Tacâmuri italiene

Tacâmuri italiene

Când servesc o masă, totul ar trebui să fie armonios. Mâncăruri frumos decorate – este doar jumătate de succes, este mai dificil să se ocupe de alegerea de feluri de mâncare. Dacă hostess dorește să-și surprindă oaspeții cu o masă rafinată și elegantă, merită să luați tacâmurile producției italiene la ea.

Particularități

În Rusia, bunurile din Italia sunt asociate cu lumea modei, frumusețea, designul, bucătăria italiană celebră. Într-adevăr, oamenii temperamentali sudici cu un bogat din trecut cultural și istoric au învățat să producă lucruri cu adevărat uimitoare. Deci, mulți producători fac feluri de mâncare sub vechea cu o patină și un ornament de epocă bizar. Astfel de tacâmuri vor da bucătărie interiorul notelor de lux și nobilime.

Pentru lingurile și furcile făcute în Italia, caracterizate prin utilizarea formelor de figură, abundența elementelor strălucitoare festive, decor fantezist. Există copii chiar și decorate cu pietre sau alte pietre strălucitoare. Atrage cumpărători ruși și posibilitatea de a alege un tabel elegant de orientare îngustă, de exemplu, o lingură pentru cappuccino sau un cuțit pentru brânză moale. Chiar si cele mai exigente cumpărător va găsi întotdeauna un lucru bun între producția italiană.

Cum de a alege?

Înainte de a cumpăra tacâmuri din Italia, Ascultați recomandările specialiștilor.

  • Italia este foarte scrupuloasă a regulilor de etichetă și, prin urmare, se obișnuiește să se cumpere tacâmuri individuale pentru diferite sarcini. Desigur, este posibil de a pune o salata de orice lingura, dar va fi corect dacă proprietarul dă un fel de mâncare cu o lingură specială pentru salata. Același lucru se aplică la o lingură de cocktail, un set de furci pentru un tort, un cutit pentru ulei. Nu e doar punct de vedere estetic, dar mai convenabil.
  • cuțite și furculițe italiene Real de înaltă calitate au întotdeauna cel puțin o strălucire slabă. Este gri sau alb, dar trebuie să fie urmat.
  • Materialul principal utilizat în Italia pentru fabricarea de tacâmuri – oțel inoxidabil. Alege produse cu o grosime de 1,5-4 mm.
  • examinează vizual instanța selectată. Nu ar trebui să aibă zgârieturi, bavuri și alte defecte.
  • Simțiți-vă liber pentru a mirosi produsul. Refuză obiecte care simt un miros slab, acest lucru poate indica prezența impurităților nocive pentru sănătate.
  • Întrebați certificatul vânzătorului pentru produsele. Acest document este în disponibil, într-adevăr, produse italiene de calitate.
Citește mai mult  Prăjirea tigaia: descriere si modele Specii recenzie

Producatori populari

Având comentarii cumpărători studiate, puteți evidenția cele mai comune producătorii de tâmplărie italiene în Rusia.

EME

Aceasta companie atrage cumparatori cu deciziile lor de designer curajos. Gama este reprezentat de un număr destul de mare de mărfuri. Eme de tacâmuri sunt folosite atât în ​​viața de zi cu zi, cât și în restaurante de lux.

Produsele sunt caracterizate de gravura laser, mânere de culoare, formă interesantă, lustruire de înaltă calitate, electroplatare de argint și bronz.

Toate elementele sunt efectuate în principal din oțel inoxidabil.

Bucurați-vă de popular Kit de servire EME. Aceasta include o herb, servind furculiță și o lingură de servire. Utilizatorii au remarcat că uneori chiar păstrează un astfel de frumos stabilit pentru a întâlni oaspeții cei mai onorați. Arată ca un set foarte armonios, sofisticat, dar nu „țipând”.

Giorinox

Acest produs este evaluat pentru o gamă largă de dispozitive. Produsele Giorinox sunt adesea folosite ca dar și întotdeauna provoacă încântare, mai ales în jumătatea femeii din populație. Și, de asemenea, abilitatea de a prezenta un astfel de cadou într-un ambalaj destul de elegant.

Calitatea operațională a instrumentelor nu este mai puțin apreciată. De exemplu, cumpărătorii ruși au o furculiță popular pentru pești. element foarte rafinat, care va decora încă frumos pescuit. Dopul este fabricat din oțel inoxidabil, cu o patină cu aur.

Pintinox

Acest producător oferă produse din oțel inoxidabil cu un conținut de crom – 18%, nichel – 10%. Acestea sunt produse durabile, durabile și foarte confortabile, care pot fi diferențiate prin etichetare 18/10. Produsele sunt ușor de întreținut, deoarece poate fi spălată în mașina de spălat vase.

Citește mai mult  Sticlă SIMAX: Caracteristici, Alegerea și îngrijirea

Una dintre cele mai populare seturi este Palladium, aparține mărfurilor premium. Kit-ul include 126 articole pentru 12 persoane. Setul este decorat în stil classic și este adesea selectat pentru utilizare în restaurante scumpe. Produsele sunt realizate din oțel inoxidabil de 3 mm grosime.

Pentru casele din Rusia sunt mai relevante seturi de fișiere Pintinox.

Acestea au o formă tradițională cu un design neobișnuit de mâner de design de tipul de tăiere cu o panglică cu contururi. Aceste elemente pot fi utilizate atât în ​​viața de zi cu zi, cât și la întâlnirea oaspeților onorați. Grosimea din oțel inoxidabil 2,5 mm.

Rondell Olivia

Această companie italiană oferă o gamă largă de bunuri, dar majoritatea cumpărătorilor ruși preferă seturi formate din 24 de articole și proiectate pentru 6 persoane.

Produsele sunt fabricate din oțel inoxidabil 18/10 Grosime 3,0 mm.

Caracteristica copiilor este lustruirea în oglindă a suprafeței exterioare. Cumpărătorii au evaluat capacitatea de a spăla cu ușurință kitul, inclusiv în mașina de spălat vase.

Bugatti

Această companie este renumită pentru soluțiile sale de culoare neobișnuite în producția de tacâmuri. Linia este reprezentată de linguri, cuțite și dopuri cu mânere spectaculoase roșii, purpurii, portocalii, albastre, roz. Acestea pot fi opțiuni cu un inel de aur sau cu argint, în vârstă de artificial produse, pixuri cu pete sau dungi, copii cu mânere transparente și pete de aur.

Recenzii

Potrivit comentarii, tacâmuri italian este destul de popular în Rusia, cu toate acestea, ele sunt dobândite, în principal de către oameni solizi de succes care aranjează adesea recepții solemne și partidele seculare pentru partenerii lor. Potrivit oamenilor obișnuiți, cu un câștig mediu, în cele mai scumpe produse italiene nu este necesar, deoarece la un cost ridicat, va trebui să-l ia la maxim o dată pe an, atunci când vizitează oaspeții grave.

Citește mai mult  Vase de sticlă: specie, caracteristici de alegere și utilizare

Dintre avantajele există o largă disponibilitate – Produsele pot fi ușor achiziționate prin intermediul internetului. Pentru minusuri utilizatorii se referă preț mare. Toți cumpărătorii converg că Dispozitivele italiene sunt un indicator de lux și prosperitate în familie, precum și prezența lor pe masa festivă indică o atitudine de respect față de clienți.

La crearea de tacâmuri în Pintinox, puteți afla din clipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: