 30 sau chiar 40 de centimetri. Dacă acest indicator este o jumătate de metru și mai mult, va ieși din cauza gravitației voastre și o puteți trage cu greu.
 • Luați în considerare creșterea și greutatea (partenerul tau) – patura trebuie să fie de cel puțin 30 de centimetri mai mult decât cea mai mare persoană întinsă pe pat. Dar cum să determinați lățimea? A dormi lângă parteneri trebuie să stea pe spate, să dilueze mâinile și să se închidă în coate. Normal va fi distanța de la 180 cm la 250 cm.
 • Este necesar să se țină seama de caracteristicile individuale ale partenerilor de somn: Pentru unii, este important pentru sentimentul de proximitate al cuiva, cineva doarme într-o poziție „asterisk”, cineva adesea se transformă într-un vis, dimpotrivă, doarme sensibil.
 • Uită-te în avans dimensiunea dorită caz, probabil, un capac de plapumă va trebui să coase să fie pentru a cumpăra în comerțul cu amănuntul. Apoi alege tonul dorit de kit, dacă nu reușesc să găsească culoarea foilor și pernă.

Atunci când alegeți un „euro“ pătură, să acorde atenție următoarelor produse de calitate:

 • Materialul capacului trebuie să fie durabil, de preferință hipoalergenic, nu electrificați și ușor prost+
 • explorați cu atenție produsul la atingere – trece cusături, pentru a inspecta liniile, urmări uniformitatea culorii+
 • Explorați pătură pentru prezența defectelor, tijelor, diverselor specite, lipind fire și așa mai departe.

Ai încredere producătorul bine-cunoscut si cumpara-l. Observați vânzătorul opțiunea schimbului de mărfuri (acest lucru se poate face în termen de 2 săptămâni de la momentul cumpărării) în cazul detectării unui defect, sau în cazul în care patura nu este potrivit pentru dimensiunea patului (canapea).

Și asigurați-vă că să se uite la eticheta de textile să fie toate informațiile necesare, inclusiv recomandările de îngrijire, ceea ce material de umplutură și informații cu privire la tehnologia de croitorie, deoarece proprietățile operaționale ale unor astfel de pături mari vor depinde de ea.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: