Totul despre păturile Ecotex

Totul despre păturile Ecotex

Pentru un somn bun și sănătos, este necesar să se ofere un loc confortabil, iar pătură joacă în acest sens nu ultimul rol. Producătorul de textile din Rusia ECOTEX a produs produse de înaltă clasă de mai mulți ani, care a găsit aplicată în mulți consumatori. Sortimentul prezintă pături pentru orice cerință, din materiale naturale care nu provoacă alergii. Apoi veți găsi o descriere mai detaliată a caracteristicilor diferitelor modele și vă familiarizați cu principalele caracteristici ale produselor.

descriere generala

Păturile ECOTEX sunt un produs al producției rusești, ele atrag o mare atenție nu numai pentru consumatorii interni, ci și străini. Pentru fabricarea produselor, sunt utilizate tehnologii inovatoare și materiale de înaltă clasă, datorită căruia fiecare model îndeplinește toate standardele și cerințele.

Textilele de acasă sunt oferite în diferite versiuni și evoluții de proiectare, astfel încât toată lumea să poată găsi ceva potrivit pentru ei înșiși.

Compania se referă în mod responsabil la producția de pături, ținând cont de dorințele consumatorului, pe lângă acestea, produsele sunt oferite la prețuri accesibile. Păturile lui Ecotex sunt în cerere nu numai din cauza unei calități excelente, ci și datorită durabilității, confortului și ușurinței pe care le dau. Produsele sunt atent și numai după care merge spre vanzare.

Păturile sunt făcute cu diferite materiale de umplutură, în timp ce toți sunt vrednici. Țesătura capacului este aleasă cu atenție, este plăcută la atingere și spălarea perfect, păstrând vederea primordială de mult timp. Este plăcut să surprindeți nivelul optim de rigiditate, textură și design original. În sortiment puteți găsi toate dimensiunile necesare. Atenția dumneavoastră li se oferă o descriere a celor mai populare și au cerut producătorul producător EcoTex.

Citește mai mult  Pături cu umplutură de mătase

Gamă

Colecția intitulată „Bamboo – Premium Lightweight“ este în mare a cererii, care este umplut cu fibre de bambus, iar cazul este fabricat din. Acesta din urmă se referă la categoria de materiale de bumbac, care se disting prin calitate înaltă, rezistență și hygienicness. O astfel de țesătură este utilizat de către un lider producătorii de pături și textile acasă. Este demn de remarcat faptul că Perkal este perfect pentru a face față deținerea de umplere.

În ceea ce privește fibra de bambus, aceasta nu produce o reacție alergică, este natural si are un efect antibacterian. Pătura va fi bine absorbită de umiditate, da prospețime și menține un microclimat optim. Produsul este plăcut la atingere, este decorat elegant, are o margine de bumbac. Durata de viață a acestui model este surprinzător, va rămâne prezentabila pentru o lungă perioadă de timp. Acesta este un produs practic care poate fi înfășurat chiar și la domiciliu, în afară de repede se usuca.

Colectarea se face pe tehnologii înalte, în conformitate cu toate cerințele. Caracteristica distinctă a produselor Ecotex este ambalarea păturilor în valize elegante cu un semn de marcă.

Seria Eucalyptus este un ecologic și hipoalergenic, va da un somn confortabil, va crea un schimb bun de căldură și nu va absorbi mirosurile străine. Pătura are efectul „Antistress”, este moale și volumetric. Principala componentă a umpluturii este fibra bazată pe eucalipt.

Păturile colecției „lebiagia Pooh” au atras atenția deosebită. Produsele demonstrează termoregularea unică, oferă schimbul de aer și garantează un somn confortabil datorită elasticității, moaletății și ușurinței. Modelele sunt, de asemenea, hipoalergene, practice și durabile. În spatele pădurii puteți avea grijă de dvs., urmând recomandările producătorului.

Citește mai mult  Caracteristici și soiuri de bumbac pături

Ca umplutură, este utilizat un microfibră, amintește de troliul în jos și, în același timp, având un avantaj masiv. Produsul are o rezistență bună la umiditate, respirabilitate, astfel încât au fost create toate condițiile favorabile pentru somn.

Pături cu o astfel de umplutură de a restabili cu ușurință forma, datorită ceea ce este considerat durabil și convenabil în funcțiune.

Modele Cashmere Eco-friendly, extrem de ușor, mătăsos și moale. O astfel de pătură va elimina tensiunea și vă cufundați într-un somn sanatos si puternic. Un produs mare plus este antistaticity, care este la fel de important. Materialul de umplutură este realizat dintr-un puf de o capră de munte, iar cazul este cusută din jacard satin.

colectare original „Bamboo – Royal” Acesta are o umplutură inovatoare de fibre de bambus, care este închis într-un caz Satina-Jacquard. Datorită acestor materiale pe care le va primi confort și confort, puteți restabili forțele după o zi grea. Tesatura dă o senzație de prospețime, este hipoalergenic, atât de potrivit pentru pielea sensibilă. Această pătură de lumină este destinat pentru orice anotimp, în vara reglează perfect umiditatea, iar în timpul iernii oferă schimbul de căldură din dreapta.

Produsul „Oile“ oferă confort și creează un microclimat în orice moment al anului. Acestea sunt pături durabile și ecologice cu umplutură din lână de oaie. Pentru cusut caz, este utilizat microfibră, care are un efect antistatic, este moale și ușor.

Dacă vorbim despre alte modele ale producătorului, trebuie remarcat pături „alge marine“, Pentru a crea o pulbere de alge naturale și soluție pulpă, o astfel de fibră a este natural, bacteriostatic, nu absoarbe mirosurile inutile și nu atrage praful, care este la fel de important. Acest model este recomandat nu numai pentru adulți, dar se potrivește atât pentru copii.

Citește mai mult  Totul despre pături holofiber

O pătură cu umplutură naturală de la Merinos lână atenție decentă. Acest produs este practic, are o greutate de lumină, în timp ce dă un sentiment de confort și confort. -Sezon Toate pătură dă cu spălare în conformitate cu recomandările producătorului. sortiment EcoTex pot fi găsite produse de orice dimensiune – 140×205, 172×205, standard euro și altele.

Examinați recenzii

Pentru a vă asigura că textile de origine ale producătorului rus este într-adevăr o alegere excelentă, este suficient pentru a explora feedback-ul clientului. Potrivit consumatorilor, pături EcoTex au toate datele necesare pentru a asigura un confort și confort.

În același timp, multe notă prezența unui efect antistatic, hipoalergenicitatea materialelor utilizate, naturalețea și îngrijire practică pentru orice produse. Astfel de textile de casa va servi pentru mai mulți ani, păstrând caracteristicile inițiale și presentability. În sortimentul puteți găsi o pătură pentru orice cerință și toți parametrii.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: