Revizuiți Rondell scrowd, argumente profesionale și contra

Revizuiți Rondell scrowd, argumente profesionale și contra

Rondell marcă comercială specializată în eliberarea de ustensile de gătit profesionale. faimoasa linie de clatite acestei companii include mii de soluții practice și funcționale pentru bucătărie: din oțel și aluminiu anodizat, cu două straturi xilan Plus, cu trei straturi de acoperire antitrical intern Trititan și multe altele. Aceste feluri de mâncare sunt rezistente la temperaturi ridicate, și, de asemenea, garantează de înaltă calitate feluri de mâncare gătit pe orice tip de placă, inclusiv inducție.

Particularități

Chiar și un remarcabil produse casnică Brand Rondell se va transforma într-un bucătar-șef reală. Ușor de utilizat de tigaie se va deschide sute de noi rețete pentru bucătari: de la omletă, cheesens si clatite la pui în italiană, precum și pizza pe pita.

Achiziționați astfel de feluri de mâncare – este de a oferi pentru tine rapid și de înaltă calitate, feluri de mâncare pentru ambele mese și masă festivă de gătit. Trăsăturile caracteristice ale liniei Rondell au fost fiabilitate și design frumos. Aceste caracteristici au afectat tradiția calității cavaleresti arme, care a fost făcută din secolul al XIV-lea, în același oraș, în cazul în care firma legendara a fost fondată în 1988.

Creatorii oferă echipamente moderne, producție inovatoare, introducerea tehnologiilor și evoluțiilor utilizate anterior.

Avantaje și dezavantaje

Tot mai mulți consumatori să acorde o atenție la produsele mărcii germane, datorită faptului că Rondell tigaie are o serie de beneficii.

 • Are o bază de titan de încredere anti-stick. Pe pachet cu mărfurile, această caracteristică este marcată ca Trititan. constă în esența sa în creșterea forței de partea de jos a pan. Acoperirea elimină peelingul și distrugerea în procesul de funcționare pe termen lung.
 • Pentru o lungă perioadă de timp salvează căldura. În multe modele există un efect „cuptor rusesc”, păstrând mai multe substanțe benefice și calitatea gustului produsului în procesul de prăjire, gătit, stingerea. Ingenioși marketing ai firmei iubesc să dea denumiri „apetisante” la serii individuale de feluri de mâncare, aranjând accente asupra caracteristicilor lor principale. De exemplu, faimoasa colecție de tigăi Jersey se compară cu căldură blândă de respirație.
 • Vă permite să utilizați lamele metalice. Această caracteristică a amanțelor aglomerate, care nu a stricat nici un fontă, aluminiu sau oțel de frânare de fund fără acoperire protectoare.
 • Pot fi folosite pe orice fel de soba de bucatarie, inclusiv induction. Prin achiziționarea unei astfel de afiliere ca dar, cu siguranță nu pierdeți cu alegerea.
 • Salveaza timp. Felii de carne arsă, grăsime congelată, funingine – toate acestea a fost folosit pentru a fi o gazdă teribilă. tigaia Rondell a apărut posibilitatea de accesorii de spălat chiar și într-o mașină de spălat vase.
 • Posedă o frumusețe estetică. Proiectarea tendințelor unor astfel de feluri de mâncare este atrasă. O tavă de prăjire are o umbră de cupru cu efectul de urmărire a reliefului, celălalt este o strălucire metalică strictă, o pâlpâire blândă a unui strat intern non-stick. Ergonomia merită cea mai înaltă laudă, variind de la structura mânerelor de bachelit cu tehnologia SoftTouch și terminând cu capace de sticlă rezistentă la căldură cu o priză de abur, precum și accesorii de montare cu șurub cu șuruburi.
Citește mai mult  Placi pentru un cuptor cu microunde: Ce se întâmplă și modul de a alege?

În proiectarea unei astfel de tije de prăjire, fundul durabil joacă un rol imens, de regulă, din aluminiu anodizat, cu o grosime de 3,5 mm. Un astfel de metal împiedică oxidarea, atât de absolut sigură pentru sănătatea umană. Rondell tigaie vă permite să pregătească alimente sub orice formă: prăji la crocante, mâine în propriul suc sau sos, se încălzească și așa mai departe.

Un alt avantaj al produselor germane de bucătărie monolitice devine tehnologie TRI-PLY, oferind uniform și rapid de încălzire. Esența ei este de a introduce un strat special de aluminiu tratat, protejând în plus vase de deteriorări mecanice. Materialul trece de control atent, acesta este certificat. Produse originale Rondell (modele universale, pancasses, Voks, la gratar tigaie și altele) poartă obligațiile de garanție la felurile de mâncare sub 25 de ani.

Împreună cu toate avantajele, minusurile skille germane par nesemnificative. Cel mai adesea, consumatorii se plâng:

 • Necesitatea de a cumpăra un capac+
 • Agrantened acoperire ceramică la funcționare intensivă+
 • Riscul de ardere datorată pachetelor ridicate, dacă nu respectați măsurile de securitate în timpul gătitului+
 • Etichete de preț grele în magazinele online.

Spre deosebire de dezavantaje, obțineți o gamă largă de modele, o mulțime de opțiuni pentru gătit acasă și pe bucătărie profesională, numele puternic al mărcii și cantitatea enormă de rețete delicioase, inclusiv diferite bucătării naționale.

Vizualizări și modele

Rondell Brand inspiră multe colecții culinare cu mâncăruri fiabile, practice și frumoase. De exemplu, seria EIS este caracterizată de strălucirea strălucitoare de argint, iar Mocco este o combinație interesantă de maro și alb. Rondell „Wok” (wok) de la aluminiu anodizat – cel mai bun asistent la gătit gâscă, rațe, caucazian Plov. Iar tacâmurile mari și spațioase ale liniei Koral vă permite să fiți cu ușurință varză, cartofi prăjiți, faceți tocană.

Înainte de a cumpăra unul sau altul bucătărie „asistent”, aflați mai multe despre caracteristicile seriei și posibilitățile tigaiei de prăjire.

universal

Universal, confortabil de gătit din principalele feluri de mâncare. Modelele sunt însoțite de capacele ermetice, au unilateral. Ele pot fi prăjit clătite și carne tocană. Diametrul optim al acestor tigai este considerată 24 cm. Acestea pot avea o acoperire exterioară mată și internă inovatoare (de exemplu, Xylan Plus), realizate din aluminiu fabricat.

Clătită

Panca de prăjire a pancake are o specializare îngustă și este destinată numai pregătirii clatitelor, clatitei, peletelor subțiri, omletei. Toate modelele sunt fabricate din aluminiu cu un strat de acoperire non-stick, există, de asemenea, un buton de rupere.

Grill Pan

Grill Frying Pan vă permite să creați diferite capodopere culinare: carne, păsări, mâncăruri de legume. Datorită suprafeței ondulat din partea de jos, astfel de modele a crea o crustă cu nervuri pe fiecare bucata. Ele pot fi o formă pătrată sau rotundă, cu un diametru de 24-28 cm, echipat cu două straturi, rezistent la uzură de acoperire xilan Plus pentru utilizare intensivă. Aici sunt canale pentru scurgere de grăsime, mânere ergonomice bachelită cu silicon pulverizare.

„Wok”

Obiectele din seria „Wok” de aluminiu anodizat sunt potrivite pentru bucătăria asiatică, prepararea diferitelor carne și vegetală, pilula. Produsele se disting prin mare adâncime, capacitatea de a distribui uniform temperatura. Include, capacul cu un orificiu pentru eliberarea aburului.

O trăsătură distinctivă a liniei este posibilitatea de a folosi lame de metal, fără teama de deteriorare a suprafeței de fund.

Orice tigaie Rondell va preda hosteasa să se prăjească fără ulei și arzătoare, va ajuta la învățarea rețetelor interesante și apetisante pentru feluri de mâncare din diferite bucătării naționale și va permite de asemenea să gătească un mic dejun rapid, un prânz nutrițional și o cină foarte satisfăcătoare.

Citește mai mult  Tipuri de cuțite de tăiere, alegerea și utilizarea acestora

Modelele Rondell cu un mâner detașabil vor asigura confortul atunci când sunt stocate și utilizate. Cu ajutorul lor se va dovedi:

 • Utilizați o tavă de prăjire nu numai pe aragaz, ci și în cuptor (acordați atenție etichetării modelului)+
 • Salvați locul într-un dulap sau penalizare, frigider+
 • Cu confortul de a spăla o tigaie în orice mașină de spălat vase.

Când alegeți mâncăruri germane, acordați atenție produselor de acoperire cu titan. Dacă în modele ieftine, acoperirea non-stick este capabilă să se încălzească de numai până la 200 ° C, apoi seria Rondell este menținută cu o temperatură mare fără a arde fundul și formarea de compuși otrăviți. O caracteristică interesantă de produse de marca sa dovedit a fi un refuz de a folosi acoperiri de acid perfluoroktanic – PFOA.

Marca patentat doua tipuri de acoperiri, unice și absolut sigure pentru sănătatea umană și pentru mediu.

 • Xilan Plus – de înaltă calitate de acoperire în două straturi caracterizate prin durabilitate. Ea se bazează pe un strat de polimer anti-câmp, care păstrează toate proprietățile benefice ale mâncăruri preparate. Acesta se găsește în colecțiile de Marengo, Infinity, Arabesco, Escurion, Mustang, Drive și multe altele.
 • Trititan – trei straturi de acoperire (grosime – 43 microni), se face pe baza PTFE cu adaos de titan. Principalele caracteristici ale preparate cu astfel de tehnologii – rezistenta la uzura, respectarea mediului. Acoperirea pot fi găsite în moka & Latte, Walzer, colecții Balance, precum și pe tigaie clătită.

În colecțiile brandului german se pot găsi și alte opțiuni de acoperire. De exemplu, Celebra linia de delice este echipată cu un daikin non-stick de trei straturi, are accesorii de bachelite, fără încălzire cu inserții metalice. O serie de Evolution-R și are un strat de bază super-tactic cu particule de jetoane cu diamant.

Fontă sau ceramică, de la aluminiu ștampilat, anodizat sau turnat, în argint, culori negre mată sau bronz – orice set de tigăi Rondell va fi o bucată de artă, un ajutor excelent de gătit.

Criteriile de alegere

Alegerea unei tigaie, acordați atenție nu numai specificațiilor (materiale, tipului de acoperire), ci și pentru prezența unui capac, mâner detașabil. Toate acestea simplifică foarte mult și accelerează de gătit.

Un factor important în alegerea ustensilelor de înaltă calitate va fi materialul. Modelul Rondell va găsi următoarele opțiuni.

 • Aluminiu. Aceasta este soluția perfectă pentru plăci de inducție. A avantajelor alocă ușurința de gătit, o operațiune ridicată a resurselor.
 • Din aliajul de titan. Foarte rezistent la uzură, gustul alimentelor gătite pe o tigaie similară, destul de saturată.
 • Oțel inoxidabil. Astfel de modele vor deveni o opțiune ideală cu o resursă de operare de mai bine de 5 ani, demonstrează funcționalitatea, practicitatea și prețul accesibil.

Aproape toate regulile sunt însoțite de o acoperire non-stick, și numai în unele apar un strat ceramic.

Când alegeți, ar trebui să se considere și dimensiunile produsului. Decideți în prealabil ce diametrul panoului de prăjire va fi potrivit. Depinde de faptul că este mai probabil să gătești: clătite, prăjituri franceze, carne de pasăre, brizol în Pita, tocană de legume sau rulouri. În directorul Rondell puteți găsi diverse opțiuni – de la 20 la 28 cm. Experții recomandă „înarmați” prin prăjirea tigaiei de diferite dimensiuni pentru a extinde limitele abilităților lor culinare.

Citește mai mult  Teapoturi de sudare din fontă: Caracteristici și revizuirea producătorilor

Criteriul principal în alegerea unui model potrivit va fi tipul de placă. O diferență specială, care nu va tigaie, dacă utilizați gaz model. Acest tip este potrivit pentru acest tip de feluri de mâncare.

aragaz electric implică utilizarea de prăjire roba prăjire. Este necesar pentru distribuirea uniformă a căldurii și prelungirea duratei de viață a produsului. Dar pentru plăci de inducție, marca Rondell a pregătit mai multe linii de pan – Walzer, moka & Latte, Infinity si altele.

Amintiți-vă că pentru ouă de prăjit nu este nevoie de a utiliza modele de mari dimensiuni, dar va fi o clătită in miniatura pentru carne stinge. Fanii de fripturi, cotlete, piept de pui, file de pește și legume prăjite va acorda o atenție la seria „Grill“, modele de ordine de formă dreptunghiulară, cu o suprafață interioară cu nervuri.

Recenzii

Pentru a nu fi confundat într-o mare varietate de modele Rondell Pans, asigurați-vă că consultați managerii magazinului, în care obțineți bunurile. De asemenea, vă veți ajuta să examinați utilizatorii care au reușit să evalueze toate avantajele și să mențină Contra de la una sau altă tavă. Din ce fel de material se face, mâncărurile ar trebui să aibă un fund gros (cel puțin 3 mm). Numai un model de înaltă calitate nu se încălzește mânerul și toate elementele de fixare nu reușesc pentru o perioadă lungă de timp.

Multe dezavantaje de notificare lipsa în majoritatea seturilor de capac. Ea trebuie să cumpere separat. Cu toate acestea, într-o contragreutate, un astfel de minus este acoperirea de înaltă calitate, rezistența materialului de asamblare și posibilitatea de a folosi tigaia de prăjire în cuptor.

Ultima caracteristică vă permite să pregătiți mai multe feluri de mâncare, chiar până la coapte fierbinți, coapte coapte.

Unii considera Rondell mărcii comerciale cu cele mai bune feluri de mâncare germane, alții se plâng de etichete cu prețuri supraevaluate. Cei în grabă să cumpere un model în două culori, de exemplu, ca și în colecția moka & Latte, de multe ori se plâng de dificultatea de a poluării spălare cu suprafața de lumină. Iar cei care au reușit să mașina de spălat vase de stoc de înaltă calitate, și nu au dificultăți cu grija pentru astfel de feluri de mâncare.

Cele mai multe dintre toate reacțiile pozitive sunt dedicate acoperirii solide și de încredere. Ambele tehnologii sunt percepute de „Ura“, chiar și cei mai multi clienti capricioase. Totul fără excepție, ușurința de utilizare de feluri de mâncare și un gust rafinat de feluri de mâncare care nu sunt pierdute în procesul de gătit, fie gust, fără proprietăți nutriționale.

În următorul video, Rondell moka & Latte tigaia este în așteptare pentru tine.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: