Alegeți termosum pentru sticle pentru copii

Alegeți termosum pentru sticle pentru copii

Plimbările lungi cu copilul sunt imposibile fără hrănire suplimentară în afara casei. Pentru aceasta, tinerii părinți obișnuiau să ia cu ei o pungă mare cu tot ce este necesar. Acum, procesul poate fi simplificat prin achiziționarea de căldură pentru sticlele pentru copii. Proprietăți și criterii pentru alegerea acestui produs în valoare de luarea în considerare separat.

Descriere și întâlnire

Thermosum pentru sticlele alimentare pentru copii este un produs din două straturi. Pentru exterior, se utilizează un material de nailon repellent cu apă, care este ușor de spălat cu apă sau ștergeți cârpa umedă. Stratul interior este reprezentat de țesutul de izolație termică. Se păstrează bine temperatura, precum și ușor de îngrijit. Pentru a elimina contaminanții, este suficient să o eliminați și să o spălați. Și după uscare pentru a reveni la locul.

Pentru a înțelege valoarea termosumului, trebuie să aveți o idee despre ceea ce este hrănirea pentru copii în afara casei.

Având termosum, efectuați toate gătitele pot fi acasă și mergeți la o plimbare, având un mixer gata făcut cu dvs. De îndată ce copilul își este foame, este suficient să deschideți o pungă, să obțineți o sticlă, fără a trăi că conținutul supraîncălzit sau răcit și alimentați copilul.

În consecință, avantajele importante ale termosum sunt dimensiunile compacte, funcționalitatea și ușurința utilizării. Acesta este un obiect necesar atât pentru o plimbare în parc și în timpul unei călătorii lungi cu mașina sau cu trenul.

Cele mai bune branduri

Printre producătorii, produsele de mai multe companii folosesc în cerere.

 • AVENT – o companie bine-cunoscut din Olanda, Produsele din care pe piața mondială este cunoscut pentru mai mult de un secol. Thermosums sunt doar o parte a gamei extinse oferite consumatorilor. Gama de model include pungi compacte si volumetrice pentru una, două sau trei flacoane. Garnitura sigilată poate fi combinat cu încălzite. Thermosums au incuietoare confortabile și funcționale, mânere și curele.

 • Babyono – firma din Polonia Lansări heatmakes pentru o sticla, care merita comentarii lăudabile multor cumpărători datorită aspectului estetic și un mâner confortabil, precum și printuri originale la exterior. Singurul dezavantaj – în înghețurile severe, aceasta nu deține temperatura cald pentru un timp foarte lung.
Citește mai mult  Cum se curata termos dintr-un ceai stabilite?

 • Tommee Tippee – În Marea Britanieproduc saci cu un mâner special pentru cazare pe scaunul cu rotile. soluție interesantă 2 în 1 – două thermosums mici într-o singură carcasă, plasat în izolare reciprocă. Acesta este un sac proiectat pentru 2 sticle, din care unul – cu mâncare caldă, iar al doilea – cu caldă sau apă rece, pentru necesitate sezonieră.

 • Žinko – estetică Extra în aparență produse ale unei companii bine-cunoscute, În care un thermosum spațios pentru excursii lungi, cu un copil merită o atenție specială. În sac frigider puteți plasa o cutie cu cutie de prânz și un termos cu o sticlă. Țesătura a crescut rezistență, astfel încât temperatura conținutului este menținută la nivelul dorit pentru un timp destul de îndelungat.

 • TM „POME” – o companie care oferă thermosums de înaltă calitate la prețuri accesibile.

 • Mebby specializată în produse capabile de a menține o anumită temperatură. Astfel încât rezervoarele să păstreze etanșeitatea, sunt închise de capace speciale.

 • Evaluarea producătorilor populari include compania internă „Thermopro”, care fără încălzire asigură întreținerea temperaturii dorite timp de 4 ore.

Potrivit experților, nu este necesar să depășiți brandul. Există produse pentru firme mai puțin cunoscute, care este mai ieftin cu o calitate similară.

Criteriile de alegere

Fiecare consumator are propriile priorități și cerințe de produs. Unii părinți sunt convinși că aspect frumos și rezistența la uzură a stratului exterior compensează menținerea temperaturii temperaturii. Pentru alții, capacitatea este mai importantă, comoditatea transportului și timpul, în timpul căreia conținutul păstrează căldura.

Pentru a alege corect heatmamum copii, fiți atenți la următoarele puncte:

 • grosimea peretelui+
 • Înălțimea recipientului termic+
 • Prezența unor străini+
 • Starea plutălui sau mecanismului care asigură etanșeitate+
 • Practicitatea materialului utilizat pentru fabricarea capacului.

Acești parametri determină confortul, siguranța și durabilitatea produsului.

Aspect

Designul atractiv este considerat o cerință importantă pentru facilitățile de îngrijire a copiilor. Când cumpărați termosumuri, mai întâi de toate, acordați atenție culorii care nu trebuie să fie marcate sau prea întunecate. Prezența logo-urilor, a tipăririlor sau desenelor este o chestiune de gust a fiecărui cumpărător individual.

Criteriul pentru alegerea unei culori devine conformitatea cu căruciorul. În acest caz, termosul devine un plus organic la setul de îngrijire.

Citește mai mult  Forme pentru gătit cottile: Criterii de specii și de selecție

Menținerea unui formular, capacitate de produs, precum și confortul fitingurilor. Și este de dorit ca sacul să fie elegant, dar nu aproape, spațios, dar nu greoaie. Indiferent de lungime, saci de mâner trebuie să fie convenabil pentru transport. Și buzunare suplimentare cu supape sunt indispensabile în depozitarea obiectelor mici.

Conforturi

Funcționalitatea produsului este determinat de parametrii următoarele:

 • simplitatea de închidere, acces ușor la conținut fără riscuri să-și verse sau cu vârf atunci când transportă+
 • Prezența departamente suplimentare care urmează să fie utilizate pentru a aplica thermosum și ca un mijloc convenabil de transport mameloane pentru copii – sfârcuri, cercuri, linguri și alte obiecte+
 • Stabilirea de îngrijire – Ușor de curățare, spălare, material de acoperire cu uscare rapida+
 • Capacitatea de a păstra o temperatură dată timp suficient+
 • proprietatea de a menține nu numai produse alimentare încălzite sau lichid, dar, de asemenea, răcit în sezonul cald+
 • capacitatea de a plia într-o formă goală într-un design compact, care nu ocupă o mulțime de element+
 • Prezența de aparate suplimentare pentru transport – de exemplu, un mâner lung pentru a pune pe umăr, se acoperă cu mânere.

Un criteriu important pentru alegerea rămășițelor de preț. Deoarece termosum se utilizează o perioadă limitată, nu ar trebui să fie un cost major al cheltuielilor la tinerii părinți.

Material

În acest sens, alegerea poate consta între țesuturi naturale și sintetice, cum ar fi navigație, bumbac, mantie, bologna și t.D. Deoarece produsul este utilizat numai pentru depozitare, și în nici un caz contact cu copilul, performanța de mediu joacă un rol mai mic aici decât atunci când cumpără haine, lenjerie de pat sau scutece. Prin urmare, atunci când cumpărați, atenția este mai adresată următoarelor elemente:

 • Simplitatea spălată+
 • Viteza de uscare+
 • Rezistență la căldură+
 • permeabilitatea aerului+
 • Pasager+
 • Abilitatea de a păstra căldura+
 • Proprietăți de îngrijire+
 • Lipsa mirosurilor specifice sau a evaporării toxice.

Prin urmare, dacă țesutul sintetic corespunde acestor criterii, acesta poate fi selectat fără temeri.

Sfaturi pentru utilizare

Pentru a utiliza în mod corespunzător thermosum, trebuie să se familiarizeze cu instrucțiunile producătorului. Deci, caracteristicile de utilizare a produsului se disting în funcție de caracteristicile de design.

 1. Modelele fără încălzire suplimentară sau scule de răcire mențineți temperatura timp de 4 ore. În același timp, funcționalitatea lor depinde de temperatura din stradă. Deci, în cazul în care există 6 grade de căldură, băutură în interiorul sacului va pierde 4.5 grade la fiecare oră. Cu toate acestea, cu 24 de grade, pierderea de căldură încetinește la 3.5 grade pe oră. De aceea, înainte de a merge la stradă, este în valoare de calcul atunci când copilul vrea probabil să mănânce, astfel că, prin acest timp, amestecul nu este prea cald sau rece.
 2. Modelele cu ajutorul bateriei rece păstra băutura în formă răcită, și cu un încălzitor – împiedică răcirea amestecului. Cele mai multe dintre aceste dispozitive funcționează pe baterii. Prin urmare, sarcina mama devine verificare periodică și înlocuirea acestor elemente. În plus, thermosums cu răcire sau încălzire funcție nu ar trebui să poată să se deschidă. În caz contrar, sistemul va trebui să restabilească microclimatului mai des, ceea ce va duce la un consum suplimentar de energie.
Citește mai mult  Tipuri și criterii de selecție a capacelor pentru tigai

Punctul obligatoriu de îngrijire a thermosum devine menținerea purității. Acesta include spălarea regulată a straturilor interioare și exterioare. Mai ales în cazul în care amestecul a fost vărsat în mod aleatoriu. În timp util de îngrijire va ajuta la a proteja produsul de mirosuri și de distribuție a agenților patogeni de microorganisme neplăcute.

in afara de asta, Funcționalitatea thermosums este redusă în timp. Prin urmare, este necesar să se verifice periodic cât de bine produsul menține regimul de temperatură necesar. Dacă modelul include camere foto pentru cald și rece, trebuie să vă asigurați că sunt bine izolați unul de celălalt și, dacă este necesar, să consolideze protecția materialelor de artizanat.

Dacă sacul încetează să salveze temperatura dorită, devine periculoasă să o utilizați și este mai bine să încercați să achiziționați unul nou.

Războiul este o achiziție utilă care facilitează îngrijirea copilului pentru o plimbare sau într-o excursie la țară. Funcționalitatea produsului este combinată cu ușurință în utilizare și îngrijire. Atunci când alegeți un model, trebuie să vă concentrați asupra nevoilor dvs., determinând dimensiunea, numărul de departamente, tipul de mâner și alte accesorii. Nu ar trebui să fie trecute cu vederea de la tipul de respectare a standardelor de siguranță, calitatea materialelor și caracteristicile funcționale.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: