Facem heatmamos cu propriile mâini

Facem heatmamos cu propriile mâini

Mâncare delicioasă – un angajament de odihnă bun la cabana, plaja, un picnic, pe drumul. Thermosum, realizate manual, va salva cu produse proaspete timp de 1-2 zile. Din articolul nostru vă va învăța cum să facă un sac frigider utilzând simplu și materiale la prețuri accesibile.

Versiunea simplă a thermoshamis de isolon

Faceți o heatmammy cu propriile mâini este ușor, este alcătuită din doar 2 părți:

 • Elementele de bază+
 • material izolator.

Un sport sau de uz casnic sac obișnuit este potrivit pentru baza. Și pentru a-l alege în mod corect, trebuie să ia în considerare câteva momente.

 • Punga trebuie să fie dreptunghiulară și fără compartimente interioare. Dacă există partiții, acestea trebuie să fie eliminate. Va fi mai ușor pentru a pune stratul izolator termic.
 • O atenție specială este acordată fermoarele. Pentru a salva rece, acestea trebuie să se închidă capacul fără goluri. Ei bine, în cazul în care încuietorile sunt acoperite cu pânză.
 • Sesiunea de volum intern ținând cont de faptul că O parte a spațiului se va ocupa de izolație termică.
 • Culoare Este mai bine să ia luminos, astfel încât mai puțin pierderea de căldură (și rece). Dar geanta este mai puternică.
 • contururile trebuie să fie consolidată de sârmă.
 • Când poartă pungile pe umăr, acesta este deformat, iar stratul de izolație este zdrobit. pierderile apar. Prin urmare, este mai bine să nu luați un model cu o curea de umar.

Geanta poate fi cumpărat sau coase-te. Acest lucru ne va ajuta modelul.

Dacă aveți nevoie de un recipient de prânz, zgomotul de plastic pentru produse sunt potrivite ca o piesă de lucru. Va salva și prânzul la cald și mâncăruri reci.

Citește mai mult  Faience și China: Care este diferența?

Pregătirea materialelor pentru a face.

 • Foilie placată Polietilenă spumată din Isolon. Acesta este vândut în magazinele de construcții și este ieftin. Izolarea mai groasă – cu atât mai bine. Șterge 0,5-1 cm grosime este potrivit pentru termosum.
 • Scotch normal, bilateral sau armat. Mai larg, cu atât mai bine.
 • Styrofoam Pentru partea de jos.

Din instrumentele de care vom avea nevoie:

 • Creion, riglă – pentru desen+
 • ac cu fir durabil, foarfece+
 • cuţit.

După aceea, procedați la adunare.

 1. Pentru a începe cu a face modelul unei casete izolatoare. La fel ca și pentru o pungă de casă. Pentru a face acest lucru, măsurați cu atenție dimensiunea interioară a sacului. Laturile casetei de izolare termică trebuie să fie mai mici decât dimensiunile unei pungi de 1-2 cm. Nu este nevoie să faceți în cusături, altfel izolația nu se încadrează în sac.
 2. După aceea, tăiați și colectați cutia de plastic. Astfel încât articulațiile erau mai puternice, trebuie să clipească fire dure.
 3. Închidem toate articulațiile scotchului armat.
 4. Instalați caseta în interiorul pungilor și fixați-o cu paranteze sau scotch. Pentru a îmbunătăți calitatea izolatoare, înainte de a instala caseta de pe fundul sacului, puneți o foaie de spumă sau spumă.
 5. Dacă au apărut lacune între cutie și sac, Umpleți cauciucul de spumă.
 6. Fixați separat capacul. Ar trebui să se potrivească strâns în cutie. Dacă există lacune, trebuie să fie închise cu etanșantul de silicon.

Deci, la domiciliu puteți face un raim. Și dacă este prea mic, este prea mic, atunci puteți să colectați termoboxul și să îl duceți în mașină.

Cum se face o pungă de termos de spumă și cutie de mașini?

Frigiderul de box pe dispozitiv este foarte asemănător cu termosul obișnuit. Acesta găzduiește mai multe produse, dar mai voluminoase și mai grele. Prin urmare, baza ar trebui să fie mai puternică.

Citește mai mult  Dimensiunile uscătorilor pentru feluri de mâncare în dulap

O astfel de recipient o mașină este fabricat în 3 etape.

Crearea unei baze

Baza este o cutie de lemn sau placaj. Este ușor de a cumpăra sau de a te face.

Doar curățați dimensiunea portbagajul mașinii. Împiedică instalarea cutiei poate fi arcuri cu roți.

În cazul în care caseta este utilizată pentru pescuit, pe capacul va stabili scaunului. Apoi, el va înlocui scaun.

Atunci când baza este gata, du-te la izolare.

Strat de izolație Heavy

Acesta este realizat din același material ca și într-o pungă de mână. Pentru o mai bună protecție, în partea de jos și pereții cutiei trebuie să fie izolate suplimentar cu spumă sau penplex. Și mai gros acest strat, cu atât mai bine.

Important! Penoplex pot fi lipite numai cu PVA și adeziv pentru tapet. Superclones nu poate fi utilizat, se dizolvă materialul.

nevoie Penoplast să fie lipite în jos toată zona, dar în verificatorul. Aceasta va îmbunătăți izolare, deoarece prin SEDS lipici conținutul se încălzește.

După aceea fix banda scotch folie sau paranteze.

Asamblarea finala

Încălzim capacul sertarului în 2 straturi. Primul trebuie să se închidă complet capacul, iar al doilea este de a introduce în interiorul casetei. Este de dorit ca capacul este atașat pe bucla – este mai convenabil și izolarea este mai bună.

Și cel mai important – capacul trebuie să se închidă ermetic carcasa. Dacă este necesar, utilizați izolația ferestrei sau materialul de etanșare din silicon.

În afara nevoilor cutiei care urmează să fie vopsite în alb izolație termică tip vopsea corindon. Deci, se va reflecta razele soarelui. Produs gata.

Citește mai mult  Selenic: tipuri și recomandări pentru alegerea

Dar aceste structuri au un dezavantaj general – ele păstrează doar temperatura, și nu generează. Și astfel încât produsele să rămână rece mai mult, nevoile reci.

Cum sa faci un cooler pentru saci de prietena?

Baterii rece gata de vânzare în magazine turistice. Dar ele pot fi realizate în mod independent,.

 • cuburi de gheata – cea mai ușoară opțiune. Este suficient să le împacheteze într-un pachet sigilat pentru a obține un simplu și ieftin mai rece. Dezavantaj – apa se poate scurge.
 • Cald – nu cea mai buna alegere. congelarea pereți groase de cauciuc inrautati.
 • Așa că răcitorul a devenit mai eficient, este mai bine să nu ia apă curată, și Soluție de sare: 6 linguri de sare la 1 litru de apă.
 • Apă într-o sticlă de plastic nu va urma oriunde, dar are mai mult spațiu.
 • Gel este lipsit de o astfel de penurie. Pentru ao găti, o de mari dimensiuni pentru copii de umplere scutec cu apă, apoi se taie ușor și îndepărtați gelul umflat. Pune-l în congelator, și după o jumătate de oră, cooler va fi gata.
 • O substanță similară poate fi făcută din clei tapet sau gelatină. Pentru a face acest lucru, ei au nevoie să fie divorțat în soluție salină încălzită și se răcește.

     Pentru a thermosum utiliza mai eficient, încărcați-l complet, nu permite spațiu gol. Și produsele alimentare trebuie să fie pre-congelare. Baterii reci desfășoară în mod uniform cu alte produse. Apoi chiar și în căldura de 40 de grade, produsele vor rămâne reci timp de 30 de ore și mai mult.

     Clasa master pe fabricarea de termosume poate fi găsită în următorul videoclip.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: