Termore de la producător arctic

Termore de la producător  arctic

Termoke-urile vor deveni subiectul necesar la mersul pe jos, în campaniile. Ele vă permit să păstrați băuturi cu cald sau rece pentru o perioadă lungă de timp. Astfel de produse pot avea diferite dimensiuni, volume și alte caracteristici. Astăzi vom analiza caracteristicile termocurisului producătorului „Arctic”.

Particularități

Termorele mărcii „Arctic”, de regulă, au un volum relativ mare. Ele sunt capabile să mențină temperatura necesară în containere cât mai mult posibil. Produsele companiei au un preț accesibil, deci va permite aproape orice consumator.

Astfel de cani de marcă sunt făcute exclusiv din materiale sigure ecologice. În timpul funcționării, acestea nu vor aloca componente dăunătoare. În plus, aceste băuturi pentru băuturi pot lăuda designul concis și îngrijit.

Sortiment de cele mai bune modele

Acum ne vom familiariza cu câteva modele separate de astfel de termocruri, cu caracteristicile și caracteristicile lor principale.

  • Modelul 102-105. Acest exemplu are un volum de 0,5 litri. Are un perete dublu de vid, acesta nu permite schimbarea temperaturii conținutului. Eșantionul va fi capabil să mențină regimul de temperatură dorit timp de 18 ore. Un astfel de vid de tip 102-105 este echipat cu un izolator special de plug-termic, datorită căreia lichidul poate fi turnat, fără a deschide complet ștecherul. Un astfel de serviciu termic se caracterizează prin dimensiuni destul de compacte, greutate ușoară, cost disponibil.

Această probă cu un capac poate acționa ca o opțiune de mașină.

  • Modelul 106-750. Acest termos-cana este proiectat pentru 0,75 litri. O varietate este capabil să mențină temperatura optimă de 28 de ore. În plus, este caracterizat prin ziduri destul de groase, datorită căruia este asigurată o astfel de coerență pe termen lung. Modelul de acest tip este acoperit suplimentar cu smalț ciocanul, nu permite zgârieturi, chips-uri apar pe suprafața produsului. Masa totală a cănii ajunge la 440 grame.

  • Modelul 110-1500 „Taiga”. Această probă este popular în rândul pescarilor, vânători și călători. Capacitatea rezervorului este de 1,5 litri. O varietate are o masă de 1,2 kilograme. Acest serviciu termic are un gât destul de îngust. Cazul său este realizată din oțel rezistent, iar capacul este realizat din material plastic de înaltă calitate. Vanzare Probă cu o cana de plastic suplimentar. Modelul are un fund revelatoare. Produsul vă permite să mențină temperatura necesară până la 32 de ore.

  • Modelul 109-1800m „Storm”. Acest termos-cana are un volum de 1,8 litri. Acesta vă permite să păstrați cald sau la rece timp de 48 de ore. Un exemplu este fabricat din oțel inox. Un email special ciocan este, de asemenea, aplicat pe carcasă, care îndeplinește o funcție de protecție. În plus, 109-1800m „Storm“ este furnizat cu un cerc suplimentar cu un volum de 300 mililitri. Partea de jos a produsului poate fi ușor deșurubat, dacă este necesar.

  • Modelul 202-3000. Un astfel de serviciu termic se referă la un tip universal, acesta are un volum de 3 litri. Modelul de acest tip vă permite să salvați temperatura dorită timp de 34 de ore. O varietate este echipat suplimentar cu picioare mici, datorită cărora produsul poate fi transportat cu ușurință într-o poziție verticală în mașină. Această probă este, de asemenea, furnizat cu un mic Cureaua de transport ușoară. Serviciul termic este vândut împreună cu un set de feluri de mâncare, care este format din două capace, pahar de plastic, două linguri. În prezent, modelul este produs în mai multe culori: albastru, verde, negru, gri. Greutatea produsului este de aproape 1800 de grame.

  • Modelați 501-3500. Un astfel de cerc are o capacitate de 3500 ml. Produsul este echipat cu o pompă pneumatică specială. Acest tip va fi capabil să se potrivească perfect atât pentru uz casnic și simplu pentru a fi utilizate în campanii sau de călătorie. Modelul are o greutate de 1860 grame. Cana are un design vid care elimina scurgerile. În cazul există un mic mâner confortabil. Partea principală este realizată dintr-o bază de oțel puternic. Exemplu 501-3500 vă permite să mențină temperaturi de până la 30 de ore.

Spre deosebire de alte cazuri, aceasta nu are un pas pentru fabricarea berii ceai.

  • Modelul 702-500. Acest tip de termos-cana se referă la tipul de vid. Are un volum mic, se poate potrivi perfect pentru mașină. Nava se distinge prin ergonomie specială, are o acoperire a unei forme confortabile, apucându-și mâna, produsul poate fi ușor transferat într-un alt loc. În plus, acest container vă permite să păstrați rece sau să încălziți până la 8 ore. Corpul produsului este realizat din oțel inoxidabil durabil, non-coroziune. Cana are o greutate minoră de 250 de grame.

Examinați recenzii

Majoritatea cumpărătorilor lasă date pozitive despre termocrurisuri. Deci, separat sa observat că multe dintre ele posedă un volum relativ mare. De asemenea, în funcție de consumatori, produsele companiei sunt absolut ermetice, care se realizează datorită prezenței unei acoperiri dense și a inelelor speciale de etanșare.

Feedback-ul pozitiv a meritat designul termocarizei. Multe dintre ele sunt echipate cu mânere. Există diverse inserții pe carcasă, astfel încât produsele sunt convenabile să ia în mână. În plus, cepele suplimentare din plastic vin adesea într-un set cu un astfel de container.

Dar puteți întâlni câteva momente negative despre acest produs. Deci, unii utilizatori au remarcat că nu toate modelele au o curea de transport, nu există posibilitatea de a fixa termosul.

Mânerele de pe unele probe nu se adaugă în sus, ceea ce dă un exces de volum al produsului.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: