Descrierea de tăietori de fructe-legume și alegerea lor

Descrierea de tăietori de fructe-legume și alegerea lor

Atât de frumos că, chiar și un păcat există! Aceste cuvinte auzi gazda care tăietori utilizarea de fructe-legume. Atunci când există o astfel de tehnică în bucătărie, nu este dificil de a cuceri arta de sculptură și produse de tăiere fără cusur.

Vizualizări

legumetăiare Fructic sunt cele mai diverse: de manual (mecanic) pentru a combina bucătărie electrice de diferite capacitati. Există modele concepute special pentru anumite produse: Pentru fructe sau legume, și există universale, care, în funcție de duzele și puterea mecanismului, poate, de asemenea, brânză de reciclare, carne, nuci, ciocolata.

Iubitorii de tăiței de casă sau de spaghete prefera seturi de spirale pentru tăiere. Cu ajutorul unor astfel de dispozitive, este posibil să se taie în vase și o varietate de fructe.

Ideal acestea sunt potrivite pentru mere de tăiere. trandafiri Real de mere pot fi create cu ajutorul acestui dispozitiv.

Pentru admiratorii sculptură culinare – arta de a crea capodopere comestibile – tăietori de fructe-legume sunt completate de duze cu care nu numai că pot face spirale, dar, de asemenea, găuri buclat, șanțuri și multe altele. capabilități Carving poate fi extins cu dispozitive specializate. modele tăiate de pe coaja poate fi cu ajutorul unui cuțit de Thai. tăieturi de cuțit cuțit desene, frunze și petale. matrițe speciale pentru sculptură tăiate cifrele din carne. Tăierea elimină miezul din fructe. Aur va ajuta la a face flori din brânză. SerpentineRez de luare de legume cu plăci, dungi, ghirlande.

Cele mai bune modele

Printre echipamentele moderne de tăiere, mai multe modele a câștigat cea mai mare popularitate.

  • Mecanică tăiat legume Dicer Plus 5 Mai bună în 1. Acest model de buget este ușor de utilizat: grila selectată impune pentru a pune produsul și apăsați capacul – cuburi, felii, cantitate sau paie sunt gata. În model, totul este strict gândit: recipient, capacul izolator al prospețimii, împingătorul, capacul pentru a proteja lamele. Ca un bonus, werest este oferit.

Citește mai mult  Cutters de legume Borner: Lineup, Pluses și Contra

  • Pentru mai mult de 30 de ani, legume mecanice german tăietor Borner Classic a fost perfect ajută. In kit-ul de bază, format din 5 elemente, cadrul în formă de V este inclus, titularul pentru utilizarea în condiții de siguranță, un om în insert pentru lot și tăiere cu cercuri, plăci sau felii și 2 inserții cu cuțite pentru tăiere bare, cuburi , paie.

  • tăietor de legume electrice producător francez Moulinex Fresh Express Cub DJ9058. Acest aparat nu are nevoie de nici un efort fizic din partea gazdei. Capacitatea de 280 W va permite sa zdrobeasca orice produs disponibil 5 insertii înlocuibile va da orice formă dorită. Elementele Multicolor va încânta vizual și decora interiorul bucătărie.

  • Cilindrice Vegetableness de franceză Brand Moulinex Fresh Express DJ755G. Producator Tara – China. Modelul este ideal pentru o duritate solidă și medie a legumelor și fructelor. Umplute 5 duze cu diferite perforații, inclusiv pentru tăiere figura. Pentru cea mai mare operațiune sigură, mecanismul este controlat de un buton pe care doriți să le păstrați în procesul.

  • Cuta de legume Zigmund & Shtain SM-20Capacitatea de 20 W este echipat cu 6 duze, inclusiv pentru cartofi cartofi și morcovi în coreeană. Gestionat de un comutator rotativ fix. Este posibil să se spele detaliile în mașina de spălat vase.

Sfaturi pentru alegerea

În primul rând, ar trebui să decidă cu privire la tipul de legumetăiare: manual sau electric. Manual necesită un efort fizic, și de a lucra cu ea nevoie de mai mult timp. Manual de dimensiuni mai mici și, de obicei, costa mai ieftin. Electrice pot efectua, uneori, funcțiile de tocat carne.

Citește mai mult  Frying Pan Biol : Pro, Contra și cele mai bune modele

Un factor important – materialul din care sunt realizate carcasa și componentele. Produse din metal sunt mai fiabile. Pentru cutite Cel mai bun material este din otel inoxidabil.

Ar trebui să fie examinate de variabilitatea duzelor. Nu fiecare model va naibii cartofi prăjiți sau morcovi în coreeană, nu de tăiere întotdeauna va satisface dorințele pentru Karver.

dimensiuni importante și modelul de proiectare. el se va potrivi cu bucătărie? Orice ai alege, tăietori de fructe-legume – aceasta este alegerea custozilor de vatra, care vor aprecia timpul, de a crea pricepere confort și frumusețe în casa lor.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: