Cum de a alege resturi pentru pastă?

Cum de a alege resturi pentru pastă?

În mod surprinzător, dar cu pregătirea pastei nu totul este atât de simplu: pastele de înaltă calitate sunt necesare, o cratiță de cel puțin cu un strat non-stick și, în mod ideal, să servească vasul finit pe o placă de servire specială pentru paste.

Astfel de tacâmuri este oarecum diferită de supele obișnuite, deoarece este mult mai profundă și are câmpuri foarte largi.

În articol, considerăm cum să facem alegerea corectă a unei plăci pentru spaghete, astfel încât să nu o servească doar pentru o lungă perioadă de timp, dar nu a contrastat cu restul felurilor de mâncare și este posibil să servească numai lipiți în astfel de plăci sau sunt universale.

Particularități

Mulți vor observa imediat că aspectul plăcii este neobișnuit: câmpurile sunt largi, în interiorul aprofundării. Dar acesta este un secret – astfel încât pastele va fi cald, iar câmpurile mari dau „spațiu” pentru o furculiță pentru a încheia spaghete.

În restaurantele italiene puteți vedea cât de diferite sosuri și condimente sunt plasate pe.

Piața conține plăci cu un fund foarte profund – acest lucru este, de asemenea, de considerente practice, și anume: pastă mai convenabilă de rănire. O mică porțiune este transferată doar la această aprofundare, astfel încât este posibil să se răsucească liber acolo, fără a distruge vasul principal într-o farfurie. Multe folosesc adăposturi pentru sosuri.

Vizualizări

Există mai multe soiuri de plăci de paste.

În profunzime

În înălțime, majoritatea plăcilor atinge 5 cm și 35 cm în diametru. Dimensiunile sunt individuale, prin urmare Când cumpărați, concentrați-vă numai pe propriile apetite și membri ai familiei.

Cu un farfurie

Placa rotundă – nu singura opțiune pe care producătorii le pot mulțumi. Mulți trebuie să facă cu farfierul spaghetti cu un farfurie, care este deja construit în feluri de mâncare. Este foarte convenabil, pentru că nu vreau întotdeauna să adaug imediat toate sosurile.

Dimensiunile și formele de feluri de mâncare pentru paste variază foarte mult, astfel încât să puteți alege un model pentru fiecare gust și portofel.

Cu două ramuri

Ei seamănă cu mensmeni, sunt diferiți numai pe principiul utilizării, dar au și două compartimente – pentru spaghete în sine și pentru un disc lateral. Mulți chiar se pregătească feluri de mâncare diferite, iar într-un departament poate turna supa, iar în al doilea – paste sau, de exemplu, spaghete și desert – nici o limită combinată!

Este demn de remarcat faptul că placa de pastă nu este un plus față de alte feluri de mâncare, ci un element complet independent, și trebuie să-l pună imediat la suprafață în cazul în care veți mânca, și nu pentru tăvi sau standuri. Aceasta este una dintre regulile de bază care servesc astfel de feluri de mâncare, și se pare foarte impresionant.

Cum de a „intra“ în interior?

Mulți proprietari sunt chinuit de întrebarea cum să găsească o placă, care nu va fi puternic alocate de către copilul său, în contrast cu interiorul bucătăriei sau a serviciului existent. În primul rând plimbare pe feluri de mâncare pentru magazine și echipamente uita la modelele universale și feluri de mâncare de care producătorul care au achiziționat deja mai devreme pentru casa – cele mai multe ori puteți găsi o placă în aceeași schemă de culori și stilul pe care le aveți, multe branduri produce o serie de feluri de mâncare într – un stil.

Dacă, printre subiecții producătorului, nimic nu este, atunci opriți alegerea pe alb – este universală și va fi combinată cu absolut cu toate elementele de feluri de mâncare. Plăcile de pălărie vor arăta grozav pe masă într-un gamzer alb și negru sau în culori pastelate.

Încearcă să printuri Evitați și desene, mai ales dacă la domiciliu aveți deja preparate cu unele decor bine definit. Dacă încă mai văzut o placă frumoasă cu un model, și cu siguranță doresc să-l cumpere, Cere un consultant pentru compatibilitatea de ornament vopsea de feluri de mâncare cu un cuptor cu microunde – Unele vopsele nu sunt permise pentru a pune în cuptorul cu microunde, deoarece acestea vor vorbi, iar desenul este deformat.

Materialele

„Pălării” produce din mai multe materiale: faianță, ceramică și porțelan. Desigur, există ieftine – din material plastic, dar există dispute cu privire la pericolele de vase din plastic pe corp. Da, și un produs din material plastic pentru o pasta pare ieftin, deoarece costurile, și are un aspect de jucărie oarecum pentru copii, astfel încât pentru sărbători grave, nu este cu siguranta adecvat. Dar portelan este foarte ușor și durabil, dar nu este recomandat pentru încălzirea într-un cuptor cu microunde.

Cea mai rațională alegere va fi o placă de sticlă. Este rezistent la efectele temperaturii, durabile și ușor de curat.

Noile modele pentru placi de spaghete a început să se producă din ceramica de sticla. Ele sunt usor de combinat cu cele mai multe feluri de mâncare distincte și nu contrasteze cu interior de origine, așa cum a produs aproape întotdeauna în gama alb-negru.

Cele mai bune modele

Noi oferim modele de plăci să acorde o atenție la. favorite intolerabile ale multor proprietari culinare și entuziaști cu experiență sunt mai multe branduri.

 • Bormioli Rocco. farfuriile lor de porțelan pentru go macaroane în design universal. Inaltime 5 cm, diametru 25 cm. Ele pot fi expuse la radiația cuptorului cu microunde și puse în mașina de spălat vase.
 • Revol – Producătorul francez. „Pălăria” lui este, de asemenea, destul de universală, cu laturi lățime, diametru 27 cm, înălțime de 4,5 cm. Mulți oameni ca exact aspectul plăcilor – porțelan, cu un contrast de luciu și suprafețe mată.
 • Diamante. Eliberați plăci minunate de pastă din ceramica din sticlă. Singurul moment – sunt decorate și trebuie să urmăriți dacă vasele vor fi combinate cu elemente deja existente în bucătărie.
 • Rosenthal FacePlăci pătrate de 29 de centimetri pentru paste. Dacă formularul vă convine, atunci calitatea va eșua cu siguranță.

  Nu opriți căutarea numai pe modelele descrise mai sus, uitați-vă la setul de alte plăci care sunt prezentate în feluri de mâncare. Principalul lucru este că aceasta este într-adevăr o achiziție utilă pentru hostess, pentru că nu puteți fi limitat la servirea numai Macaroni. În astfel de plăci, ambele feluri de mâncare pot fi servite, iar supele și prăjiturile și alte deserturi sunt deosebit de elegant! Asemenea feluri de mâncare nu vor fi niciodată inutile în bucătărie!

  În următorul videoclip, veți putea viziona un alt tip de plăci pentru pasta de Glister, din ceramică de piatră.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: